2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
379 tl ındırımden aldım Eki Görüntüle 546965 ben cok begendım zaten park yatakta tr pıyasasında en ıyılerden biri

yok ben uzak mesafeden cektım yoksa kucuk degıl , alt acması yan tarafta oyuncaklarla alt acma unıtesı aynı anda kullanılmıyor ben desımdılık yana ındırdım

Hımm,aslında alt açması pek gerekli gibi gelmedi bana.Amaaan bi hayrlısı ile alsaydım şu bebişimin eşyalarını sonuçta önümüz kış rahat rahat çıkamam gibi geliyor.

arkadaşlar bende o kadar cins ardaşlar varki anllatamam..bi tanesinin yaptığını anlatıyım: geçen gün aaradı beni çok sık da görüşmeiz zaten neyse, işte rüyamda seni gördüm Allah korusun bebeğini düşürmüştün ağlıyodun falan diye bi arıyım dedim dedi... yav bu kadar patavatsızlık olurmu Allah aşkına kendide 4 ay önce doğum yaptı, anlar güya ham,lenin halinden ama nerdeeeee.. moralimi bozdu yav salak şey..:((

arkadaşlar bende o kadar cins ardaşlar varki anllatamam..bi tanesinin yaptığını anlatıyım: geçen gün aaradı beni çok sık da görüşmeiz zaten neyse, işte rüyamda seni gördüm Allah korusun bebeğini düşürmüştün ağlıyodun falan diye bi arıyım dedim dedi... yav bu kadar patavatsızlık olurmu Allah aşkına kendide 4 ay önce doğum yaptı, anlar güya ham,lenin halinden ama nerdeeeee.. moralimi bozdu yav salak şey..:((

anamın bir lafı vardır, allahım deli kullarına akıl ver der hep... ne insanlar var ......

Amaan canım,ne kaale alıyorsun sallama gitsin.Baktın denedin işte bir daha ararsa açma gitsin bende sevmem öyle patavatsızları bana da okulda bir öğretmen arkadaş bi akrabasından bahsetti aptal karı dedim sen ne diyorsun ya hamileye şu anlatılırmı diye bende sonuçta geçen sene 2 aylıkken düşük yaptım.Yani diyeceğim sallama ben takmıyorum artık böyle salakları:)

ay sorma benıde az once bı tanesı aradı dangalak hamıle kaldıgımdan berı her arayıp kac kılo aldıgımı soruyor yıne ordu 14 dedım naptın sen cok degılmı falan dedı zor verırsın ben de dedımkı zorsa bana zor sana noluyor dengesşz yaaa
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Daha önce ben de hamileydim ve bu topikte yazışıyordum. Gerçi o zamanlar farklı arkadaşlar vardı. Bayağı kişiler eklenmiş ama olsun. Ben yine de buraya yazmak istedim. Duygularımı sizinle paylaşmak istedim. Son adet tarihim 1 mayıstı ve şubatın ilk haftası doğum yapacaktım ama hamileliğim düşükle sonuçlandı. Az önce idrar testi yaptım. VEEEEE kopkoyu iki çizgicik. 3 ay aradan sonra galiba ben hamileyim. :-)
ay ck sevındım hadı gozun aydınnnn

off yaaa offf aksam aksam butun sınırlerım bozulduu.kırkyılınbası esım aradı bu aksam ısım uzadıgec kalıcam ye yemeğini dedıı ohhhh dedımmm aldım tepsıyıı tvkarsısına pc yi actım bı taraftann ıkı yudumaldım zilll.kaynanam ablası eltısı yengesı bu tarafta gune gelmıser bebek odasını meraketmısler cıkıstaa banada uğramıslarr ulann bi arayın musatmı belkı toparlanmam lazımdıı nerden bılıyonuzz dannn dıye kapıda bıttınız ıkı saat oturdular kii yemek tepsımı mutfağa götururken görduler onlar yemısler tabiiii kahve felan yaptım gıttıler ancaa yaaa bı gecee rhat rahat oturcaktımm sımdıde esım gelırrr kınaa yaksınlarrr

