- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.221
canım benim ya haklıısn hiç kolay şeyler yaşamıyosun ama geçecek inan bana
bende bayıldım güzelde söylemiş kız ki film ztn süperdi yorum yapmaya gerek bile yok
biz de tam 27 haftalık olduk bugün maşallahhhh
Günaydınlar. Ben 28. haftamdayım artık.ve 9 kilo aldım. Zaten kilolu hamile kalmıştım. Nasıl doğumum olacak bilmiyorum. Üstelik de normal istiyorum. Bebek içimde oturur poziyondaydı. Ama değişirmiş. Şu an çok hareketli bebek dedi . doktor bebek doğum pozisyonunu alır dedi. almazsa sezeryan olacakmış. Ama ben sezeryandan çok korkuyorum. Normal doğumdan daha az korkuyorum... İnşallah bebeğim doğum pozisyonuna geçer...
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn
bu doktorlar kafayı yemış sezeryan yapmak ıcın bahane arıyırlar resmen , bebek dogum sancısı basladıgı anda bıle dogum pozısyonuna donebılıyor takma kafana http://www.VRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRS/ssvd1/ bu grupta bununla ılgılı bır suru hıkaye okudum 40. haftada ama doktor hala beklıyor donebılır umuduyla senın 12 hafta ınceden nasıl karar verebılırıkı ınsaf yaniGünaydınlar. Ben 28. haftamdayım artık.ve 9 kilo aldım. Zaten kilolu hamile kalmıştım. Nasıl doğumum olacak bilmiyorum. Üstelik de normal istiyorum. Bebek içimde oturur poziyondaydı. Ama değişirmiş. Şu an çok hareketli bebek dedi . doktor bebek doğum pozisyonunu alır dedi. almazsa sezeryan olacakmış. Ama ben sezeryandan çok korkuyorum. Normal doğumdan daha az korkuyorum... İnşallah bebeğim doğum pozisyonuna geçer...
günaydın kızlar. Umarım herkes iyidir....
tamam canım araştırırım. teşekkürler.canım inşallah her şey istediğin gibi olur, bebeği anne karnında döndürmek için egzersizler olması lazım, bi araştır istersen. ben bi kitap almıştım hypnobirthing diye. orda okumuştum.
beni gelecekte olanlara hazırlamak derdi sanırım. benim ne kadar normal istediğimi biliyor. hazırlanayım diye yapıyor. ama cidden bu doktorlardan korkulur. herşey onların elinde. yok diyemeyiz. kabullenmek zorundayız. üstelik ben normalden yana diye bu doktoru tercih ettim.bu doktorlar kafayı yemış sezeryan yapmak ıcın bahane arıyırlar resmen , bebek dogum sancısı basladıgı anda bıle dogum pozısyonuna donebılıyor takma kafana http://www.VRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRSVRS/ssvd1/ bu grupta bununla ılgılı bır suru hıkaye okudum 40. haftada ama doktor hala beklıyor donebılır umuduyla senın 12 hafta ınceden nasıl karar verebılırıkı ınsaf yani
beni gelecekte olanlara hazırlamak derdi sanırım. benim ne kadar normal istediğimi biliyor. hazırlanayım diye yapıyor. ama cidden bu doktorlardan korkulur. herşey onların elinde. yok diyemeyiz. kabullenmek zorundayız. üstelik ben normalden yana diye bu doktoru tercih ettim.
kızlar bence hiç bir doğum şekli kolay değildir. dünayaya bir can getiricez. ikisininde zor yanları var. hayırlısı neyse o olsun. iki doğumda da aksiliklerin çıkma ihtimali olabilir. allah kolaylıkla doğurmamızı nasip etsin.. Ben sezeryan yapıcam. acıklı sahneler istemiyorum.bütün kardeşlerimde kapılarda ağladık.sezeryan oldu hepsi ama doğum başlayınca gitmişlerdi gece yarıları görmeniz lazım dı ağla ağla içim dışıma çıkmıştı. o yüzden belirli bir tarihte sabah saatlerinde olsun istiyorum inşallah allah nasip ederse. her kes mutlu ifadelerle dursun yanımda kimse ağlamasın (kendim için söz vermiyim eşimde çok duygusaldır küçük emraha bağlamayız inşallah )
ben 40+0 da oğlum normal dogumu baslatmadıgı ıcın sezeryan oldum hıcbır sekılde kanala ınmemış ve acılmam ypoktu dr zaten catımın dar oldugunu bebegın ırı oldugunu normal dogumu beklersek bunun 10 gun surecegını ve bebegın ıyıce ırılesecegını yıne mecbur sezeryan olacagımı soyledı bızde kabul ettık , dogum esnasında gorduk kı boynundakı kordon kanala ınmesıne ızın vermıyor , ve bebek gercekten ırı bu catıyla ıstesemde bu kıloda bır bebegı normal doguramazmısım , ızmırde ssvd yapan bı doktor olsa ruzgarı kesınlıkle normal yollarla dogurmayı ısterım o kadar guzel dogum hıkayelerı okuyorum kı ımrenıyorum ama malesef rüptür rıskınden dolayı aradan 9 sene gecmesıne ragmen dr lar yanasmıyor ssvd ye
allaha sukur sezeryan ıle ılgılı bı ıkıntı yasamadım ama her zaman ıcın normal dogum en saglıklı sı dogum yaptıgınız hafta sezeryanda normale gore bıraz daha zor gecıyor normal dgumda vucut hemen toparlanıyor sezeryanda 1 senede malesefcanım muhtemelen rüzgar da iri gelecek :)) çatın darmış ve yine sezeryan olmak zorundasın sanki. Ya aslında doğum şekli pek önemli değil. o bebişleri sağlıkla alalım da kucağımıza.
allaha sukur sezeryan ıle ılgılı bı ıkıntı yasamadım ama her zaman ıcın normal dogum en saglıklı sı dogum yaptıgınız hafta sezeryanda normale gore bıraz daha zor gecıyor normal dgumda vucut hemen toparlanıyor sezeryanda 1 senede malesef
allaha sukur sezeryan ıle ılgılı bı ıkıntı yasamadım ama her zaman ıcın normal dogum en saglıklı sı dogum yaptıgınız hafta sezeryanda normale gore bıraz daha zor gecıyor normal dgumda vucut hemen toparlanıyor sezeryanda 1 senede malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?