2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hanımlar aldıklarınızı yıkayıp hazırladınızmı? yoksa daha sonra mı yapıcaksınız? ben derimki şu sıralar yapalım ağırlaşmadan.

canım valla benim bi beyazlar bi siyahlar kaldı yıkanacak olan, onları bugün halledicem. temizliğimi ütümü de. yarın da bebişin kıyafetleri nevresimleri vırtı zırtı :)) böyle bir plan yaptım en geç pazartesiye kadar halledicem yani :)

canım kraft horn travel sistem aldım 497 tl ye aldım. baya araştırdım. pahalı olanlara bütcemiz uygun değildi. bu hem hafif hem de yakından inceledim kumaşı falan kaliteli duruyo. manevrası falan iyi. ama internette araştırdım. menun olan da var olmayan da. şansımıza artık.gelince incelerim daha ayrıntılı yazarım.
benim için kumaşı çıksın yıkansın hafif olsun bebek için rahat olsun tabi bir de fiyat bu kriterler önemliydi.. ona göre seçtim

benim için de aynı kriterler geçerli canım, nihayetinde bebek arabası :) o kadar para vermeye ben de karşıyım maksimum 700 e kadar çıkarım. bazıları abartmış tek parça arabaya 2500 diyen var :)

benim için de aynı kriterler geçerli canım, nihayetinde bebek arabası :) o kadar para vermeye ben de karşıyım maksimum 700 e kadar çıkarım. bazıları abartmış tek parça arabaya 2500 diyen var :)

bak bu işte rengi de aynı gri...

Eklentiler

• $Kraft-Horn-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-526.webp
    $Kraft-Horn-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-526.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 31

yaaa kızlar ben bebek arabasına karar veremiyorum yaaa :50:
yaa çok pahalılar ya çok ucuz ucuz olanlar çok dandik sanki bebek öne eğilse devrilecekmiş gibi pahalı olanlara da o kadar para vermek istemiyorum :50: bi de bizim eve yürüyerek gelip gidemem bebek arabasıyla çünkü çok yokuş zapt etmek kolay olmaz bi de malum kış bebeği :50: acep sadece ana kucağı oto koltuklarından alıp arabayı bekletsem mi ????? almışken ikisini de alsam mı????? akıl verin banaaaaaaaaaa :43::43::43:

2500 liramı bir bebek arabasımı o parayla bebek odası alırsın ki tek ihtiyacı bebeğin araba değildi bir sürü ihtiyacımız var doğum var en önemlisi tabi herkesin ekonomik durumu farlıdır ama yinede ben bir bebek arabasına o kadar vermezdim

iyiyim kuzum iyiyim dün tam okudum cevap yazıyordum bi baktım bizim doktor saati gelmiş hooppp doktor bey amcayı görmeye sonra da bi türlü fırsat bulup yazamadım :17:

sıpamız hala erkek maşallah hiç bi sıkıntısı yokmuş. ama ben bu gidişle senden önce doğurabilirim bu sefer de 25 ocak max dedi. 15 ocaktan sonra her an herşey olabilir dedi bakalım sağlıkla gelsin de :16: :nazar: bu arada bizim sıpa 36 cm 1.142 gr olmuş :nazar: öbür topiğe ekliyorum hemen :1:

evetttt yenileyelim bende yokum bu listedee :20::1:
kız sen nasıl kaynadın arada:49:

yaa çok pahalılar ya çok ucuz ucuz olanlar çok dandik sanki bebek öne eğilse devrilecekmiş gibi pahalı olanlara da o kadar para vermek istemiyorum :50: bi de bizim eve yürüyerek gelip gidemem bebek arabasıyla çünkü çok yokuş zapt etmek kolay olmaz bi de malum kış bebeği :50: acep sadece ana kucağı oto koltuklarından alıp arabayı bekletsem mi ????? almışken ikisini de alsam mı????? akıl verin banaaaaaaaaaa :43::43::43:

Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ben bu arabayı 700 tl ye sipariş verdim istersen. bayinin tlf bilgilerini verebilirim

canım ben sonraya bırakmayı düşünüyordum sonra eşim dedi bebekle çıkıp bakmak zor olur, bi yere gitmen gerekir gidemezsin, hamileyken alalım diye. mantıklı geldi ama yine de ağırdan alıyorum. içime sinsin istiyorum. mothercare in arabaları çok uçuk değil sanırım fiyat olarak kaliteyi bilmiyorum. chicco da fena değil. ama teyzem almıştı (ben o kadar para vermek istemem) marka aklıma gelmedi. yine iki parça ama yokuş falan çıkarken çok rahattı sürerken çok hafif bi arabaydı. 1800 e almışlardı

kimse yaralı parmağa işemiyo valla tatlım. aksine geldiklerinde evimi batırıp gidiyolar bacılarım. saolsunlar
valla aynen bizimkilerde öyle canım kayınvalidem izmirde onun zaten bişeye faydası yok ablamlar bayram öncesi temizlikte güya yardım ettiler ama çocukları her yeri dağıttılar ne anladım ben bu temizlikten onlar gidince tekrar yapmak zorunda kaldım çift yorgunluk valla

kızlar listemiz 103 kişi oldu bunca insan nerde sürekli gördüklerim 20yi geçmiyo yahu yenilesek mi ki listeyi:53:
gamzelıcım benım hazırladıgım lıste zaten en guncel lıste sen uzun zaman gırmeyınce kızlar ıstemıstı yenı lıste hazırlanmasını benım hazırladıgım lısteyı sen copy paste yap bundan sonra guncel tutman rahat olur senınde bende lıste ısıne karısmam artık 2 ayrı lısteye gerek yok zaten ben cıkayım aradan

