2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aman alışverıs dedıgın nekı paraya ve bırgune bakar evden cıkmana bıle gerek yok herseyı netten alırsın ben yuzde 50 netten aldım zaten

kızzzzz az yeeeeeeeee nası dogurcan sonraaaaaaaaaa:)

bende ondan korkuyorum canım yaa.26 haftamdayım 10 kilo aldım.ama aslında aşırı yemiyorum sıvı fazla olduğu için heralde çok kilo aldım.dr karnın fazla sıvıdan dolayı 34 haftalık gibi dedi.bebişim inş 2-3 ay daha dayanır.dua edin kızlar

Son düzenleme:
subat basına dayansa yeter sana zaten inşallah beklıcek annesi

Bremed Alından Ölçen IR Termometre - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com ben de bunu alayım diyorum bu marka eskiden hastane teçhizatı üretiyodu şimdi bunları da yapıyomuş...ama alından ölçenler nasıldır bilemediğim için kararsız kaldım

amin canım çok erken gelmezler inşallah bana yürüyüş filan yapma demedi ama çok fazla iş yapma dedi ben 24. haftamda öğrendim suyumun fazla olduğunu

bu sayfaya ne zaman girdim hatırlamıyorum ama demek ki ben de bi ara o arabayı araştırmışım ki hatırladım okuyunca çok komiklerdi

arzumdan şikayet eden 100 insan bulabilirim arzumun ürünlerine hiç güvenmiyorum ben yaa eskiden çok iyi markaydı ama artık mahvetmişler...ben o dediğin ateşölçeri çok araştırdım sadece şikayet buldum

sızler uyudunuz, ben anca gırebıldım :) kontrolde duydugumun dısında malesef bı gelısme yok yalnızca suyumun artması durmus cok sukur erken dogum falan degılmıs, en azından bugun bunu duymak ıyı geldı, hepınızı opuyorum ıyı geceler..

Arkadaşlar merhaba,

7 aylık bir bebek annesi olarak bu heyecanları günleri çok yakından biliyorum.
Allah hepinize bebeklerinizi sagsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Siteden uzak kaldığım su birkaç ayda minik bebeklerimizin doğumlarında ya da doğum günlerinde gelen misafirlerimize hediye etmek için küçük sevimli rengarenk kokulu sabunlar yaptık.
Odalarını süslemek için de kullanabilirsiniz.
Dün limangoda satışa cıktı.
İlgilenenler için link aşağıda.

http://kids.limango.com.tr/shop/index.php?cID=16961&c=67111&s=0&allproduct=0

seda_ecrin çok sevindim kuzum en azından iyi şeyler duyabilmişsin dün diyorum sana herşey güzel olacak korkutma kendini

Gökçe bayıldım arabaya valla bence kaçırma kuzu bide ne kdr fiyatını merak ettim hoş ben aldım Graconun aracını ama merak işte biz kadınlar :)))

ayyy meltem yorumuna çok güldüm arabayı tanıtan çocuk için

bende ondan guvenemedım en ıyısı bıldıgım ates olcer dıyorum:) uzun omurlu bısey olsun
heheheheheh ama haksızmıyım ızledınmı vıdeoyu cocuk arabayı nasıl evırıp cevırıyor su elımde gormus oldugunuz aletttttt:)))

canım graconun hangi modelini aldın? ben de araştırıyorum kafayı yiyeceğim karar veremedim ama graco görünüş olarak çok hoşuma gitti

[SUP]günaydın kızlar

sedacım çok sevindim erken doğum olmaması bile çok büyük bi gelişme inşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu

meltem -gökçe ben de arzum a karşı çok tepkiliydim ama eltimler aldı arzum un ateş ölçerini çok da memnunlar dün de onlardaydık baya bi kurcaladık sanırım biz de ondan alacağız.

araba da şu iki model arasında kaldım. cumartesi almaya gidicez tabii burda yazan fiyatlara değil. graco oto koltuğu ile 800 tl bebe confort ta 499 tl . siz de hangisiiiii ???

Graco Fusio Bebek Arabası Chilli Red - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Buy your Maxi Cosi by Bebeconfort Loola Up Pushchair inc Pack 8 Black/Black reviews from Kiddicare Travel Systems| Online baby shop | Nursery Equipment_

[/SUP]
[SUP]
[/SUP]

Son düzenleme:
günaydın kızlar en sonun da başardım galiba 2 gecedir ela yı meme den ayırdım ve meme emmeden uyuttum ay çok mutluyum kızlar bana dua edin de başara bileyim

gracco daha bı baba geldı bana canım ya daha sıcagım gracco ya karsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…