- Konu Sahibi papatya3459
-
- #21.961
bebekle aynı odada olacagımız ıcın usumeye fırsatımız olmaz hele bıde doğalgaz varsa evde (bende malesef yok) sonucta bebeklerın odası bellı bı sıcaklıkta olacak110tl cnm peki sence bununla biz üşürmüyüz
kış ortasında bi yerlerimiz donar mı:)
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınMerhaba kızlar yeniyim KK'da.
Şubatta ben de kızıma kavuşuyorum Allah nasip ettiyse.Ve tabi herşey yolunda giderde kızım o tarihe kadar sabrederse :)
Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.
:)
aynen canım bizim burda da doğal gaz yok..heryer klimalı..bence de üşümeyiz..ama sabahlık şart diye düşünüyorum...bebekle aynı odada olacagımız ıcın usumeye fırsatımız olmaz hele bıde doğalgaz varsa evde (bende malesef yok) sonucta bebeklerın odası bellı bı sıcaklıkta olacak
hatta bana emzırırken sıcak bıle basıyorduaynen canım bizim burda da doğal gaz yok..heryer klimalı..bence de üşümeyiz..ama sabahlık şart diye düşünüyorum...
hoşgeldin topiğimize..Merhaba kızlar yeniyim KK'da.
Şubatta ben de kızıma kavuşuyorum Allah nasip ettiyse.Ve tabi herşey yolunda giderde kızım o tarihe kadar sabrederse :)
ahh ahh sorma o dert bendede var hep acımm doymak bılmyrummne diyosunnn..ilaçları bıraktın mı...ya ben de ilaç dışında bi de iğneler var..hangi birini bırakayım..hep açım arkadaşım yaa...kim ne yiyosa gözüm kalıyo...öğrencilerin hep eline bakıyorum...bugün arkadaşla bi cafede oturduk..kepekli bişeyler yiyorum..ama gözüm başka masadakiler ne yiyor diye onların masasında kaldı hep..off şişme bebek gibiyim...meltemmmm..ne olcaz biz böyle...
bende gecen sefer doktor cok almısın kılo dıyınce aıle hekımndekı ebem vıtamın vermstı ondan olablr mı dedı yıyon yıyon ılaca baglıon dımı demıstı bozuldumm:):):)valla oglum dahıl herkes dalga gecıyor benle sısko dıye facete en son ekledıgım fotograflara bak dalga gecenlere hak vereceksın sende:)))
ya ben ılk hamılelıgımı 9 kılo ıle bıtırdım bunda da almam dıyordum kazın ayagı oyle degılmış bende hep acımmm
valla ben balık yagı ve vıtamınlere bagladım bu ıstah olayını ve dr a soylemedn gızlıce bıraktım ılacı kımsenın haberı yok esımde dahıl:) ılk hamılelıgımde de dr verıyordu ıcmıyordum gayet saglıklı bır hamılelık ve dogum gecırdım oğlumda kılolu dogdu ona gıvenerek bıraktım bunda da bakalım
bende bunlara netten bakıodum ama gecende burda bıryere gırdım cok guzel bır pıjama bayıldım 30 tl dıyınce ınternetten almaktan vazgectım ınternette gecelıkler pıjamalar ucuk bırazcnm ben de piyasayı bilmiyorum araştırıyorum bu 110 tlymiş
daha farklı modeller de var 60 tl ye flan acaba internetten
almak mantıklı mı onu da bilmiyorum beden yazıyo ama hamilelikteki
bedenle normal hayatımızdaki bedenler tutmuyo.
Merhaba kızlar yeniyim KK'da.
bebekle aynı odada olacagımız ıcın usumeye fırsatımız olmaz hele bıde doğalgaz varsa evde (bende malesef yok) sonucta bebeklerın odası bellı bı sıcaklıkta olacak
onca yıl bekledik bebeği...olsun diye...en çok hayalini kurduğum şeydir..odada sadece ben ve kızım...onu emziriyorum..elini tutuyorum..konuşuyorum..derken bu sıcak basmasını hiç düşünmemiştim yaa....kesin bana da basar...normal de alevliyim...hay allah...hayallerim yıkıldı bak şimdi...hatta bana emzırırken sıcak bıle basıyordu
hoşgeldin topiğimize..
hosgeldın canmm ve hayrlı olsunn kızının ısmı ne olacak kızlar bu sene cogunluktaa
bak ya tuhhh hayallerını yıktık hem zaten bu kadar aldıgımız kılo ıle usumemeız mumkun degıl dımı kutup ayısı gıbıyız stoklaırmız guclu evellalh :))))(artık kımselere ızın vermıyorum benımle dalga gecmelerıne ben kendıme yetıyorum)onca yıl bekledik bebeği...olsun diye...en çok hayalini kurduğum şeydir..odada sadece ben ve kızım...onu emziriyorum..elini tutuyorum..konuşuyorum..derken bu sıcak basmasını hiç düşünmemiştim yaa....kesin bana da basar...normal de alevliyim...hay allah...hayallerim yıkıldı bak şimdi...
yüksek ihtimal kıçımız donar110tl cnm peki sence bununla biz üşürmüyüz
kış ortasında bi yerlerimiz donar mı:)
bak ya tuhhh hayallerını yıktık hem zaten bu kadar aldıgımız kılo ıle usumemeız mumkun degıl dımı kutup ayısı gıbıyız stoklaırmız guclu evellalh :))))(artık kımselere ızın vermıyorum benımle dalga gecmelerıne ben kendıme yetıyorum)
Quinny Buzz 3 Bebek Arabası - e-bebek.com
kızlar bı bakın bakayım buna nasıl sızce galıba sadece bu rengı ındırımde
bak ya tuhhh hayallerını yıktık hem zaten bu kadar aldıgımız kılo ıle usumemeız mumkun degıl dımı kutup ayısı gıbıyız stoklaırmız guclu evellalh :))))(artık kımselere ızın vermıyorum benımle dalga gecmelerıne ben kendıme yetıyorum)
e yanı yazın stokladıgımız yagları kısın kutup ayıları gıbı kullancaz ısteee:)kutup ayısı
ay çok güldümmmm ilahi kız nerden geldi aklınaaa
bence de üşümeyiz
ben burada defalarca bahsettım sen yenısın senın ıcınde yazayım ılk hamılelıgımde ılk 5 ay hıc kılo almadım on 4 ayıda 9kılo ıle tamamladımKızlar kilo ile yazdıklarınıza baktım da..
Ben de bir anormallik mi var.Ben 27.haftamı dolduruyorum ama sadece 4 kilo aldım. Göbek kısmını saymazsak hala 38 bedene giriyorum.Hatta üzülüyorum kilo alamadım diye acaba yeterli beslenemiyo muyum diye?
Ama Dr.umda herşey yolunda diyor.Hatta kızım normal haftasına göre boy ve kilo olarak azıcık ilerdeymiş bile.Senin kiloları kız alıyor dedi geçen gittiğimde.
Yine de takıldım şimdi ben az mı yiyorum ki acaba ama iştahlıyım da.. Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?