- Konu Sahibi papatya3459
- #22.801
kızlarrrrr e-toker de benım aldımgım park yatak 329 a dusmus fıyat fevkaladenın fevkınde sıtede guvenılır tecrubel ıle sabıttır:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrr e-toker de benım aldımgım park yatak 329 a dusmus fıyat fevkaladenın fevkınde sıtede guvenılır tecrubel ıle sabıttır:)
Valla bence doktoruna güven o en iyisini bilir.Ben şahsen ne derse onu yapıyorum hangi tahlili isterse onu yaptırıyorum.eğer dr na güvenin tamsa ne derse onu yap tatlım.
okulunda uzakmış canım yaa karnın büyüyünce iyice zor olacak, bende arabayla gidiyorum ama 10 km 5dk da gidiyorum, ben ara tatilden sonra ya da önce nasıl denk gelecek bilmiyorumda son ana kadar çalışıp ikinci dönem izni yaza bağlamayı düşünüyorum inş bi sıkıntı çıkmazda yapabilirim, şekeride doktor takma dediyse takma canım zormuş sanırım o testi yapmak dabanada 75lik yapılıcak cuma günü
bende koye gdyrum canm 30 km vırajlı yollar ustelık hc de hıjyenık olmayan ortam aylardır napsam napsam dıe kendımle savastım durdum bır yandan calısım snrasında rahat ederım dedım ama her gttgımde bı agrı cekyrum ya belım ya karnım snra aman dedım snrası allah kerım dogum oncesı ıznımı kullanıcam aralık 2 gıbı baslıo galıba hatta ben kasım 20 den snra aralık 2ye kadarda rapor alıcam gttgm koyde havalar sogudumu orda hepten perısan olurum cunku dogum snrasındada rapor haklarımı heyet raporu falan ne bulursam kullancam yetmezse gderım artık okula snrasında bebege bakmaya bırını bulurum ama oncesnde bebegıme buyuzden bısı olursa bunn vcdanı benı mahveder
bu ara evdeyim netten alışverıse taktım bende:)meltemcim sayende internetten alışveriş delisi oldum :) eline koluna sağlık arkadaşım :)) ne güzel şeyler buluyosun :)
379 malesefffffffffffffffffffffffff yıldo soyledı ucuzlamıs dıye kızdım bende ona ben aldıktan sonra ucuzlarsa soyleme bana sınır oldugumu bılıyorsun dedım:)kızllar hafızam biraz berbat olduğundan hatırlayamıyorum ama biriniz bana bebişe dinletilen müziklerden bahsederken sterling EQ-theme from caravan ı tavsiye etmişti doktorum söyedi demişti hatta...ne kadar teşekkür etsem azdır...o zamandan beri dinliyorum ve bebişime dinletiyorum onunda heralde hoşuna gidiyo ki tepikleyip duruyo sıpamçok da huzur verici bi müzik tavsiye ederim dinletmenizi...
sen kaça almıştın ki kız?
BENDEN MIS ODA:)
uyuyodum ki ben
sbız 3 arkadas hamıleydık 2 sı dogurdu ben kaldım:) 2umuzunde cocukları aynı yasta:)
2.lerde aynı olacak ınş.
gel bana sorrrrr cok keyıflı oluyır hıc enı dogmus gıbı omuyor ebeler hemsıreler dogdugunda mıncıklaya mıncıklaya sevdı garıbımı kımse kale almadılar yenı dogdu dıye ebe dalga gectı bıraz daha kalsa emekleyerek gelırmıs bu bebek dedi:)
bırınde 15 gunluk ıdgerı 1 , 5 yasında
tesekkur ederız burzu teyzeeee:)kıss ne güseel mıncır mıncır sevben tombik bebeklere bayılıorum bacaklar kollar boğum boğum oohh tam yemelik
Meltem maşşaallah oğluna çok tattlııı![]()
kızllar hafızam biraz berbat olduğundan hatırlayamıyorum ama biriniz bana bebişe dinletilen müziklerden bahsederken sterling EQ-theme from caravan ı tavsiye etmişti doktorum söyedi demişti hatta...ne kadar teşekkür etsem azdır...o zamandan beri dinliyorum ve bebişime dinletiyorum onunda heralde hoşuna gidiyo ki tepikleyip duruyo sıpamçok da huzur verici bi müzik tavsiye ederim dinletmenizi...
sen kaça almıştın ki kız?
379 malesefffffffffffffffffffffffff yıldo soyledı ucuzlamıs dıye kızdım bende ona ben aldıktan sonra ucuzlarsa soyleme bana sınır oldugumu bılıyorsun dedım:)
Ne güselll bi müzik buuumüziği dinlerken minnak kızım kıpraşmaya başladıı.bende sana teşekkür ederiiim
![]()
tesekkur ederız burzu teyzeeee:)
aynen oyle oldu garıbım mıncıra mıncıra sevıldı hıc bebek gıbı davranamdı oğlusumaaa:)
dimiiiii insana huzur veriyo bebişlere de sanırsamrica ederim bol bol dinlet minnağına
keşke kimin söylediğini hatırlasam ben de :44:
yarısını dinledim ama cidden huzur veriyo eşimin bile dikkatini çekti yarın indircek bizebenim kotam dolmak üzerede sölemesi ayıp bana kalsa bütün gece dinlerdim şimdi..
ya ruzgarda da potansıyel yuksek ama abısı 40 haftada dogmustu ruzgar 38 de en gec oda yarım kılo farkeder 2 sı arasında dr 3 750 dogar dedı bakalım:)Çıtı pıtı olsa severken nazik olunurda tombik olunca mıncıklama hevesi ağır basıoo.sen rüzgarıda bölee tombik doğurcan galiba:44:
benimki de geldi ne dinliyosun sen öyle diye bakıyo benle beraberaaaah ah o kota derdi yok mu insanı çıldırtıyo
![]()
ya ruzgarda da potansıyel yuksek ama abısı 40 haftada dogmustu ruzgar 38 de en gec oda yarım kılo farkeder 2 sı arasında dr 3 750 dogar dedı bakalım:)
kızlar benım aldıgım slıngın youtube ta vıdeosu var hosuma gıttı hayal kurdum bırden:)BabaSling Baby Carrier - YouTube
Ya ben wınn dan bağlanıorum faturamda ayın 10'unda kesiliyo mecburen dikkat ediorum video falan izliemiorum son bi kaç gün bende sinir oluorum ama ne çaree![]()