2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ay bi ara ben de çekeceğim özendim

maşallah kızlar bence çoook güzel hepinizin göbüşlri
cansastr ebru muydu adın canım, sen nerene aldın o kiloları incecik görünüyosun ve göbüş pırtlamış direk çok tatlııı

gökçe senin de ben gibi iç karnın geniş daha çıkmamış pek hiç kilolu değilsin bence deee...benim bu aralar pırtladı anca işte:)

tatili izini herkes dört gözle bekliyor canım...şaka bi yana bebişler ve biz sağlıklı olalımda göbiş mühim değil...şeker için de endişelenme..hepimiz yaşadık..ben dahil yüksek çıkanlar oldu..ona da katlanacaz ne yapalım...

evet canım ebru...teşekkür ederim çok naziksin...ama tartılar yalan söylemiyor...

bu arada kızlar..ben çıkıyorum..eşim yolda..sonra görüşürüz..hepinizi en güzel yerlerinizden(göbişlerinizden)öpüyorum...

benim de eşim geldi
dün özenli yemekler yapıp yorulmuştum akşam belim ağrıdı
bugün tembel işi kıymalı makarna çorba:) hadi onu geçtim makarnanın sosunu da eşim yapıyor güzel yapabildiği tek şey o da:))

hadi afiyet olsun herkesee
yarın müjdeli bir gün olsun lütfennnnn

bende kendıme ıspanak yaptım cok sevıyorum ya hergun yemeye doymam bıde yıkama derdı olmasa esim geldı yedık kaldırdım bıle:)

aynı ben 7 kilo aldım bende ama hepsi popo ve göbişte kocaman bi karın kızlar ya siz kaban işini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz benim tüm kabanların belden oturmalı. eee şimdi oturacak bel kalmadı ki işede gidiyorum haftasonu bakacam ama bakıp bakıp bulamamak deli ediyor

yaa öyle çok kilolu sayılmam da hayatımda hiç böyle olmadığım için kendimi yumoşun ayısı gibi hissediyorum...hamile kalmadan önce 58 kiloydum o bile hayatımda en fazla aldığım kilodur 55-57 arası gider gelirim hep şimdi 67 olunca manyaklaştım birden az daha alırsam eşimle aynı kilo olcaz

kızlar sizin mide ağrınız yanmanız devem diyormuu ya ben bazen deli oluyorum hala midem yanıyorrrr

etmez miiiiii dün gece uyandım bi mide yanması uyuyamadım geri 1 saat...çok kötü oluyo yaa ama sadece yatarken oluyo bende otururken falan olmuyo...o da benim hatam gerçi yatana kadar yiyorum halbuki 2-3 saat önce bıraksam yemeyi belki de olmıycak ama boğazım durmuyo ki...

Son düzenleme:
selam kızlarr çatlaklardan doğum izninden fln bahsedilmiş gerçektende ne çok öğretmen varmış meltem demişti ben hala çatlamadım ama sürekli karnımı kontrol ediyorum çatlıcammı diye :26: google görsellerde bi aratın hamile çatlağı diye çok fena görüntüler var onlardn biri olmak istemiyorum:18:
anam hamile olduğunu söylemek ayıp bişi mi anlamadım ben? ben her yerde hamileyim de diye direk söylüyorum. hani regl olmak gibi falan bişi değil ki bu kuzum sen niye çekindin ki:))
konunu ana fikri o değildi canım biraz yanlış anlatmışım tabiki ayıp değil hamile olmak :) %95 erkek olan veli toplantısında tutup benim doğum zamanım tartışılınca biraz garip bi hal aldı nerdeyse niye mayısta yaptınız çocuğu diyecek safhaya geldi konu ondan sinirlendim, ellerinden gelse hamile kalamazsın bizim öğrencilerimiz senin hayatından daha kıymetli diyeceklerdi yani veliler... öyle sinir krizi geçirdim dün

valla biz anca yemek yedik çamaşır astım bulaşık makinesini yerleştir çalıştır o kadar başka da bişey yapmadım
bende makıneyı boşaltıp yerlestırcem son guc 6 tane gomlegı ayırdım utulemedım gucum kalmadı onları yarın utuluyecegım artık
tabı turkıye ıstatıstık kurumunun ızmır subesıyım ben:)

ben ılk hamılelıgımde cok catladım bunda da umuraamıyorum artık 1 eksık 1 fazla farketmez yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…