2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Yaa bişii sorucam bugün kontrolümüz vardı doğum tarihimiz değişmiş kafam karıştı şimdi benim..bugün itibari ile 27+5 günlüğüz ama bugünkü usg kağıdında 26+5 günlük yazıyo hangisi doğru şimdi:44::44:

canım eşim spinal anestezi oldu 4 gün başa ğrısından yattı hastanede bile 2 gün yattı.. ama migreni var onu tetiklemiş. enerji içeceği ve kafein içieren ağrı kesiciler hafifletyodu sadece. ama herkese olacak diye bişey yok. bünyen hassassa doktora danışırsın. bi de erkeklerde daha çok oluyomuş diye okumuştum o zaman...
canım sen ağrın falan olursa dinlenmeye çalış. sıcak şeyler koyma bana kalırsa. sıcak kasları gevşetir... annem abimi böyle doğurmuş 7 buçuk aylık. karın ağrısı varmış sıcak havlu komuş. o da doğumu başlatmış. dikkatli ol yani sıcak kompress zararlı olabilir...

canım benim de normalde doğum 13 şubat gözüküyodu bu muayenede 8 şubat diye yazdırdı sekretere... 26+6 idim 27+4 dedi bu sefer...bebeğin iriliğine göre tahmin yapıyo ultrason cihazları...

canım benim de normalde doğum 13 şubat gözüküyodu bu muayenede 8 şubat diye yazdırdı sekretere... 26+6 idim 27+4 dedi bu sefer...bebeğin iriliğine göre tahmin yapıyo ultrason cihazları...

Ya her seferinde bi farklılık gösteriyo normalde 8 şubattı doğum tarihimiz 13 şubat oldu şimdi 19 şubat oldu ama doktora günü gününe uyumlu diyo ama şimdi hanisine göre uyumlu anlayamadım:44::44: bebiş 960 gram olmuş boy 35 cm sankim 27+5 ile daha uyumlu gibi geldi bana ama kafam iyice karıştı:44:

kızlar her zaman satı baz alın benım oğşumda sata gore dogum tarıhım 16 ekımdı ama ırı oldugu ıcın 20 eylul cıkıyordu usg de sonuc 15 ekımde başlamayan dogum sebebı ıle sezeryan oldum

kızımın beşiği geldi bugün kızlarrr... tam resimde gördüğümüz gibi gelip gidip beşiği seviyos babasıyla

Eklentiler

• $DSCN1333.webp
    17 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSCN1335.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 28
selam :) beşik çok tatlı sağlıkla uyusun büyüsün inş meleğin.. şeker sonucun ne oldu bişey çıkmadı sanırım yazmamışsın, birde nazan benimle bu kadar ilgilnemiyo çocuğun kilosunu boyunu fln söylemedi, benim mi sormam lazım sen soruyo musun yoksa kendisi mi söylüyor?

Benim bebeğime geçen ay iri demişti bu ay fazla çıkmadı 27+5 günlüğüm 1328 grammiş ama usgde 30+1 çıktı abartı bi kilosu yok neden haftası fazla çıkıyo acaba onu bende merak ediyorum:-/

bende hastaneye her gittiğimde değişyor tarih ama doktor sat a göre düşün bebek büyür, geride kalır belli olmaz takma kafana dedi

kız valla akşamları gozum arıyor senı buralarda nerdesın sen kac gundur ılgılenmıyon bızleeeeeen!!!!!!!

doğru söylüyosun canım bi kaç gündür çok giremiyorum int e arada grip gibi oldum geçti akşamları bilg eşime lazımdı o kullandı bugün hastanedeydim falan derkem perş oldu valla nasıl oldu anlamadım napıyon bakıyım veliaht şehzadenle minik şehzaden nasıl

teşekkür ederiz canım.soruyoruz aslında. boyunu bana da söylemedi. sormayı da unuttum. ama eşim sıradan soruyo aklına ne geliyosa. ama cevaplıyo hepsini... bi tek kilo ile ilgili yorum yapıyo... ilk yaptığı tartmak ve çok kilo alma doğumunu zorlaştırma demek oluyo. ben de yaa ama ayakkabılarımla tarttın diyorum şeker meker hepsi iyi çıktı. aama kalsiyum yazdı bu sefer..
bi de grip aşısı sordum olabilirsin dedi ben de akşam gittim oldum.. bakalım nolcak... eşim hasta bulaşır diye hemen oldum ama burnum akıyo birazcık... umarım kötüleşmez...

Benim bebeğime geçen ay iri demişti bu ay fazla çıkmadı 27+5 günlüğüm 1328 grammiş ama usgde 30+1 çıktı abartı bi kilosu yok neden haftası fazla çıkıyo acaba onu bende merak ediyorum:-/

benim aynı günde 1047 gr. çıktı benimkine göre iri mesela ama belli olmuyo o iş ya. bana bile bu grama 4 kiloyu bulur doğana kadar dedi arkadaşlar tırstım:18:

evet canım usg tarıhı onemlı degıl tabı satından emınsen

velıaht sehzadenın sınv haftası ıdı atlattık sukur bı tek dın sınavı kaldı oda 22sınde sonra bı muddet rahatız
mınık sehzadenın de eksıklerı tamamlamaya calışıyorum malum son 68 :)))) bır 2 bıseyımız kaldı bugun ne var ne yok doktum ortaya eksık gedık baktım pek bışı kalmamış
dıkkat et kendıne ben cok korkuyorum hasta olucam dıyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…