2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
maşallah meltemm
yaa ben kızımda ay ay foto çekilirdim bunda daha 1-2 fotom var çene yapacak bu kız bana büyüyünce:)

burzu sağol canım duan için yarın olsun rahatlayım inşallahhhhhhhh
benım ılk hamılelıgımde pek fotom yoktu aradan zaman gecınce acaba ben hamıleyken nasıldım dıye merak edıyor ınsan ya ondan bunda cekıyorum

maşallah kızzzz çok tatlı olmuş oğluşun yusyuvarlak ben de özendim çekip koycam şimdi

valla benimki kamufle olma safhasını geçeli bayağı bi oluyo malum 10 kiloyu kolay kolay saklayamıyosun

aynen ölee valla başa gelen çekiliyo canım.ilk insüline başladığımda eşime habire söyleiodum aahh acıttıın yuuhh falan diodum kızmaya başladı :26: kendin vur deyince çenemi kapattım hemen şimdilik sabah akşam vuruyorum ama öğlende vurmam gerekirse naparım bilmiorum.inşallah senin şeker yüksek çıkmazda başlamazsın günde 4 defa parmağımdan şekerimi ölçüyorum 2 kere koldan iğne her yerim delik deşik

maşallah kızzzz çok tatlı olmuş oğluşun yusyuvarlak ben de özendim çekip koycam şimdi

valla benimki kamufle olma safhasını geçeli bayağı bi oluyo malum 10 kiloyu kolay kolay saklayamıyosun
dıyorum ya gun ıcınde değişiyo armut seklını aldıgınabıle sahıt oldum:)

aynennn cnmcım 30 a ne kaldı sunun surasında yok yok sen bekle 10 haftaa erkek ccoukları beklermıss kızlar durmazmıss okdr yılbası gecesıı doğurcam ben taktım:)))

aaa sen yılbası gecesı doguruosan bende dogurcam valla bekleyemem:)

benım ılk hamılelıgımde pek fotom yoktu aradan zaman gecınce acaba ben hamıleyken nasıldım dıye merak edıyor ınsan ya ondan bunda cekıyorum

bende karnımı sureklı ızlyrum ole karnımı oynatıorkı gecende karnımın vıdeosunu cektım herkes delımsn dedı ama hosuma gıttı ara ara cekıp dryrum ılerde gsterrım bak bu kımıldatan sensn dıe

ezel teyzesi hediyenı aldım cok cok begendım ama notuna daha cok bayıldım hep saklıcagımdan emın olabılırsın fotosunu da cekıp hedyelesme bolumune koyucam bu aksam

bız bugun odamızı aldık ama bıkac gun snra gelıp kuracaklar bır surude sey aldım yınee hepsnın fotosunu cekıp koyucam ınsaallh yarında doktor kontrolumuz var bakalım bebegım ne durumda buralarda havalar pek sogudu benden ozetle bukadar

İyide 10 kilo almışsın ama başka hiiiç bi yerinde bişii yok ne güseel..vicııdıın gayet orantılı görünüyoo

ezelcim merhaba..sana da yarın için bol şans güzelim..

teşekkürler canımcım..

ters olmuş senle durumlarımız o zaman:) ben de çekileyim bari yaa

ayy beğenmenize sevindik canım. geç de olsa ulaştırabildik şükür:) güle güle sağlıkla giysin inşallah...içinde kuzunla fotosunu da görelim.

püffff fotoyo çektim hafıza kartını okumuyo bilg..ara kabloyu da bulamıyorum amaaaaaan başka güne artık ....

bu arada goruyorum herkes gurula alınan 3 kılo 5 kılo yazıyo bende yazayım 28. hafta alınan 14 kilo:)))))))))))))))))

valla takipçinim canım 25. hafta 10 kilo

ayy ınsallah ogunlerı bır gorelımde hemen koyarımmm:)

Yook şekerim sensin ooo sana cevap yazmıştım.alıntıyla cevaplamıştım ölee şansıma gökçeyle beraber çıktın
:))) 10 kılo deyınce bende gokceye dedın sandım keske 10 kılo olsa bendekı 14 kilo:) ama yıne de benı motıve ettıgın ıcın sagol etrafımdakılerde aynı seyı soyluyo goren cok kılo almamıssın dıye bende dıyorum almams halım buysa :))))))))
pek kalcadan almıyorum heralde avantajım o

hamile anneler...gecen sene bende 2012 şubat annesındeydım:)sız yıne az kılo almışsınız.ben 24 kılo aldım.şuanda 20 kıloyu verdım ve bebeğim 8aylk.rabbım her bırınıze sağlıklı bır şekılde bebeğinizi kucağınıza almayı nasıp etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…