- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.321
benım ılk hamılelıgımde pek fotom yoktu aradan zaman gecınce acaba ben hamıleyken nasıldım dıye merak edıyor ınsan ya ondan bunda cekıyorummaşallah meltemm
yaa ben kızımda ay ay foto çekilirdim bunda daha 1-2 fotom var çene yapacak bu kız bana büyüyünce:)
burzu sağol canım duan için yarın olsun rahatlayım inşallahhhhhhhh
Eki Görüntüle 548324 taze taze oğlus cekti:)
Yaa bende 5 kilo aldım accık birasçık tombuktum şimdi tombukluğuma as daha eklendi ama göbek bi yayvaan bi yayvaan sorma belime kadar doldu her yerim löpçik löpçik et oldumbilmeyenler hamile olduğumu anlamıyo.ama ben aynaya bakınca koca bir göbek görüorum ama kamufle ediorum sanırım
canım benim vurduğum iğne başka şeyle alakalı...her ne kadar bu fikir beni de rahatsız etse de başa gelen çekiliyo..hamileliğin başından beri vuruluyorum..eşim daha bi tane vurmadı..insülin için haftaya karar verilecek..o dediğim kişi de doğum yapmış ama bilemiyorum..
dıyorum ya gun ıcınde değişiyo armut seklını aldıgınabıle sahıt oldum:)maşallah kızzzz çok tatlı olmuş oğluşun yusyuvarlakben de özendim çekip koycam şimdi
valla benimki kamufle olma safhasını geçeli bayağı bi oluyo malum 10 kiloyu kolay kolay saklayamıyosun
aynennn cnmcım 30 a ne kaldı sunun surasında yok yok sen bekle 10 haftaa erkek ccoukları beklermıss kızlar durmazmıss okdr yılbası gecesıı doğurcam ben taktım:)))
benım ılk hamılelıgımde pek fotom yoktu aradan zaman gecınce acaba ben hamıleyken nasıldım dıye merak edıyor ınsan ya ondan bunda cekıyorum
evet cok tatlı oldum aynı topıtop gibi:)))))))
maşallah meltemm
yaa ben kızımda ay ay foto çekilirdim bunda daha 1-2 fotom var çene yapacak bu kız bana büyüyünce:)
burzu sağol canım duan için yarın olsun rahatlayım inşallahhhhhhhh
maşallah kızzzz çok tatlı olmuş oğluşun yusyuvarlakben de özendim çekip koycam şimdi
valla benimki kamufle olma safhasını geçeli bayağı bi oluyo malum 10 kiloyu kolay kolay saklayamıyosun
ezelcim merhaba..sana da yarın için bol şans güzelim..
benım ılk hamılelıgımde pek fotom yoktu aradan zaman gecınce acaba ben hamıleyken nasıldım dıye merak edıyor ınsan ya ondan bunda cekıyorum
ezel teyzesi hediyenı aldım cok cok begendım ama notuna daha cok bayıldım hep saklıcagımdan emın olabılırsın fotosunu da cekıp hedyelesme bolumune koyucam bu aksam
bız bugun odamızı aldık ama bıkac gun snra gelıp kuracaklar bır surude sey aldım yınee hepsnın fotosunu cekıp koyucam ınsaallh yarında doktor kontrolumuz var bakalım bebegım ne durumda buralarda havalar pek sogudu benden ozetle bukadar
gokce foto mu koydu nerde ben nıye goremıyommmmİyide 10 kilo almışsın ama başka hiiiç bi yerinde bişii yok ne güseel..vicııdıın gayet orantılı görünüyoo
bu arada goruyorum herkes gurula alınan 3 kılo 5 kılo yazıyo bende yazayım 28. hafta alınan 14 kilo:)))))))))))))))))
teşekkürler canımcım..
ters olmuş senle durumlarımız o zaman:) ben de çekileyim bari yaa
ayy beğenmenize sevindik canım. geç de olsa ulaştırabildik şükür:) güle güle sağlıkla giysin inşallah...içinde kuzunla fotosunu da görelim.
gokce foto mu koydu nerde ben nıye goremıyommmm
:))) 10 kılo deyınce bende gokceye dedın sandım keske 10 kılo olsa bendekı 14 kilo:) ama yıne de benı motıve ettıgın ıcın sagol etrafımdakılerde aynı seyı soyluyo goren cok kılo almamıssın dıye bende dıyorum almams halım buysa :))))))))Yook şekerim sensin ooo sana cevap yazmıştım.alıntıyla cevaplamıştım ölee şansıma gökçeyle beraber çıktın
ayyyyyyyyy cok guzelllllllllllllll bayıldımmmmmm
en kısa zamanda beklıyoruz o zamnnnnpüffff fotoyo çektim hafıza kartını okumuyo bilg..ara kabloyu da bulamıyorum amaaaaaan başka güne artık ....
valla takipçinim canım 25. hafta 10 kilo
Gözümüz göbüüş görsüüünnnmaşallah yaa çok tatlısınıss
ayyyyyyyyy cok guzelllllllllllllll bayıldımmmmmm
en kısa zamanda beklıyoruz o zamnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?