2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben de şimdi bi kaç siteye baktım 60 tl civarında başlıyo. bayağı bi yükseliyo...ama beden olayını ben de bilmiyorum...denemek lazım sanki...

Merhaba kızlar yeniyim KK'da.
Şubatta ben de kızıma kavuşuyorum Allah nasip ettiyse.Ve tabi herşey yolunda giderde kızım o tarihe kadar sabrederse :)
Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
:)

Şubatta ben de kızıma kavuşuyorum Allah nasip ettiyse.Ve tabi herşey yolunda giderde kızım o tarihe kadar sabrederse :)

bebekle aynı odada olacagımız ıcın usumeye fırsatımız olmaz hele bıde doğalgaz varsa evde (bende malesef yok) sonucta bebeklerın odası bellı bı sıcaklıkta olacak
aynen canım bizim burda da doğal gaz yok..heryer klimalı..bence de üşümeyiz..ama sabahlık şart diye düşünüyorum...

ahh ahh sorma o dert bendede var hep acımm doymak bılmyrumm
bende gecen sefer doktor cok almısın kılo dıyınce aıle hekımndekı ebem vıtamın vermstı ondan olablr mı dedı yıyon yıyon ılaca baglıon dımı demıstı bozuldumm:):):)

bende bunlara netten bakıodum ama gecende burda bıryere gırdım cok guzel bır pıjama bayıldım 30 tl dıyınce ınternetten almaktan vazgectım ınternette gecelıkler pıjamalar ucuk bıraz

hosgeldın canmm ve hayrlı olsunn kızının ısmı ne olacak kızlar bu sene cogunluktaa

bebekle aynı odada olacagımız ıcın usumeye fırsatımız olmaz hele bıde doğalgaz varsa evde (bende malesef yok) sonucta bebeklerın odası bellı bı sıcaklıkta olacak

bizde de yok cnm ben de klimayla ufoyla idare etcem
artık, seneye yeni evimize taşıncaz o merkezi sistem kaloriferli
bu kışı böyle atlatcaz, ama dediğin gibi emzirirken hararet yapıomuş
onun hararetiyle ısınırız inşallah :)

hatta bana emzırırken sıcak bıle basıyordu
onca yıl bekledik bebeği...olsun diye...en çok hayalini kurduğum şeydir..odada sadece ben ve kızım...onu emziriyorum..elini tutuyorum..konuşuyorum..derken bu sıcak basmasını hiç düşünmemiştim yaa....kesin bana da basar...normal de alevliyim...hay allah...hayallerim yıkıldı bak şimdi...

hoşgeldin topiğimize..

Teşk. ederim hoşbulduk :)

hosgeldın canmm ve hayrlı olsunn kızının ısmı ne olacak kızlar bu sene cogunluktaa

Canım kızımın ismi Defne olacak kısmetse. Benimde tüm arkadaşlarımın bebekleri erkek.Bir ben varım kıza hamile.Demekki değişiyor.
Benim kendi ailemde kızlar çoğunlukta ama eşimin tarafında hiç kız bebek-çocuk yok. En son aileye katılan kız şuanda 24 yaşında ve benim kızı şuan herkes prenses gibi bekliyor.Bakalım...

bak ya tuhhh hayallerını yıktık hem zaten bu kadar aldıgımız kılo ıle usumemeız mumkun degıl dımı kutup ayısı gıbıyız stoklaırmız guclu evellalh :))))(artık kımselere ızın vermıyorum benımle dalga gecmelerıne ben kendıme yetıyorum)

kutup ayısı

ay çok güldümmmm ilahi kız nerden geldi aklınaaa

bence de üşümeyiz

Kızlar kilo ile yazdıklarınıza baktım da..
Ben de bir anormallik mi var.Ben 27.haftamı dolduruyorum ama sadece 4 kilo aldım. Göbek kısmını saymazsak hala 38 bedene giriyorum.Hatta üzülüyorum kilo alamadım diye acaba yeterli beslenemiyo muyum diye?
Ama Dr.umda herşey yolunda diyor.Hatta kızım normal haftasına göre boy ve kilo olarak azıcık ilerdeymiş bile.Senin kiloları kız alıyor dedi geçen gittiğimde.
Yine de takıldım şimdi ben az mı yiyorum ki acaba ama iştahlıyım da.. Bilemedim

ben burada defalarca bahsettım sen yenısın senın ıcınde yazayım ılk hamılelıgımde ılk 5 ay hıc kılo almadım on 4 ayıda 9kılo ıle tamamladım
oğlumda 4350 gr 53 cm dogdu yanı annenın aldıgı kılonun bebege bır etkısı yok oyuzden sıkma ccanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…