2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sık dişini bacım az kaldı bi de yasa onaylandımı varya offf on numara olur :ssz:
:emir_bebek:
evetttttttt bende çalışıyorummmm evin işlerinide hallediyorum akşam eve gidince yemekte hazırlıyorum eşime çay kahvede yapıyorum daha saymamı istermisin :1::1::1: çok şükür iyiyim şuan hamd olsun
ohh maşallah sana biz erimle ortak yapıyoz işin üyük çoğunluğu onda abi allah bin kere razı olsun paşalar gibi bakıyo bana evde bi de izne çıktık mı olay bitmiştir :23::49:

ben yemeğe çıkıyoruz kızlar öpüldünüz :56::56::56:
afiyet olsun bacım bebişe yarasın

yok canm sen gene bizden iyisin çalısabiliyorsun çalısıyo olsam direk eve geldgm gibi uyurdum.umarım işin yorucu degildir cünkü gebelikte calısmak zor:49::49:
bazen zorlanıyorum ama rahat işim muhasebe deyim şükür bu halimize bi de üretimde olsam ne olurdu halim:49:

benim bunların üstüne birde oğluşumu ekle minikbebek bütün gün bizi özlüyo biz ise yorgun argın eve gidiyoruz çocuk bizimle oynamak ilgi istiyor karı koca bizde ayakta uyukluyoruz :52:
kızzz zor valla allah hepimize memur olmayı nasip etsin en güzeli o bayanlar için :27:

evetttttttt bende çalışıyorummmm evin işlerinide hallediyorum akşam eve gidince yemekte hazırlıyorum eşime çay kahvede yapıyorum daha saymamı istermisin :1::1::1: çok şükür iyiyim şuan hamd olsun

bendeeeeee :1: bi de özel sektördeyim sabah 08:30 akşam 18:30 eve git yemek bulaşık çay ortalık + hafta sonuda ev temizliği :1: Allah güç kuvvet ve sabır veriyor valla :17:

sık dişini bacım az kaldı bi de yasa onaylandımı varya offf on numara olur :ssz:
:emir_bebek: ohh maşallah sana biz erimle ortak yapıyoz işin üyük çoğunluğu onda abi allah bin kere razı olsun paşalar gibi bakıyo bana evde bi de izne çıktık mı olay bitmiştir :23::49:

afiyet olsun bacım bebişe yarasın

yaaa o iş yattı galiba kızlar 6 aya falan çıkmayacakmış sanırım :50:

arkadaşlar bu şeker ölçümünde çok yürümemek gerekiyormuş değil mi? oysa ben o gün 50 lik yüklememde hiç durmadım hep yürüdüm...
peki bu 50 lik yapıldıktan kaç gün sonra 100 lük yükleme yapılıyor.. ? benim dr. gerek görmezse ben yinede yaptıracağım da....
Ben 50 likte hareket etmemiştim bilmiyordum da 100 lukte uyardılar beni hareket etme bisey yeme içme diye senin 50 lik fazla yüksek değil o yüzden 100 luk normal çıkabilir
Ben haftasına yaptırdım ama arada Bayram vardı o yüzdemin bilmiyorum bayramda rahat rahat kacamakta yapamadım

bendeeeeee :1: bi de özel sektördeyim sabah 08:30 akşam 18:30 eve git yemek bulaşık çay ortalık + hafta sonuda ev temizliği :1: Allah güç kuvvet ve sabır veriyor valla :17:

sözde tatil dönüşü yasalaşacaktı ama şimdilik ses yok bakalım inşallah biz doğurana kadar yasalaşır faydalanırız bizde

dost acı söylermiş bacım yapacak birşey yok valla ne yapayım okuduklarımı paylaşıyorum kız sonra ben neden böyleyiz sizde öylemisiniz falan diye endişeleniyorsunuz ama ne yapacağımı bilemedim yane :52::52::52:

e yani sende haklısın :))

sen bide calısıyordun galiba degilmi nasıl becerebiliyorsun ya biz evde yorgun yorgun geziyoruz:50::50::50::50:

bende öle sabah 6,20 de uyan gece 1.00 e kdr full tıme bide misafir ağırlıyorum işten sonra ya ben napayım hııı sölesenize :((((

Allah tüm çalışan anne ve hamilelerin yardımcısı olsun çok zor hamile ikende bebek oluncada heleki özel sektörde çalışanlar için daha zor ilk bebeğimde çok yaşadım acısını onun için şimdiden bundada aynı şeyleri yaşamim diye dua ediyorum

aminnnnnnn

off esin ya inş. onaylanır bende bi umut bekliyorum ordan hbr

sözde tatil dönüşü yasalaşacaktı ama şimdilik ses yok bakalım inşallah biz doğurana kadar yasalaşır faydalanırız bizde

inşallah canım inşallah gamzelihatunum ben varmıyım tatlım senin listede

slm kızlar biz dün odamızı aldık çilekte kampanya varmış ve dün son gün diye aldık biraz erken ama aralığın 25 de gelicek miş çilekten flower serisini aldık cicişler topiğimize ekledim :34:

Güle güle kullanın...Bizde aynı seriden aldık.3 kapılı dolap- büyüyen karyola-şifonyer-duvar rafı ve cibinlik aldık.

kızlar ben geldimmmm sabah 9 dan bu yana hastanedeydim offf patladım öldüm açlıktan 100 gr şeker yüklemesini yaptılar
açlık 91
1.saat 201
2.saat 175
3.saat 88 çıktı yani bana diyetisyenin yolu gözüktü

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....

slm güzel anneler :3: dün şeker yüklememizi yaptırdık çok şükür normal çıktı. kan seviyem düşmüş 10.9 çıktı. sizinki nasıl :10:

bende sizin gibiyim ama bizim kendi işimiz ben daha geç gidiyorum eve bazen 9 u bile geçiyo eve git yemek ye sofrayı topla ertesi günün yemeği hafta sonuda temizlik eşim sağolsun hala benim hamile olduğumu idrak edemiyo pek elini bişeye sürmez :41::41:

Back
X