- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.361
kızlar bi de ben bu halimle kendimi bi çekici hissediyorum biçekici hissediyorum anlatamam..
slm kızlar uzun zamandır giremiorum umarım herkes iyidir. benim okulda kıyametler koptu.. seçimdi, kulüplerdi derken... şu sömestr tatili gelse de... bu arada göbişler çok güzel görünüo ben yatay ve dikey birlikte şişiyorumhafta sonu da şeker yüklemem var korkuyorum...
ay bi ara ben de çekeceğim özendim
maşallah kızlar bence çoook güzel hepinizin göbüşlri
cansastr ebru muydu adın canım, sen nerene aldın o kiloları incecik görünüyosun ve göbüş pırtlamış direk çok tatlııı
gökçe senin de ben gibi iç karnın geniş daha çıkmamış pek hiç kilolu değilsin bence deee...benim bu aralar pırtladı anca işte:)
kızlar sizin mide ağrınız yanmanız devem diyormuu ya ben bazen deli oluyorum hala midem yanıyorrrr
Benim hala devam ediyo gerçi sabahları mide koruyucu içiyorum ciddi şekilde azaldı ama yinede yakıp kavuruyo
aynen bazen dayanamıyorumm zaten bacakalrım kollarım mosmor iğneden birde bu ağrı ağır geliyorr allah yardımcımız olsunn
bende kendıme ıspanak yaptım cok sevıyorum ya hergun yemeye doymam bıde yıkama derdı olmasa esim geldı yedık kaldırdım bıle:)benim de eşim geldi
dün özenli yemekler yapıp yorulmuştum akşam belim ağrıdı
bugün tembel işi kıymalı makarna çorba:) hadi onu geçtim makarnanın sosunu da eşim yapıyor güzel yapabildiği tek şey o da:))
hadi afiyet olsun herkesee
yarın müjdeli bir gün olsun lütfennnnn
sendemi insülin oluosuuunnn:44:
Eki Görüntüle 548324 taze taze oğlus cekti:)
belim koptuuu cıcılerın fotosunu cekcem dıe ama hepsını cektım koyacam sımdııı[/QUOTE
çek çekk cıcıslere att kalsın daha rahat bırakılıyoo bende bı usenmesem ceksemm ama çok fazla beaaa hepsını yıkamaya cıkardığımda cekerım artık wallaaa.
ay bi ara ben de çekeceğim özendim
maşallah kızlar bence çoook güzel hepinizin göbüşlri
cansastr ebru muydu adın canım, sen nerene aldın o kiloları incecik görünüyosun ve göbüş pırtlamış direk çok tatlııı
gökçe senin de ben gibi iç karnın geniş daha çıkmamış pek hiç kilolu değilsin bence deee...benim bu aralar pırtladı anca işte:)
kızlar sizin mide ağrınız yanmanız devem diyormuu ya ben bazen deli oluyorum hala midem yanıyorrrr
utu yaptım geldım ama ayakta durmak yoruyor valla
konunu ana fikri o değildi canım biraz yanlış anlatmışımanam hamile olduğunu söylemek ayıp bişi mi anlamadım ben? ben her yerde hamileyim de diye direk söylüyorum. hani regl olmak gibi falan bişi değil ki bu kuzum sen niye çekindin ki:))
bende makıneyı boşaltıp yerlestırcem son guc 6 tane gomlegı ayırdım utulemedım gucum kalmadı onları yarın utuluyecegım artıkvalla biz anca yemek yedik çamaşır astım bulaşık makinesini yerleştir çalıştır o kadar başka da bişey yapmadım
tabı turkıye ıstatıstık kurumunun ızmır subesıyım ben:)selam kızlarr çatlaklardan doğum izninden fln bahsedilmiş gerçektende ne çok öğretmen varmış meltem demiştiben hala çatlamadım ama sürekli karnımı kontrol ediyorum çatlıcammı diye :26: google görsellerde bi aratın hamile çatlağı diye çok fena görüntüler var onlardn biri olmak istemiyorum:18:
konunu ana fikri o değildi canım biraz yanlış anlatmışımtabiki ayıp değil hamile olmak :) %95 erkek olan veli toplantısında tutup benim doğum zamanım tartışılınca biraz garip bi hal aldı nerdeyse niye mayısta yaptınız çocuğu diyecek safhaya geldi konu ondan sinirlendim, ellerinden gelse hamile kalamazsın bizim öğrencilerimiz senin hayatından daha kıymetli diyeceklerdi yani veliler... öyle sinir krizi geçirdim dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?