2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

sağolasın canım.
vallahi öyle aslında ben böyle toplu hediye olaylarına karsıyım bi de kenar mahalle herkesin durumu belli zaten ama herkesten 3-5 ne verebilirse toplamıslar o yüzden gönlüm oldu istemeyen vermemiş falan... amaaann senin ki hem sinir bozucu :) sürekli öyle dıyorlarsa uyuz olur insan bi de sınavları sunları bunları daha büyük dert vallahi allah yardımcınız olsun...

iyi akşamlar kızlar,şubat anneleri
kafama takılan birşeyi sormak istiyorum,cevap verirmisiniz bilmiyorum ama..
birkaç gündür muhabbete katılmayan kişilerin sorularına cevap vermemek gibi bir konu dolaşıyor topikte
sladı döneminden beri takipteyim birçok arkadaştan daha fazla vakit geçiriyorum topikte ve diğer topiklerde
cicişler,göbişler..listemi bile meltemin ve belfünün listesinden hazırladım
ama soru sorarsam cevap verilmemesi gerekiyormuş!oysa ben kk yı muhabbet amaçlı oldugu kadar
yardımlaşma amaçlı da bir forum diye biliyorum.ki zaten çoğu kişi burayı o şekilde keşfetmiştir,google amca buraya yönlendirir. yardım etmenin şartının, hergün gelip muhabbet etmek,yazışmak olmasını
çoğunun öğretmen oldugu bir topikte duyunca çok şaşırdım.amacım kesinlikle polemik değil ama bana yanlış geldi ve yazmak istedim .hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
daha önce sordugum bir kaç soruya cevap veren arkadaşlarda teşekkür ediyorum

ay kıyamam sen olayı yanlış anlamısın o şaf senın gıbı arda gırenlere degıldı :))) soruyu sorup kacanlaraydı cevap verıyoruz havada kalıyor ondandı :) senı en bastan ben bılıyorum zaten uzme kendını bu arada ne sorcan kaynamıs arada?

bana da garip geliyo acikcasi:2: buradakiler cok anaç acaba bende mi bi tuhaflik var diyordum

devit 3 u hamileligimin basinda aile hekimligindeki hemsiremiz bana da vermisti. verirken de, kullanma bunu diyenler olursa kulak asma, dedi. sonra doktora gittim. doktor bunu onermiyoruz biz dedi. cocuk doktorlariyla da konustum dedi. bana baska bi d vitamini hapi yazdi. devit3 yag gibi bi tuhaf bir seyydi. migdem bulaniyodu kullanirken.

evet arkadaşım tam oılarak benim düşüncelerimi yazmışsın. ben de sladi döneminde bırakmıştım takibi o gerginlikler olduğu zamanlar. sonrasında hep takip ediyorum ama her soruya cevap veremiyorum yada bazı arkadaşlar kadar yoğun giremiyorum ben de dün bu konuyu gördüm ve şaşırdım açıkçası. zaten ben de sorduğum bikaç soruya cevap alamadım. yani şaşırdım açıkçası sürekli soru sorup cevaplayanlar mı takip etmil oluyor anlamadım açıkçası. ve ben de sabahçıyım nerdeyse yarım gününmü burada geçiriyordum bazı arkadaşlara yazdığım cevaplar umursanmadı. ben de fikirlermi paylaşmak istedim. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın. Allaha emanet olun sizler ve bebekleriniz.

az once semı ye de yazdım konu tamamen yanlış anlaşılmış konu sıze ıtafen degıldı bırde bazen yazılar arada kaynayabılıyor yogun saatlerde sayfa donuşlerınde gozden kacabılıyor herkes elınden geldıgınce yada bıldgınce cevaplamaya calışıyor ve calışıyorum hatta en cok cevap veren ben bazı arkadaslar tarafından yadırganadabılıyorum:) ama onemsemıyorum takılmayın sızde bence olay tamamen yanlış anlaşılma

iyiakşamlar arkadaşalr.konuyu çok uzun zamandır takip ediyordum ama nedense hiç yazmadım bu zamana kadar ama nerdeyse hergün bi açıp bakıyorum..ben de şubat annesi olacağım inş ama buara bir sıkıntım var..çok ciddi bi kaburga ağrısı yaşıyorum sol tarafımda batma ve ağrı arası tarif edemediğim bi acı..gündüz çok rahatsız etmiyo beni ama geceleri uyuyamıyorum,dönemiyorum hiç bir sey çare olmuyor.doktorumu aradım göğüs hastalıklarına yönlendirdi yrn gidicem. merak ediyorum acaba içinizde ben gibi kaburga batması yaşayan var mııı???

