2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Yaww var ya şu insanların boş boğazlılığına sinir oluorum.hiç kafaya takmicaksın böylelerini aslında ama işte takılıo maalesef.

amannnnn banada soyluyolar boşver kulak asma:) daha 2 ay var dıyorum aaa cok varmıs dıyolar

çok ilginç bi şekilde ben de 9-10 kilo almama göbeğim de iyice çıkmasına rağmen kimseyi 6. ay olduğuna inandıramıyorum o kadar oldu mu yaa diyolar moralim bozuluyo..işin garibi önceden de zayıf değildim ki şu an bildiğin bi tosunum yani...heralde göbek şekillerimizle ilgisi var..yayvan ya da sivri olmasıyla ilgili olabilir...kiloyu aldım ama göbeğim çok yayvan büyüyo sanırım ondan

evet canım benim..

of ya geçmiş olsun..haftaya da bana bi daha tahlil yapıp karar verecekler..sorun değil..vururum..zaten günde 1 iğne karnımdan kendim vuruyorum da...bugün biri söyledi..arkadaşına da insülin başla demişler ama yapmamış..acaba bi sakıncası mı var..

benim göbüş kah sıvrı kah yayvan anlamadım:)

al işte bu da ayrı bi trip..ya hayır anlamadığım niye yorum yaparlar...niye..ya konuşacak başka bişi mi yok..karın da benim..göbek de..bebek de...ya böyle çapsızlar işte...

slm güzel annişler yaaaa ben burda birbirine
günaydın yazan sonra yatakyan çıkmak istemeyen annelere
çok özeniyorummmm sabah 7 de uyanıyorum 7.30 da yola
çıkıyorum eve akşama doğru 16:10 gibi geliyorum akşama
kadar çene patlatıyorum üstelik bi sürü yol yürüyorum
otobüse biniyorum offffffff artık çekemiyorum ben de sizin
gibi sabah keyfi yapmak istiyorummmmm

amaaaaan boşver niye bozuyosun canım moralini...sen söyleyince aklıma geldi ist da bizim eczaneye gelen bi kadıncağız vardı çok tatlı muhabbetli biriydi ama hamileliği bize bi ömür gibi gelmişti...tabi ona hiç sormadık da hep aramızda konuşurduk ne zaman doğuracak acaba diye 1 hafta gelmese kesin doğum yaptı diyoduk ertesi hafta geliyodu yine hamile ama sonradan öğrendik ki kadıncağız 43. haftada doğum yapmış haksız da değilmişiz yani bayağı bi geç olmuş mecburen sezeryan yapmışlar 5 kilo doğmuştu bebeği

Yaa bende 5 kilo aldım accık birasçık tombuktum şimdi tombukluğuma as daha eklendi ama göbek bi yayvaan bi yayvaan sorma belime kadar doldu her yerim löpçik löpçik et oldum bilmeyenler hamile olduğumu anlamıyo.ama ben aynaya bakınca koca bir göbek görüorum ama kamufle ediorum sanırım

benim göbüş kah sıvrı kah yayvan anlamadım:)

seninki fonksiyonelmiş kız

al işte bu da ayrı bi trip..ya hayır anlamadığım niye yorum yaparlar...niye..ya konuşacak başka bişi mi yok..karın da benim..göbek de..bebek de...ya böyle çapsızlar işte...

ya işte insanlara eğlence çıkıyo kaç aylık diye sorduklarında zaten 'hımm evet tam o kadar duruyo' diyene rastlayamazsın ki ya küçük derler ya büyük..ya fazla kilo almışsındır veremiyeceksindir ya da hiç almamışsındır bebeğin beslenemiyodur...2 gün yürüyüşe çıkmazsın çok hareketsizsin nasıl doğum yapacaksın olursun her gün yürürsün yollarda doğuracaksın derler...çok dikkat etsen sanki bi sen bebek doğuracaksın olur dikkat etmezsin bu nasıl anne hiç dikkat etmiyo derler yani bunun bi sonu yok şekerim en güzeli sallamamak artık elimizden geldiği kadar

yazık sana yaaa daha doğrusu çalışan herkese...bi an önce izin kullanma zamanınız gelir inşallah...

ben geçen hafta başlamıştım bu hafta şeker yine yükselince dozunu arttırdı doktor.ama göbekten vurmama izin yok kol ve ya bacak diyolar.ben hala kendim vuramıorum acaip sinir oluorum bu durumada eşime vurduruorum kendime iğne yapma fikri beni çok rahatsız ediyo nasıl alışıcam bilmiorum.ayrıca bebek büyüdükçe insülinin dozunuda arttırıyolarmış.şekerin yükselmesi bebeği etkilediği için vurmaması kötü olmuş arkadaşının bebek irileşiyo kilo alıyo ve hiç sağlıklı değil bu durum

inanmıyorum..şaka gibi ya..
ben de geçen gün il milli eğitimde görevliydim..okula gitmedim..çalkalanmış tabi okul ebru hoca doğurdu diye..

canım benim vurduğum iğne başka şeyle alakalı...her ne kadar bu fikir beni de rahatsız etse de başa gelen çekiliyo..hamileliğin başından beri vuruluyorum..eşim daha bi tane vurmadı..insülin için haftaya karar verilecek..o dediğim kişi de doğum yapmış ama bilemiyorum..

maşallah meltemm
yaa ben kızımda ay ay foto çekilirdim bunda daha 1-2 fotom var çene yapacak bu kız bana büyüyünce:)

burzu sağol canım duan için yarın olsun rahatlayım inşallahhhhhhhh

süper.....ben de becerebilirsem kendi kendime çekip koyim barii...
koy koy merakla beklıyorum bu arada ben senı hamıle olmayan halını cok begendım hamıle halını merak edıyorummm
bu arada benım entersan bı sekılde göbegımde bırıktı kılolar yaaaaaaa nasıl erıcek bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…