2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ayy ne güzel yazmışsınız..ben 27.haftada 24 kilo aldım..şekerim de yüksek çıktı..inşallah ben de sizin gibi en kısa zamanda veririm..vereyim..vermeliyim..vereceğim......

Cidden fıstık gibi görünüyosun hiç bi yerinde fazla bişiii yok sadece göbüşte bebiş var

Cidden fıstık gibi görünüyosun hiç bi yerinde fazla bişiii yok sadece göbüşte bebiş var
çok sağol canım ,çıkınca gerıye kalacakları merak edıyorum ben en cok:)

şimdiden güle güle kullansın inşallah..sağlıkla yatsın..uyusun..uyusun da büyüsün...

demin çekip gidesim vardı..şimdi kalkıp oynayasım var walla...ahh bu hormonlar dicem ama ne alaka...
aynı ben ısteee:)

maşallah cok tatlı görünüyorsunuzzz:))
benim göbeğim hala hiç yokkkk

oyyy maşallah kız senin göbeğine çok özeniyorum benimki biçimsiz gibi bi tuhaf...

ayy bak şimdi de ağlayacağım..ne güzel yazmışsınız..acayip moral oldunuz..ama tabi bu göbek bana ve bebeğime hiçbi yararı olmayan kilolardan..onu da hatırlatayım...özenmeyin yani...

ayy bak şimdi de ağlayacağım..ne güzel yazmışsınız..acayip moral oldunuz..ama tabi bu göbek bana ve bebeğime hiçbi yararı olmayan kilolardan..onu da hatırlatayım...özenmeyin yani...

amaaaan boşver beee bi daha ne zaman aldığımız kilolara insanlar çok yakışmış diyecek bahanemiz varken şişelim rahat rahat

kızlar bi de ben bu halimle kendimi bi çekici hissediyorum biçekici hissediyorum anlatamam..
ya sorma bende bende gecelıklerımı gıyecegım ama gunduz tabıkı nasıl gorundugumu merak edıyorum :)

yok kız ne zayıfı 58 kiloydum bende bilmiom noldu

anlaşıldı kimse halinden memnun değil herkes birbirine özeniyo her zamanki gibi
.mayıs ayında bende ben de58 kıloydummmmmmmmm

slm kızlar uzun zamandır giremiorum umarım herkes iyidir. benim okulda kıyametler koptu.. seçimdi, kulüplerdi derken... şu sömestr tatili gelse de... bu arada göbişler çok güzel görünüo ben yatay ve dikey birlikte şişiyorum hafta sonu da şeker yüklemem var korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…