2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aynen canım, biz ekonomik olarak kötü durumda sayılmayız ama ben de o kadar para vermek istemem içim acır yav :( dedim ya max. 700 o da çok beğenicem de ergonomik de olacak da vs vs. zaten en fazla 2 sene kullanacaksın o da bebiş yürümeye başlayıp reddederse daha da az. o kadar para bence çok.

evt ben ilk bebeğimde almıştım bir yıl kullandı sonra bu sene baharda baston pusetler oluyo hafif 130 tl gibi bir fiyatı var taşımazı çok rahat ondan aldım onu daha çok sevdi öbür arabasına binmek istemiyordu valla apartmanın bodrum katında bekliyo o kadar parayla aldığımızda

evt ben ilk bebeğimde almıştım bir yıl kullandı sonra bu sene baharda baston pusetler oluyo hafif 130 tl gibi bir fiyatı var taşımazı çok rahat ondan aldım onu daha çok sevdi öbür arabasına binmek istemiyordu valla apartmanın bodrum katında bekliyo o kadar parayla aldığımızda

evet evet yaza doğru onlardan almayı düşünüyorum bende zaten mayısta iş başı yapacağım hiç değilse hafta sonları ihtiyacımı görürüm

kızlar bu hello baby nin fiyatları gerçek mi? unnado dan sonra bir ilk daha :)) aa çok mutlu oldum şu an :)

seninkiler yine temizlik yapmış. bana kadın geliyor. kise demiyoki bacım varmı bi ihtiyacın gelelim. bir de ben çalışıyorum. sadece yaptıkları kıyımı köşemi inceleyip. oooo ımmmm vaaauuuu demek oluyo. kimseye minnet etmiyorum valla. geçen bayramda geldiklerinde mutfağı biraz dağıttılar eşime mahçup oldum ona üzüldüm yani.
allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kimseye faydası yok herşeye kendimiz koşturmak zorundayız bende çalışıyorum birtane 2,5 yaşında oğlum var ona koş buna koş valla hiç hamile olduğumu bile anlamıyorum buraya girmezem hamileliğimi takip edemicem :)

kızlar bu hello baby nin fiyatları gerçek mi? unnado dan sonra bir ilk daha :)) aa çok mutlu oldum şu an :) prima bebek bezi 19 tl imiş sitede, ben almış bulundum önceden 26 ya :(

:1:
kızlar bu hello baby nin fiyatları gerçek mi? unnado dan sonra bir ilk daha :)) aa çok mutlu oldum şu an :) prima bebek bezi 19 tl imiş sitede, ben almış bulundum önceden 26 ya :(

ama premium care ın sadece 1 numarası var. bide 7.50 kargo ücreti var. 100tl üzeri kargo bedava. yani kargoyu koyunca üstüne aynı fiyata geliyo. uyanık bunlar uyanıkk:1:

Son düzenleme:
:1:

ama premium care ın sadece 1 numarası var. bide 7.50 kargo ücreti var. 100tl üzeri kargo bedava. yani kargoyu koyunca üstüne aynı fiyata geliyo. uyanık bunlar uyanıkk:1:

süt pompası falan da indirimdeymiş, tecrübeli anneler süt pompası şart diyor, braun ateş ölçer falan :)) kendimi kaptırdım valla siteye :) 100 tl yi geçip kargo ücreti vermezsen süper indirimli bi siteymiş :)

süt pompası falan da indirimdeymiş, tecrübeli anneler süt pompası şart diyor, braun ateş ölçer falan :)) kendimi kaptırdım valla siteye :) 100 tl yi geçip kargo ücreti vermezsen süper indirimli bi siteymiş :)

siteyi çökertmeyin kızlar sakiiiiin olalım. :1: alışveriş olsun bize yeter kiii:52:

evet gerçek ben dün sipariş verdim bugün geliyo kargosu da çok hızlı.... kargo takipten baktım öğleden sonra elimde olacak

kızlar bostancıda açıldı burası biara hep beraber oraya hücum edelim bence ki ben bu hafta gitmeye çalışcam avrupanın en büyük mağazaso deniliyor umarım güzel şeyler buluruz :))

buarada biz 550 ye 3 taksit yaptırıp aldık GRaco modelini resmi eklemiştim çok sağlam kullanan bikaç arkadaşımdanda teyidini aldım çokda memnun kaldım aldığım için dünyanın parasını harcamaya hiç lüzum yok okdr çok eksikleri varki ömürlük onumu kullanıcaklar sanki kalitelide oldğu söylendi adam ısrarla bunu önerdi bize hiç pişman değilim aldığıma nakitte %10 ind.yapıyoalrdı bide resmi aşağıda ekledim

Eki Görüntüle 543098

ha bu arada rosseman mağazasından aldım primanın yenidoğanı piyasada 27,90 ken ordan 20,90 a aldım 7 tl azmı bence piyasaya göre uygunmuş orayada göz atın derim

bize yeter ki indirim desinler :)) evimin dibine sosyete pazarı açıldı bi evin işini bitirip gidemedim daha, ama haftaya ordan da alacam oğluşa bi kaç parça bişey :) neyse ben pc başında takıldım kaldım. evin işleri beni bekler annişler :) öpüldünüüüzzzz :)

süt pombası gerçekten iyi oluyor benim sezaryanla olduğu için ilk iki üç gün sütüm gelmedi pombanın yardımıyla indirmiştik sütümü birde çocuk sürekli emiyo ama sütüm az gibi geliyordu bebek uyuduğunda sütümü sağdım sürekli ne kadar artıyor takip ediyordum ilk bir hafta 30 cc bile dolduramazken sonralarında tek göğsüm doldurmaya başladı sütünü sağdıkça artıyo çalışan anneler için de şart zaten ben bebek içmediğinde sağım saklama poşetlerine koyup dondurucuya atıyordum işte olduğumda annem onları kullanıyordu elektiril olanlardan almanızı öneriririm

Back
X