2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
https://www.lohusashop.com

ben bu siteye bayıldım ama yaaa ama fiyatlar nasıl kızlar piyasayı kolaçan edenlere soruyorum özelliklede.:33::33::33::33:

ben lohusa takımlarımı ve terliğimi buradan aldım:) Emrah bey çok yardımcı oldu sağolsun. Normalde AQUA markası pahalı bir markadır. ama burada gayet indirimli. AQUA nın kendi mağazasında Lizöz sabahlıklı lohusa takımı 300 350 tl civarı. Buradan bir önceki sezon ürünlerini gayet uyguna alabilirsiniz. kalitesi tartışılmaz. Ürünün kumaşı çok kaliteli.

Eki Görüntüle 546782

mucizemmmm işte bizim araba bu :) ana kucağı da var resmi netten indirdim ana kucağını bulamadım ana kucağı arabaya takılıyor çok rahat yolda süper gidiyor içi de çok büyük çocuk için de çok rahat tek sorun biraz büyük işte bu arada iyi ki de bu rengi almışım ikisine de kullanırım artık

Eki Görüntüle 546780 Eki Görüntüle 546780
teyzoşlarımmmm bunlar da benim annemin bana aldığı ciciler. bakalım beğenecek misiniz?
kızlarr markafoniden almıştım bunları şimdi geldiler. crazy baby diye markadan aldım. hatta şu an aynı marka unnado da açık. ben kumaşlarını falan çok beğendim yumuşacık. fikriniz olsun istedim :1:

güle güle kullansın bebişleriniz kızlar

$giris.webp

kızlar bu ürünün pembesini almıştım kızıma çok rahat içine bırakıyordum kendi kendine sallana salana uyuyordu şimdide mama yerken kullanıyoruz rengi pembe ama oğlumda da kullanacağız artık alırken beyaz istemiştim ama yoktu :( hoşunuza gider diye ekledim

- Melodilidir; dilediğiniz melodiyi seçebilirsiniz.

- Bebeğiniz uyuduktan sonra uyku pozisyonunda tam yatar özelliği vardır dinlendirici olarak kullanabilirsiniz.

- Otomatik sallanmasının yanı sıra, mama sandalyesi olarak da kullanabilir.

- Aynı zamanda oyun koltuğudur.

- Ortopedik ve dinlendiricidir.

- Ses ve zaman ayarlıdır.

- Opsiyonel şarjlı ve seseduyarlı seçenekler. (12 V

merhaba herkese, bende halen bi corap bile almadim hani derlerya erkenden almak iyi degil saten cok korkuyorum bide alirsam niye aldim diye cok üzülecem keske biraz daha bekleseydim derim diye almyiorum:18::18:, annemde 2 ay türkiyedeydi gecen geldi bir hastane cikisi, bebek nevresim takimi, bide kücük kardeim forma almis :1:.
kaynanamda türkiyede yasiyorlar oda bir hastane cikisi göndermis bide bebek alt acma seti. hepsini annemde birakdim eve getirmedim dedim 7. ayimdan sonra eve getiririm, hem bide ben halen bebegimin cinsiyetini bilmyiorum:50: onuda bir ay sonra yine detayli ultrason yapilacak ins ozaman ögrenecem:49:

canım bende senin gibiyim, tek çorap bile almadım:17:
hatta ilk bebek mağazasına girdiğimde 4 aylık hamileydim resmen fobi oluşmuş bende

Zeysima bacim nasilsin bugun? Gece geldiMi gene terelleliler?:29:

