- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.341
canım eşim spinal anestezi oldu 4 gün başa ğrısından yattı hastanede bile 2 gün yattı.. ama migreni var onu tetiklemiş. enerji içeceği ve kafein içieren ağrı kesiciler hafifletyodu sadece. ama herkese olacak diye bişey yok. bünyen hassassa doktora danışırsın. bi de erkeklerde daha çok oluyomuş diye okumuştum o zaman...epidurel doğumdan sonra başağrısı çok yapıyo diye birçok arkadaşımdan duymuştum doktorlar bol bol kahve enerji içeceiği öneriyorlarmış sendede oldumu meltem böyle bir durum ben ilkinde tam bayıltıldım bunda epidural istiyorum ama cesaret edemiyorum ben kaldıramam herhalde böyle durumu
canım sen ağrın falan olursa dinlenmeye çalış. sıcak şeyler koyma bana kalırsa. sıcak kasları gevşetir... annem abimi böyle doğurmuş 7 buçuk aylık. karın ağrısı varmış sıcak havlu komuş. o da doğumu başlatmış. dikkatli ol yani sıcak kompress zararlı olabilir...kızlar merhaba, sabahın köründe arabamla gittim dr a ultrasonda 2 saat sıra bekle, çektir ... dr a gidiyorum ya ne raporu, sizin yönetmelikte yazmıyor mu zaten ne gerek var diyor, e ben de öyle diyorum ama dinleyen yok ki... o oraya gönderdi o raya bir alta in bir üste çık lanet olsun dedim ya... okula giderken ağlama krizine girdim... herşey çok ağır geliyor artık... neyse... ya bu ultrason bölümünün ultrasonu da aynı ayrıca... 1950 lerden kalma... bir tek 28+6 sın dedi. 1225 gr mış. iyi mi ???? bilmiyor onlar!!!!!!! cumartesi dr uma gidicem bakalım da kızlar bişey sorcam çok önemli
benim hani diyodum ya, kasığımın sağ tarafı oturup oturup ayağa kalkınca birden geriliyor doğrulamıyorum zamanla açılıyor topallıyorum önce böyle... acaba büyüyor da mı gerildiği için ağrıyor demiştim.... bugün de sanki rahmim dışarı çıkacak gibi öksürdüğümde falan özellikle çatlayacak gibi, rahmim dışarı fırlayacak gibi ağrıyor... rahim büyüyor da, o mu baskı yapıyor, benim zaten dardı. olabilir mi, bir sorun mu vardır.. amniyo sıvısı normal falan diye yazdırdı ultrasondaki kadın sekreterine, her şey normal, plasenta solda dedi, onu duydum.... 1225 gr mış. 28+6 dedi. iyi mi??? ay bişey de demiyor ki.... kasıklarım neden böyle yaaaa.. sıcak su ısıttım koydum bakalım...
Yaa bişii sorucam bugün kontrolümüz vardı doğum tarihimiz değişmiş kafam karıştı şimdi benim..bugün itibari ile 27+5 günlüğüz ama bugünkü usg kağıdında 26+5 günlük yazıyo hangisi doğru şimdi:44::44:
yirim ben oniiiiiiiiiiiiiii:)
canım benim de normalde doğum 13 şubat gözüküyodu bu muayenede 8 şubat diye yazdırdı sekretere... 26+6 idim 27+4 dedi bu sefer...bebeğin iriliğine göre tahmin yapıyo ultrason cihazları...
kızlar her zaman satı baz alın benım oğşumda sata gore dogum tarıhım 16 ekımdı ama ırı oldugu ıcın 20 eylul cıkıyordu usg de sonuc 15 ekımde başlamayan dogum sebebı ıle sezeryan oldumYa her seferinde bi farklılık gösteriyo normalde 8 şubattı doğum tarihimiz 13 şubat oldu şimdi 19 şubat oldu ama doktora günü gününe uyumlu diyo ama şimdi hanisine göre uyumlu anlayamadım:44::44: bebiş 960 gram olmuş boy 35 cm sankim 27+5 ile daha uyumlu gibi geldi bana ama kafam iyice karıştı:44:
cıtı pıtı prenses yatagı saglıkla yatsın ınsallah:)kızımın beşiği geldi bugün kızlarrr... tam resimde gördüğümüz gibi gelip gidip beşiği seviyos babasıyla
cıtı pıtı prenses yatagı saglıkla yatsın ınsallah:)
kızlar her zaman satı baz alın benım oğşumda sata gore dogum tarıhım 16 ekımdı ama ırı oldugu ıcın 20 eylul cıkıyordu usg de sonuc 15 ekımde başlamayan dogum sebebı ıle sezeryan oldum
kız valla akşamları gozum arıyor senı buralarda nerdesın sen kac gundur ılgılenmıyon bızleeeeeen!!!!!!!
evet canım usg tarıhı onemlı degıl tabı satından emınsenHmmm:44: ordaki tarihi kafaya takmiyim ben boşuna o zaman:44:
selam :) beşik çok tatlı sağlıkla uyusun büyüsün inş meleğin.. şeker sonucun ne oldu bişey çıkmadı sanırım yazmamışsın, birde nazan benimle bu kadar ilgilnemiyo çocuğun kilosunu boyunu fln söylemedi, benim mi sormam lazım sen soruyo musun yoksa kendisi mi söylüyor?
Benim bebeğime geçen ay iri demişti bu ay fazla çıkmadı 27+5 günlüğüm 1328 grammiş ama usgde 30+1 çıktı abartı bi kilosu yok neden haftası fazla çıkıyo acaba onu bende merak ediyorum:-/
evet canım usg tarıhı onemlı degıl tabı satından emınsen
velıaht sehzadenın sınv haftası ıdı atlattık sukur bı tek dın sınavı kaldı oda 22sınde sonra bı muddet rahatızdoğru söylüyosun canım bi kaç gündür çok giremiyorum int e arada grip gibi oldum geçti akşamları bilg eşime lazımdı o kullandı bugün hastanedeydim falan derkem perş oldu valla nasıl oldu anlamadımnapıyon bakıyım veliaht şehzadenle minik şehzaden nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?