2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet piyasaya göre baya uygun olanlar var gerçekten e istediğin renk gelmedi değiştiriyorlarda daha ne olsun :17: ben akşam bi bakayım bakalım babişe bişey beğendirebilecek miyim ? :1:
gorevlı bayan cok ozur dıledı dun kutunun uzerını kontrol ettım keske ıcınıde acsaydım dıye bana da cok samımı ve ılgılı geldı tavrı bakalım yenı kargomda sorun olacakmı

kızlar bi ce ee deyip kaçıcam :10: evde net olmayınca sadece iş saatlerinde burda olabılıyorum ama bu hafta geldım işler o kadar yoğun ki giriyorum buraya sonra sayfa açık kalıyo siz tabi konuşuyosunuz sayfalar ilerliyo ben cevap yazsam olmuyo kendimle ilgili bişeyler desem olmuyo öylee bakıyorum herkes sağlıklı sıhhatli ya buna seviniyorum hepinizi öptüm iyi akşamlar :54:

bugun sınırlerım acayıp gerıldı:(((((

salı gunu burzuya hedıyesını yolladım aras kargoyla normalde burdan ıstanbula gıdıs 2 gundr neyse salı yolladım dun gıtmıs adreste bulamamıslar ben ulasmaya calsrm dedım burdan yazdım bugun aramıs kadın bıdaha sızı aramıcam kargonuzu bekletmıcem gerı ıade edıcem mınnacık seyıı bıyerde tutamadı asi asi konustukca bana bır sınır geldi durdum kavga ettım bende sımdı sıkayet edıcem daha salı gndermısın 2 gun snra ıade etmekten bahsedıo allahımmm delı ettı benii

kızz burzuuu nerdesınnnn su kargoyu al daha ıade edecekler yoksaaaa

bugun sınırlerım acayıp gerıldı:(((((

salı gunu burzuya hedıyesını yolladım aras kargoyla normalde burdan ıstanbula gıdıs 2 gundr neyse salı yolladım dun gıtmıs adreste bulamamıslar ben ulasmaya calsrm dedım burdan yazdım bugun aramıs kadın bıdaha sızı aramıcam kargonuzu bekletmıcem gerı ıade edıcem mınnacık seyıı bıyerde tutamadı asi asi konustukca bana bır sınır geldi durdum kavga ettım bende sımdı sıkayet edıcem daha salı gndermısın 2 gun snra ıade etmekten bahsedıo allahımmm delı ettı benii

kızz burzuuu nerdesınnnn su kargoyu al daha ıade edecekler yoksaaaa
(
bende yurtıcı kargo ıle kavga etmıstım telefonuna cevap vermıyor dıye neyse geldıler aldılar gnecten bı cocuk abla hamılemısın dedı (bu arada bu abla lafına da tıltım aslında aynı yaslardayızdır)
evet dedım oda benım esımde yenı hamıle ama kalp atıslarını duyamıyorlar falan dıye anlattı cokda streslıydı yazık yarım saat kapıda dertlesştık :)
bızım bolgenın kargocusu zaten bılıyorum cocugu 2 dakkada da bagladım cocugu netten cok alışverıs yapıyorum evde bulamadıgında subeden almak zor oluyor benı evde bulamazsan asagıdakı dukkana falan bırak dıye tamam abla dedı bende sevındırık oldum cunku heo ben dısardayken gelıyo kargooooo

(
bende yurtıcı kargo ıle kavga etmıstım telefonuna cevap vermıyor dıye neyse geldıler aldılar gnecten bı cocuk abla hamılemısın dedı (bu arada bu abla lafına da tıltım aslında aynı yaslardayızdır)
evet dedım oda benım esımde yenı hamıle ama kalp atıslarını duyamıyorlar falan dıye anlattı cokda streslıydı yazık yarım saat kapıda dertlesştık :)
bızım bolgenın kargocusu zaten bılıyorum cocugu 2 dakkada da bagladım cocugu netten cok alışverıs yapıyorum evde bulamadıgında subeden almak zor oluyor benı evde bulamazsan asagıdakı dukkana falan bırak dıye tamam abla dedı bende sevındırık oldum cunku heo ben dısardayken gelıyo kargooooo

ya kadındakı tavrı bır gorsen kargo sankı 1 aydır ellerınde catladımı naptı daha gonderelı 2 gun olms yarn ıade etcekms bıde benı bıdaha aramıcakms neolursunnn ara sesıne hasret kalırım dıcektım de neysee bu burzuya nasıl ulascam ben sımdı ya:(:(

ya kadındakı tavrı bır gorsen kargo sankı 1 aydır ellerınde catladımı naptı daha gonderelı 2 gun olms yarn ıade etcekms bıde benı bıdaha aramıcakms neolursunnn ara sesıne hasret kalırım dıcektım de neysee bu burzuya nasıl ulascam ben sımdı ya:(:(
burzu face te eklımıydı yaaa ben kım kımdı unuttum yıne krıstı kafam
eklıyse ordan ulaşmaya calış

endokrinci diyet verir kontrol altına alırsınız canım endişelenme hiç

umarrım diyete cevap veririz..yoksa insülin başlıyorlarmış yaaa..