2500 liramı bir bebek arabasımı o parayla bebek odası alırsın ki tek ihtiyacı bebeğin araba değildi bir sürü ihtiyacımız var doğum var en önemlisi tabi herkesin ekonomik durumu farlıdır ama yinede ben bir bebek arabasına o kadar vermezdim

aynen canım, biz ekonomik olarak kötü durumda sayılmayız ama ben de o kadar para vermek istemem içim acır yav :( dedim ya max. 700 o da çok beğenicem de ergonomik de olacak da vs vs. zaten en fazla 2 sene kullanacaksın o da bebiş yürümeye başlayıp reddederse daha da az. o kadar para bence çok.

valla aynen bizimkilerde öyle canım kayınvalidem izmirde onun zaten bişeye faydası yok ablamlar bayram öncesi temizlikte güya yardım ettiler ama çocukları her yeri dağıttılar ne anladım ben bu temizlikten onlar gidince tekrar yapmak zorunda kaldım çift yorgunluk valla

seninkiler yine temizlik yapmış. bana kadın geliyor. kise demiyoki bacım varmı bi ihtiyacın gelelim. bir de ben çalışıyorum. sadece yaptıkları kıyımı köşemi inceleyip. oooo ımmmm vaaauuuu demek oluyo. kimseye minnet etmiyorum valla. geçen bayramda geldiklerinde mutfağı biraz dağıttılar eşime mahçup oldum ona üzüldüm yani.

canım aylardır düşünüyom kararttım gözümü aldım walla. ya nolcak hepsi iş görür bence sağlam olsun da... biraz da şans işi sonuçta hareketli araçlar bozulmaya karşı daha riskli süs değil ki kenara koyasın. çarpcak sarsılcak... olduğu kadar.. yeter uleeeen aldım gitti:41::52:

güzelmiş canım güle güle kullan, ana kucağı ve koltuğu var dimi? 2 parça. ben de gittiğimde bakayım fiyatı da gayet uygun. bebişinle mutlu mutlu gezmeler inşallah :)

evet canım araç koltuğu ve araba işte. dışarda 600 civarındaydı fiyatı. yakından inceleyince internetten uyguna bulup aldım. hatta 494 müş şimdi baktım. kargo da bedava...hello baby sitesinden aldım

kimse yaralı parmağa işemiyo valla tatlım. aksine geldiklerinde evimi batırıp gidiyolar bacılarım. saolsunlar

senin işin zormuş valla benim annem saolsun yardım edecek etmese de canı saolsun insanın eşi yardımcı olsun yeter :nazar: :17: zaten ömrü hayatımda eve ilk temizlikçiyi aralık ayında alacağım aslında yine eşimle yapardık ama pimapenlerimiz değişiyor zor olur. aralıkta dedemiz mobilyalarımızı bitirip getirince halılar yıkamaya biz de eve girişiriz 2 günde biter inşallah sonra da yavaş yavaş odasını yerleştiririz . tabi bakalım kısmet zaman ne gösterecek

kız sen nasıl kaynadın arada:49:

bende onu diyom :1: :1:

ben bu arabaya çok baktım da pusetteki oturma yeri çok dar gelmişti bana :17: o kadar para istiyorlar acık daha geniş yapamamışlar mı demiştim :17:

canım ben sonraya bırakmayı düşünüyordum sonra eşim dedi bebekle çıkıp bakmak zor olur, bi yere gitmen gerekir gidemezsin, hamileyken alalım diye. mantıklı geldi ama yine de ağırdan alıyorum. içime sinsin istiyorum. mothercare in arabaları çok uçuk değil sanırım fiyat olarak kaliteyi bilmiyorum. chicco da fena değil. ama teyzem almıştı (ben o kadar para vermek istemem) marka aklıma gelmedi. yine iki parça ama yokuş falan çıkarken çok rahattı sürerken çok hafif bi arabaydı. 1800 e almışlardı

aslında mantıklı bakalım içime sinen bişey bulursam alayım bende madem kalmasın sonraya ama 1800 çok kuzum ben toplamda o kadar harcamıyorum bebişe odası da dedesinden olunca :17: gerçi arabayı da öbür dedesi alıcak ama onlara da yazık 1800 çok şöyle 800-900 e otokoltuğu + puseti alabilirsek ne ala :17:

senin işin zormuş valla benim annem saolsun yardım edecek etmese de canı saolsun insanın eşi yardımcı olsun yeter :nazar: :17: zaten ömrü hayatımda eve ilk temizlikçiyi aralık ayında alacağım aslında yine eşimle yapardık ama pimapenlerimiz değişiyor zor olur. aralıkta dedemiz mobilyalarımızı bitirip getirince halılar yıkamaya biz de eve girişiriz 2 günde biter inşallah sonra da yavaş yavaş odasını yerleştiririz . tabi bakalım kısmet zaman ne gösterecek

ben bu arabaya çok baktım da pusetteki oturma yeri çok dar gelmişti bana :17: o kadar para istiyorlar acık daha geniş yapamamışlar mı demiştim :17:

aslında mantıklı bakalım içime sinen bişey bulursam alayım bende madem kalmasın sonraya ama 1800 çok kuzum ben toplamda o kadar harcamıyorum bebişe odası da dedesinden olunca :17: gerçi arabayı da öbür dedesi alıcak ama onlara da yazık 1800 çok şöyle 800-900 e otokoltuğu + puseti alabilirsek ne ala :17:
canım kraftın twist modeli var, o civarda fiyatı bi incele istersen onu da beğenmiştik biz...

bu ratz arabaların çoğu aynı oturma yerleri

Back
X