2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım inşallah her şey istediğin gibi olur, bebeği anne karnında döndürmek için egzersizler olması lazım, bi araştır istersen. ben bi kitap almıştım hypnobirthing diye. orda okumuştum.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınlar olsun şekerim :)

bu doktorlar kafayı yemış sezeryan yapmak ıcın bahane arıyırlar resmen , bebek dogum sancısı basladıgı anda bıle dogum pozısyonuna donebılıyor takma kafana http://www.VRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRS/ssvd1/ bu grupta bununla ılgılı bır suru hıkaye okudum 40. haftada ama doktor hala beklıyor donebılır umuduyla senın 12 hafta ınceden nasıl karar verebılırıkı ınsaf yani

beni gelecekte olanlara hazırlamak derdi sanırım. benim ne kadar normal istediğimi biliyor. hazırlanayım diye yapıyor. ama cidden bu doktorlardan korkulur. herşey onların elinde. yok diyemeyiz. kabullenmek zorundayız. üstelik ben normalden yana diye bu doktoru tercih ettim.

kızlar bence hiç bir doğum şekli kolay değildir. dünayaya bir can getiricez. ikisininde zor yanları var. hayırlısı neyse o olsun. iki doğumda da aksiliklerin çıkma ihtimali olabilir. allah kolaylıkla doğurmamızı nasip etsin.. Ben sezeryan yapıcam. acıklı sahneler istemiyorum. bütün kardeşlerimde kapılarda ağladık.sezeryan oldu hepsi ama doğum başlayınca gitmişlerdi gece yarıları görmeniz lazım dı ağla ağla içim dışıma çıkmıştı. o yüzden belirli bir tarihte sabah saatlerinde olsun istiyorum inşallah allah nasip ederse. her kes mutlu ifadelerle dursun yanımda kimse ağlamasın (kendim için söz vermiyim eşimde çok duygusaldır küçük emraha bağlamayız inşallah)

merhaba kızlar şu an 24 haftalık hamileyim.sağlıklı bir oğlum olucak inş.2011 ekimde 2 aylık bebeğimi düşük sonucu kaybettim.çok sancılı bir düşük oldu 26 saat kadar sancı çektim.şimdi her şey bundan sonra da normal giderse; normal doğum olsun istiyorum sizce normal doğum sancısı daha mı kolaydır.çevremdeki düşük yapmış ve doğum yapmış olanlar düşüğün daha zor bir süreç olduğunu söylüyor.sizce bu durum nasıl?

ay canım allah herkese kolay doğumlar nasip etsin :)) ben de normal istiyorum ki şimdiye kadar bi aksilik çıkmadı :) eşim de girecek doğuma ama şimdiden nazlanmaya başladım :)) ben öpmek istersem seni odadakilerden çekinme öp, belime masaj istersem yap, seni terslersem üzerine alınma ne yaptığımı bilmiyor olabilirim falan diye evde refakatçi kursu veriyorum :))

ben 40+0 da oğlum normal dogumu baslatmadıgı ıcın sezeryan oldum hıcbır sekılde kanala ınmemış ve acılmam ypoktu dr zaten catımın dar oldugunu bebegın ırı oldugunu normal dogumu beklersek bunun 10 gun surecegını ve bebegın ıyıce ırılesecegını yıne mecbur sezeryan olacagımı soyledı bızde kabul ettık , dogum esnasında gorduk kı boynundakı kordon kanala ınmesıne ızın vermıyor , ve bebek gercekten ırı bu catıyla ıstesemde bu kıloda bır bebegı normal doguramazmısım , ızmırde ssvd yapan bı doktor olsa ruzgarı kesınlıkle normal yollarla dogurmayı ısterım o kadar guzel dogum hıkayelerı okuyorum kı ımrenıyorum ama malesef rüptür rıskınden dolayı aradan 9 sene gecmesıne ragmen dr lar yanasmıyor ssvd ye

canım muhtemelen rüzgar da iri gelecek :)) çatın darmış ve yine sezeryan olmak zorundasın sanki. Ya aslında doğum şekli pek önemli değil. o bebişleri sağlıkla alalım da kucağımıza.

canım muhtemelen rüzgar da iri gelecek :)) çatın darmış ve yine sezeryan olmak zorundasın sanki. Ya aslında doğum şekli pek önemli değil. o bebişleri sağlıkla alalım da kucağımıza.
allaha sukur sezeryan ıle ılgılı bı ıkıntı yasamadım ama her zaman ıcın normal dogum en saglıklı sı dogum yaptıgınız hafta sezeryanda normale gore bıraz daha zor gecıyor normal dgumda vucut hemen toparlanıyor sezeryanda 1 senede malesef

meltemcim seni çok iyi anlıyorum bende normal doğumu çok istememe rağmen sezeryan oldum oğlum dönmedi kordon dolanmış üstelik kakasınıda yapmış ama sağlıklı bir şekilde doğduğu için ne kadar şükretsem az... şimdiki bebişimde 4 aylıkkken bu yana dönmüş bende diyorum döndün ama sezeryanla olcan kuzum...

rahat bir sezeryan geçirmene rağmen böyle düşünüyorsun ne güzel. elbette anne ve bebeğin sağlığı için ne gerekiyorsa o yapılacak ama bizim bedenimiz bunun için yaratılmış. bence çok hareketsiz olduğumuz ve yanlış bilgilerimiz nedeniyle bu kadar sorun yaşanıyor doğal doğumlarda.doktor her seferinde bol bol hareket et diye tembihliyor bana. her şey güzel olacak umarım... ama son anda sezeryan derlerse hayal kırıklığına uğrayabilirim. her şeyin hayırlısı demek lazım...
bir de ilerleyen yaşlarda kadın hastalıklarıyla ilgili problemler çok sık görülüyor ve ameliyatları aynen sezeryan gibi. rahme yumurtalıklara yapılacak müdaheleler tıpkı sezeryan gibi. bu annemin 3. ameliyatı daha 51 yaşında. bir de sezeryan yapsaymış bizde işi zormuş bu ihtimali de düşünmek lazım. özellikle isteğe bağlı sezeryan için konuşuyorumm...

meltemcimm unutmadan kilomuzu yazıver teyzesi. boyunu öğrenemedik. ultrason resmini almayı unutmuşuz da
kızımın annesi babası da pek şaşkın
27+4 1047 gr...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…