2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım boyle bı makam varsa sayet bunları okusa cıldırır ısı bırakır valla
herkesın hıkayesı farklı alternatıf cok artık yasayıp gorcez hayırlısı dıyelım oyle olsun

yazık size cidden yaa kıbrısta çalışamıyorum diye üzülüyodum ama gerçekten isabet olmuş...3 günlük izin için size çektirdikleri şeylere bak yaa ne bilgilendirme var ne bişey var...allah yardımcınız olsun valla....

ben yazdım işte ben biliyom biliyommmm

özeti şu aslında 32. haftada isteyen izne ayrılabilir. ama istenirse max 37. haftaya kadar çalışılabilir. izne çıktığın tarihten itibaren 16 hafta izin hakkın var .

yani örnek beni alacak olursanızzzz bebişin doğum tarihi max 25 ocak görünüyor. ben iş yerimde en fazla 4 ocak a kadar kalabilirim. 30 kasımdan sonra rapor alabilirim. ama istersem 30 kasım -4 ocak arası herhangi bir gün başlatabilirim iznimi. başlattığım tarihten itibaren 16 hafta iznim var.

benim dr kontrolüm 25 kasımda. gittiğimde raporumu alabiliyorum. illa 30 kasım tarihli olması gerekmiyor.

çok basit gibi görünüyo :44:

canımcım istediğin kadar alınabiliyor. ben kızımda 1,5 ay kullandım mesela seminere kadar. ocak doğumlu kızım..bunda 15-20 gün yeterli olacak aynı şekilde giderse...bir de diyelim ki 1 yıl izin aldın ama 5. ay sıkıldın başlayabiliyorsun da...

geçmiş olsun canım..protein kaçağındansa idrar yolu enfeksiyonu iyidir yine de..

anam hamile olduğunu söylemek ayıp bişi mi anlamadım ben? ben her yerde hamileyim de diye direk söylüyorum. hani regl olmak gibi falan bişi değil ki bu kuzum sen niye çekindin ki:))

ya bende mi bir tuhaflk var ben daha bir yastıkla yatıyorum oda başımın altında :)))

hahah ben de öyle tek yastık devam. kızımda da 9 ay ööle tek yastık devam ettim ben de:)

hehehehe meltemcim bi kediler bi de biz dimi:))) her şey yaz tatili ile birleştirip kuzuları 8 aylık falan yapmak için canım:)

benim de göbeğimin altı çatladı yaa sol tarafımda üç tane minik çatlağım var

ben mustela sürüyorum düzenli 2. gebeliğim maşallah bişi yok şimdilik. tavsiye ederim

yaşasın bebekler bariz kilo almaya büyümeye başladı. o yüzden acıyo karnımız.................... yuuuupppiiii 30 haftadan sorası çabuk geççek inşallah. 30 u devirsek bi

hiiiç ümitlenme son aylar hatta son günler hepten yavaş geçiyor insana:)

kızlar bide tecrübeli annelere sorum var ilk gebelgm oldugu için bilemedm.gögüs pombası ve biberon ısıtıcısı cok gerekli bişey mi yoksa ne olur ne olmaz almak gerek mi

göğüs pompaso genelde lazım oluyor. ama biberon ısıtıcı hiç kullanmadım ben canım..göğüs pompası çalışmasan bile ilk aylar bebiş ememiyo süt acıtıyo falan o zaman kullanılıyor ama..

evet 40 haftadan sonra beklemek kaka açısından çok riskli.. o yüzden doktora güvenip illa norma doğum diye diretmemek lazım.. ama burda hastane diretmiş o da başka bir konu...

teeek teeek okudum alıntılarımı da yaptım bakın:))
ağdamı yaptırdım geldim oh hafifliyorum resmen yaa..artık hiç görünmüyo zati:))

kızlarcım yarın sonuçlarımız çıkacak inşallah güzel sonuçlar alırız. okuyan herkesten kısa da olsa dua istiyorum bennnn

hoşgeldiniiiiiiiiz biz kızımla tembellikte sınır tanımadığımızdan yatıyoruz

hoşbulduk canım ohhhh ne güzel valla yatın anam yatınnn bende eve gidince yatacağım inş.

hoşbulduk kuzu hoşbuldukkkk uzanın hepiniz yatın anam ben çalışıyorum sizin yerinize yat dinlen ufaklık gelene kadar evet sonra seni rahat bırakmaz

öf ya bu unaado da ne yavaşmış kardeşim. kaç gün oldu alalı, hala tedarik aşamasında diyooooooo

kızlar son 75 sayfadan haberim yok umarım herkes iyidir. biz kızımla iyiyiz ama iyice ağırlaştığımı hissediyorum. kendini top gibi hissetmek bu olsa gerek. Öğrencim bugün karnıma bakıp "öğretmenim karnınız ne kadar büyümüş gerçi içeride bebek var büyüyecek tabi" demez mi koptuğum andı. biraz geçmişi okuyayım bari

öf ya bu unaado da ne yavaşmış kardeşim. kaç gün oldu alalı, hala tedarik aşamasında diyooooooo

yanlıssam duzeltsın arkadaslar ama benım bıldıgım o sıte kampanya bıtıs tarıhınden sonra sıparısını kargoya verıyo bu yuzden de baya bı beklemek zorunda kalıyosun

Hani diyorlarya artık kullanamadığın doğum izinlerini aktarabiliyorsun diye, bir arkadaş demişti aktarılıyor diye 35 de doğum yaptın kalanı aktarılıyor demişti ama bilmiyorum

Hani diyorlarya artık kullanamadığın doğum izinlerini aktarabiliyorsun diye, bir arkadaş demişti aktarılıyor diye 35 de doğum yaptın kalanı aktarılıyor demişti ama bilmiyorum

kızlar doğum öncesi izinlerinizi doğum sonrasına aktarabiliyorsunuz bu konuda içiniz rahat olsun
tahmini doğum tarihi farzedelim 1 ocak
siz izne 1 aralıkta ayrıldınız
7 aralıkta sancınız tuttu doğum yaptınız
o kullanamadığınız izinler otomatik olarak doğum sonrası izninize ekleniyor canlarım

Edindiğim bilgileri sizinle paylaşayımm 32.hafta dolunca rapor alıyoruz, 37. haftaya kadar çalışıyoruz. Çalışabilir raporu aldıktan sonra örneğin 35. haftada doğum yaptık ( allah korusun tabi ) çalıştığımız 3 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz, yani 8 hafta + 3 hafta olarakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…