2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben de ctesi gidiyorumm teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızımı görcem.

bende 15 kasıma gidiyorumm daha var ama az kaldı :) elugur cum canımmmm benim bu arada dün mesaj atmışsın sanırım ama yazı gelmemiş bitanemm

senin bebiş 1000gr olmustur nerden baksan:)hayırlı haberlerini al insallah

inşallah teyzeleri inşallah hepimiz iyi haberler alalım mutlu anneler olalım miniklerimiz daha da mutlu olsunlar

selam canım. biz de nuna pepp almayı düşünüyoruz , kaça aldın acaba. bir de nuna nın park yatagı var, aklımız ona da kaymıyor değil, çok sağlam..fiyat bilgisini bekliyorummm

canımm benimm anca dönebildimmm annem aradı teldeydimmm biz 549 a bebek arabasını aldık 50 tlye aparatını oto koltuğunuda 299 tl ye bide nuna pepp arabsı alana kasım sonuna kadar hasır beşikde 49 milyonaydı onu da aldıkk ,evet bende bayıldımm nuna pepp yatağına ve çok rahat katlanıyor ama chiconunkide fiyatta çok cazip geldi ve oda katlanıyormuş ve şimdi e bebekde 379 a indirimde nuna pepp yatak ebebkde var tatlımm fiyatı yazıyodu bakıp söyliyim sana istersen

selam canım. biz de nuna pepp almayı düşünüyoruz , kaça aldın acaba. bir de nuna nın park yatagı var, aklımız ona da kaymıyor değil, çok sağlam..fiyat bilgisini bekliyorummm

canımm benimm anca dönebildimmm annem aradı teldeydimmm biz 549 a bebek arabasını aldık 50 tlye aparatını oto koltuğunuda 299 tl ye bide nuna pepp arabsı alana kasım sonuna kadar hasır beşikde 49 milyonaydı onu da aldıkk ,evet bende bayıldımm nuna pepp yatağına ve çok rahat katlanıyor ama chiconunkide fiyatta çok cazip geldi ve oda katlanıyormuş ve şimdi e bebekde 379 a indirimde nuna pepp yatak ebebkde var tatlımm fiyatı yazıyodu bakıp söyliyim sana istersen

yatak 299 tl. fiyat bekliyorum derken senden bekliyorum demek istemiştim
ebebek mağazaına gittik, nuna peppin tek rengi kalmış, üstelik teşhir ürünü olmasına rağmen adam yine de 549 demişti. ne hainler ya. bi de sarısı kalmış, ben kırmızı istiyorum. bakalım ankarada başka bir mağazada bulabilcek miyim. hayırlı ve de uğurlu olsun çok güzel seçim yapmışsın. yatağın tek dezavantajı oyuncakları falan yok. bakalım yakından görüp karar vericez bu hafta sonu..bir de ebebek de chicconun yatagını adam 340 a bırakırım demişti. kafam allak bullak
bu arada hasır beşik de bir harikaymış. güzel günlerde kullanmak nasip olsun...

Benim de dün gece karnımda ani sızılar oldu bikaç kere ard arda, sonra sabah bi baktım sızlayan yerler çatlamış
yapma yaaa
bende kontrol edeyim o zman sızlayan yerleri

yaşasın bebekler bariz kilo almaya büyümeye başladı. o yüzden acıyo karnımız.................... yuuuupppiiii 30 haftadan sorası çabuk geççek inşallah. 30 u devirsek bi

devamlı rüyamda görüyorum oğluşumu
nasıl bi özlem ancak yaşayan bilir

bende bu hafta kontrole gideyim diyorum yoncamelcim
birkaç gündür sıklaşınca korktum doğrusu

valla cok güzelmiş yogun olmasına ragmen iyi ilgileniosa ne güzel yogun olan doktorlar genelde cok ilgilenemiyo.benimkide iyi ama cok detaylı ilgilenemiyo gibi yada benim beklentm cok fazla

