- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.261
canım boyle bı makam varsa sayet bunları okusa cıldırır ısı bırakır valla
herkesın hıkayesı farklı alternatıf cok artık yasayıp gorcez hayırlısı dıyelım oyle olsun
izin alacak olan arkadaşlar 1 aydır izin muhabbettini anlama çabalarınızı okuyorum da sanırım hiçbiriniz tam bilmiyosunuz çünkü ben 1 aydır okuyorum hiç bişey anlamadım..bu konuda kesin bişeyler öğrenebileceğiniz bi makam yok mu biriniz arayıp öğrenseniz falan daha iyi olmaz mı?
tşk ederım canım
yani doğumdan önce ve sonra alınan ızınler dogum yapılan tarıhe gore bırbırıne aktarılabılıyor mu toplam 16 hafta olması ıcın :26:
kızlar bı de az once face te boyle bısey paylasılmıs cok korktum yaa zaten tek korkum bu normal doğum veya sezeryan dıye bı tercıhım yok yeter kı bı sorun oldugunda ılgılenılsın ve anında mudahale edılsın
"kuzenimi devlet hast. Normal dogum yaptırcaz diye tutturdular günü geçmiş kadının sancısı yokken ve acılması yokken günü doldugu halde doguma almadılar kanun böyleymiş diye. Artıık cocugun nabzı zayıflayınca doguma alındı sezaryan olarak. Şimdi yogun bakımda yaşam mücadelesi veriyor çünkü günlerce kakasının içinde yüzmüş .enfeksiyon olmuş bütün vucudu ve agır antibiyotik tedavileri görüyor. Şimdi soruyorum size kanun böyle diye 9 ay çilelerle karnınızda taşıdıgınız evladı bu şekilde harcarmısınız bir inat bu başka bişey degil. Lütfen yayınlarmısınız bütün gebeler bu konuda uyanık olsun başları yanmasın..."
ben yazdım işte ben biliyom biliyommmm
özeti şu aslında 32. haftada isteyen izne ayrılabilir. ama istenirse max 37. haftaya kadar çalışılabilir. izne çıktığın tarihten itibaren 16 hafta izin hakkın var .
yani örnek beni alacak olursanızzzz bebişin doğum tarihi max 25 ocak görünüyor. ben iş yerimde en fazla 4 ocak a kadar kalabilirim. 30 kasımdan sonra rapor alabilirim. ama istersem 30 kasım -4 ocak arası herhangi bir gün başlatabilirim iznimi. başlattığım tarihten itibaren 16 hafta iznim var.
benim dr kontrolüm 25 kasımda. gittiğimde raporumu alabiliyorum. illa 30 kasım tarihli olması gerekmiyor.
cnm bizim aldığımız o çalışabilir raporu bebekle ilgili sıkıntı yok
çalışabilir die ama sonrasında grip olabilirim, hem zaten bana da
bu fikri bayan müdür yardımcısı verdi o öyle yapmış:) ayrıca aralıktan 2 hafta ocaktan iki hafta
rapor alacağım için aralıktaki 2 hafta 2012ye ait olacak ocakta sadece 2 haftalık
hakkımı kullanmış olcam. bu arada 1 ay ücretsiz alınıyormuki?
çünkü biz eğitim de en az 6 ay alınıyor die öğrendik.
Beeen geldiiimmm
şekerim yine yüksek devam ettiği için insülinin dozunu arttı doktor maalesef,elim ayağım şişio diye idrar tahlili istedi protein kaçağı varmı diye bakmak için protein kaçağı çıkmadı idrar yolları enfeksiyonu çıktıantibiyoktik verdi yaww her gittiğimde bişii çıkıo doğurana kadar daha neler çıkıcak kimbilir:44:
ben geldimm kızlar selam :)
ay sorma ilk sınav kolay sordum diye diye kendi kendime kızdım ama çok zor geldi çocuklara yaa amaaanokula yeni geldim seviyelerini bilemedim.