hoşbulduk :)gerçekten yetişemiooorummm o kadar hızlı ilerlioo ki konular süpersiniz:)

acaba bebek ayaklarıyle kaburgalarını mı zorluyor?

offf bir bilebilsem o da olabilirmiş ama yine de emin olmak istiyo doktorum mutlaka ciğerlerine bakılsın diyo bi de fizik etdavi görsün diyoo...korkuyorum wallahi(((
yok canım korkacak bısey yok hamılelık oncesı boyle bı sıkıntın yoksa eger muhtemelen bebek ayakları ıle kaburgaları ıktırıyordur hatta 1 kere duymustum anneın kaburgasını kırdıgını bebegın, eger oyle bısey varsa da yapacak bısey yok kaburga kırıklarında tedavı yok kendı kendıne ıyılesıyor kemıkler gorumcem 2 kere dusup kırdı kaburgasını oradan bılıyorum

of ya, benim de bu sol taraf karaciğer dalak kısmı çok ağrıyor. oraya mı baskı yapıyor acep? bazılarının velisi anakucağı falan almış ne güzel ya ne düşünceli veliler var :))) bizimkiler saçma sapan şeyler... :)))9 amaaaannnn istemiyorum zaten çocuklarıyla ilgilenmiyorlar.... çocuklara bugün çok kızdım küstüm zaten çalışmıyorlar... af dilediler falan ama sonra affettim. çok kötü baırdım... yavrum nasıl tekmeliyor ya çok komik benim göbeğim sivri top gibi bu arada... ne kıçım ne başım hepsi aynı duruyor sadece göbek herkes ne güzel yaaaa diyor :)))) güzel mi bilemicem.... offff yasa ıkacaktı onu bekliyoruz haftaya atttılar yine bu hafta çıkmadı artık rüyamda hep eşimi görüyorum allahım çok kötüyüm yaaaa... ya kızlar eşime açıkladım sürekli gelemem hem çalışıyorum rapor izin alalmıyorum hem hamileyim sadece ayda bir açık görüüşe gelicem dedim ama içim rahat değil yine de her hafta annnem gidiyor.. diyor mudur acaba hiç gelmiyr (((

esını bu konuda anlayıslıdır canım hamılesın sonucta bu arada ne ögretmenısın sınıf ıse kacıncı sınıf:)

ayyy yoktur inş öle bi şey baklaım yrn görücezz inş bebek baskı yapıyordur birazda yukarda benim bebeğim ama tedirgin oldum baya...

demek ki bu ağrıyı tek çeken ben değilim..senin ne zaman oluyor gün içinde sürekli ağrı var mı

merhaba kızlaar :)sonunda alışverişe başladım bende iki üç tane bady kadife tulum hatane çıkışı fln aldım, şu an bu işi rastgele yapıyorum biraz birikince anlarım heralde neye ihtiyacım olup olmadığını, büyük eşyalar ise tamamen beklemede... geçmişi okudum her şey yolunda sanırım..öğretmenlerine ana kucağı alan velileri burdan takdir ettim, getirdikleri hediyenin maddi değeri değil bebek için olması çok ince olmuş... benim velilerimi hiç anlatmayım zaten çok dertliyim bu konuda
bu arada sınıfta sesimi yükseltince benim oğlumda hiç durmuyor sanki tekmeleriyle eşlik ediyor bana hoşgeldin öncelikle :) kaburgam ağrıyor diyemem ama bazen batar gibi oluyor bendede, ben burda yazmıştım başkalarıda banada oluyor diye cvp yazmışlardı, meltemin dediği gibi önceden böyle bi sorunun yoksa büyük ihtimalle bebek yapıyodur yaramaz

Son düzenleme:
iyi aksamlar herkese, bende bisey sormak istiyorum ben bu kac gündür bebegimi yan tarafimda hissediyorum (sag). sanki kösede saklaniyormus gibi.
hepiniz bebeginizin cinsiyetini ögrendiniz bi ben kaldim halen bilmeyeen

iyi aksamlar herkese, bende bisey sormak istiyorum ben bu kac gündür bebegimi yan tarafimda hissediyorum (sag). sanki kösede saklaniyormus gibi.
hepiniz bebeginizin cinsiyetini ögrendiniz bi ben kaldim halen bilmeyeen
benimkide hissettiğim andan beri hep sağda duruyor, totosunu dayadı oraya resmen
niye öğrenmedin ki canım göstermiyor mu? yoksa başka bi sebep mi var?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…