- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.481
selam kızlar çok şükür şeker yüklememiz biti bakalım inş sonuçlar iyi çıkar öğleden sonra alıcam
aminnnnnngünaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize rabbim kimin gönlünden ne geçiyorsa onu nasip eylesin inş. kimseyi kimseye muhtaç etmesin bizide iyi yoldan ayırmasın şaşırtmasın biraz işlerim var toparlayayım hemen geleceğim inş.
hayırlı haberler alırsın inşallah bacımselam kızlar çok şükür şeker yüklememiz biti bakalım inş sonuçlar iyi çıkar öğleden sonra alıcam
ben de yalova uzmanlara gitmeyi düşünüyorum ama medical parkı da tavsiye ettiler hem yol üstünde bi yerde... ben iznikten gelicem çünkü... bahar da kalabalıkmış yaaa offf nolak benim bu halim yolarda doğurcam wallaa
günaydın hanımlar bişey sorcam şeker yüklemesi yaptırcam bu ayın sonunda sabahları aç karnına ilaç içiyorum onu içmeli miyim yoksa onudamı içmeyeceğim
sağol canım.benım sata göre 3şubat ama ultrasonda en son 30 ocak çıktı28 gebelige kadar ayda 1
29 - 36 haftada 2-3 haftada 1
37 haftada 1( yani her hafta) gidilmesi gerekiormuş canım
tamam canım çok sağolBENIM 20-22 OCAK GIBI CANIM SEN TAMEMEN OZEL YAPACAKSIN ANLADIGIM KADARI ILE O SARTLARDA HASTANE ILE GORUŞ DOGUM FOTOGRAFCISI VE ODA SUSLEMEYI KONUS BEN SSKDAN FAYDALANIYORUM PAKET PROGRAM DOGUM FOTOGRAFLARI ODA SUSLEME VE EPIDURAL DAHIL FIYATI SU AN 1000 TL
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi.html TEKRAR BU LINKI DENE CANIM
hmm sana da teşekkkür ederimhadi bakalım canım güzel sonuçlarla gelirsin inş. hep beraber kız internetten hesaplarken doğum tarihin ne çıkıyordu da son 30 ocak çıktı bacım kız bu arada 32. haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar diye biliyorum ama
[
benim aldığım kilo normalmiş o zaman, doktorum nie fırçaladıki o zaman.................
kızçeler bakın neler yaptık kızımla :) Eki Görüntüle 548703 Eki Görüntüle 548704 Eki Görüntüle 548705
kızçeler bakın neler yaptık kızımla :) Eki Görüntüle 548703 Eki Görüntüle 548704 Eki Görüntüle 548705
çok güzel olmuşlar..ellerine sağlıkk..
bende 4 kilo aldım şimdiye kadar.ama zaten 64 le başlamıştım.bebenin gelişimi iyi olduğu için dr. kilom konusunda hiç yorum yapmıyo :))
kızllaarr ağzıma acı su gelio hep yaaagece uyandım sanki yediğim hersey midemde degilde üst tarafında takılı kalmıs gitmiyo gibi hazmedememişim gibi
bende 64 ile basladım ilk aylar bulantıdan 60a düstüm şimdi 67 olmusum geri kaç kilo almıs oluyorum bu durumda verdigim kilolarıda saymam gerek mi
bu aylardan sonra bunlar normal artık canımm..bebek büyüdükçe mideyi baskılıyor.
64 le başlamışsın , başladığının üstüne saymalısın bence.yani 3 kilo..süper :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?