2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bilmiyorumki, hafta başında cuma günüde dolu görünüyodu bu akşam baktım açılmış kontrol et sende sürekli, yazarım inş canım tabiki,
ay bilmezmiyim sizin okul açıktı bana sırf o yüzden gelmedim laf aramızda

ağustosta bi ark. doğum yaptı yalovada özelde. 38 haftalıkken kızın açılması yok diye sezeryana almışlar. sancıyla da gitmemiş ha, kontrol diye gitmiş nts ye bağlamışlar. sancı var mı yok, açılma var mı yok, suyun geldi mi yok.. bikaç saat bekleyip almışlar. zaten 38 haftalık belki zamanı gelmedi daha... walla bilmiyoz ya bu işi biraz kolayına kaçıyolar bazen bence... ukalalık etmek de istemyom ama öyle yanii.

alıntı yaparken yazdığım kişileri karıştırmışım pardon okuduysanız anlamışsınızdır zaten :) AYSEYLÜL e yazacağım şeyleri aybukeye yazmışım
AYSEYLÜL doğru selçuklu hastanesi, önceden selçuklu belediye hastanesiydi ya karışmış, unutmuşum konyayı evet kadına sinir oldum ne gıcık biriydi yaa, beyhekime de iyi diyolar bende duydum

vallahi ben gün yaklastıkca cok korkmaya basladım zaten napcaz bilmiyorum hiç daha önce de doğum görünce daha cok korkuyorum valla ben de sen gibi normal doğum düşünüyorum bi aksilik olmadıgı sürece zaten okulda falan sancı tutar acil bi durum olursa ben direk 188i ararım dıye düşünüorum kendı kendıme onlar nereye götürrse artık o an doktoru falan düşünemem heralde, bazen dıorum ben okulda doğuracam heralde dıye :)
yaw kadın olmak cok zor valla bu işler hesaba gelmıo hiç o an ne olursa olacak işte

aman böyle deyincede, hemen karşılarına alıyo insanlar mecbur kalırsan nolacak! öyle deme tutturma normal doğum diye vs vs. ben tutturmuyorum zaten sadece normaş olsun istiyorum tehlike olursa tabiki sezeryan olmak zorunda, ay zor işler yaa

aynen senin gibi düünüyorum canım umarım en doğal yolla olur ama kısmette ne var bakalım... anneye çekermiş kızlar bu konuda. annem ikimizi de normal doğurmuş. ben kolay doğum yaptım der durur. abimi de 8 aylık doğurmuş ütelik normalll... allahım inşallah çekmişimdirr

bizimkilerde hep normal doğum annemde kolay yaparmış ablamda kolay yaptı, aynen inş ikimizde onlara çekmişizdir pırt diye doğururuz

o kadın ruh hastası ya bashekimin yegenı ile tanısmıstık biz kız ordaki diğer nil doktora gıtmıs 9 ay doğum anında da kendı doktoru izinli olunca güler almıs doğuma, sen beni begenmıon da nile mi gidion düştün hadi elime napcan şimdi diye kıza bir gün boyunca eziyet etmiş cocuk mocuk istemıorum o kadının yüzünden dıor kız bizim okuldaki hocalardan biri de 3 aylık evlıyken 21ınde menapoza girmiş kadının kocasına muayeneden sonra bundan cocuk mocuk olmaz git evlen bi daha oğlum demiş kadın dıo ki "zaten psikolojim bozulmustu menapoza girmişim bi de o kadın eşime öyle dedi yıkıldım o an mahfetti beni" diyo. anlayacagın o kadın hasta hocam :/ kaderinde neresi varsa orası olacak işte hayırlısı olsun inşallah...
ben de aybüke öğretmenim gibi düşünüyorum ya coğunluk kolayına gittiği için ameliyat ediveriyo bence de...

he ya sorma bende korkuyorumda çaktırma ya zaten kolay doğuracaksan her yerde doğurursun zor olacaksa da doktorun yapacağı hiç bişey yok bu kadar basit bence ama, durumu müsait olmayan zar zor geçinen insanlar bile ısrarla özel hastaneye gidiyolar, ne meraklı milletiz para harcamaya, tabi özel durumu olanlar için lafım yok onlar istisna...
kız okulu mikrop götürüyo sakın doğururum fln deme sık dişini verme canını

özel hastanede ne diye durdururlar ki anlamam böyle tipleri, yanlış teşhislerde koyuyomuş sanırım, dediğin gibi kısmet meselesi kimin ellerine düşücez bakalım inş rahat geçiririz

valla aynen öyle benim annem de zorlanmazmıs pek... o özel hastane işi biraz öyle gerçekten ben biraz fakir bi mahallede calısıyorum okulda özelde doğum yapma hevesiyle cocuk yapan veliler gördm bu hevesle kocalarına kredi cektıren...allah akıl versin dıorum baska bişey demıyorum onlara. ama su okulun mikrop olayına gelınce :) anasınıfı ya benmki :) sınıfım daha temiz ayy halı minder falan var yerler parke :):)

iyi bari doğurursanda sorun olmaz Allah korusun konyada baya trend olmuş zaten özelde doğum yapmak, gülerde sıra bekliyoruz bakıyorum bekleyenler gariban gariban tipler, git devletin hastanesine mis gibi ne diye para yedirirsin ki özel hastanelere,benim vaktim olsa orda yaşasam gitmem özele fln,
bir sürü borca gir sonra bebeğe daya bebe bisküvisini, pirinç ununu, doğumu özelde yapınca sanki ekstra sağlıklı çocuk oluyo sonrası saldım çayıra mevlam kayıra

kuşlar göbişler çok tatlı maşallah
göbişlerinizi göbiş topiğimize de koyun ki
elalem göbiş görsün azcık :) ben de koymak istiyorum
ama çekecek kimse yok kocişim çekmez manyakmısın sen nelerle uğraşıyon der :)

sedacımm çok güzel... benim de bu kadarcık karnım.ama sen daha zayıf duruyosun çünküü ben normalde tombiğimm birazzz:)maşallah sana

sagoll canımmm 39,40 kıloyla hamıle kaldım 54 olmusummmm boyumda yok zaten sıstımm cokk. gorende 9aylık gıbısın doguma az mı kalmıs dıo uzuluorumm

ay okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum ki
sonra bu saat oluyo neyse sabah 7 de tekrar
ayağa dikileceğim için yatmam lazım
hepinizi öptüm annişler ii geceler
bu arada meltemcim sana msj atmıştım gördünmü bilmiyorum
yine de burdan da haber vereyim dedim :)

ay okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum ki
sonra bu saat oluyo neyse sabah 7 de tekrar
ayağa dikileceğim için yatmam lazım
hepinizi öptüm annişler ii geceler
bu arada meltemcim sana msj atmıştım gördünmü bilmiyorum
yine de burdan da haber vereyim dedim :)

aaayynen hocam aynen. kadının kocasıyla sorunu var gelıo okula aglıyo bana cagırıyorum eşiyle, hepbirlikte konusuyoruz yüzleşiyorlar, adam haklı sokmuslar borca kocalarını, herşeyi isteye isteye allahın bir liralık dondurması için kredi kartıyla alırsın diye kavga edenleri var nasıl ödenecek o kartlar hiç düşünmüyorlar adamlar haklı nerden bulsun o paraları adam? ben de aynen sen gibi düşünüyorum valla
hosbuldum canmm,ıyıyız cok sukur :)sen nasılsın?

napıyım iyiyim bende işte çok şükür :) aynen bildiğin gibi valla arada okuyup kacıyorum sizi yazmaya fırsat olmuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…