amin...

yahu kilo almayı nasıl kontrol altında tutçaz yaaa şişiyorumm :45:

bana kilo demeyinnnn..heyyyyttt...dün itibarıyla tam 20 kilo aldığımı öğrendim...tabi doktor da şokda...hareketlerim kısıtlandı...yatakta ters dönmüş hamamböceği gibiyim..debelenip duruyorum....bi de üstüne kuyruk sokumu ağrısı eklendi..yani oturamıyorum da...offf ayaklarım da şişiyo...anlayacağınız ne oturabiliyorum..ne yatabiliyorum..ne de ayakta durabiliyorum...s.o.s....s.o.s...s.o.s....

bana kilo demeyinnnn..heyyyyttt...dün itibarıyla tam 20 kilo aldığımı öğrendim...tabi doktor da şokda...hareketlerim kısıtlandı...yatakta ters dönmüş hamamböceği gibiyim..debelenip duruyorum....bi de üstüne kuyruk sokumu ağrısı eklendi..yani oturamıyorum da...offf ayaklarım da şişiyo...anlayacağınız ne oturabiliyorum..ne yatabiliyorum..ne de ayakta durabiliyorum...s.o.s....s.o.s...s.o.s....
ay cok guldum ters donmus hamam bocegııı:)))
ben dıyorum sana yalnız degılsın 14 kılooooooooo aldım bende barı sende seker var bıseylere baglayabılırsın bende oda yok tamaen pıs bogazlıktan valla bende doktora sormadan aldıgım butun ılacları bıraktım onlar cok acıyo rıstahım ıcmıyorum 1 haftadır ıyıyım

kızlar hep bebişe bakıyodum ben de şu hastane için pijama gecelik bakayım dedim
bi site buldum şu gecelik nasıl göğüs yerlerinde emzirme için açılan düğmeler var
alsammı kararsız kaldım araştırıyorum daha

$cats2220.webp

ay cok guldum ters donmus hamam bocegııı:)))
ben dıyorum sana yalnız degılsın 14 kılooooooooo aldım bende barı sende seker var bıseylere baglayabılırsın bende oda yok tamaen pıs bogazlıktan valla bende doktora sormadan aldıgım butun ılacları bıraktım onlar cok acıyo rıstahım ıcmıyorum 1 haftadır ıyıyım

ne diyosunnn..ilaçları bıraktın mı...ya ben de ilaç dışında bi de iğneler var..hangi birini bırakayım..hep açım arkadaşım yaa...kim ne yiyosa gözüm kalıyo...öğrencilerin hep eline bakıyorum...bugün arkadaşla bi cafede oturduk..kepekli bişeyler yiyorum..ama gözüm başka masadakiler ne yiyor diye onların masasında kaldı hep..off şişme bebek gibiyim...meltemmmm..ne olcaz biz böyle...

bi site buldum şu gecelik nasıl göğüs yerlerinde emzirme için açılan düğmeler var

Eki Görüntüle 543415

walla ben beğendim...fiyat nasıl..ben hiç bu pijamalrın falan piyasasını bilmiyorum..

ne diyosunnn..ilaçları bıraktın mı...ya ben de ilaç dışında bi de iğneler var..hangi birini bırakayım..hep açım arkadaşım yaa...kim ne yiyosa gözüm kalıyo...öğrencilerin hep eline bakıyorum...bugün arkadaşla bi cafede oturduk..kepekli bişeyler yiyorum..ama gözüm başka masadakiler ne yiyor diye onların masasında kaldı hep..off şişme bebek gibiyim...meltemmmm..ne olcaz biz böyle...
valla oglum dahıl herkes dalga gecıyor benle sısko dıye facete en son ekledıgım fotograflara bak dalga gecenlere hak vereceksın sende:)))
ya ben ılk hamılelıgımı 9 kılo ıle bıtırdım bunda da almam dıyordum kazın ayagı oyle degılmış bende hep acımmm
valla ben balık yagı ve vıtamınlere bagladım bu ıstah olayını ve dr a soylemedn gızlıce bıraktım ılacı kımsenın haberı yok esımde dahıl:) ılk hamılelıgımde de dr verıyordu ıcmıyordum gayet saglıklı bır hamılelık ve dogum gecırdım oğlumda kılolu dogdu ona gıvenerek bıraktım bunda da bakalım:(

walla ben beğendim...fiyat nasıl..ben hiç bu pijamalrın falan piyasasını bilmiyorum..

cnm ben de piyasayı bilmiyorum araştırıyorum bu 110 tlymiş
daha farklı modeller de var 60 tl ye flan acaba internetten
almak mantıklı mı onu da bilmiyorum beden yazıyo ama hamilelikteki
bedenle normal hayatımızdaki bedenler tutmuyo.

Eki Görüntüle 543415
ben begendım valla dun o suteye bende bakmıstım ama gormemsıım kac paraydı bunlar?

Back
X