- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.461
ben çıkıyorum kızlar, herkese iyi geceler...
ay okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum ki
sonra bu saat oluyo neyse sabah 7 de tekrar
ayağa dikileceğim için yatmam lazım
hepinizi öptüm annişler ii geceler
bu arada meltemcim sana msj atmıştım gördünmü bilmiyorum
yine de burdan da haber vereyim dedim :)
:) iyi geceler öpsün szi 7 cüceler kızlar allah rahatlık versin ben de cıkıyorum yatcam artık :)
bursanın merkezi ilçesi her yeri kalabalık canım ya. ben ilçedeyim bursaya doğuma gelsem eziyet olcak diye çekiniyorum. medcal parkla ilgili bilgin var mı?
günaydın hanımlar bişey sorcam şeker yüklemesi yaptırcam bu ayın sonunda sabahları aç karnına ilaç içiyorum onu içmeli miyim yoksa onudamı içmeyeceğim
benim hiç geçmediki bu sabah otobüsten inip gene kustum bizim sıpa napıyosa içerde artıkgünayddııın hamişler ,bugün midem bulanıyooor :26: bu ayda mide bulantıları geri gelebilirmiş ,fazla sürmese bari
günaydın hanımlar bişey sorcam şeker yüklemesi yaptırcam bu ayın sonunda sabahları aç karnına ilaç içiyorum onu içmeli miyim yoksa onudamı içmeyeceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/editpost.php?do=updatepost&postid=26748995selamm kızlarrr uzunnnnnn zamndır uğrayamıyorum.topik ilk açıldığında uğrayabilmiştim..) yaz tatili , işlerin yoğunluğu derken..kaç aydır hiç bakamadımm..benim 2. kuzu ..cinsiyeti erkek..14 şubat sezaryen günü..şuan 800 grolmuş teyzeleri. ismide ege olacak :))
http://www.kadinlarkulubu.com/editpost.php?do=updatepost&postid=26748995
EKLEDIM ESIK BILGILEINIDE YAZARSAN SEVINIRIM
selam kızlar çok şükür şeker yüklememiz biti bakalım inş sonuçlar iyi çıkar öğleden sonra alıcam
ben de yalova uzmanlara gitmeyi düşünüyorum ama medical parkı da tavsiye ettiler hem yol üstünde bi yerde... ben iznikten gelicem çünkü... bahar da kalabalıkmış yaaa offf nolak benim bu halim yolarda doğurcam wallaagünaydın kızlar :119: :119: :119:
maşallah ne güzel büyümüş göbüşleriniz Allah nazarlardan korusun hepinizi amin
aynen bana da bursa eziyet gibi geliyo medikal parkı hiç bilmiyorum bana da bahar a git diyolar ne yapcam ne etcem hiç belli değil
burda ne güzel uzmanlara gidiyorum ama bizim burdaki uzmanlar konur a baglandı ve dogum da konur da oluyomus fıyat da bıraz tuzlu geldı bana hayırlısı artık
eklediğin link açılmadı canımm..alttaki gibi geliyor..
gulizgul, bu sayfaya erişim yetkiniz bulunmamaktadır. Bunun sebepleri aşağıdaki maddelerden bir veya birkaçı olabilir !
1.Üye grubunuzun bu sayfa için erişim yetkisi olmayabilir. Örneğin başkasının mesajınız düzenlemeye çalışıyor olabilirsiniz !
2.Onay mekanizması olan bir bölüme mesaj göndermeye çalışıyor olabilirsiniz. Örneğin Estetik bölümünde açılan bir konu yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır.
3.Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir, lütfen e-posta adresinizi kontrol edip üyeliğinizi aktif ediniz. Size gelen e-postadakı linki tıkladıktan sonra yöneticilerimiz üyeliğinizi maksimum 12 saat içinde onaylayacaktır. LÜTFEN ACELE ETMEYİN !
4.Üye değil iseniz Ücretsiz üyelik için tıklayınız…
BENIM 20-22 OCAK GIBI CANIM SEN TAMEMEN OZEL YAPACAKSIN ANLADIGIM KADARI ILE O SARTLARDA HASTANE ILE GORUŞ DOGUM FOTOGRAFCISI VE ODA SUSLEMEYI KONUS BEN SSKDAN FAYDALANIYORUM PAKET PROGRAM DOGUM FOTOGRAFLARI ODA SUSLEME VE EPIDURAL DAHIL FIYATI SU AN 1000 TLkızlar merhaba günaydınlar
nasılsınız?
bizi artık 2 haftada bir olan kontrollere ne zaman çağıracak doktorlar
ben bir dahaki kontorlde 32.haftamda olacağım kısmetsee
MELTEM bu arada canım egepolde doğum yapacaktın dimi
ben de doktorumla konuşup orada yapacağım
kısmetse benım de sezeryan olacak
anlaşma falan ne zaman yapacaksın sen ve nelere dikkat etmem gerekecek
belki de aynı gün olur
benım normal doğum tarıhı 30ocak göründü en son
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi.html TEKRAR BU LINKI DENE CANIMeklediğin link açılmadı canımm..alttaki gibi geliyor..
gulizgul, bu sayfaya erişim yetkiniz bulunmamaktadır. Bunun sebepleri aşağıdaki maddelerden bir veya birkaçı olabilir !
1.Üye grubunuzun bu sayfa için erişim yetkisi olmayabilir. Örneğin başkasının mesajınız düzenlemeye çalışıyor olabilirsiniz !
2.Onay mekanizması olan bir bölüme mesaj göndermeye çalışıyor olabilirsiniz. Örneğin Estetik bölümünde açılan bir konu yönetici onayından sonra sitede yayınlanmaktadır.
3.Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir, lütfen e-posta adresinizi kontrol edip üyeliğinizi aktif ediniz. Size gelen e-postadakı linki tıkladıktan sonra yöneticilerimiz üyeliğinizi maksimum 12 saat içinde onaylayacaktır. LÜTFEN ACELE ETMEYİN !
4.Üye değil iseniz Ücretsiz üyelik için tıklayınız
kızlar merhaba günaydınlar
nasılsınız?
bizi artık 2 haftada bir olan kontrollere ne zaman çağıracak doktorlar
ben bir dahaki kontorlde 32.haftamda olacağım kısmetsee
MELTEM bu arada canım egepolde doğum yapacaktın dimi
ben de doktorumla konuşup orada yapacağım
kısmetse benım de sezeryan olacak
anlaşma falan ne zaman yapacaksın sen ve nelere dikkat etmem gerekecek
belki de aynı gün olur
benım normal doğum tarıhı 30ocak göründü en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?