2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar muhabbet yeni yeni sarmıştı ama ben yatayım. zira yarın veli toplantım var ve 6 saat dersim var. güç depoliimm.. ii geceler

iyi canım sevindim bişey çıkmadığına :) süt yoğurt az mı yiyosun içiyosun niye verdiki kalsiyum? ben sürekli yoğurt yiyorum yoğurt almaktan bıktı eşim
sormayınca pek söylemiyo da acaba ben sonradan başladığım için mi öyle davranıyo diye aklıma geldi demekki sormak lazım, kadının gideceğine üzülüyorum iyi bi doktor bence bakalım kim gelecek yerine:44:, gerçi ona belli olmaz gider gelir fln dediler bana ama bilmiyorum yinede...
ben doğum şeklini fln sormadım ben hiç daha belli olmaz diye, sadece erken doğum riski yok normal doğum görünüyo kanalın açık gibi bişeyler söyledi...
grip aşısı kafamı karıştırıyo bende karar veremedim, bide bağışıklık sistemim çok zayıf hasta olup duruyorum zaten, aşı bile hasta edebilir şimdi beni

servikal kanal kapalı erken doğum riski yok demiştir normal doğum olabilir demiştir...:)

servikal kanal kapalı erken doğum riski yok demiştir normal doğum olabilir demiştir...:)
evet öyle bişey dedi :):) ne biçim fenciysem bebeği görünce aklım başımdan gidiyo her şeyi yanlış söylüyorum soracaklarımı da unutuyorum

Son düzenleme:

iyi bari din sınavı dediğin ne ki geçer o zorlar bitmiş sonuçta... oh ne güzel yaa ben bugün listeme baktım da hep pahalılar kalmış ucuzları almışım arabayı da bi an önce belirleyim de haber bekliyolar benden almak için ama ben bi türlü karar veremiyorum

oyle deme bıze gore en zoru don su an alışık olmadıgı kavramları ogrenı haram helal sevap gunah corba oldu kelımeı tevhıd kelımeı sahadet subhaneke ezbere bılınecek......

valla ben gozumu kapadım aldım arabayı bı anda bende senın gıbıydım kararsızdım ne cıkarsa bahtıma artık fıyat uygun olunca atladım valla

besıgı ne yaptın

beşiği annemler alacak aralık-ocak gibi gelecek doğumdan önce yardıma 10 gün falan kalır heralde o ara getirecek...
yaa aslında arabayı buldum sayılır yani istediğim özelliklerin olduğu bi araba buldum fiyatı da çok uygun ama kaliteli mi bilmiorum çünkü yakından görmedim
KANZ KZ-2020 ENİGMA TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI WWW.AYHANCOCUK.COM - YouTube bu linkten baksana bi sana zahmet nasıl görünüyo senin de fikrini alayım....

arabayo begendım kullanıslı ama anlatıcı cocugı ayrı bı begendımmmmm leng o nası anlatıs oyle vapurda cakı cakmak ayan tarak satanlar gıbı:)

maşallah size herşeyi almışsınız benim bebeğimin polar battaniyesi uyku tulumu var bir kaç tane önceden örülmüş yelek hırka var birde battaniye ördüm yeni bitti . Başka hiç birşeyciği yok . Aralık ocak gibi alalım dedi eşim ama o zaman da ben çıkıp gezebilir miyim bilmiyorum rüyalarıma girdi doğum yapıyorum çocuğun giyecek kıyafeti yok telaş yapıyorum :)

cediiiiiiiiiiiiiii kız senın tosun paşanın maşallahı var ya hatunummmm neyle besıyon balılen kaymak ılen mı

canım sen beni güdürdün Allah ta seni güldürsün emiiiiiiii.canım anne babası tosun gibi ondandır onun kilosu.birde sıvı fazlalığımız varya malesef bol bol içip şişiyo mu ne bebiş :)))

arabayo begendım kullanıslı ama anlatıcı cocugı ayrı bı begendımmmmm leng o nası anlatıs oyle vapurda cakı cakmak ayan tarak satanlar gıbı:)

trakyalı olan vardı onda dimi ben hiç yadırgamadım bizim köyde herkes böyle konuşuyo ya hafif olması çift taraflı olması travel sistem olması fiyatı hepsi çok iyi çok güzel de sadece içi fazla mı küçük falan diye merak ediyorum ama daha büyükleri de hantal geliyo...sanırım bunu alcam...yani daha güzelleri de var da çok pahalılar

aman alışverıs dedıgın nekı paraya ve bırgune bakar evden cıkmana bıle gerek yok herseyı netten alırsın ben yuzde 50 netten aldım zaten

canım sen beni güdürdün Allah ta seni güldürsün emiiiiiiii.canım anne babası tosun gibi ondandır onun kilosu.birde sıvı fazlalığımız varya malesef bol bol içip şişiyo mu ne bebiş :)))
kızzzzz az yeeeeeeeee nası dogurcan sonraaaaaaaaaa:)

yaaa konusmasından cok hareketlerıne bıttım arabayı acıp kapayıs seklıne oyle artıst havalar falan:) ne renk alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…