2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ıstıkrarına hayran kaldım ama neden gobegını dayama calısıyo kıza onu anlamadım ebeveynlerı hakkında bı daha dusundurdu beni
o yaşlarda oluyodu yaa öyle hatırlıyorum çocuk gelişimi dersinde işlemiştik, bizim anladığımız manada olmasa ufaktan bir haz alma oluyodu onlarda da
yinede çok dikkat etmek lazım yaa şimdiki çocuklar çok fena, bizzat kızın üstüne abananıda gördüm ben çok fena hemde günde yapmıştı 15 -16 kadının ortasında kızın dudaklarına yapışarak , annesi çok kötü olmuştu, biz dikkat edelim yaa çocuk onlar daha bilemezlerki

ay ben arkadasımın 2 yasındakı oğlunun tacızıne ugradım cocuk sımdı 1e basladı tam gaz aynı azgınlıkta devam edıyormus sınıfta kızlara

ay ben arkadasımın 2 yasındakı oğlunun tacızıne ugradım cocuk sımdı 1e basladı tam gaz aynı azgınlıkta devam edıyormus sınıfta kızlara
off gülmeyede gelmez yaa allah korusun psikoloğa götürsün bence onu annesi, o yaşta normalde birinci sınıfta artık yani dayak yiyebilir diğer velilerden

off gülmeyede gelmez yaa allah korusun psikoloğa götürsün bence onu annesi, o yaşta normalde birinci sınıfta artık yani dayak yiyebilir diğer velilerden
ulkemızde malesef erkek annelerı bu durumdan gurur duyuyorlar anneler pek bır keyıflenerek anlatıyorlar cocuklardan once ebeveynlerı goturmek lazım psıkologa!!!

ulkemızde malesef erkek annelerı bu durumdan gurur duyuyorlar anneler pek bır keyıflenerek anlatıyorlar cocuklardan once ebeveynlerı goturmek lazım psıkologa!!!
gerçi doğru haklısın erkek olunca her şey serbest olur genelde, hatta açıp bi yerin gösterirler, büyünce kendilerini bi halt zannediyo böyle yetişen erkeklerde işte

Geçici madde olduğu icin TV'de söylemiyorlar, diğer maddeler daha önemli tabi, zaten bu 6 ay sarti 2015e kadar kalkacak. Adalet Bakanı TV'de kendi dedi. Açıkta olsaydı en azından 1 ayı dolunca 4 gun izne çıkardı. Neyse sonuçta temelli yanında olacak, bak gor 3 haftayı geçmez. Cezaevleri dolu, millet yerde yatıyormuş. Cezası 5 yıl olanlara bile erteleme geldi, adamlar hapse girmeyecek, bizim kocalarımızın cezası 5 ay içeride tutsunlar, kıyamet kopar, bizim gibi cok insan var. Yani üzülme , bana savcı da söyledi daha da rahatladım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben 4. Tüp denememde hamile kaldım , İnan kocam yok icim buruk. O da hissetsin, ultrasonda görsün , yanımda olsun istiyorum ama napalim, bir yanım buruk yani. Ama en geç ay sonu yanımda ona eminim. Senin durumunda da inşallah bir sorun çıkmaz , gerçi ben eminim çıkmaz ama yasa resmi gazetede de yayınlansın iyice rahatlarız. Ben buraya cok girmiyorum, yeni birşey olursa sana haber veririm. Cok uzme kendini, iyi düşünelim iyi olsun)))

Geçici madde olduğu icin TV'de söylemiyorlar, diğer maddeler daha önemli tabi, zaten bu 6 ay sarti 2015e kadar kalkacak. Adalet Bakanı TV'de kendi dedi. Açıkta olsaydı en azından 1 ayı dolunca 4 gun izne çıkardı. Neyse sonuçta temelli yanında olacak, bak gor 3 haftayı geçmez. Cezaevleri dolu, millet yerde yatıyormuş. Cezası 5 yıl olanlara bile erteleme geldi, adamlar hapse girmeyecek, bizim kocalarımızın cezası 5 ay içeride tutsunlar, kıyamet kopar, bizim gibi cok insan var. Yani üzülme , bana savcı da söyledi daha da rahatladım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben 4. Tüp denememde hamile kaldım , İnan kocam yok icim buruk. O da hissetsin, ultrasonda görsün , yanımda olsun istiyorum ama napalim, bir yanım buruk yani. Ama en geç ay sonu yanımda ona eminim. Senin durumunda da inşallah bir sorun çıkmaz , gerçi ben eminim çıkmaz ama yasa resmi gazetede de yayınlansın iyice rahatlarız. Ben buraya cok girmiyorum, yeni birşey olursa sana haber veririm. Cok uzme kendini, iyi düşünelim iyi olsun)))

herkese iyi geceler arkadaşlar.
bi süredir yazamadım,ama sürekli takipteyim okuyorum,
herkes iyidir inş
hepinize ve bebişlerinize Allah sağlık versin

canım benim ya haklıısn hiç kolay şeyler yaşamıyosun ama geçecek inan bana

[video=youtube;cmgnJstdq9o]http://www.youtube.com/watch?v=cmgnJstdq9o&feature=youtube_gdata_player [/video]

cok hosuma gidiyor sizinle de paylasmak istedim 2013 subat annelerine gelsin...

bende bayıldım güzelde söylemiş kız ki film ztn süperdi yorum yapmaya gerek bile yok

günaydın herkese :) tuze sen ankaradaydın değil mi canım, hatta ümit beye gidiyordun? doğumun ne zaman :) belli mi olur belki aynı zamanda yatarız hastaneye :)

Günaydınlar. Ben 28. haftamdayım artık.ve 9 kilo aldım. Zaten kilolu hamile kalmıştım. Nasıl doğumum olacak bilmiyorum. Üstelik de normal istiyorum. Bebek içimde oturur poziyondaydı. Ama değişirmiş. Şu an çok hareketli bebek dedi . doktor bebek doğum pozisyonunu alır dedi. almazsa sezeryan olacakmış. Ama ben sezeryandan çok korkuyorum. Normal doğumdan daha az korkuyorum... İnşallah bebeğim doğum pozisyonuna geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…