- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
- #2.361
1.68 kılom da 54 canım hamıle kalmadan once de 52ydi tatlımm
hemen 2 kilo mu aldın canım
ben 50.2 idim doktor ölçtü
bakalım haftaya ne çıkacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım 37. haftada izne ayrılacağız mecbur ama zaten o zamana kadar dayanırsak ne mutlu şubat tatilinden sonra ayrılırız belki...
benim okul biraz ters bir yerde 2 vasıta ile 1 buçuk saatte falan gidiyorum![]()
selam kızlar 2012 şubat annesiyim okurken dikkatimi çektide bide listede gördüm cinsiyetler yazılmışşş
erken değil mi? kesin dememişlerdir heralde
çünkü en erken 12-13 haftada söyleniyoo o da en erken
sistem mi değişti yahu ?:44:
selam kızlar 2012 şubat annesiyim okurken dikkatimi çektide bide listede gördüm cinsiyetler yazılmışşş
canım MİNURE arkadasımız var,kendisi ultrason doktoru,Amerikada egitim almıs bu konu üzerine,kromozom yöntemiyle cinsiyet hesaplıyor,sat,dogum tarihini verdigin zaman![]()
evet canım 37. haftada izne ayrılacağız mecbur ama zaten o zamana kadar dayanırsak ne mutlu şubat tatilinden sonra ayrılırız belki...
benim okul biraz ters bir yerde 2 vasıta ile 1 buçuk saatte falan gidiyorum![]()
ben ogretmenm benmde gec dollenme :))))))))))
geç döllenmeler hep örtmen mi yahu:))
ben de öğretmenim kızlar valla Allah nasip ederse en ideal ay..
öğretmen arkadaş geçen sene şubatta doğurdu seminerlere geldi şimdi oh ne güzel çocuk 6 aylık olcak eylülde başlayana kadar
kızımda ocakta doğum yaptım ben mecbur 1,5 ay ücretsiz izin aldım.
son 3 hafta mecburen ayrılıyosun
kızım çok aşağıdaydı benim son 2 ay yatmıştım bunda da ayrılırım noolur nolmaz diye..
kızlar su benm ıdrar yanmasna da bı fıkır solsenzde rahatlasamm![]()
ben tombis bir anneyim :)) suanda oyle bir sertlik varsa bile bu pofidik gobusle hissetmem mumkun degil :)))))
bende nıye sertlık var acaba bende mı problem varrr![]()
bende aranıza katılmak istiyorum :)
sat :5 mayıs ancak benim fasulyem geç döllenme, adet tarihimi 6 gün geçtiğinde kan değerim 0 dı.:18:
adet söktürücü verdi doktorum kullandım yine adet olamadım salı günü evdeki testlerden yaptım çift cizgi, kan pozitif
dün de karından usg ile bakıldı ve kese göründü, allah izin verirse 2 hafta sonra kalp atışı...
net doğum tarihi belli değil![]()