2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım hiçç dert etme..kuzenim bugün yarın doğuracak..7. aya kadar hamile olduğunu kimse anlamamış...hatta şimdi de doğuracağına kimse inanamıyormuş..sorun yok yanii...sen bize bakma..olmazsa biz yeni bi topik açalım da sizi de yanıltmayalım..' 2013 şubat anne kutup ayıları' ..meltemmm duydun mu..

o renk olduğu için sanırım pek fazla tercih edilmiyo ondan veriyodurlar o fiyata normalde 1200 tl falan canım baya uygunmuş fiyatı
ya aslında ben bunu gecelerde bırınde gordum semsıyesı falan cok hozumuza gıtmıstı ıkı tane oturma yerı varmıs xlarge olanı ılerleyen ayda takmak ıcın bırde hıdrolık bır nakıne kendı acılıyor falan kararsız kaldımm

evetttt kesınlıkle anne kutup ayılarıııı tuttum bu ısı:)

anaaamm bende 7 kilo aldım her doktora gittiğimde o tartı
1 kilo artıyo doktor da bana çok kilo alma diyip duruyo
iyice moralimi bozuyo yaaa ama iştahım açık ne yalan söliyim
sabah kahvaltı edip okula gidiyorum öğlen olana kadar kutu süt
1 büyük elma, çay, bi paket bisküvi bitiriyorum üstüne öğle arasında
acaip yiyorum öğleden sonra eve 4te geliyorum anında meyve ceviz saldırıyorum
akşam yemeği için zorla 7 ye kadar bekleyebiliyorum daha fazlasını bekleyemiyorum
artık akşam yemeğinden sonra da allah ne verdiyse yiyorum

estagfuurullah canımm yok ben arkadaslar delumu bu kadın habıre aynı seyı yazıyı demesınler dıye o şekılde acıkladım :)))

Teşekkür ederim canım sağol :))

Aşkolsun ya bende çok imreniyorum böyle kilo alıpta paytak paytak yürüyen hamilelere ama ben de bezelye yutmuş solucandan başka bişeye benzemiyorum.Yani nerdeyse hamile kıyafeti alma lüksüm bile olmayacak karnım olmasa :)

canım bu quinny önceki modeli en son quinny mood u çıkardı mood daha çok tavsiye ediyolar buzda olmayan özellikler onda var diye karar senin bende mood la concord arasında kaldım bide bunun için kiddycare falan var quinny buzz kiddycare yazarsan google orda videolu anlatımları var ordan daha çok anlarsın kullanışlılığını

bezelye yutmus solucan buda superdı topıc olarak cok yaratıcıyız:))

canım senin öğün araların çok mantıklı..bende hiç öyle şeyler yok...yani meyve,ceviz falan onları yiyorum ama öğün aralarının arasında yiyorum...tabi sonuçta tüm bunlar bana yağ,ödem,şeker hastalığı vs olarak geri dönüyor..

maşallah canım bende 6 kilo aldım ama ben seninkiler yanında hiç bişey yemiyorum öğlen yemeği yersem anca 3 te falan yiyiyorum anca acıkıyorum çünkü

bakayım canım sagol

cnm benim de bebeğimin suyu biraz fazlaymış aslında şekerim 127
çıktı ama ben yine de dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum yine de
bu iştahla nasıl dikkat edebilirim ki sürekli yiyorum o öğün araları
aynen bende de göğüs, döt, yağ olarak dönüyo

maşallah canım bende 6 kilo aldım ama ben seninkiler yanında hiç bişey yemiyorum öğlen yemeği yersem anca 3 te falan yiyiyorum anca acıkıyorum çünkü

anaaaammmm ben iki seksen uzanırım yerlere heralde :)
şu anda açlıktan ölüyorum halbuki bi sürü şey yedim eve gelince
ama kocamı bekliyorum gelsin die, sen acıkmasan da bebiş
halsiz düşer arada zorla kendini ye cnm.

Bir de benim şeker yüklemem 24.haftada yapılmıştı ama sınırın azıcık üzerinde çıktı.Yani normali 153 müş, benimki 159 çıktı. Ben meyveyi biraz abartılı yiyordum.
2 haftadır dikkat ediyorum yarın tekrarlanıcak şeker yüklemem.
İnşallah bu sefer normal çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…