2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Herkese sealm:) nabersiniz kızlar ya bişey sorcam bu bayby2go markası var ya ondan park yatak almayı düşünüyorum acaba alsammı almasammı karar veremedim,bebek arabalı pek kaliteli değil de yataktan pek anlamadığım için ne yapacağıma karar veremdim yaaaaa...

canımcım, bir satıcı bana onun çinde üretildiğini ve içeriğinde naylon olduğunu söylemişti.sen de araştırmadan alma bence..

kızllar hafızam biraz berbat olduğundan hatırlayamıyorum ama biriniz bana bebişe dinletilen müziklerden bahsederken sterling EQ-theme from caravan ı tavsiye etmişti doktorum söyedi demişti hatta...ne kadar teşekkür etsem azdır...o zamandan beri dinliyorum ve bebişime dinletiyorum onunda heralde hoşuna gidiyo ki tepikleyip duruyo sıpam :1: çok da huzur verici bi müzik tavsiye ederim dinletmenizi...

evet o şarkıyı biri önermişti. ben de kızıma dinletiodum, tekmeliyordu tepki veriyordu. eşim hemen canımı sıktı. aynen şöyle dedi: " ya bebeğin hoşuna gitmediği için tekmeliyorsa, neden zorla dinletiyosun çocuğa" .. allahım boğacam bu adamı:27:

herkese günaydınlar yine ortalık sakin görünüyo bu arada kızlar yarın konturolümüz var bakalım bebişimiz nasıl şeker yüklemem de yapılmadı onuda yaptırırız inş sonuçlar iyi çıkar

bizimkinin hafta içi kahvaltı gibi bi alışkanlığı olmadığından ben gönderip pc başına oturuyorum :) ben de buraları toparlıyorum işte siz gelene kadar :))

amaaan sabah sabah çamaşır attım, yatak odasını toparladım, kahvaltıyı topladım, mutfağı topladım...
erkek olsaydım sadece şunu yapacaktım hooop tv karşısına peeeh!:47:

gunaydınnnnn gece ruyamda oglusumu gordummm ya mevzu gectı kızlarla ondan aklıma takıldı etkısınde kaldım ama cok guzeldı yumuk yumuk ıcıme sokasmı geldı tekrar onuuuu

herkese günaydınlar yine ortalık sakin görünüyo bu arada kızlar yarın konturolümüz var bakalım bebişimiz nasıl şeker yüklemem de yapılmadı onuda yaptırırız inş sonuçlar iyi çıkar

inşallah iyi çıkar canım sonuçların :) bebiş de büyümüştür annesini özlemiştir bi görsün annesi :)

amaaan sabah sabah çamaşır attım, yatak odasını toparladım, kahvaltıyı topladım, mutfağı topladım...
erkek olsaydım sadece şunu yapacaktım hooop tv karşısına peeeh!:47:

benim bugün çok işim var aslında, dünya gibi yığılmış ütüm var ve bugün bitmesi lazım yarın kocişin iş seyahati sebebiyle istanbula gidiyoruz. bugün onları bitirmem gerek ama hala oyalanıyorum ben :))

gunaydınnnnn gece ruyamda oglusumu gordummm ya mevzu gectı kızlarla ondan aklıma takıldı etkısınde kaldım ama cok guzeldı yumuk yumuk ıcıme sokasmı geldı tekrar onuuuu

insan çok etkisinde kalıyor dimi :)) ben de geçenlerde rüyamda sırtüstü yatıyorum karnım böyle yukarı doğru sertleşerek yükseliyo yükseliyo derken derinin altından bi kafa görünüyo önce net değil ama sonra netleşiyor. üzerinde streç film kadar ince bi deri kalıyo, ben yüzünü falan görüyorum, eğilip öpüyorum onu, yanağıma ağzı değiyo emmeye çalışıyo falan :)) sonra da okşaya okşaya geri içeri itiyorum daha çıkma vaktin gelmedi annecim az daha bekle diye :))

