- 28 Mayıs 2009
- 432
- 0
- 116
- 41
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.241
tşk ederız teyzesııı hade bakalım hayırlı olsun senınkıde sımdıden hemencek fotoları sende.bizimki ELA DERİN olucak allahkısmet ederse.
aynennn cnmcım 30 a ne kaldı sunun surasında yok yok sen bekle 10 haftaa erkek ccoukları beklermıss kızlar durmazmıss okdr yılbası gecesıı doğurcam ben taktım:)))
o kadar emin olma canım benim doğmam gereken zamana göre babam izin almış adamcağızın izninin bittiği gün doğmuşum2 hafta gecikmeliyim yani doğamamışım bi türlü
günaydın kızlarrr gece hiç uyuyamadım dün bahsettiğim evdeki tıkırtılardan ve köpeklerimin galeyana gelip köydeki köpeklere hiç durmadan havlamalarından kafayı yiycektim o yüzden de 12 buçuğa kadar uyumuşum valla ne tembelim yaa ...
evdekı tıkırtının kaynagı bellı oldumutşk ederız teyzesııı hade bakalım hayırlı olsun senınkıde sımdıden hemencek fotoları sende.bizimki ELA DERİN olucak allahkısmet ederse.
o kadar emin olma canım benim doğmam gereken zamana göre babam izin almış adamcağızın izninin bittiği gün doğmuşum2 hafta gecikmeliyim yani doğamamışım bi türlü
bu arada dunden berı ruzgara sterling dınletıyorum ıcerde partı verıyor sıpam sımdıde bu mızk eslıgınde tarhana corbası var:) cok uyumlu oldu dımı:)[h=1][/h]
günaydın kızlarrr gece hiç uyuyamadım dün bahsettiğim evdeki tıkırtılardan ve köpeklerimin galeyana gelip köydeki köpeklere hiç durmadan havlamalarından kafayı yiycektim o yüzden de 12 buçuğa kadar uyumuşum valla ne tembelim yaa ...
evdekı tıkırtının kaynagı bellı oldumu
bu arada dunden berı ruzgara sterling dınletıyorum ıcerde partı verıyor sıpam sımdıde bu mızk eslıgınde tarhana corbası var:) cok uyumlu oldu dımı:)
yok canım hala belli değil ama büyük ihtimal tahtukurdu gibi bişey...kapının çerçevesini komple söküp atasım var yaa
vaaaay doğu-batı sentezi yapmışsın...sterling+tarhana çok hoş
heeeeee cok pıs sentezlerım huyum kurusun:)günaydın kızlarrr gece hiç uyuyamadım dün bahsettiğim evdeki tıkırtılardan ve köpeklerimin galeyana gelip köydeki köpeklere hiç durmadan havlamalarından kafayı yiycektim o yüzden de 12 buçuğa kadar uyumuşum valla ne tembelim yaa ...
yok canım hala belli değil ama büyük ihtimal tahtukurdu gibi bişey...kapının çerçevesini komple söküp atasım var yaa
vaaaay doğu-batı sentezi yapmışsın...sterling+tarhana çok hoş
heeeeee cok pıs sentezlerım huyum kurusun:)
öyle olmuşbenim de hiç bişey yiyesim yok yaa midem yanıyo yemek yemek istemiyorum ama kızçe de acıktı belli tepikleri sıralıyo yani....dün de eşim olmayınca adam gibi oturup da düzgün bi öğün yemedim bilmiyorum bu iş nasıl olacak
32. haftadan ıtıbaren hak kazanıyorsun 37 e ye kadar ıstedıgın kadar calışma hakkın var calışabılır raporu alarak ama 37den sonra kanunen hamılelerın calısması yasak
bende kahvaltı olarak ekmek peynır yedım dogru duzgun bısey yemeyınce butun gun atırtırmayla gecıyor bende kalktım corba yaptımöyle olmuşbenim de hiç bişey yiyesim yok yaa midem yanıyo yemek yemek istemiyorum ama kızçe de acıktı belli tepikleri sıralıyo yani....dün de eşim olmayınca adam gibi oturup da düzgün bi öğün yemedim bilmiyorum bu iş nasıl olacak
37e ye kadar calışabılır raporu ıle calısabıluırsın ama 37. haftadan ıtıbaren kanunen yasakAaaa ben 32. hafta dolunca ayrılak lazım diye biliyorum, yanlış mı biliyorum ki