GÜZEL SİSTEM KURMUŞ O ZAMAN BİZİM DOKTOR ÇOK GÜZEL İLGİLENİYOR HERŞE İ TEK TEK ANLATIYOR AMAN MAŞALLAH DİYELİM DE BOZULMASIN

ay ben yanlış anlamışımmmm bence chiconun ki cazip gibi geldi ama nunanında bi albenisi var bende çözemedimm ama chicconun sensörüde var titreşimli sese duyarlı oda çok cazip geldi hatta dediğin gibi oyuncaklarıda var :) bi tık chicco aklımda önde şu an bitanemmm istersen netten al bizimde kırmızı yoktu nettenn getritcekler bize iki güne ücretsiz kargo ile gelicek size dedi biraz evet ebebek öyle standart hiç indirim yapmıyoalr aslında teşhir ürününe yapmaları lazımmm ikea da yapıyolar mesela güzel annişş ve meleği seninnde meleğinnn güzel günlerde kullansınn Rabbimm hepimizin meleklerine sağlık sıhat versinnnn aminnnnnnnnn

bitanemmm eğer için rahat etmiyosa bence de git görün doktoruna hem için de rahat eder bitanemm Allahın izniyle hiçbişe yok bence yanlızca biz ilk hamileliğimiz ve böle şeler yaşamadığımız için her acı ve ağrıda endişe duyuyoruz bende haftaya yı beklicem artık o zaman sorucam bakım ama inşallah alttan muayene etmez ya altımı göremiyorumki ağdada yapamıyorum artık off ne sıkıntılı

tatlım sen park yatak aldın mı ben chicco düsünüyorum ama kraftta iyi diyorlar oto koltuguda alıcaz daha.buarada büyük ihtimal sezeryan olucam bebegin eşi plesentası öndeymiş canm dr sezeryan olman gerek dedi

yok bitanem daha park yatak almadım ama sanırım e bebekden chicco nun kini alıcamm 379 a inmiş ama nuna pepp de çok hoş ama işte chiccoda sensör sistemi ve oyun parkı var oyuncaklı onlar çok cazip geldi ve yakından gördüm güzeldi hayırlı olsunnn şimdiden meleğininn cicişleri bitanemm sağlıkla sıhatle güle güle kullansın meleğinn aminnnnnnnnn sezeryan yada normal bitanemm olsunn hiç önemli değil yeterki sağlıkla gelsin kuzucuklarımızz aminnnnnnnnnnnn benim eltim de sürekli dua ederdi bebek ters dönmesinde sezeryan olıyım diye :) bakalım benim dha belli değil hiç bişe demedi ama benim doktorumda sezeryancı doktorlardan diyorlar benide alır sezeryana belki :)

evet tatlm chicconun fonksiyonu fazla bende daha cok chicco düsünüorum bakacaz artık senin bebişinin cicişleride hayırlı olsun cok seker hepsi baktım:)kırmızı olması iyi ikinci bebek kız olursa ondada kullanırsın mantıklı olmus.aslında bende normal dogumdanda korkuyordum cünkü cok zorluyorlar suni sancı veriolar anneyi yoruyorlar ama kafamdada henüz net bişi yoktu sezeryan yada normal dogum diye haklısın saglıklı bir sekilde dünyaya gelsinler insallah.buarada ben şmdilik bebegme oda yapmayı düsünmüyorum nasılsa odada yatamaz diye 1 yasından sonra alırım odasını diyorum

kızlar bide tecrübeli annelere sorum var ilk gebelgm oldugu için bilemedm.gögüs pombası ve biberon ısıtıcısı cok gerekli bişey mi yoksa ne olur ne olmaz almak gerek mi

aynen bitanemmm bende oda düşünmüyorumm hatta üç + 1 e çıkana kadar bizim evimiz iki +bir :) aynen bitanem bende dedim ikinci çocukda kullanırımm :)) ama satıcı moru satmak için uğraştı elinde kırmızı yokmuş dedim kırmızı istiyorum netten sölediler getircekler mor diyo bide ne güzeli kız erkek için :))

kızlar eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Chicco Lullaby LX Oyun Park Fuego dan ben 379a almıstım sımdı tekrar ındırımde 329tl kacırmayın bu fıyatı bana chıcconun kendı magazasında bıle en son nakıt 360 a bırakmıslardı ben e-tokerden aldım
kızlar bide tecrübeli annelere sorum var ilk gebelgm oldugu için bilemedm.gögüs pombası ve biberon ısıtıcısı cok gerekli bişey mi yoksa ne olur ne olmaz almak gerek mi
bebek dıgduktan sonra ıhtıyacın olursa alırsın

en iyisi kırmızı bencede hatta ben park yatagıda kırmızı istiorum ikinci bebektede kullanırtım diye:) tatlm benim ev 3+1 olmasına ragmen ben düsünmüyorum oda.cünkü alsam bile ayrı yatamıcak ki bos bos durucak.alan kişilere baktım hepsi pişman yatmıyomus cocukları 1 yasını gecmesine ragmen.bende 1,2 yaslarında alırım bos bos duracagına dedim.sonucta suan cok daha gerekli ihtiyaçlarımız var ve bir sürü masraf.buarada sen alıcakmısın canm gögüs pompası ve biberon ısıtıcısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…