Kizlar bugun coooooookkkk yorulmusum. Bizde bir gardirop iki gomme dolap var. Besigi mecbur birinin onune cekecez. E tabi kullanmadiklarimizi ona koymak lazim. İci de kullandiklarimizla doluydu.:(( onu yaptim. Digerleri kaldi acikta, bebisin esyalarina yer yoktu ztn, onlara yer actim gardiropta. Babasininkileri öbur gomme dolaba. Hepsinin icini temizle bi de. Tek tek katla bi daha diz. E kusliklar gun yuzu gorsun, yazliklarin turşusu kurulsun olayi var bi de. Amaaaaannnn mahvolmusum yani. Tek basima yaptim elbet.
Aksam da demistim kocaya indiriver avizelerin taslarini silecem diye. Ugrasamam cok uzun surer kadin cagir yaptirt dediydi. E ben de para vermek istemedigim icin gene yapacam belli di mi! Nitekim oyle oldu. Sonra niye kendini bu kdr yoruyosun? Kim yapicak allah askina? Ablamin islerini biz yapardik annemle o hamileyken hala da her gittigimde yaparim 5 senedir. Simdiye kdr bi kere utumu yapti bi kere de bulasigimi yikadi. Annem bir kere geldi.:( gorumce desen is var evde cok gel yardima yrn dedim, namaza gidip gelecekti, namazdan snr eve kacmis. Kocama soyluyo bi de arayip. Saol! Neyse ben dunya kadar taşı söktum yikadim taktim bi de sandalye tepelerinde!
Camasir yika as bi yandan. Yetmezmis gibi bi de balik yaptim aksam yemegine. Neymis tavasi guzel olurmus tava yapsaymisim. Yok artik!!! Bi de ocak temizleyememmm. Attim firina baliklari :) hala bi ton is var kizlar hesapta yrna kdr bitircektim:( ütü var, bulasik bekliyo, supurme silme toz banyo wc bavul silcem vsvsvs:35::27::32:
iyiyim canım yaa gece kalorifer peteğini kapatıyoruz hemde ince giyiniyorum,
ter basmıyo artık :)doktora gittim dün, yazdım sana ama görmedin sanırım :) doktor sıradan bi terleme olabilir bebeğin gayet iyi görünüyo ailede de yoksa büyük ihtimalle yoktur dedi, birde daha önce yapılan kan testinden şekerime baktı çok iyi görünüyo dedi, çok kilo almaktanda terleme olabilirmiş, bi anda kilo aldıysan ondan olmuştur dedi, yinede cuma günü 75lik şeker yüklemesi yapıcak, kaç kere kan vericem ki onun için?:26:

canım bide ne çok iş yapmışsın yukarıya fln uzanmasaydın keşke tozlu kalsaydı, başın fln döner sandelye üstündeyken Allah korusun, ben yükseğe hiç çıkmıyorum çünkü arada sırada baş dönmesi yaşıyorum

canım bende senin gibiyim, tek çorap bile almadım:17:
hatta ilk bebek mağazasına girdiğimde 4 aylık hamileydim resmen fobi oluşmuş bende
bende sizdenim hiç birşey almadım :1: hiç acele edesim yok, online mağazalara girip bakıp bakıp almadan kapatıyorum :9:

Herkesee selaaammm..
Ya arkadaşım doğum yaptı bebiş 4,5 kilo 53 cm bi tosuncuukk..alt kattaki komşum doğurdu herkes doğuruyo ve bütün arkadaşlarım hamile:9: bebiş sevmek istiyorum artııkkk:27:

ben geldimmmm güya ilaç yazdırıp gelcektim ama doktoru bekledim kahveye bi arkadaşa uğradım vs. derkeeeeeen zaman geçmiş...doktor da beni gıcık etti zaten 45 dak onun keyfini bekledik güya lavaboya gitmişmiş insan 45 dak ne yapar lavaboda yaaaa :47: bi kaç kutu yazdırcaktım rennie yi ve ferplex folu sinirimden söylemeyi unuttum o da yazmamış 10 gün sonra bi daha gidicem onun yüzünden :20:

Herkesee selaaammm..
Ya arkadaşım doğum yaptı bebiş 4,5 kilo 53 cm bi tosuncuukk..alt kattaki komşum doğurdu herkes doğuruyo ve bütün arkadaşlarım hamile:9: bebiş sevmek istiyorum artııkkk:27:

ne güzel yaa keşke burda da doğuran olsa benle beraber 1 kişi daha hamileydi o da türkiyede yapacak doğumunu o da yok yani....

Eki Görüntüle 546782

mucizemmmm işte bizim araba bu :) ana kucağı da var resmi netten indirdim ana kucağını bulamadım ana kucağı arabaya takılıyor çok rahat yolda süper gidiyor içi de çok büyük çocuk için de çok rahat tek sorun biraz büyük işte bu arada iyi ki de bu rengi almışım ikisine de kullanırım artık

güzelmi,ş kuzum yaa benimkine çok benziyo dediğin gibi :)))güle güle binsin minik eymen

