2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
buarada bugun aıle hekımıne gıttım ehlyet ıcın saglık raporu alıcaktım ebem gordu benı dur gelmısken bakalım dedı neyse aldı benı bır odaya anlatmaya basladı dogum cantan hazır olsun dedı erken dogum dusuk falan olursa bana haber ver mutlaka dedı yaw kadın delımıdr nedır ınsan pat dıe bole sey der mı ne nasıl yanı falan oldum olablr her seye hazırlıklı olmak lazım falan dıoo tobe tobee kadın aksam aksam moralımı bozdu

Bence de o nasıl kadınmış allah aşkına felaket tellalı gibi,sen ona bakma bence tevekkeli ol bol bol dua et,ben böyle olanları dr ma söylüyorum da bana diyor kimseyi dinleme ben ne dersem ona bak sen diğerleri ancak ki moralini bozar diye haklı adamcağız..

ya kızlar birşey sorcam bu kanz marka bebek arabaları oto koltukları falan nasıl bilgisi olan var mı?aslında graco baktım hoşumada gitti ama kanz da nette baktığımda hemen hemen her site bir sürü var acaba nasıl dedim fiyatı graco ya göre daha uygun da.kararsız kaldım.

Bence de o nasıl kadınmış allah aşkına felaket tellalı gibi,sen ona bakma bence tevekkeli ol bol bol dua et,ben böyle olanları dr ma söylüyorum da bana diyor kimseyi dinleme ben ne dersem ona bak sen diğerleri ancak ki moralini bozar diye haklı adamcağız..
mkün

Hakkaten ya bu insanları anlamak mümkün değil en ufak detay bile bizi tedirgin ederken hiç mi düşünmüyorlar acaba bunu. Yani bir ileri boyuta taşıyıp kötü düşünmemek elde değil bu kişiler için sırf çok biliyor gibi görünmek için insanı tedirgin ediyorlar bundan da zevk alıyor gibiler....

bugün kontrole gittim idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı doktor infex 200 mg başladı aranızda kullanan varmı????????

Selam bu ilacı bilmiyorum ama benimde ilk haftalarda olmuştu ve aksef 500 mg kullanmıştım bir kutu. bende ilk haftalar olduğu için çok tedirgin olmuştum cünkü heryerde 3 aydan önce ilaç kullanımının zararlarından bahsediyordu. İnternet çok bilgi kirliliği ile dolu bence siz araştırıp tavsiye almaktansa doktorunuza guvenin sadece. Sevgiler,geçmiş olsun...

sağol canım... eğer geçmezse haftaya ne yapıp edip rapor alacağım...

canım 50 lik yapıldı.. dr. uma sorayım bari yarın...ama yaptırma derse ne dicem... bu arada 100 lük sağlık ocağında yapılmıyor değil mi?
Muhtemelen ister canım ben 50 lik yaptırirken bı bayan daha vardı 50 lik 143 çıkmış 100 luk yaptırıyordu
Ben iki aydır ağzıma sekerli bisey sürmüyorum 50 lik yüksek çıkınca şaşırmıştım sanırım hamilelikle ilgili sen yine 100luge kadar tatlı bisey yeme

oyyyhh kolum ağrıyoo.. aşımı oldum sanki bu ikincisi daha çok acıdı beaa. arı sokmuş gibi kolumu:50:
nabersinizzz bakalım kızlarrr

arkadaşlar bu şeker ölçümünde çok yürümemek gerekiyormuş değil mi? oysa ben o gün 50 lik yüklememde hiç durmadım hep yürüdüm...
peki bu 50 lik yapıldıktan kaç gün sonra 100 lük yükleme yapılıyor.. ? benim dr. gerek görmezse ben yinede yaptıracağım da....

Muhtemelen ister canım ben 50 lik yaptırirken bı bayan daha vardı 50 lik 143 çıkmış 100 luk yaptırıyordu
Ben iki aydır ağzıma sekerli bisey sürmüyorum 50 lik yüksek çıkınca şaşırmıştım sanırım hamilelikle ilgili sen yine 100luge kadar tatlı bisey yeme

canım bu sefer tahlilleri yanıltmış olmam mı? yarın dr. umuda arıcam bakalım ne diyecek.. birde dün aşı olmuştum.. oda etkilemiş olabilir mi? kafam karıştı ya.....

oyyyhh kolum ağrıyoo.. aşımı oldum sanki bu ikincisi daha çok acıdı beaa. arı sokmuş gibi kolumu:50:
nabersinizzz bakalım kızlarrr

ikinci aşı benimde kolumu çok ağrıttı canım...

kızlar 3d anıtkabır yapıcaz nasıl yapalım akıl verın bana

canım pipetlerden yapın ama kahverengiye falan boyayabilirsiniz. ya şeritler halinde kesilmiş mukavvadan olabilir. bi malzeme daha var var böle tırtıklı karton gibi o da güzel olabilir. altına kartondan ya da köpükten platform yapılabilir anıtkabirdeki gibi yine ağaçlarla süslenir etrafı.... gibi..
daha anlatiim mi:1:

canım pipetlerden yapın ama kahverengiye falan boyayabilirsiniz. ya şeritler halinde kesilmiş mukavvadan olabilir. bi malzeme daha var var böle tırtıklı karton gibi o da güzel olabilir. altına kartondan ya da köpükten platform yapılabilir anıtkabirdeki gibi yine ağaçlarla süslenir etrafı.... gibi..
daha anlatiim mi:1:
pekı pıpetler tasırmı sağlam olur mu dersın?

kızlar aranızda amniyon sıvısı fazla olan ve de ritm bozukluğu olan var mı??? yada bu konularda bilgisi olan var mı??? ::(((

Bana bebeğin suyu biraz fazla sende şeker çıkabilir dedi ama şeker çıkmadı. Sordum şeker sonucunu gösterirken siz şekerden olur demiştiniz diye bir dahaki ay bakarız artma devam ederse erken doğum olabilir dedi.

Son düzenleme:
selam kızlar :) bu gece sakin görünüyo burası kimsecikler yok..

Back
X