kızlarrr ya kaç gündür ağrıyordu geçer dedim ama arttı bugün iyice topal gibiyim. ayağımı kaldırınca kasığımın başladığı eklemden ayağıma doğru bir ağrı...... yürüyemiyorum araştırdım kalsiyum magnezym eksikliğinden ya da siyatik sinirine bebeğin baskı yapmasından olurmuş.... ilaçlarımı tamam içmiyodum da son 1 haftadır içiyorum bir de hiç ilaç içmeyen var onlarda olmuyor da bende neden oldu benim gibi bacak ağrısı çeken var mı ne olacak bu daha da artarsa yürüyemem ya......
canım kalsiyum magnezyum dengesizliğinden olurmuş o ilaçlarını kullan bence, ben ilaç içmiyorum ama özellikle çok kalsiyum içeren şeyleri fazla fazla tüketmeye çalışıyorum, her bünye değişik değişik o minerallerin bi zararı yok iç istersen :)
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Daha önce ben de hamileydim ve bu topikte yazışıyordum. Gerçi o zamanlar farklı arkadaşlar vardı. Bayağı kişiler eklenmiş ama olsun. Ben yine de buraya yazmak istedim. Duygularımı sizinle paylaşmak istedim. Son adet tarihim 1 mayıstı ve şubatın ilk haftası doğum yapacaktım ama hamileliğim düşükle sonuçlandı. Az önce idrar testi yaptım. VEEEEE kopkoyu iki çizgicik. 3 ay aradan sonra galiba ben hamileyim. :-)
hayırlı olsun canım hoşgeldi meleğin :16:

off yaaa offf aksam aksam butun sınırlerım bozulduu.kırkyılınbası esım aradı bu aksam ısım uzadıgec kalıcam ye yemeğini dedıı ohhhh dedımmm aldım tepsıyıı tvkarsısına pc yi actım bı taraftann ıkı yudumaldım zilll.kaynanam ablası eltısı yengesı bu tarafta gune gelmıser bebek odasını meraketmısler cıkıstaa banada uğramıslarr ulann bi arayın musatmı belkı toparlanmam lazımdıı nerden bılıyonuzz dannn dıye kapıda bıttınız ıkı saat oturdular kii yemek tepsımı mutfağa götururken görduler onlar yemısler tabiiii kahve felan yaptım gıttıler ancaa yaaa bı gecee rhat rahat oturcaktımm sımdıde esım gelırrr kınaa yaksınlarrr

Lüzumsuzlarmış be canım haklısın sinirlenmekte yani ama gene de sen çok sinir olma bebişinde strese girer...

canını sıkma bence, her rüya çıkacak olsaydı ohoo, çeşit çeşit rüya var, cins cins insan var biride sana denk gelmiş :19: birde kötü doğum hikayeleri anlatıp duruyolar çok gıcık gerçekten, benim görev yaptığım yerde bi ebe var lise mezunuymuş hem hiç bişey bilmiyo hemde salak salak konuşup duruyo, şahit olduğu bütün kötü doğum hikayelerini anlattı resmen :20: ebe güya beni rahatlatması gerekirken geriyo konuşmuyorum artık bende, laf atınca da cevap vermiyorum

Benim de gece yatakta gerinirsem kramp giriyor kendimi genleşmeme konusunda şartlandırsam da uyku sersemi farkında olmuyorum,gece bir kramp girdi ama nası bir kramp kıvrandım resmen 5 dakka.Ama dr durduk yerde girmediği iiçin ilaç vermeye gerek duymadı.

tuğbaaa hediyem ulaşınca hediye sayfasına yazar mısın canım bu ara kaçırabilirim yazılanları da
bir de kızlar hediyesi gelenlerden hiç foto yok hani oraya koyacaktık yaa en zevkli kısmı bakması olacak koyalım lütfennnn:)

tesekkr ederm canm sımdıden gelınce ben atarım hemen foto

salihin annesı yazan tacım bugun geldı bende oglusa suprız yaptım haberı yoktu sımdı okuldan geldı kapıyı actım aaa ruzgarın annesı mı yazdırdın dedı bende hayır dedım yazıyı gorunce mest oldu tosbaaaaam yaaaa

bu tacı nereye yaptrdın bende bundan ıstyrum sole de bnde yaptırım
bu arada markafonide azizbebe,lansinoh ve bebefox indirimde....park yatakların iç yatakları,hamile minderleri vs. ler var...ilgilenenlere duyurulur...

