2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
offf yaaaa gunler oncesınden devlet hastanesınden randevu aldım baska bı doktora daha almıstım onu ıptal etmek ıcın sısteme gırdım megerse bızımkısı de yarın calısmayacakmıs tum randevularını ıptal etmıs olacak iş degıl yaa bundan once de bıkac kere denedım bu doktora gıtmeyı ama sıra bulamadıgımdan gıdemedım nasıl bı hayır varsa bu ıste hep engel hep engel bı daha da zorlamayayım artık offfff
aslında derdım cok buyuk bursanın bı ılcesınde yasıyorum hem de buyuksehıre baglı ılcesınde artık mahalle olarak gecıyo neyse sadece bır tane devlet hastanesı var tamam amenna barı ıcınde bır tanecık kadın dogumcu olmasaydı yaaa bu ne bıcım ıstır anlamadım
bı tane de özel bı polınıklık var burda bursa dakı ozel bı hastaneye baglı aslında benım doktorum orda basından berı aynı doktora gıdıyorum hatta evlenmeden once bıle gıtmıslıgım vardır kıst sorunum olmustu tedavı etmıstı bu yuzden doktorumu da cok sevıyorum ama dogum fıyatları bıze gore cok fazla ve bursa da olacak bu yuzden devlet hastanesıne devam etmek ıstemıstım ama olmucak sanırım
bu yagmurda camurda ilerki zamanda karda kısta tıklım tıklım bursa otobuslerınde hastane pesınde kosucam yaa valla sınırden aglıcam sımdı

günaydın kızlarrr gece hiç uyuyamadım dün bahsettiğim evdeki tıkırtılardan ve köpeklerimin galeyana gelip köydeki köpeklere hiç durmadan havlamalarından kafayı yiycektim o yüzden de 12 buçuğa kadar uyumuşum valla ne tembelim yaa ...

Aynen canım bende öyleyim hani bazıları kafasını ayağını hissediyormuş ya ben hiç hissetmiyorum neresi neresi,zaten benimki çok hareket etmiyor öyle şiddetli falan
kızlar budoğum izni ile ilgili bende birşey sorayım
şimdi 32. hafta dolunca ayrıldık veya ayrılmadık neyse 35. haftada doğum yaptık kalan 5 haftalık izin tümü ile aktarabiliyoruz değil mi?
Diğer sorum ise 42.haftada doğum yaparsak yine doğum sonrası izin 8 hafta mı? Oyyyy neler konuşuyoruz artık ne güzellll :):

Evet bu soruda güzel :) Canım sanırım yani tam olarak bilmemekle birlikte çalışabilir raporu alsan bil esağlık bu sonuçta ayrılman gerekiyor ise ayrılıyorsun sanırım

kızlar sizinde karın kısmında kasılmalarınız sancılarınız oluyor mu :44:

canım bir kere başıma geldi çok yorgundum resmen bir yere toplandı ve orası sızladı, onun dışında olmadı, ama diğer arkadaşların dediği gibi düzenli oluyorsa kasılman doktora gitmelisin

ayy bu konular çok karışık yaa
32. haftada ayrıldın 3 hafta ızın yaptın 35. hafta dogum oldu 5 haftan ıcerde kaldı
sanırım aktarım olmaz cunku dogum yaptıgın tarıhten ıtıbaren tekrar 8 hafta alıyosun o ayrı rapor oluyo
42. hafta nasıl olur acaba ?? 40. haftaya kadar kullanıyoruz 8 hafta ama dogum yok sonra artı 2 hafta daha alırsak dogumdan sonrakı ızınden dusulebılır ????
kotusunu dusunup heveslenmemek ıstedım sanırım

37. haftadan sonra mecburi izne çıktığımız için izin haftamız kaç hafta olursa olsun hangi haftada doğurursan doğur değişmiyor. sadece 32.haftadan önce olan doğumlarda 16 haftaya dokunulmuyor. bunun haricinde hangi hafta izne çıkarsanız çıkın toplamda 16 hafta doğum raporu izni hakkımız var.

umarım yardımcı olabilmişimdir

izin alacak olan arkadaşlar 1 aydır izin muhabbettini anlama çabalarınızı okuyorum da sanırım hiçbiriniz tam bilmiyosunuz çünkü ben 1 aydır okuyorum hiç bişey anlamadım ..bu konuda kesin bişeyler öğrenebileceğiniz bi makam yok mu biriniz arayıp öğrenseniz falan daha iyi olmaz mı?

tşk ederım canım
yani doğumdan önce ve sonra alınan ızınler dogum yapılan tarıhe gore bırbırıne aktarılabılıyor mu toplam 16 hafta olması ıcın :26:

kızlar bı de az once face te boyle bısey paylasılmıs cok korktum yaa zaten tek korkum bu normal doğum veya sezeryan dıye bı tercıhım yok yeter kı bı sorun oldugunda ılgılenılsın ve anında mudahale edılsın

"kuzenimi devlet hast. Normal dogum yaptırcaz diye tutturdular günü geçmiş kadının sancısı yokken ve acılması yokken günü doldugu halde doguma almadılar kanun böyleymiş diye. Artıık cocugun nabzı zayıflayınca doguma alındı sezaryan olarak. Şimdi yogun bakımda yaşam mücadelesi veriyor çünkü günlerce kakasının içinde yüzmüş .enfeksiyon olmuş bütün vucudu ve agır antibiyotik tedavileri görüyor. Şimdi soruyorum size kanun böyle diye 9 ay çilelerle karnınızda taşıdıgınız evladı bu şekilde harcarmısınız bir inat bu başka bişey degil. Lütfen yayınlarmısınız bütün gebeler bu konuda uyanık olsun başları yanmasın..."

canım boyle bı makam varsa sayet bunları okusa cıldırır ısı bırakır valla
herkesın hıkayesı farklı alternatıf cok artık yasayıp gorcez hayırlısı dıyelım oyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…