başıma neler geldi. bugün veli toplantısı vardı, kadının biri akşam akşam canımı sıktı, eski fenci şöyleydi eski fenci böyleydi yeni fenci gidecekmiş niye gidiyorben fenciyim bu arada okula yeni geldim
geri zekalı, kadın olarak önce senin anlaman lazım hamile bi bayanın halinden off nasıl sinir oldum 50 -60 tane erkeğin arasında rezil etti, müdürümüz açıkladı özel bi durumu var diye ısrar edince hamile olduğu için ayrılmak zorunda dedi o da mecburiyetten, bütün köy hamile olduğumu öğrendiaklıma binbir türlü laf geldi ama onun gibi edepsizlik yapamadım o kadar erkeğin arasında, karşılığını veremediğim içinde içim içimi yiyor rahatlayamadım bir türlü, off çok mu duygusal düşünüyorum :2:
ya bende mi bir tuhaflk var ben daha bir yastıkla yatıyorum oda başımın altında :)))
haklısn canım bu ulkede egıtımcı olmak cok zorrrrrrr
bu arada taamamen meraktan soruyyorum sız ögretmenlerın ureme mevsımı mayıs ayımı geldı bahar ayları gevsedı gonul yayları hesabı topıgın neredeyse yarısı örtmende:)))))))
benim de göbeğimin altı çatladı yaasol tarafımda üç tane minik çatlağım var
yaşasın bebekler bariz kilo almaya büyümeye başladı. o yüzden acıyo karnımız.................... yuuuupppiiii 30 haftadan sorası çabuk geççek inşallah. 30 u devirsek bi
kızlar bide tecrübeli annelere sorum var ilk gebelgm oldugu için bilemedm.gögüs pombası ve biberon ısıtıcısı cok gerekli bişey mi yoksa ne olur ne olmaz almak gerek mi
tşk ederım canım
yani doğumdan önce ve sonra alınan ızınler dogum yapılan tarıhe gore bırbırıne aktarılabılıyor mu toplam 16 hafta olması ıcın :26:
kızlar bı de az once face te boyle bısey paylasılmıs cok korktum yaa zaten tek korkum bu normal doğum veya sezeryan dıye bı tercıhım yok yeter kı bı sorun oldugunda ılgılenılsın ve anında mudahale edılsın
"kuzenimi devlet hast. Normal dogum yaptırcaz diye tutturdular günü geçmiş kadının sancısı yokken ve acılması yokken günü doldugu halde doguma almadılar kanun böyleymiş diye. Artıık cocugun nabzı zayıflayınca doguma alındı sezaryan olarak. Şimdi yogun bakımda yaşam mücadelesi veriyor çünkü günlerce kakasının içinde yüzmüş .enfeksiyon olmuş bütün vucudu ve agır antibiyotik tedavileri görüyor. Şimdi soruyorum size kanun böyle diye 9 ay çilelerle karnınızda taşıdıgınız evladı bu şekilde harcarmısınız bir inat bu başka bişey degil. Lütfen yayınlarmısınız bütün gebeler bu konuda uyanık olsun başları yanmasın..."
biz geldikkkkkk nabıyosunuz bakalımmmm
biz geldikkkkkk nabıyosunuz bakalımmmm
hoşgeldiniiiiiiiiz biz kızımla tembellikte sınır tanımadığımızdan yatıyoruz
hoşşşgeldiniz:))
biz çıkıyorduk tam kaçtım sanma soona bak:)
azcık uzanayım tnt de aşk ı memnu oluyo ona bakayım dinlenirlen birazdan kreşten cadım gelecek başlayacak barbi oynayalım şunu bunu yapalım demeye
öf ya bu unaado da ne yavaşmış kardeşim. kaç gün oldu alalı, hala tedarik aşamasında diyooooooo
ben bı yarım saatt kestırdım geldım gece gec ytıp erken kalkınca nevrım donuyor yaaaa
yok canım ya 27+3üm mormalde 5 subat dogum tarıhı ama sezeryan olacagı ıcın 20 ocak verdi dr tarihgünaydın canım anammmm sen 30. haftanın içindemisin kuzummmm abowwwwwww tırsıyorum ben yawwww
ayy bu konular çok karışık yaa
32. haftada ayrıldın 3 hafta ızın yaptın 35. hafta dogum oldu 5 haftan ıcerde kaldı
sanırım aktarım olmaz cunku dogum yaptıgın tarıhten ıtıbaren tekrar 8 hafta alıyosun o ayrı rapor oluyo
42. hafta nasıl olur acaba ?? 40. haftaya kadar kullanıyoruz 8 hafta ama dogum yok sonra artı 2 hafta daha alırsak dogumdan sonrakı ızınden dusulebılır ????
kotusunu dusunup heveslenmemek ıstedım sanırım
yok canım ya 27+3üm mormalde 5 subat dogum tarıhı ama sezeryan olacagı ıcın 20 ocak verdi dr tarih
Hani diyorlarya artık kullanamadığın doğum izinlerini aktarabiliyorsun diye, bir arkadaş demişti aktarılıyor diye 35 de doğum yaptın kalanı aktarılıyor demişti ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?