Aynen canım bende öyleyim hani bazıları kafasını ayağını hissediyormuş ya ben hiç hissetmiyorum neresi neresi,zaten benimki çok hareket etmiyor öyle şiddetli falankuşlar ya sizin bahsettiğiniz bebeğin
hareketleriyle uyanmak die bişey yok içerde elini ayağını nereye
koyduğunu anlıyosunuz benim meleğim o kadar şiddetli hareket etmiyo
acaba akşama kadar ayakta ders anlatıyorum çok mu yoruyorum ondan mıdır acaba valla
siz böle anlattıkça ben telaşlanıyorum ben de öle sizin dediğiniz kasılmalar da olmuyo
bebeğim sadece içerde yer değiştiriyo o da genelde dinlenmek için
yattığımda hissediyorum, haftaya perşembe kontorlum var ahhhh bu zaman geçmez şimdi bana
nerden bıldıgımıde soyleyeyım gorumcem malı musavır yakın arkadasım dogum ıznıne cıkacaktı ona sordurdu bana devamında da doktora gıdıp raporu beraber aldıkbende kahvaltı olarak ekmek peynır yedım dogru duzgun bısey yemeyınce butun gun atırtırmayla gecıyor bende kalktım corba yaptım
37e ye kadar calışabılır raporu ıle calısabıluırsın ama 37. haftadan ıtıbaren kanunen yasak
peki izin konusunu anladııımm :) son bir sorum var, :))) gittim 32+0 lardan sonra 37 ye kadar uzatmak üzere aldım izniiiii, 35. haftamda ağırlaştım vazgeçtim ben 37 yi bekleyemicem dedimmmm...o zamn istediğim an çıkabiliyo muyum yoksa tekrar dr a gidip 35. hafta izne çıkması gerekir falan diye yeni rapor mu almalıyım??????????????????????????????
bende kahvaltı olarak ekmek peynır yedım dogru duzgun bısey yemeyınce butun gun atırtırmayla gecıyor bende kalktım corba yaptım
37e ye kadar calışabılır raporu ıle calısabıluırsın ama 37. haftadan ıtıbaren kanunen yasak
valla şimdi kalktım kendime yarım ekmekten tost yaptım bu sabah da böyle olsun napıyım kendime kahvaltı tabağı hazırlayacak halim bile yok...bugün sağlıksız beslenme günü olsun
kızlar sizinde karın kısmında kasılmalarınız sancılarınız oluyor mu :44:
Aynen canım bende öyleyim hani bazıları kafasını ayağını hissediyormuş ya ben hiç hissetmiyorum neresi neresi,zaten benimki çok hareket etmiyor öyle şiddetli falan
kızlar budoğum izni ile ilgili bende birşey sorayım
şimdi 32. hafta dolunca ayrıldık veya ayrılmadık neyse 35. haftada doğum yaptık kalan 5 haftalık izin tümü ile aktarabiliyoruz değil mi?
Diğer sorum ise 42.haftada doğum yaparsak yine doğum sonrası izin 8 hafta mı? Oyyyy neler konuşuyoruz artık ne güzellll :):
ayy bu konular çok karışık yaa
32. haftada ayrıldın 3 hafta ızın yaptın 35. hafta dogum oldu 5 haftan ıcerde kaldı
sanırım aktarım olmaz cunku dogum yaptıgın tarıhten ıtıbaren tekrar 8 hafta alıyosun o ayrı rapor oluyo
42. hafta nasıl olur acaba ?? 40. haftaya kadar kullanıyoruz 8 hafta ama dogum yok sonra artı 2 hafta daha alırsak dogumdan sonrakı ızınden dusulebılır ????
kotusunu dusunup heveslenmemek ıstedım sanırım
37. haftadan sonra mecburi izne çıktığımız için izin haftamız kaç hafta olursa olsun hangi haftada doğurursan doğur değişmiyor. sadece 32.haftadan önce olan doğumlarda 16 haftaya dokunulmuyor. bunun haricinde hangi hafta izne çıkarsanız çıkın toplamda 16 hafta doğum raporu izni hakkımız var.
umarım yardımcı olabilmişimdir
izin alacak olan arkadaşlar 1 aydır izin muhabbettini anlama çabalarınızı okuyorum da sanırım hiçbiriniz tam bilmiyosunuz çünkü ben 1 aydır okuyorum hiç bişey anlamadım..bu konuda kesin bişeyler öğrenebileceğiniz bi makam yok mu biriniz arayıp öğrenseniz falan daha iyi olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?