2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım radyoloji uzmanları daha gelişmiş ultrasonla bakıyolar o yüzden göndermiştir, ama doktor çok gıcıkmış burdakiler hiç öyle değil, ilgileniyorlar. sen bursaya gitmeye devam et bencede, yorulursanda dinlenirsin artık:44:

egeye gıttım canım, bıde oraya gıdelım dedık bı orası kalmıstı :/ ultrsna almadı bıle hocalarıma danıscam durumuzu dedı kan merkezıne yolladı benı 6tup verdım ıdrar verdım sonuclarda 15gun sonra cıkıomus bı tuhafff :/ sonra buldum doktoru durumuzu gorustuk yarın sızı uzmanlar gormek ıstıyo dedı bakcaklarmıs dedı 9da dogumhanede ol dedı, tırstımmmda tm dedım zaten bısey soramıorum... sadece ıstıomusun bebegı dedı evet dedım anladım dedı, cıktım odadan yarın neler olcak bılmıyorum ama coook korkuyorum...

bence artık oraya devam et kabul ederlerse tepecıkten daha ıyı sonucta , en azından bebek dogdugunda kuvez falan orada kalır en azından unıversıte hastanesı senın durumdan dolayı dırek proflar ılgılenır

canım yaa Allah yardımcın olsun okudukça dua ediyorum sana, gerçekten zor bi durum ben olsam bende senin gibi yapardım, inş burası senin ve bebeğiniz için iyi olur...

bence artık oraya devam et kabul ederlerse tepecıkten daha ıyı sonucta , en azından bebek dogdugunda kuvez falan orada kalır en azından unıversıte hastanesı senın durumdan dolayı dırek proflar ılgılenır

bende ole dusundum, ama ne tepkı gorecegımı bılmıyorum ınsallah ılgılenırler ve bu sorumlulugu alırlar... artık duymak ıstemedıgım tek sey gebelıgı sonlandıralım mı demelerı , yasal sure ınsallah dolmusturda bunu bana teklıf eden olmaz bıdaha. bıdfe yasamaz demesınler bunu kaldıramıyorum..

ah canım ulkemızde malesef dr lar cok gaddar bızım cocuk doktorumuzdan ben cok memnundum tek sıkıntım patavatsızlıgı ıdı en son soylenecek seyı basta soylerdı ben kalırdım put gıbı

ağzından bal damlıyor ne diyeyim :) ne bileyim caNIM YA bir sabahtır haberleri dinliyorum hiç demedi 6 ay şartı kalkıyor falan , ana dilde savunma, eşlerin odada bir kere görüşmesi falan var dedi pakette hep... mini paketmiş ya bu... bahsetmedi ama avukatlar daha iyi takip eder, bilir heralde di mi???? biZİM duymadığımız şeyleri.....bilmiyorum valla ümit etmek istemiyorum (( açığa çııkamazsa çıkamiycak zaten... ((

özel msj attım bildiklerimi:))

maşallahhh.... ne güzel yakalamış doktorunuz..

[video=youtube;cmgnJstdq9o]http://www.youtube.com/watch?v=cmgnJstdq9o&feature=youtube_gdata_player [/video]

cok hosuma gidiyor sizinle de paylasmak istedim 2013 subat annelerine gelsin...

Son düzenleme:
ancak bitirdim işleri oturdum, çayımı koydum, geçmişi okudum ve geldim...
bugünkü doktor raporumuz:
bebik 27+4 günlük
1047gr.
servikal kanal kapalı
pozisyon baş geliş
kordon serbest....
çok sevindim yaaa. kordon boynundaydı çıkmış. normal doğum için gerekli pozisyonu almış ama kanal kapalı olduğu için erken doğum riski yokmuş.
yarın da şeker sonucumuzu aldık mı hazırız... işini gücünü yap bol bol gez dolaş keyfine bak dedi doktorumuz da... allahım çok şükürr!
ama bu ay 3 kilo birden almışım kulaklarımı çekti azıcık toplamda 7 kilo almış durumdayımmm

huuu misafirim vardı yine tek mesajlık girdim
aybüke maşallah kuzunaaaa nazar değmesin size

herkesler iyi dimi geçmişe baktım şöyle bir
şimdi kocacukla mentalist izleme zamanı

benim kuzumu görmeme daha 2 hafta var ama maşallah yarın 27 haftalık olcas
çok şükür bugünümüzeeee

bende 7 kilo aldım hatta geçiyorum yavaş yavaş :26: şeker ölçümün yapıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…