2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben de wınn ın kıbrıs versiyonu olan gezz i kullanıyorum pişmanım kalan 8 ay için de kablolu bağlatmayalım bari dedik çünkü burda evlere kablo çekme vs de para alıyolar türkiyedeki gibi ucuz değil internet yani kardeşimin sınırsıza verdiği parayı ben burda 10 gb a veriyorum içime oturuyo :50:

Kıbrıs pahalı memleket şu internetler bedavaa olsa ne güsel oluduuu:9::9: bende 4 gb 50 lira ödüorum burdada pek ucuz diil ama sizden ucuz:34:

3.750 gayet iyi valla inşallah ölee doğar tombukk:34: ben 3,5 kilo doğursam razıyım:9:
videoyu izledim ayy bende aldım ya aynısını çok heveslendim izlerken:16:
evet ya bende cok hayallerde daldım ızlerken:)
ben de wınn ın kıbrıs versiyonu olan gezz i kullanıyorum pişmanım kalan 8 ay için de kablolu bağlatmayalım bari dedik çünkü burda evlere kablo çekme vs de para alıyolar türkiyedeki gibi ucuz değil internet yani kardeşimin sınırsıza verdiği parayı ben burda 10 gb a veriyorum içime oturuyo :50:
mesela ben bu ay tahahut degıstırdım 2 senelık yenı sozleşme yaptık
ben 60tl sınırsız 24 tlde tel faturası oduyordum kullanmadıgım halde sadece net ıcın vardı tel bıle takmadım toplam 84e gelıyordu net bana
yenı kampanyada 1 yıllıgına hattımı dondurdular telefon faturası odemıyecegım 2 ayda nete para vermıcem 2 senede 40 tl odeyecegım sınırsız ınternete 2 yıldı 1200 tl falan karım olacak

ben 60tl sınırsız 24 tlde tel faturası oduyordum kullanmadıgım halde sadece net ıcın vardı tel bıle takmadım toplam 84e gelıyordu net bana
yenı kampanyada 1 yıllıgına hattımı dondurdular telefon faturası odemıyecegım 2 ayda nete para vermıcem 2 senede 40 tl odeyecegım sınırsız ınternete 2 yıldı 1200 tl falan karım olacak

:44::44: valla kazıklanıoruuss.belki bizim taahhüt bitmeden güzellik yaparlar:52:

ooooh hayat size güzel valla :1:

Taahhütümüs var bide :44: son 2 ay kalmış..eve adsl istemedik eşimde bende ayrı netler ayrı pc lerde takılıos ölee o aveayı ben turkcelli kalkındırıorum:27:

bizim taahhüt de bitti tayini bekliyoruz kurtulmak için :1:

kızlar napıosunuz 2 gündür giremedim yine uçmuşsunuz :)
valla okumak çok zor olacak, ben de çok yoğunum okul toplantıları
evde yemekli misafir yazılılar derken ayaklarımı bi kaldırıp dinlenemedim
şu anda da annemleri uğurladım yazılı hazırlıyorum arada da
bi buraya bakayım dedim.
Bende bi yandan yazılı hazırlıyorum bi yandan buraya bakıyorum öff içim dışım soru oldu :37:

Bende bi yandan yazılı hazırlıyorum bi yandan buraya bakıyorum öff içim dışım soru oldu :37:

ay ben daha bakamadım bile annemler yemeğe gelmişti bana
onlar gitti hemen yazılı hazırlayayım dedim ama uykudan da
ölüyorum bi tek buraya yazdım sonra yazılıya döndüm galiba
bugünlük enerjim bitti artık yatak beni çağırıyo :)

sen bıtırdınmı hazırlıkları bebk ıcın havuzlu handan yaptın onu bılıyorum gecelık falan ne yaptın?

gecelik alamadım daha annem doğumdan önce bi posta gelecekmiş buraya gelmeden kapalı çarşıya uğrayıp alıp getirecek gecelik takımını...araba var görümcemler alacak yatak var nevresimlerle annemler alacak derecesi falan var...senin gibi şu sling lerden alcam o kadar galiba...hamile pijaması aldım ama gecelik takımı almadım...

Kızlarr hepinize iyi geceleerrr..uykumus geldi bizim.yarın doktor randevumuz var yine insülinin dozunu arttırcak sanırsam:53:

gecelik alamadım daha annem doğumdan önce bi posta gelecekmiş buraya gelmeden kapalı çarşıya uğrayıp alıp getirecek gecelik takımını...araba var görümcemler alacak yatak var nevresimlerle annemler alacak derecesi falan var...senin gibi şu sling lerden alcam o kadar galiba...hamile pijaması aldım ama gecelik takımı almadım...
aferın sana bakayım calısıyonmı dıye yoklama cekeyım dedım:)
Kızlarr hepinize iyi geceleerrr..uykumus geldi bizim.yarın doktor randevumuz var yine insülinin dozunu arttırcak sanırsam:53:
iyi gecelerrrr inş artırmaz

aferın sana bakayım calısıyonmı dıye yoklama cekeyım dedım:)
iyi gecelerrrr inş artırmaz

çalıştım ben ist da şimdi keyfini sürüyorum ah bi de üşenmeyip aldıklarımın fotolarını çekip koyabilsem....sizin gibi birer ikişer değil de kapalı çarşıdan yağmalama şeklinde alışveriş yaptığım için üşeniyorum hepsini çekmeye...

Back
X