- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.361
evet canım usg tarıhı onemlı degıl tabı satından emınsen
iyi canım sevindim bişey çıkmadığına :) süt yoğurt az mı yiyosun içiyosun niye verdiki kalsiyum? ben sürekli yoğurt yiyorum yoğurt almaktan bıktı eşimteşekkür ederiz canım.soruyoruz aslında. boyunu bana da söylemedi. sormayı da unuttum. ama eşim sıradan soruyo aklına ne geliyosa. ama cevaplıyo hepsini... bi tek kilo ile ilgili yorum yapıyo... ilk yaptığı tartmak ve çok kilo alma doğumunu zorlaştırma demek oluyo. ben de yaa ama ayakkabılarımla tarttın diyorum şeker meker hepsi iyi çıktı. aama kalsiyum yazdı bu sefer..
bi de grip aşısı sordum olabilirsin dedi ben de akşam gittim oldum.. bakalım nolcak... eşim hasta bulaşır diye hemen oldum ama burnum akıyo birazcık... umarım kötüleşmez...
o zaman problem yok se subat basına hazırla kendınıteşekkür ederiiimmsatımdan eminim onda sorun yok çok şükür
benim aynı günde 1047 gr. çıktı benimkine göre iri mesela ama belli olmuyo o iş ya. bana bile bu grama 4 kiloyu bulur doğana kadar dedi arkadaşlar tırstım:18:
iyi canım sevindim bişey çıkmadığına :) süt yoğurt az mı yiyosun içiyosun niye verdiki kalsiyum? ben sürekli yoğurt yiyorum yoğurt almaktan bıktı eşim
sormayınca pek söylemiyo da acaba ben sonradan başladığım için mi öyle davranıyo diye aklıma geldi demekki sormak lazım, kadının gideceğine üzülüyorum iyi bi doktor bence bakalım kim gelecek yerine:44:, gerçi ona belli olmaz gider gelir fln dediler bana ama bilmiyorum yinede...
ben doğum şeklini fln sormadım ben hiç daha belli olmaz diye, sadece erken doğum riski yok normal doğum görünüyo kanalın açık gibi bişeyler söyledi...
grip aşısı kafamı karıştırıyo bende karar veremedim, bide bağışıklık sistemim çok zayıf hasta olup duruyorum zaten, aşı bile hasta edebilir şimdi beni
evet öyle bişey dedi :):) ne biçim fenciysem bebeği görünce aklım başımdan gidiyo her şeyi yanlış söylüyorum soracaklarımı da unutuyorumservikal kanal kapalı erken doğum riski yok demiştir normal doğum olabilir demiştir...:)
velıaht sehzadenın sınv haftası ıdı atlattık sukur bı tek dın sınavı kaldı oda 22sınde sonra bı muddet rahatız
mınık sehzadenın de eksıklerı tamamlamaya calışıyorum malum son 68 :)))) bır 2 bıseyımız kaldı bugun ne var ne yok doktum ortaya eksık gedık baktım pek bışı kalmamış
dıkkat et kendıne ben cok korkuyorum hasta olucam dıyeee
oyle deme bıze gore en zoru don su an alışık olmadıgı kavramları ogrenı haram helal sevap gunah corba oldu kelımeı tevhıd kelımeı sahadet subhaneke ezbere bılınecek......iyi bari din sınavı dediğin ne ki geçer o zorlar bitmiş sonuçta... oh ne güzel yaa ben bugün listeme baktım da hep pahalılar kalmış ucuzları almışımarabayı da bi an önce belirleyim de haber bekliyolar benden almak için ama ben bi türlü karar veremiyorum
oyle deme bıze gore en zoru don su an alışık olmadıgı kavramları ogrenı haram helal sevap gunah corba oldu kelımeı tevhıd kelımeı sahadet subhaneke ezbere bılınecek......
valla ben gozumu kapadım aldım arabayı bı anda bende senın gıbıydım kararsızdım ne cıkarsa bahtıma artık fıyat uygun olunca atladım valla
besıgı ne yaptın
arabayo begendım kullanıslı ama anlatıcı cocugı ayrı bı begendımmmmm leng o nası anlatıs oyle vapurda cakı cakmak ayan tarak satanlar gıbı:)beşiği annemler alacak aralık-ocak gibi gelecek doğumdan önce yardıma 10 gün falan kalır heralde o ara getirecek...
yaa aslında arabayı buldum sayılır yani istediğim özelliklerin olduğu bi araba buldum fiyatı da çok uygun ama kaliteli mi bilmiorum çünkü yakından görmedim
KANZ KZ-2020 ENİGMA TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI [url]WWW.AYHANCOCUK.COM - YouTube[/URL] bu linkten baksana bi sana zahmet nasıl görünüyo senin de fikrini alayım....
cediiiiiiiiiiiiiii kız senın tosun paşanın maşallahı var ya hatunummmm neyle besıyon balılen kaymak ılen mı
arabayo begendım kullanıslı ama anlatıcı cocugı ayrı bı begendımmmmm leng o nası anlatıs oyle vapurda cakı cakmak ayan tarak satanlar gıbı:)
aman alışverıs dedıgın nekı paraya ve bırgune bakar evden cıkmana bıle gerek yok herseyı netten alırsın ben yuzde 50 netten aldım zatenmaşallah size herşeyi almışsınız benim bebeğimin polar battaniyesi uyku tulumu var bir kaç tane önceden örülmüş yelek hırka var birde battaniye ördüm yeni bitti . Başka hiç birşeyciği yok . Aralık ocak gibi alalım dedi eşim ama o zaman da ben çıkıp gezebilir miyim bilmiyorum rüyalarıma girdi doğum yapıyorum çocuğun giyecek kıyafeti yok telaş yapıyorum :)
kızzzzz az yeeeeeeeee nası dogurcan sonraaaaaaaaaa:)canım sen beni güdürdün Allah ta seni güldürsün emiiiiiiii.canım anne babası tosun gibi ondandır onun kilosu.birde sıvı fazlalığımız varya malesef bol bol içip şişiyo mu ne bebiş :)))
yaaa konusmasından cok hareketlerıne bıttım arabayı acıp kapayıs seklıne oyle artıst havalar falan:) ne renk alacaksıntrakyalı olan vardı onda dimiben hiç yadırgamadım bizim köyde herkes böyle konuşuyo ya hafif olması çift taraflı olması travel sistem olması fiyatı hepsi çok iyi çok güzel de sadece içi fazla mı küçük falan diye merak ediyorum ama daha büyükleri de hantal geliyo...sanırım bunu alcam...yani daha güzelleri de var da çok pahalılar
yaaa konusmasından cok hareketlerıne bıttım arabayı acıp kapayıs seklıne oyle artıst havalar falan:) ne renk alacaksın
öyle tabi her yerde mağazalar var birde. Önceden dikkatimi çekmiyordu sanırım şimdi aa burda da bebek mağazası varmış diyorum :)aman alışverıs dedıgın nekı paraya ve bırgune bakar evden cıkmana bıle gerek yok herseyı netten alırsın ben yuzde 50 netten aldım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?