bu markafonıyı ben cok sevdm bı suru seyler almstım geldı ve hepsı gorundgnden daha guzel lımangodan hastane cıkısı almstm onu pek begenmedm acıkcası cok ınce dandık gıbı geldı markafonıye devam:)

canm hayrlı olsn burda kal yıne hamılelgnı an an hep beraber paylasalım

bukdar bos ınsan nıe var bılmemkı gel benı dov dıyor...tobe tobeeee

canım kalsiyum magnezyum dengesizliğinden olurmuş o ilaçlarını kullan bence, ben ilaç içmiyorum ama özellikle çok kalsiyum içeren şeyleri fazla fazla tüketmeye çalışıyorum, her bünye değişik değişik o minerallerin bi zararı yok iç istersen :)
hayırlı olsun canım hoşgeldi meleğin :16:

magnezyum için arkadaşlarr benim kronik karın ağrılarım vardı başından beri magnezyumla geçti..

cıcılerım geldıkce hepten heyecan yapmaya basladım babasıda ıstanbuldan fenerıumdan mont alms dısarda tasımaya ana kucagı almıs eee ozamn bade hanımın gelme vaktı yaklastıı persembede odasını almaya gtcez ayy ne zevklı seylermıs valla hayatım renklendı:):)):

merhabalar... nasılsınız güzel kış anneleri...? benim öksürüğüm kaldı ama iyiyim çok şükür.. ahhh birde şu okul olmasa... ev hanımı olmaya nasıl özeniyorum bir bilseniz......

Benim de gece yatakta gerinirsem kramp giriyor kendimi genleşmeme konusunda şartlandırsam da uyku sersemi farkında olmuyorum,gece bir kramp girdi ama nası bir kramp kıvrandım resmen 5 dakka.Ama dr durduk yerde girmediği iiçin ilaç vermeye gerek duymadı.

ayy.. geçen gece benimde öyle oldu.. eşime nasıl seslendim.. nasıl kötü oldum anlatamam...

merhabalar... nasılsınız güzel kış anneleri...? benim öksürüğüm kaldı ama iyiyim çok şükür.. ahhh birde şu okul olmasa... ev hanımı olmaya nasıl özeniyorum bir bilseniz......
bende çok özeniyorum, hergün giderken keşke gitmeme şansım olsaydı diyorum, birde okulda çocuklar delirtiyo insanı, çok sinirlenmiş şekilde yakalıyorum kendimi, sonra kızıyorum kendi kendime boşu boşuna bebeğimide geriyorum:50: zaten biraz sesim yükselince hemen tekmelemeye başlıyo, normalde sesimi hiç yükseltmem günlük hayatta

Valla sorma,kaloriferler yandı bide sabah sıcacık evi yatağı bırakıp gitmek nasıl zor geliyor ev hanımlarına imreniyorum.Şu doğum iznimiz 6 aya çıksa ne güzel olur.Bizde sabredelim nasılsa şubattan sonra izinde bebişimizle vakit geçircez hayırlısıyla inş:)

bu arada 50 lik şekerim 141 çıkmıştı.. dr um önemli değil diyor.. ama benim içim rahat değil.. hala 100lüğü yaptırsam mı diye düşünüyorum.. siz ne dersiniz?

bende çok özeniyorum, hergün giderken keşke gitmeme şansım olsaydı diyorum, birde okulda çocuklar delirtiyo insanı, çok sinirlenmiş şekilde yakalıyorum kendimi, sonra kızıyorum kendi kendime boşu boşuna bebeğimide geriyorum:50: zaten biraz sesim yükselince hemen tekmelemeye başlıyo, normalde sesimi hiç yükseltmem günlük hayatta

Valla sorma,kaloriferler yandı bide sabah sıcacık evi yatağı bırakıp gitmek nasıl zor geliyor ev hanımlarına imreniyorum.Şu doğum iznimiz 6 aya çıksa ne güzel olur.Bizde sabredelim nasılsa şubattan sonra izinde bebişimizle vakit geçircez hayırlısıyla inş:)

yaa.. hiç sormayın...benim okulumda izmir in en kötü okullarından biri.. sonuna kadar bekleyemeyeceğim.. ayrılacağım izine.. ama sonrasında da bebişimle olmak istiyorum.. yoksa nisan sonu başlamam gerekecek işe.. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz..? birde hergün 30 km arabamla gidip geliyorum..yolda yoruyor.. dönüşte bel ağrısından araba kullanamayacağım nerdeyse...

Back
X