2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben çıkıyorum kızlar, herkese iyi geceler...

:) iyi geceler öpsün szi 7 cüceler kızlar allah rahatlık versin ben de cıkıyorum yatcam artık :)

forumda kimse kalmamis. kizlar bende bugun okuldan geldim bisiler yedim hemen yattim. gecenlerde kum doktugumu soylemistim simdi tekrar dokuyorum. gece uyaninca aciktim nar kivi salata yaptim uzerine de bolca tarcin ve yulaf ezmesi doktum. tatli yerine bari onu yeyim gerci carsamba gunu 1 dilim kek yedim ama... gunde yarim cay kasigi tarcin sekeri dusuruyormus o yuzden hergun yemeye calisiyorum. bir de ben evde olcmek icin seker olcum cihazi aldim genelde iyi cikio anlamadm nie seker yuklemesinde bu kadar yuksek ikti.... cumartesi yuzluk yuklencem ins olumu bir sonuc cikarda ben de bebegimde rahatlariz.

günaydın kızlar :119: :119: :119:

maşallah ne güzel büyümüş göbüşleriniz Allah nazarlardan korusun hepinizi amin

bursanın merkezi ilçesi her yeri kalabalık canım ya. ben ilçedeyim bursaya doğuma gelsem eziyet olcak diye çekiniyorum. medcal parkla ilgili bilgin var mı?

aynen bana da bursa eziyet gibi geliyo medikal parkı hiç bilmiyorum bana da bahar a git diyolar ne yapcam ne etcem hiç belli değil
burda ne güzel uzmanlara gidiyorum ama bizim burdaki uzmanlar konur a baglandı ve dogum da konur da oluyomus fıyat da bıraz tuzlu geldı bana hayırlısı artık

günaydın hanımlar bişey sorcam şeker yüklemesi yaptırcam bu ayın sonunda sabahları aç karnına ilaç içiyorum onu içmeli miyim yoksa onudamı içmeyeceğim

günayddııın hamişler ,bugün midem bulanıyooor :26: bu ayda mide bulantıları geri gelebilirmiş ,fazla sürmese bari

günaydın herkese hayırlı cumalarrrrr

günayddııın hamişler ,bugün midem bulanıyooor :26: bu ayda mide bulantıları geri gelebilirmiş ,fazla sürmese bari
benim hiç geçmediki bu sabah otobüsten inip gene kustum bizim sıpa napıyosa içerde artık

günaydın hanımlar bişey sorcam şeker yüklemesi yaptırcam bu ayın sonunda sabahları aç karnına ilaç içiyorum onu içmeli miyim yoksa onudamı içmeyeceğim

ben içip gitmiştim. hiç aklıma bile gelmedi sormak

selamm kızlarrr uzunnnnnn zamndır uğrayamıyorum.topik ilk açıldığında uğrayabilmiştim..) yaz tatili , işlerin yoğunluğu derken..kaç aydır hiç bakamadımm..benim 2. kuzu ..cinsiyeti erkek..14 şubat sezaryen günü..şuan 800 gr olmuş teyzeleri. ismide ege olacak :))

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize rabbim kimin gönlünden ne geçiyorsa onu nasip eylesin inş. kimseyi kimseye muhtaç etmesin bizide iyi yoldan ayırmasın şaşırtmasın biraz işlerim var toparlayayım hemen geleceğim inş.

kızlar merhaba günaydınlar
nasılsınız?
bizi artık 2 haftada bir olan kontrollere ne zaman çağıracak doktorlar
ben bir dahaki kontorlde 32.haftamda olacağım kısmetsee

MELTEM bu arada canım egepolde doğum yapacaktın dimi
ben de doktorumla konuşup orada yapacağım
kısmetse benım de sezeryan olacak
anlaşma falan ne zaman yapacaksın sen ve nelere dikkat etmem gerekecek
belki de aynı gün olur
benım normal doğum tarıhı 30ocak göründü en son

eklediğin link açılmadı canımm..alttaki gibi geliyor..

gulizgul, bu sayfaya erişim yetkiniz bulunmamaktadır. Bunun sebepleri aşağıdaki maddelerden bir veya birkaçı olabilir !

1.Üye grubunuzun bu sayfa için erişim yetkisi olmayabilir. Örneğin başkasının mesajınız düzenlemeye çalışıyor olabilirsiniz !
2.Onay mekanizması olan bir bölüme mesaj göndermeye çalışıyor olabilirsiniz. Örneğin Estetik bölümünde açılan bir konu yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır.
3.Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir, lütfen e-posta adresinizi kontrol edip üyeliğinizi aktif ediniz. Size gelen e-postadakı linki tıkladıktan sonra yöneticilerimiz üyeliğinizi maksimum 12 saat içinde onaylayacaktır. LÜTFEN ACELE ETMEYİN !
4.Üye değil iseniz Ücretsiz üyelik için tıklayınız…

selam kızlar çok şükür şeker yüklememiz biti bakalım inş sonuçlar iyi çıkar öğleden sonra alıcam

hadi bakalım canım güzel sonuçlarla gelirsin inş. hep beraber kız internetten hesaplarken doğum tarihin ne çıkıyordu da son 30 ocak çıktı bacım kız bu arada 32. haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar diye biliyorum ama

ben de yalova uzmanlara gitmeyi düşünüyorum ama medical parkı da tavsiye ettiler hem yol üstünde bi yerde... ben iznikten gelicem çünkü... bahar da kalabalıkmış yaaa offf nolak benim bu halim yolarda doğurcam wallaa

senin ismin de kırmızı görünüyor canım aktivasyon yaptın mı mailde... ama daha önce de girdim diyosunn anlamadım

Son düzenleme:
BENIM 20-22 OCAK GIBI CANIM SEN TAMEMEN OZEL YAPACAKSIN ANLADIGIM KADARI ILE O SARTLARDA HASTANE ILE GORUŞ DOGUM FOTOGRAFCISI VE ODA SUSLEMEYI KONUS BEN SSKDAN FAYDALANIYORUM PAKET PROGRAM DOGUM FOTOGRAFLARI ODA SUSLEME VE EPIDURAL DAHIL FIYATI SU AN 1000 TL
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi.html TEKRAR BU LINKI DENE CANIM

28 gebelige kadar ayda 1
29 - 36 haftada 2-3 haftada 1
37 haftada 1( yani her hafta) gidilmesi gerekiormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…