inşallah iyi çıkar canım sonuçların :) bebiş de büyümüştür annesini özlemiştir bi görsün annesi :)

evt canım inş iyi çıkar o şekerli suyu içmek çok kötü yapıyor beni :( çabucak bitsin istiyorum bebeşimi çok özledim bakalım minik prensesim ne kadar büyüdü ya bu arada kızlar ben koçişe söz verdim daha bebeğimi hiçbirşey almadım zor dayanıyorum ya artık bitsin şu altıncı ay

insan çok etkisinde kalıyor dimi :)) ben de geçenlerde rüyamda sırtüstü yatıyorum karnım böyle yukarı doğru sertleşerek yükseliyo yükseliyo derken derinin altından bi kafa görünüyo önce net değil ama sonra netleşiyor. üzerinde streç film kadar ince bi deri kalıyo, ben yüzünü falan görüyorum, eğilip öpüyorum onu, yanağıma ağzı değiyo emmeye çalışıyo falan :)) sonra da okşaya okşaya geri içeri itiyorum daha çıkma vaktin gelmedi annecim az daha bekle diye :))
offf senınkı baya etkıleyıcıymıs:)))9

günaydınn kızlarrrr biz de kahvaltımızı ettik geldik oğluşumla :16:

akşam amma kaynatmışsınız yahu ben yemek , bulaşık , ortalık derken heeççç fırsat bulamıyorum akşamları girmeye :50:

evt canım inş iyi çıkar o şekerli suyu içmek çok kötü yapıyor beni :( çabucak bitsin istiyorum bebeşimi çok özledim bakalım minik prensesim ne kadar büyüdü ya bu arada kızlar ben koçişe söz verdim daha bebeğimi hiçbirşey almadım zor dayanıyorum ya artık bitsin şu altıncı ay

sen kocana 24 hafta bitti işte tamam de bence :)) 6 ay oldu işte daha ne :)) çok komik ben aynı durumu kayınvalidemle yaşadım, ilk doğumu yaşamadığı için takıntı yapmış. 8 ay olana kadar alma falan dedi hep. ben de tamam annecim dedim :) evden çıkar çıkmaz kocaya "yürü alışverişe" :)) aldıklarımın bazılarını söyledim kayınvalideme ama yatak falan aldığımı söylemedim daha, 2-3 tulum aldım sanıyo :)

günaydınn kızlarrrr biz de kahvaltımızı ettik geldik oğluşumla :16:

akşam amma kaynatmışsınız yahu ben yemek , bulaşık , ortalık derken heeççç fırsat bulamıyorum akşamları girmeye :50:

evde kocalar varken de zor oluyor, bizimki 3 ay benimle dipdibe yaşadı, girmeye vakit bile bulamadım :) tam kocanın kayınvalidenin dedikodusunu yapacaksın gözü ekranda :))

sen kocana 24 hafta bitti işte tamam de bence :)) 6 ay oldu işte daha ne :)) çok komik ben aynı durumu kayınvalidemle yaşadım, ilk doğumu yaşamadığı için takıntı yapmış. 8 ay olana kadar alma falan dedi hep. ben de tamam annecim dedim :) evden çıkar çıkmaz kocaya "yürü alışverişe" :)) aldıklarımın bazılarını söyledim kayınvalideme ama yatak falan aldığımı söylemedim daha, 2-3 tulum aldım sanıyo :)

bizimkisi takıntıdan değil canım benim bir tane oğlum var bu ikinci ben kız çok istiyordum eşimde kız olursa 7 .aya kadar bişi almıcaksın dedi bende kız olsunda aman almam tamam söz dedim bebişimiz kız çıktı ama ben mağazaların önünden geçemiyorum dayamıcam yoksa o güzel kız kıyafetlerini almamak için dalıcam birgün neyseki bir hafta sonra başlıcam bitiyo dedim ses etmedi yandım şimdi valla diyo oğlum annen mağazayı toplar gelir artık diye de şikayet ediyo beni oğluşuma

Back
X