Eki Görüntüle 546780 Eki Görüntüle 546780
teyzoşlarımmmm bunlar da benim annemin bana aldığı ciciler. bakalım beğenecek misiniz?
kızlarr markafoniden almıştım bunları şimdi geldiler. crazy baby diye markadan aldım. hatta şu an aynı marka unnado da açık. ben kumaşlarını falan çok beğendim yumuşacık. fikriniz olsun istedim :1:

oyy yesinler sizi güle güle kullansın bebeğin

ben lohusa takımlarımı ve terliğimi buradan aldım:) Emrah bey çok yardımcı oldu sağolsun. Normalde AQUA markası pahalı bir markadır. ama burada gayet indirimli. AQUA nın kendi mağazasında Lizöz sabahlıklı lohusa takımı 300 350 tl civarı. Buradan bir önceki sezon ürünlerini gayet uyguna alabilirsiniz. kalitesi tartışılmaz. Ürünün kumaşı çok kaliteli.

o vakit bende burdan alayım :)))

Herkesee selaaammm..

maşallahhhhhh 4,5 kilo nasıl beslemiş kız bizimkiler nasıl olcak acep recep:nazar::nazar::nazar:

ben geldimmmm güya ilaç yazdırıp gelcektim ama doktoru bekledim kahveye bi arkadaşa uğradım vs. derkeeeeeen zaman geçmiş...doktor da beni gıcık etti zaten 45 dak onun keyfini bekledik güya lavaboya gitmişmiş insan 45 dak ne yapar lavaboda yaaaa :47: bi kaç kutu yazdırcaktım rennie yi ve ferplex folu sinirimden söylemeyi unuttum o da yazmamış 10 gün sonra bi daha gidicem onun yüzünden :20:

:9::9: 45 dk wc için evet uzun bi süre ama adam belkim cırcır olmuşturr:9::9:

ne güzel yaa keşke burda da doğuran olsa benle beraber 1 kişi daha hamileydi o da türkiyede yapacak doğumunu o da yok yani....

Ya benim 3-4 arkadaşım var peşpeşe evlendik hepimizde peşpeşe doğurcas bi tanesi doğurdu bi tanesi bugün yarın doğurucak diğeride ocak başında hepsini arayıp soruorum eee naaptınıs doğurmadınızmı daha diye :9::9: ya arkadaşım doğuran arkadaşlarıyla ilgili kötü maceralar dinlemiş kız normal doğrumaktan korkuyo artık valla beni bile korkuttuuu:17:

:9::9: 45 dk wc için evet uzun bi süre ama adam belkim cırcır olmuşturr:9::9:

Ya benim 3-4 arkadaşım var peşpeşe evlendik hepimizde peşpeşe doğurcas bi tanesi doğurdu bi tanesi bugün yarın doğurucak diğeride ocak başında hepsini arayıp soruorum eee naaptınıs doğurmadınızmı daha diye :9::9: ya arkadaşım doğuran arkadaşlarıyla ilgili kötü maceralar dinlemiş kız normal doğrumaktan korkuyo artık valla beni bile korkuttuuu:17:

yok yaa ne tuvaleti zaten suratsızın teki :47:valla özeniyorum böyle arkadaşlarıyla beraber hamile kalanlara benimkiler ya evlenmedi ya da yeni evlendi onlar da bana kızıyolar bizi beklemedin diye :1:

güzelmi,ş kuzum yaa benimkine çok benziyo dediğin gibi :)))güle güle binsin minik eymen

oyy yesinler sizi güle güle kullansın bebeğin

o vakit bende burdan alayım :)))

maşallahhhhhh 4,5 kilo nasıl beslemiş kız bizimkiler nasıl olcak acep recep:nazar::nazar::nazar:

Ya valla bende dedim aynısını:9: nasıl beslediii acabaa:9::9: ama normal doğuramadı sezeryan oldu mecburen öle bi tosuncuktan sonaa.ya o kadar tombik bi bebek doğurmak istermiydim diye düşünüorum acemi anne olarak altını daha kolay alırdım heralde..bizimkiler 3,5 doğsun ben razıyım valla:16:

napalım canım şahsen ben alttakilerin neden yazmadığını merak ediyorum :9: sen napıosun

suan ıyıyıım:nazar: ayyy bugun sabah bı kalktım bebek cuuk dedı asagı ındı resmen aman Allah ım aklım oynadı cok korktum ,dokundum saga dondum sola doondum ayaklarımı dıktım havaya yok oynamadı veılk tekmemı daha yenı yedım bu saate kadar olu gıbıydımm,ılk kez bu kadar endıselendım ve aklıma kotu seyler geldıı coook korktumm:19::19::19::19:

Back
X