- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.201
ıstıkrarına hayran kaldım ama neden gobegını dayama calısıyo kıza onu anlamadım ebeveynlerı hakkında bı daha dusundurdu beniyazık yaa garibimhemde azimli aşık vazgeçmiyo da düşüp kalkıyo yinede gidiyo
ıstıkrarına hayran kaldım ama neden gobegını dayama calısıyo kıza onu anlamadım ebeveynlerı hakkında bı daha dusundurdu beni
ay ben arkadasımın 2 yasındakı oğlunun tacızıne ugradım cocuk sımdı 1e basladı tam gaz aynı azgınlıkta devam edıyormus sınıfta kızlarao yaşlarda oluyodu yaa öyle hatırlıyorum çocuk gelişimi dersinde işlemiştik, bizim anladığımız manada olmasa ufaktan bir haz alma oluyodu onlarda da
yinede çok dikkat etmek lazım yaa şimdiki çocuklar çok fena, bizzat kızın üstüne abananıda gördüm ben çok fena hemde günde yapmıştı 15 -16 kadının ortasında kızın dudaklarına yapışarak, annesi çok kötü olmuştu, biz dikkat edelim yaa çocuk onlar daha bilemezlerki
off gülmeyede gelmez yaa allah korusun psikoloğa götürsün bence onu annesi, o yaşta normalde birinci sınıfta artık yani dayak yiyebilir diğer velilerdenay ben arkadasımın 2 yasındakı oğlunun tacızıne ugradım cocuk sımdı 1e basladı tam gaz aynı azgınlıkta devam edıyormus sınıfta kızlara
ulkemızde malesef erkek annelerı bu durumdan gurur duyuyorlar anneler pek bır keyıflenerek anlatıyorlar cocuklardan once ebeveynlerı goturmek lazım psıkologa!!!off gülmeyede gelmez yaa allah korusun psikoloğa götürsün bence onu annesi, o yaşta normalde birinci sınıfta artık yani dayak yiyebilir diğer velilerden
gerçi doğru haklısın erkek olunca her şey serbest olur genelde, hatta açıp bi yerin gösterirler, büyünce kendilerini bi halt zannediyo böyle yetişen erkeklerde işteulkemızde malesef erkek annelerı bu durumdan gurur duyuyorlar anneler pek bır keyıflenerek anlatıyorlar cocuklardan once ebeveynlerı goturmek lazım psıkologa!!!
tabı canım meshurdur goster amcalarına pıpını olayı mesela:)gerçi doğru haklısın erkek olunca her şey serbest olur genelde, hatta açıp bi yerin gösterirler, büyünce kendilerini bi halt zannediyo böyle yetişen erkeklerde işte
ağzından bal damlıyor ne diyeyim :) ne bileyim caNIM YA bir sabahtır haberleri dinliyorum hiç demedi 6 ay şartı kalkıyor falan , ana dilde savunma, eşlerin odada bir kere görüşmesi falan var dedi pakette hep... mini paketmiş ya bu... bahsetmedi ama avukatlar daha iyi takip eder, bilir heralde di mi???? biZİM duymadığımız şeyleri.....bilmiyorum valla ümit etmek istemiyorum(( açığa çııkamazsa çıkamiycak zaten... ((
ağzından bal damlıyor ne diyeyim :) ne bileyim caNIM YA bir sabahtır haberleri dinliyorum hiç demedi 6 ay şartı kalkıyor falan , ana dilde savunma, eşlerin odada bir kere görüşmesi falan var dedi pakette hep... mini paketmiş ya bu... bahsetmedi ama avukatlar daha iyi takip eder, bilir heralde di mi???? biZİM duymadığımız şeyleri.....bilmiyorum valla ümit etmek istemiyorum(( açığa çııkamazsa çıkamiycak zaten... ((
bende ole dusundum, ama ne tepkı gorecegımı bılmıyorum ınsallah ılgılenırler ve bu sorumlulugu alırlar... artık duymak ıstemedıgım tek sey gebelıgı sonlandıralım mı demelerı , yasal sure ınsallah dolmusturda bunu bana teklıf eden olmaz bıdaha. bıdfe yasamaz demesınler bunu kaldıramıyorum..
[video=youtube;cmgnJstdq9o]http://www.youtube.com/watch?v=cmgnJstdq9o&feature=youtube_gdata_player [/video]
cok hosuma gidiyor sizinle de paylasmak istedim2013 subat annelerine gelsin...
bende 7 kilo aldım hatta geçiyorum yavaş yavaş :26: şeker ölçümün yapıldı mı?
günaydın kızlar :)) nihayet evime döndüm :)
günaydıınnnnnnnnnnn
hepinize güü- nay- dıınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?