- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.381
aman alışverıs dedıgın nekı paraya ve bırgune bakar evden cıkmana bıle gerek yok herseyı netten alırsın ben yuzde 50 netten aldım zaten
kızzzzz az yeeeeeeeee nası dogurcan sonraaaaaaaaaa:)
mantıklı benımde buyuk esyalardan bı tek ates olcer kaldı onuda enısteye pasladık o alacak Braun IRT-4520 Ateş Ölçer | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor bunu ıstıyorum ben oğlumda kullandım aynısını sonra kaybettım ıcımde kaldı vallahiç sorma valla çok komik oluyolargri-kırmızı olan var heralde onu alırım...eğer kaliteliyse 2. ye de saklarım belki
subat basına dayansa yeter sana zaten inşallah beklıcek annesibende ondan korkuyorum canım yaa.26 haftamdayım 10 kilo aldım.ama aslında aşırı yemiyorum sıvı fazla olduğu için heralde çok kilo aldım.dr karnın fazla sıvıdan dolayı 34 haftalık gibi dedi.bebişim inş 2-3 ay daha dayanır.dua ein kızlar
mantıklı benımde buyuk esyalardan bı tek ates olcer kaldı onuda enısteye pasladık o alacak Braun IRT-4520 Ateş Ölçer | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor bunu ıstıyorum ben oğlumda kullandım aynısını sonra kaybettım ıcımde kaldı valla
subat basına dayansa yeter sana zaten inşallah beklıcek annesi
arkadaşlar sizin suyunuz fazla galiba benim gibi.akşam kontrolüm vardı.
erken doğum riski var dedi.yürüyüş yapıyordum.dr yasakladı fazla hareket etme dedi.
cinsel ilişkide tetikler dedi.o da yasak artık. birde normalde 26 haftalık olmama rağmen karnım 34 haftalık gibi şiş imiş.
su fazla olduğu için. benimde yırtılacak gibi geriliyor bazen.inş bebişlerimiz 2-3 ay daha dayanır..
ben alından olcer ıstemıyorum ozellıkle aslında arzumun herseyı olcen bı ates olceri 60 tl falan ama guvenemedım ıste
bu arada benım aldıgım araba ıle ılgılı yorum okuyodum yıne bı kavgaya denk geldım lınkı ataunda oku bak:18:http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...x-newyork-bebek-arabasi-kullanan-varmi-4.html
bende ondan guvenemedım en ıyısı bıldıgım ates olcer dıyorum:) uzun omurlu bısey olsunbu sayfaya ne zaman girdim hatırlamıyorum ama demek ki ben de bi ara o arabayı araştırmışım ki hatırladım okuyunca çok komiklerdi
arzumdan şikayet eden 100 insan bulabilirimarzumun ürünlerine hiç güvenmiyorum ben yaa eskiden çok iyi markaydı ama artık mahvetmişler...ben o dediğin ateşölçeri çok araştırdım sadece şikayet buldum
heheheheheh ama haksızmıyım ızledınmı vıdeoyu cocuk arabayı nasıl evırıp cevırıyor su elımde gormus oldugunuz aletttttt:)))seda_ecrin çok sevindim kuzum en azından iyi şeyler duyabilmişsin dün diyorum sana herşey güzel olacak korkutma kendini
Gökçe bayıldım arabaya valla bence kaçırma kuzu bide ne kdr fiyatını merak ettim hoş ben aldım Graconun aracını ama merak işte biz kadınlar :)))
ayyy meltem yorumuna çok güldüm arabayı tanıtan çocuk için
seda_ecrin çok sevindim kuzum en azından iyi şeyler duyabilmişsin dün diyorum sana herşey güzel olacak korkutma kendini
Gökçe bayıldım arabaya valla bence kaçırma kuzu bide ne kdr fiyatını merak ettim hoş ben aldım Graconun aracını ama merak işte biz kadınlar :)))
ayyy meltem yorumuna çok güldüm arabayı tanıtan çocuk için
ben baska bısey aldım ama gracco da bunu begenmıstımmmcanım graconun hangi modelini aldın? ben de araştırıyorum kafayı yiyeceğim karar veremedim ama graco görünüş olarak çok hoşuma gitti
gracco daha bı baba geldı bana canım ya daha sıcagım gracco ya karsı[SUP]günaydın kızlar
sedacım çok sevindim erken doğum olmaması bile çok büyük bi gelişme inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu
meltem -gökçe ben de arzum a karşı çok tepkiliydim ama eltimler aldı arzum un ateş ölçerini çok da memnunlar dün de onlardaydık baya bi kurcaladık sanırım biz de ondan alacağız.
araba da şu iki model arasında kaldım. cumartesi almaya gidicez tabii burda yazan fiyatlara değil. graco oto koltuğu ile 800 tl bebe confort ta 499 tl . siz de hangisiiiii ???
Graco Fusio Bebek Arabası Chilli Red - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Buy your Maxi Cosi by Bebeconfort Loola Up Pushchair inc Pack 8 Black/Black reviews from Kiddicare Travel Systems| Online baby shop | Nursery Equipment_
[/SUP][SUP]
[/SUP]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?