2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
e ama ben sınır olurum oyle bellı bı kural nızam varsa bırı cıkıntılık yaprsa hersey yerl yerınde duzenlı olsunnn

:18:30 deme her an doğurabilirmişim gibi geliyo... 37. haftaya kadar çalışcam bi de...

o bende de var belime ağrı girince hemen dakika saymaya başlıyorum :) panik moddayım :) kıyafetleri yıkadım ütüledim kendi pijamalarımı falan hazırladım bu hafta hastane çantası yapacam ne olur ne olmaz diye :) ben işi bırakmıştım devam etsem kafayı yerdi çocuğum :) çocuk korosunda koro şefliği yapıyodum, geçenlerde bi uğrayayım dedim, çocuklar şarkı söylerken hiç olmadığı kadar tekme attı duramadı yerinde :)) devam etsem kesin erken doğardı :)

panik yok sakin olun kızlar evt sen erken bırakmışsın işi biz hala calışıyoruz daha da çalışıcaz belki bebeğin hoşuna gitmiştir canım çocuk sesleri dikkatini çekiyordur

ama kendıme faydam yok besık aldıgım yerde tekrar ındırıme gırmıs 50 tl daha ucuzlamıs

valla canım ben her gün düzenli olarak hepsini geziyorum. fiyatı çok kafama yatarsa alıyorum. BABY BOUM | trendyol.com burdan mavi uyku tulumu sipariş ettim dün, ilk zaman yorganları elleriyle üstlerine çekip yüzlerini kapatabiliyorlarmış. bu uyku tulumunun güvenlik kemeri geçecek yeri de varmış, yani pusetlerde falan da kullanılabiliyor. bi bakın

hiç sorma valla zaman ne kadar çabuk geçiyor rabbim sorunsuz şekilde kuzularımıza kavuşmayı nasip eylesin inş.

yetiş bacı onun adı artık valla hemen bir nazar boncuğu meltem sana kuzum

:18:30 deme her an doğurabilirmişim gibi geliyo... 37. haftaya kadar çalışcam bi de...

de de ne kaldı kız şunun şurasında anammmm bende 37 ye kadar çalışacağım nasip olursa inş. bakalım sonrasındada devam edeceğimmmm

e ama ben sınır olurum oyle bellı bı kural nızam varsa bırı cıkıntılık yaprsa hersey yerl yerınde duzenlı olsunnn

hehhh işte bende öyle istiyorum düzenli tertipli yerli yerinde olsun

hello baby süper bi site, unnado, trendyol, e-bebek(ama pek indirim olmuyor sürekli takip gerektiriyor), happymilk, lohusashop aklıma gelmedi bak şimdi hepsini yazınca :)

minikbebek çalışabilir miyiz ki yaa... ben öğretmenim bi de okulda falan doğurmasam yaa son 2 haftaya işlerinie erken bitirirsin diyo eşim. zaten son hafta öğrenciler de pek gelmiyo...

kızlar sabahtan beri kakaya çıkmayı bekleyen şu evladımı bi çişe kakaya götüreyim geleyim :) yoksa eve yapacak bu saate kadar bekledik kıyamam ucundadır şimdi :)

minikbebek çalışabilir miyiz ki yaa... ben öğretmenim bi de okulda falan doğurmasam yaa son 2 haftaya işlerinie erken bitirirsin diyo eşim. zaten son hafta öğrenciler de pek gelmiyo...

aybuke valla bilmiyorum bacım çalışabilirmiyizde bende yollarda doğururum diye korkuyorum sabah akşam hemen hemen 2 saat yol gidiyorum geçende servis şöförümüz senin hastane nerde kalıyor bacım diye sordu Hey allahım gül gül öldümmmm kendi kendime

verdiğiniz siteler için teşekkürler kızlar hepsini girip bakıyorum evt ama pek indirim yok sürekli takip etmek gerekiyo peki verdiğiniz siparişler nasıl geliyo gelen ürünler düzgün çıkıyormu sıkıntı olmuyor değilmi canlar

kızlar sabahtan beri kakaya çıkmayı bekleyen şu evladımı bi çişe kakaya götüreyim geleyim :) yoksa eve yapacak bu saate kadar bekledik kıyamam ucundadır şimdi :)

ehhh bee aldım kahvaltı sofrasını gectım pc basınaaa muhabbete bakk sabahsabah ıcım kalktı.

e-toker den aldıgım besık fabrıka hatasından dolayı yanlış geldı sıyah besıge kırmızı besık etıketı basmıslar oyuxden gerı gonderdım 3 gun sonra yenısın gonderdıler unnado bıraz gec geldı sıparıslerım trendyol ve markafonı de su ana kadar sıkıntı yasamaıdm

saol canım e-tokerden bende beğendim birkaç bişi inceliyorum ben daha hiçbirşey almadım minik kızıma yeni almaya başlıcam :)

hoşgeldin huysuz :))

hb huyluuu:))sabah sabah ne çişş kakaa seylerden bahsedıyon hıc dusunmuyonmu surdaa acc bı ınsan varr :))offf hava yağmurluu kasvetlii kocayı işe gonderdım 9 da 10 a kdr yatakta debelendım kalkamadım soğutan.allahtan muge baslıyorda zorla gectım tv basınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…