- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.341
hamile anneler...gecen sene bende 2012 şubat annesındeydım:)sız yıne az kılo almışsınız.ben 24 kılo aldım.şuanda 20 kıloyu verdım ve bebeğim 8aylk.rabbım her bırınıze sağlıklı bır şekılde bebeğinizi kucağınıza almayı nasıp etsın.
hah soyle ya sefamız olsun tabı gobuş bızım kılo bızım kıme ne aman sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)acayip şımardım şu an kızlar...ohhhh sefam olsun..
:))) 10 kılo deyınce bende gokceye dedın sandım keske 10 kılo olsa bendekı 14 kilo:) ama yıne de benı motıve ettıgın ıcın sagol etrafımdakılerde aynı seyı soyluyo goren cok kılo almamıssın dıye bende dıyorum almams halım buysa :))))))))
pek kalcadan almıyorum heralde avantajım o
Eki Görüntüle 548337
bu benim prensesimin beşiği inşallah bunu alıyoruz
hah soyle ya sefamız olsun tabı gobuş bızım kılo bızım kıme ne aman sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
çok sağol canım ,çıkınca gerıye kalacakları merak edıyorum ben en cok:)Cidden fıstık gibi görünüyosun hiç bi yerinde fazla bişiii yok sadece göbüşte bebiş var
aynı ben ısteee:)şimdiden güle güle kullansın inşallah..sağlıkla yatsın..uyusun..uyusun da büyüsün...
demin çekip gidesim vardı..şimdi kalkıp oynayasım var walla...ahh bu hormonlar dicem ama ne alaka...
delimisin ne guzel gobegın var nesını begenmıyon bu arada toto da gobek kadar ıddalı cok guzel uyum saglamıslar:)
maşallah cok tatlı görünüyorsunuzzz:))
benim göbeğim hala hiç yokkkk
Cidden fıstık gibi görünüyosun hiç bi yerinde fazla bişiii yok sadece göbüşte bebiş var
oyyy maşallah kızsenin göbeğine çok özeniyorum benimki biçimsiz gibi bi tuhaf...
delimisin ne guzel gobegın var nesını begenmıyon bu arada toto da gobek kadar ıddalı cok guzel uyum saglamıslar:)
çok sağol canım ,çıkınca gerıye kalacakları merak edıyorum ben en cok:)
Hiiiç bişiiin kalmaz 1 seneye kadar bencee
aynı ben ısteee:)
valla ben cok begendım hamıle olmadan once baya bı zayıfmıssın ıyı olmuş orantılıda almıssınhiç sorma işte malum 10 kilo memişler önden toto arkadan göbiş ortadan hobaaaaaaa
ayy bak şimdi de ağlayacağım..ne güzel yazmışsınız..acayip moral oldunuz..ama tabi bu göbek bana ve bebeğime hiçbi yararı olmayan kilolardan..onu da hatırlatayım...özenmeyin yani...
valla ben cok begendım hamıle olmadan once baya bı zayıfmıssın ıyı olmuş orantılıda almıssın
işte budur ya..kibar kibar ne güzel...maşallah...
ya sorma bende bende gecelıklerımı gıyecegım ama gunduz tabıkı nasıl gorundugumu merak edıyorum :)kızlar bi de ben bu halimle kendimi bi çekici hissediyorum biçekici hissediyorum anlatamam..
.mayıs ayında bende ben de58 kıloydummmmmmmmmyok kız ne zayıfı 58 kiloydum bende bilmiom noldu
anlaşıldı kimse halinden memnun değil herkes birbirine özeniyo her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?