2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ızmırde o fıyata yapan 1 -2 yer var ama gorsen yanından gecmezsın

allah sabır versn umarım eşi kurtulur kadının bebeğe de üzüldüm ama neden ölmüş acaba 7 aylık doğup yasayan milyonlarca cocuk var dünyada :/ kaderi böyleymiş günahsız sabii şefaatçi olur inşallah ana babasına...

iyi geceler herkese...
kim oldugunu simdi hatirliyorum ama biri micky mauselu gecelik ariyordu. bugun oysho diye bi magazada cok guzel takimlar vardi. internet sitesinden de bakabilirsiniz dediler. lohusa takimlari var mi bilmiyorum ama isteyenler bi baksin.

Son düzenleme:
bende doğumu konya da yapıcam inş bi aksilik çıkmazsa, şimdi orda olmadığım için bi doktorum yok yalnız :44:doğumevinde yapabilirim o yüzden
ya benm eltim doğum tarihi gecınce oraya gitmişti cok eziyet edıyorlarmıs doğuma 3-5 gün olmasına ragmen doktor dogumhaneye yatırmıs korkmus doğum yapanları görünce sonra aksama geri cıkardılar daha günün gelmemiş diye, biz de sancısı tutunca meram sgk ya götrduk cok memnn kaldık oradan hem temiz düzenli hem de ebeleri hemşireleri cok ilgillerdi gercekten yanında ben kalmıstım özele gitmezseniz orayı kesın öneririm.cok acil bişey de olursa 188 doğum hattı var zaten belediyenin onu arayın ambulansla gelip hem müdahale edip hem hastaneye götürüyorlar...

ızmırde o fıyata yapan 1 -2 yer var ama gorsen yanından gecmezsın

meltem abla büyük yerin derdi de büyük oluyo işte:) koskoca şehir yani istanbulda ankarada da cok pahalı fiyatlar içine neresi siniyorsa oraya git valla 300-500 fark için degmez yani... ben de şimdi su haberi gördüm de bi bakın korkunc ya
Anne Olmak İsterken Kolundan Oldu, Ancak Suçlu Bulunamadı haberi

bursanın merkezi ilçesi her yeri kalabalık canım ya. ben ilçedeyim bursaya doğuma gelsem eziyet olcak diye çekiniyorum. medcal parkla ilgili bilgin var mı?
tamam o zaman yanıma limon alıyorum :)

slm, sen şeker yüklemesi yaptırdın mı? kaçlık yaptılar kaç kere kan aldırlar şimdilik sorularım bu kadar :)
ben de sana soracaktım geçmişi okudum da cvp gecikti kusura bakma.salı gideceğim ben. aç karnına mıydı onu hatırlamıyom limon işi aklıma yattı ama yanıma alırım... ama umarım nazan izinli falan değildir kasımda izin alcak diye duymuştum çünkü... şansa artık.sen ne gün gidiyosun???
çok kötü yaa Allah sabır versin, etikmi böyle bişey bilemedim :26:

göbüşleriniz çok tatlı kızlar bu arada. maşallah hepinize...
şu doğum izni mevzusu da baya karışık. benimki de şubat tatiline denk geliyo yanıyo mu noluyo anlamadım... kimse de doğru dürüst bilmiyo bakalım nolcak

Benim kayınbabamada lösemi teşhisi konuldu hastanede yatıyor. Akşam yanına gittim. Hemşireler bu halinle buralara girme dedi mikrop kaparmişim. Ama babam sayılır nasıl gitmeyeyim. Daha hastalığını bilmiyor ilik tahlili yapıldı on gün sonra çıkacak sonuç. 70 yaşında çok üzülüyorum hastaneden çıkıcam sanıyo ama belkide 4 5ay yatacak:-(

hadi yaa, özele gitmek istemiyorum aslında ben, sezeryan olma ihtimalin artıyo özellerde para için çok da acil olmayan durumlarda sezeryan yapabiliyolar, eğer sıkıntım olursa bende olurum hiç sorun değil ama para içinde resmen ameliyat olan bi operasyon geçirmek istemiyorum :44:yaz tatilinde belediye hastanesine gittim gülere hiç memnun kalmadım, kolumdan bi kan aldılar 15 gün ağrısından yatamadım özel olduğu halde kadın hiç ilgilenmedi benimle ezbere iki tane hap yazıp gönderdi, özelden iyice tiksindim o yüzden...bide konyadaki özel hastanelerin hijyeni konusunda şüphelerim varr ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama pismiş gibi geliyo bana
benim ablamda meram SGK da doğum yaptı çok güzeldi gerçekten ama şimdi çok kalabalıkmış devlet hastanesini kaldırdılar ya merkezden... zaman ne gösterecek bakalım, inş merhametli anlayışlı insanların eline düşeriz

