- Konu Sahibi papatya3459
- #22.861
:))) beynımdee ucusuyoo zzzzzz lerr gecegecee askaa geldı adamm kapamıyoo muzığiii
benimki de şimdi yattı yani uyumasına 10 sn var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) beynımdee ucusuyoo zzzzzz lerr gecegecee askaa geldı adamm kapamıyoo muzığiii
Herkese sealm:) nabersiniz kızlar ya bişey sorcam bu bayby2go markası var ya ondan park yatak almayı düşünüyorum acaba alsammı almasammı karar veremedim,bebek arabalı pek kaliteli değil de yataktan pek anlamadığım için ne yapacağıma karar veremdim yaaaaa...
kızllar hafızam biraz berbat olduğundan hatırlayamıyorum ama biriniz bana bebişe dinletilen müziklerden bahsederken sterling EQ-theme from caravan ı tavsiye etmişti doktorum söyedi demişti hatta...ne kadar teşekkür etsem azdır...o zamandan beri dinliyorum ve bebişime dinletiyorum onunda heralde hoşuna gidiyo ki tepikleyip duruyo sıpamçok da huzur verici bi müzik tavsiye ederim dinletmenizi...
günaydıın... yok canım yok benimki yarım ssat oldu çıkalı da ben ortalıı toparlarken geciktim![]()
bizimkinin hafta içi kahvaltı gibi bi alışkanlığı olmadığından ben gönderip pc başına oturuyorum :) ben de buraları toparlıyorum işte siz gelene kadar :))
herkese günaydınlar yine ortalık sakin görünüyo bu arada kızlar yarın konturolümüz var bakalım bebişimiz nasıl şeker yüklemem de yapılmadı onuda yaptırırız inş sonuçlar iyi çıkar
amaaan sabah sabah çamaşır attım, yatak odasını toparladım, kahvaltıyı topladım, mutfağı topladım...
erkek olsaydım sadece şunu yapacaktım hooop tv karşısına peeeh!![]()
gunaydınnnnn gece ruyamda oglusumu gordummm ya mevzu gectı kızlarla ondan aklıma takıldı etkısınde kaldım ama cok guzeldı yumuk yumuk ıcıme sokasmı geldı tekrar onuuuu
inşallah iyi çıkar canım sonuçların :) bebiş de büyümüştür annesini özlemiştir bi görsün annesi :)
offf senınkı baya etkıleyıcıymıs:)))9insan çok etkisinde kalıyor dimi :)) ben de geçenlerde rüyamda sırtüstü yatıyorum karnım böyle yukarı doğru sertleşerek yükseliyo yükseliyo derken derinin altından bi kafa görünüyo önce net değil ama sonra netleşiyor. üzerinde streç film kadar ince bi deri kalıyo, ben yüzünü falan görüyorum, eğilip öpüyorum onu, yanağıma ağzı değiyo emmeye çalışıyo falan :)) sonra da okşaya okşaya geri içeri itiyorum daha çıkma vaktin gelmedi annecim az daha bekle diye :))
evt canım inş iyi çıkar o şekerli suyu içmek çok kötü yapıyor beniçabucak bitsin istiyorum bebeşimi çok özledim bakalım minik prensesim ne kadar büyüdü ya bu arada kızlar ben koçişe söz verdim daha bebeğimi hiçbirşey almadım zor dayanıyorum ya artık bitsin şu altıncı ay
offf senınkı baya etkıleyıcıymıs:)))9
günaydınn kızlarrrr biz de kahvaltımızı ettik geldik oğluşumla
akşam amma kaynatmışsınız yahu ben yemek , bulaşık , ortalık derken heeççç fırsat bulamıyorum akşamları girmeye![]()
sende bır spıelberg ruhu gordum yaratıcılıkta:)bi tane daha var ama o komik :)) bebiş doğuyo ben emziriyorum emzirmem bitince onu soğuktan çevreden vs. korumak için geri içime sokuyorum çıktığı yerden :))
sen kocana 24 hafta bitti işte tamam de bence :)) 6 ay oldu işte daha ne :)) çok komik ben aynı durumu kayınvalidemle yaşadım, ilk doğumu yaşamadığı için takıntı yapmış. 8 ay olana kadar alma falan dedi hep. ben de tamam annecim dedim :) evden çıkar çıkmaz kocaya "yürü alışverişe" :)) aldıklarımın bazılarını söyledim kayınvalideme ama yatak falan aldığımı söylemedim daha, 2-3 tulum aldım sanıyo :)