• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet canım 37. haftada izne ayrılacağız mecbur ama zaten o zamana kadar dayanırsak ne mutlu şubat tatilinden sonra ayrılırız belki...:52:

benim okul biraz ters bir yerde 2 vasıta ile 1 buçuk saatte falan gidiyorum:32:

hmm doğruymuş demek evet o zaman şubat tatilinden dönüş yapmayız
Her şey normal gider kucağımza alınca izin açısından iyi bir zamana denk geldi bebekler

benım okulum eve 5 dk ama dik bir yokuştan inmem gerekiyor
o korkutuyor beni
bakalım

selam kızlar 2012 şubat annesiyim okurken dikkatimi çektide bide listede gördüm cinsiyetler yazılmışşş
erken değil mi? kesin dememişlerdir heralde
çünkü en erken 12-13 haftada söyleniyoo o da en erken

sistem mi değişti yahu ?:44:

kızlarr bugun idrarımı yaparken yanmam oluoo hatta rahatlım dıe banyo yaptım ama yanıorum yınede ya usttm (bu havalarda bunu nasıl basardysam) yada susuz kaldm ama korktum sımdı bı enfeksyn varsa ve bı zararı olrsa doktra gtsem ılac zaten kullanamıcam napsam gecer mı panık yapmamalı mıyım

selam kızlar 2012 şubat annesiyim okurken dikkatimi çektide bide listede gördüm cinsiyetler yazılmışşş

canım MİNURE arkadasımız var,kendisi ultrason doktoru,Amerikada egitim almıs bu konu üzerine,kromozom yöntemiyle cinsiyet hesaplıyor,sat,dogum tarihini verdigin zaman :49:

canım MİNURE arkadasımız var,kendisi ultrason doktoru,Amerikada egitim almıs bu konu üzerine,kromozom yöntemiyle cinsiyet hesaplıyor,sat,dogum tarihini verdigin zaman :49:

süpermiş o zaman bizim topiğimizde yoktu dr umuz tabi ben 12.haftada öğrenmiştim şaşırdım

maroton uzun ama birden geçiveriyo tadını çıkarın kızlar :34:

evet canım 37. haftada izne ayrılacağız mecbur ama zaten o zamana kadar dayanırsak ne mutlu şubat tatilinden sonra ayrılırız belki...:52:

benim okul biraz ters bir yerde 2 vasıta ile 1 buçuk saatte falan gidiyorum:32:

geç döllenmeler hep örtmen mi yahu:))

ben de öğretmenim kızlar valla Allah nasip ederse en ideal ay..

öğretmen arkadaş geçen sene şubatta doğurdu seminerlere geldi şimdi oh ne güzel çocuk 6 aylık olcak eylülde başlayana kadar

kızımda ocakta doğum yaptım ben mecbur 1,5 ay ücretsiz izin aldım.

son 3 hafta mecburen ayrılıyosun

kızım çok aşağıdaydı benim son 2 ay yatmıştım bunda da ayrılırım noolur nolmaz diye..

ben ogretmenm benmde gec dollenme :))))))))))

çok nazlılarda ondan annesi :16::16:

geç döllenmeler hep örtmen mi yahu:))

ben de öğretmenim kızlar valla Allah nasip ederse en ideal ay..

öğretmen arkadaş geçen sene şubatta doğurdu seminerlere geldi şimdi oh ne güzel çocuk 6 aylık olcak eylülde başlayana kadar

kızımda ocakta doğum yaptım ben mecbur 1,5 ay ücretsiz izin aldım.

son 3 hafta mecburen ayrılıyosun

kızım çok aşağıdaydı benim son 2 ay yatmıştım bunda da ayrılırım noolur nolmaz diye..

canım ben ilk bebeğimi 10 haftalık kaybettim, bu kez sağlıkla gelsin de yeter valla

kızlaar kocişi evden yolladım hasretınıze dayanamadımm geri geldim.. bebek yağları kullanılmaya baslandı mı ben basladım da :12:

kızlar su benm ıdrar yanmasna da bı fıkır solsenzde rahatlasamm:(

ıdrar yanması genelde enfeksıyondan kaynaklanır canım ve sureklı ıdrarın varmıs gıbı bır hıs uyandırır eger genıtal bolgende kasıntı ve akıntı varsa enfeksıyon kapmıs olabılırsın ve tedavı edılmesı gereken bır durum hamılelıkler de

ben tombis bir anneyim :)) suanda oyle bir sertlik varsa bile bu pofidik gobusle hissetmem mumkun degil :)))))

hehehe ay sen cok yasa emı yaa :1: tombıs anne bende cok zayıf sayılmam canım yaa :)) gobusum de 2 gundur azıcık bı sıs benım sıpa acaba 6 degılde 16 haftalık mı :1:

bende aranıza katılmak istiyorum :)

sat :5 mayıs ancak benim fasulyem geç döllenme, adet tarihimi 6 gün geçtiğinde kan değerim 0 dı.:18:

adet söktürücü verdi doktorum kullandım yine adet olamadım salı günü evdeki testlerden yaptım çift cizgi, kan pozitif :52::52::52:

dün de karından usg ile bakıldı ve kese göründü, allah izin verirse 2 hafta sonra kalp atışı...:49::49:

net doğum tarihi belli değil :10:

Hosgeldin canimm

Back
X