2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

niye öyle diyon kız çatlakların da derecesi var...çok mu çatladın kırmızı kırmızı?

çatlayacağı varsa yine çatlıyomuş zaten sanırım, krem sürünce azaltılabiliyomuş ama derecesi, yinede bırakmasaydın tedbirini

niye öyle diyon kız çatlakların da derecesi var...çok mu çatladın kırmızı kırmızı?

çatlayacağı varsa yine çatlıyomuş zaten sanırım, krem sürünce azaltılabiliyomuş ama derecesi, yinede bırakmasaydın tedbirini

arada gerıldıgım zaman nemlendırıcı suruyorum o kadar
cok catlagım var buradan atamam ama faceden mesaj atarım bı ara gokce

yarın şeker yüklemesi yapılacak 75 lik, kaç kere kan alacaklar ki? hastane ev arasında baya mekik dokuyacağım sanırım

hee anladım canım bazılarına kalsa çocuğumuz vs bile önemli değil varsa yoksa kendi çocukları..ben kendim kadar öğrencilerimi de düşünürüm zaten dimi ama..

evet evet krem etkili değildir diyemez kimse..mustela deneyin derim çok dayanıyor benim onu kullanıp da çatlayan arkadaşım yok tesadüf mü bilmem..

yarın şeker yüklemesi yapılacak 75 lik, kaç kere kan alacaklar ki? hastane ev arasında baya mekik dokuyacağım sanırım

kan alıyolar suyu içiyosun 2 saat sonra yine alıyolar bitiyo...100lük olsa çok beterdi 4 kere alınıyo onda aç aç bekliyosun...önce 50 sonra 100 falan...dünyada 75lik yapılması öneriliyomuş artık..hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın.benim sınırda çıktı şeker çıkmasa da..abartmamam lazım sakıncalı şeyleri

ackarnına ılk kan, ardından sekerlı suyu ıceceksın 60. dakıka 2.kan 120. dakıka 3. kan bu kadar

benim 60. dakika alınmadı 2. saat de alındı bitti...

haydin kızlar kaçtım ben kuzum bensiz uyumaz gidelim oynaşalım uyutayım koklaya koklaya..inşallah karnımızdaki kuzuları da böyle uyutmak nasip olur hepimizeee

ya sorma testler denem sınavları havada uçuşuyo dersane öğretmeni gibi uğraşıyorum hamile halimle yaranılmıyo ya insanlara, öğrencilerde adam olsalar içim yanmayacak neyse her zaman ki eğitimci problemleri işte keşke hiç yaşamasak böyle şeyler...
ackarnına ılk kan, ardından sekerlı suyu ıceceksın 60. dakıka 2.kan 120. dakıka 3. kan bu kadar
hımm değişik uygulamalar var anladığım kadarıyla bakalım bizim burda nasıl uyguluyorlar yarın gidince öğrenicem, bide aç aç şekerli su mide bulandırmıyo mu yaa, geri çıkarırsam nolucak

tuğbacım koymuşsun bile fotoyu mutlu oldum görünce:)
çorap falan alacaktım daha ekleyecektim bu tahlil ters çıkınca kaldı gitti gecikmesin diye yolladım güle güle giysin kuzun tekrar:)
ve diğer hediyesi eline ulaşanlar tembellik yok hediye sayfasına fotolar koyulsun da bakalım ama yaa:)

bir de berine ye ulaşıldı mı? onun alacağı ve yollayacağı kişiler ulaşabildi mi acep?

evet yaa örtmen muhabbetimiz aldı yürüdü bugün valla:)

şekerli suya 1 limon götürdüm ben onu sıkıverdiler..baya var su çünkü..tadı limonata gibi oldu.kaçamadım bitürlüü.hadi iyigeceler:) yarın çok güel bir gün olsun inşallahhhhhh

hemsırenın soyledıgı ılk 1 saatı atlatıran kusmadan gersıı rahat bende ezel gıbı lımon goturdum sıktım o hafıfetıyo tadını

kız daha ne olsun sacmalama hedıyen cok guzel tekrardan tesekkrler..

unutursan zor olur ıcmen unutma sakın:)
tamam canım sağol zaten çok kolay çıkarırım söylemesi ayıp kimse beni tutamaz,
gaviskon şurubu içerken bir kaç dakika konsantrasyon olmam gerekiyo yoksa çok fena şeyler oluyo içmedende yapamıyorum midem yaniyi

valla benımde safra kesesınden dolayı ıcmem gerek gavıscon ama ıcemıyorum malesef

valla benımde safra kesesınden dolayı ıcmem gerek gavıscon ama ıcemıyorum malesef
bende içemiyodum kendimi alıştırdım mecburen, tablet şeklinde olanı var onu deneseydin, şurup kadar etkili değil ama yinede faydası oluyo...bende de reflü vardı zaten hamilelikle birlikte aldı başını gidiyo bakalım

hamılelıgımın ılk baslarında cok kotuydum cok korktum ılerleyen aylarda ne yapacagım dıye ama allahtan korktugum gıbı olmadı , şimdilik soda içiyorum gunde 2 sıse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…