- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
- #21.721
limangodan aldgm winnie poohlu hastane cıkısından kazık yedım 66 aldım markafonıde 59 puhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar az önce şeker sonucum çıkmış...açlık.99..tokluk:229...hal böyleyken cuma sabahı endokrin uzmanına yol göründü...canım sıkıldı..ben de biraz uyuyayım da terapi olsun..haydi görüşürüz...
selam hanımlar:) ne güzel paylaşımlar olmuş.bebişler için hazırlıklar başlamış.Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.mevlam bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize...
yaaa babam batı karadenızlı amaaaasen pek bızım otaraflrdan deglsn ama esının annesnden azıcık kabulleneblrz :)
bende hep pembe yada yesıl gıydırdım oğlumaaaa yeşılı cok sevıyooooheee ablamda yeğenlerime hep kırmızı giydirirdi. benim oğlum olsa ben de hep kırmızı giydirirdim. çok yakışıyor erkek bebeğe kırmızı
rubella hangısıydı ne gıbı bı zararı var ben ılk basta yaptırdım bıdaha yaptırmdım yapılması mı gerekıyor?kızlar canım sıkkın(
rubella 0,91sınırda çıkmış
hemen gittim ileri tetkik için kan verdim.10gün sonra sonuç((
başında 0,33 çıkmıştı ama bağışıklık 133 çıkmıştı. anlamadığım ıgg 133ken bu nasıl yükseliyor?
dua edin bizim için de çıkmasın yaa..10 gün nasıl geçecek bilmem
yaaa babam batı karadenızlı amaaaa
bende hep pembe yada yesıl gıydırdım oğlumaaaa yeşılı cok sevıyoooo
rubella hangısıydı ne gıbı bı zararı var ben ılk basta yaptırdım bıdaha yaptırmdım yapılması mı gerekıyor?
seker ne oldu?
50 lik yüklememi benim 142 çıkmıştı doktorim 100 luk yaptırdı cok şükür onda çıkmadı sendende 100 luk isteyebilirezelcim bize rubella gibi testler bir defa yapıldı sana neden yapıldı ki...?
canlarım bu arada benimde kafam karıştı...şekerim 144 çıkmış.. dr. uma soramadım daha.. arkadaşlardan bazıları yüksek bazıları düşük diyor.. sizce nasıl?yardımcı olursanız çok sevinirim...
rubella kızamık işte canım
ilk 3 ay direk alınıyor bebek ama 2. dönemde de olsa bebeğe bulaşma riski oluyor
ileri tetkikte çıkmaması için dua edeceğim artık..
defne geçmiş olsun sana da tam grip mevsimi zaten
meltem ben de kızıma hiç pembe giydirmicem diyodum herkes pembe diye, şimdi pembe hastası kendisi ben kahverengi gri vs de severim ama onları üstüne sokmuyor hayatta
50 lik yüklememi benim 142 çıkmıştı doktorim 100 luk yaptırdı cok şükür onda çıkmadı sendende 100 luk isteyebilir
toksoplazma bağışıklığınız yoksa 2-3 ayda 1 yenilenmesi gerekiyor canım
rubella da aynı şekilde
ama benim rubella bağışıklık gözükürken toksoyla onu niye istedi bilemiyorum
üstüne niye düşük değil sınırda çıktı onu hiç bilemiyorum!!!
şeker benim 75lik yükleme yapıldı
sınıra yakın çıktı doktor sorun yok dedi..ben kızımda diyet yapmıştım bunda da dikkat ederim
ölçüm aletim var onla da tokluk şekerimi ölçerim yemekten 2 saat sonra
selamm güzel anneler ve bebişleri :))) dün okul muhabbeti yüzünden çok gerildim ...ama bugün kendime gecelik ,kırmızı taç aldım bebişimede minicik pijama takımı aldım içim rahatladı accık :)) para harcayınca insana bir rahatlama geliyor işte.bir ara koyarım ciciş bölümüne yorumlarınızı merak ediyorum..öpüldünüzz
![]()
kızlar canım sıkkın(
rubella 0,91sınırda çıkmış
hemen gittim ileri tetkik için kan verdim.10gün sonra sonuç((
başında 0,33 çıkmıştı ama bağışıklık 133 çıkmıştı. anlamadığım ıgg 133ken bu nasıl yükseliyor?
dua edin bizim için de çıkmasın yaa..10 gün nasıl geçecek bilmem
aaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum
99 günüm kalmış![]()
canlarım nasılsınız? ben 3 haftadır yanınıza uğrayamıyorum.. gripten kurtulamadım ki.. tam iyi oldum diyorum hooopp yeniliyor.. yani kafam kalkmıyor bazen.. raporda alamıyorum birde işe gidiyorum bu halde.. siz nasılsınız? çok özledim muhabbetleri.... herkes iiyi değil mi?
ya ben çok tatlı yiyordum bu aralar.. ondan mı böyle çıktı ki... en iyisi tatlıyı azaltmak.. ama 100 lük yüklemeyi yaptırayım bari...
gecms olsunn canmm havalar da sogudu bende olacam dıe cok korkuyrum
benmde 50lıkde yuksek cıkmstı 100lukde bısı cıkmadı o hafta bıraz bogazlarım kotuydu ıhlamur tarcın cubugu nane kekık lımon elma kabugu karısımnı yaptım 1 hafta ıctım snradan bır yerde okudum cubuk tarcın sekerı dusurrmus ıceblrsn hem grıbıne ıyı gelr hem sekerıne bır dene ıstersen
su an benım kontrolumde dogunce onun olacak yaacak bısey yok boynumuz kıldan ınce:)rubella kızamık işte canım
ilk 3 ay direk alınıyor bebek ama 2. dönemde de olsa bebeğe bulaşma riski oluyor
ileri tetkikte çıkmaması için dua edeceğim artık..
defne geçmiş olsun sana da tam grip mevsimi zaten
meltem ben de kızıma hiç pembe giydirmicem diyodum herkes pembe diye, şimdi pembe hastası kendisi ben kahverengi gri vs de severim ama onları üstüne sokmuyor hayatta
50 lık ıcın yuksek bı deger senden 100 luk ıster kesınezelcim bize rubella gibi testler bir defa yapıldı sana neden yapıldı ki...?
canlarım bu arada benimde kafam karıştı...şekerim 144 çıkmış.. dr. uma soramadım daha.. arkadaşlardan bazıları yüksek bazıları düşük diyor.. sizce nasıl?yardımcı olursanız çok sevinirim...