- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.301
herkese merhabalar...iki gündür giremedim ben de..çok yoğun geçiyor kızlar ya..artık nefes alışım bile değişti...zorlanıyorum artık..okulda bi arkadaş var beni ne zaman görse 'sen daha doğurmadın mı'diyor..bu ne yaa..nası yaniiiii..o kadar doğuracak gibi duruyorum galiba...
sizzlerde keyifler nasıl..
amannnnn banada soyluyolar boşver kulak asma:) daha 2 ay var dıyorum aaa cok varmıs dıyolar
evet canım benim..
benim göbüş kah sıvrı kah yayvan anlamadım:)çok ilginç bi şekilde ben de 9-10 kilo almama göbeğim de iyice çıkmasına rağmen kimseyi 6. ay olduğuna inandıramıyorum o kadar oldu mu yaa diyolar moralim bozuluyo..işin garibi önceden de zayıf değildim ki şu an bildiğin bi tosunum yani...heralde göbek şekillerimizle ilgisi var..yayvan ya da sivri olmasıyla ilgili olabilir...kiloyu aldım ama göbeğim çok yayvan büyüyo sanırım ondan
çok ilginç bi şekilde ben de 9-10 kilo almama göbeğim de iyice çıkmasına rağmen kimseyi 6. ay olduğuna inandıramıyorum o kadar oldu mu yaa diyolar moralim bozuluyo..işin garibi önceden de zayıf değildim ki şu an bildiğin bi tosunum yani...heralde göbek şekillerimizle ilgisi var..yayvan ya da sivri olmasıyla ilgili olabilir...kiloyu aldım ama göbeğim çok yayvan büyüyo sanırım ondan
herkese merhabalar...iki gündür giremedim ben de..çok yoğun geçiyor kızlar ya..artık nefes alışım bile değişti...zorlanıyorum artık..okulda bi arkadaş var beni ne zaman görse 'sen daha doğurmadın mı'diyor..bu ne yaa..nası yaniiiii..o kadar doğuracak gibi duruyorum galiba...
sizzlerde keyifler nasıl..
çok ilginç bi şekilde ben de 9-10 kilo almama göbeğim de iyice çıkmasına rağmen kimseyi 6. ay olduğuna inandıramıyorum o kadar oldu mu yaa diyolar moralim bozuluyo..işin garibi önceden de zayıf değildim ki şu an bildiğin bi tosunum yani...heralde göbek şekillerimizle ilgisi var..yayvan ya da sivri olmasıyla ilgili olabilir...kiloyu aldım ama göbeğim çok yayvan büyüyo sanırım ondan
benim göbüş kah sıvrı kah yayvan anlamadım:)
al işte bu da ayrı bi trip..ya hayır anlamadığım niye yorum yaparlar...niye..ya konuşacak başka bişi mi yok..karın da benim..göbek de..bebek de...ya böyle çapsızlar işte...
slm güzel annişler yaaaa ben burda birbirine
günaydın yazan sonra yatakyan çıkmak istemeyen annelere
çok özeniyorummmmsabah 7 de uyanıyorum 7.30 da yola
çıkıyorum eve akşama doğru 16:10 gibi geliyorum akşama
kadar çene patlatıyorum üstelik bi sürü yol yürüyorum
otobüse biniyorum offffffff artık çekemiyorum ben de sizin
gibi sabah keyfi yapmak istiyorummmmm
of ya geçmiş olsun..haftaya da bana bi daha tahlil yapıp karar verecekler..sorun değil..vururum..zaten günde 1 iğne karnımdan kendim vuruyorum da...bugün biri söyledi..arkadaşına da insülin başla demişler ama yapmamış..acaba bi sakıncası mı var..
amaaaaan boşver niye bozuyosun canım moralini...sen söyleyince aklıma geldi ist da bizim eczaneye gelen bi kadıncağız vardı çok tatlı muhabbetli biriydi ama hamileliği bize bi ömür gibi gelmişti...tabi ona hiç sormadık da hep aramızda konuşurduk ne zaman doğuracak acaba diye 1 hafta gelmese kesin doğum yaptı diyoduk ertesi hafta geliyodu yine hamileama sonradan öğrendik ki kadıncağız 43. haftada doğum yapmış haksız da değilmişiz yani bayağı bi geç olmuş mecburen sezeryan yapmışlar 5 kilo doğmuştu bebeği
bu arada goruyorum herkes gurula alınan 3 kılo 5 kılo yazıyo bende yazayım 28. hafta alınan 14 kilo:)))))))))))))))))Eki Görüntüle 548324 taze taze oğlus cekti:)
ben geçen hafta başlamıştım bu hafta şeker yine yükselince dozunu arttırdı doktor.ama göbekten vurmama izin yok kol ve ya bacak diyolar.ben hala kendim vuramıorum acaip sinir oluorum bu durumadaeşime vurduruorum kendime iğne yapma fikri beni çok rahatsız ediyo nasıl alışıcam bilmiorum.ayrıca bebek büyüdükçe insülinin dozunuda arttırıyolarmış.şekerin yükselmesi bebeği etkilediği için vurmaması kötü olmuş arkadaşının bebek irileşiyo kilo alıyo ve hiç sağlıklı değil bu durum
süper.....ben de becerebilirsem kendi kendime çekip koyim barii...Eki Görüntüle 548324 taze taze oğlus cekti:)
evet cok tatlı oldum aynı topıtop gibi:)))))))Maşalaaah sanaaa ne tatlı olmuşsun öleee
koy koy merakla beklıyorum bu arada ben senı hamıle olmayan halını cok begendım hamıle halını merak edıyorummmsüper.....ben de becerebilirsem kendi kendime çekip koyim barii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?