göbüşleriniz çok tatlı kızlar bu arada. maşallah hepinize...
şu doğum izni mevzusu da baya karışık. benimki de şubat tatiline denk geliyo yanıyo mu noluyo anlamadım... kimse de doğru dürüst bilmiyo bakalım nolcak

cevap yazmıştım ama gitmemiş :44: yeniden yazayım,
yarın gidicem ben 75lik yapacak, nazan yarın hastanede, MHRS randevu sisteminden bakabilirsin eğer açık görünüyosa gitmemiştir.
yükleme yapacağın gine kadar olan son 3 gün ağır şeyler tüketme, perşembe gecesi 12 den sonra bişey tüketme akşam çay içersen şeker atma, şekerli şeyler yeme, su içebilirsin dedi bana nazan, sabahta aç gidilecek erken bi saatte

burdaki dr. nazan da öyle dedi biliyor musun? vakit kaybetmemek için özeller sezeryana alıyolar, isteğe bağlı sezeryan yapıyolar dedi. ama doğum evleri ancak ihityaç halinde yapar dedi. ama ben de bursadaki tek doğum evinin çok kalabalık olacağını düşünüyorum...Gerçi çok normal bir hamilesin diyip duuyo bana nereye gitsen doğurturlar seni diyo ya bakalım görcez...yalova uzmanlar ya da medical park düşünüyorum. bi de fiyatları araştırıp karar vericem...bundan sonra da kontrollere oaraya gideriz.

napıonuz kızlar, bugun kocıs evdeydı gıremedım gobıs fotoları konmus masallah hepınze, e ben kusur kalırmıyımmm hemmeen koyuyorummm

allahım acil şifalar veriri inşallah geçmiş olsun...
yuh yani sen de konyanın en manyak doktorunu bulmussun psikolojisi bozuk o kadının selcuklu hastanesınde calısıyo belediye onun yanındaki hastane ben oraya gıdıyorum belediyeye hacer yavsan doktorum cok sakin mizaclı anlayıslı bi kadın her konuda eşini de seni de güzel güzel bilgilendiriyor cok begenıyorum ben ama doğumda napar bilemem benim ilk bebeğim...temizliğini bilemem hastanelerin valla ama eltim bu yıl ocakta yaptı doğum ben sahsen begenmiştim sgk yı. arkadaslardan yazırdaki beyhekimde doğum yapanlar da var onlar da cok memnun kaldılar numunenın tüm doktorları da oraya tasındı ya zaten cook temiz yeni bina dıyo herkes oraya da gidebilirsin.ama bi oğuzhan doktor var o da hep sezeryan yapıo duydugum kadarıyla devlette de oluyo sezeryancı doktorlar hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ya saglıcakla bebeklerimizi alalım inş kucağımıza...

tmm canım sağol. mhrs de hep doktorun tüm randevuları dolu yazıyodu. bu da izinli olduğundan mı acaba???
bi de uzun sürüyo mu kii... neyse yarın gelince yaz bana olur mu? öğleciyim derse yetişemiceksem okula hber veriim önceden bizim müdür kılll!!1

canım geçmiş olsun... umarım ağrısız sızısız geçer tedaviniz. ama 70 li yaşlarda hücre yenilemesi olmadığı için kanserin seyri çok yavaş oluyo. dedem 65- 75 arası lenfoma(kan kanseri)ile 10 yıl yaşadı. allah şifa versin...

parası fln değil de benim kafama takılan, bi şekilde ödenir iki kişi çalışıyoruz zaten rahat öderiz olmadı taksit bile yapıyolarmış,.. çok yakın bi arkadaşımda belediye hastanesindeki erkek doktor varya ona gidiyodu işte son ana kadar normal normal demişler sonra açılma olmadan sunni sancı vermişler kız 24 saat sancı çekmiş hiç açılmamış sonra sezeryanla aldılar çocuğu kadın doğumda böyle bişey zor olur, bak senin bahsettiğinde de geri göndermişler çünkü doğum başlamamış, inş sağlıklı şekilde sağ salim atlatırız, normal şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…