2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
huuu çenebaz rkadaşlarım beniimmmm:)
bugün geçmişi okudum alıntı bilene yaptım bakın

arkadaş çağırdı birsürü ikram yapmış yedim çok yararlıymış gibi vicdan yapıyorum şu andaaaa
akşam sağlıklı beslenmem lazım artık
sizler neler yapıyosunuz?
ne var ne yokkkkk??

öncelikle kızlar çokkk gevezesiniz oku oku bitmedi bu yatak odası muhabbeti beni de geriyor. tecrübeli annelere inanıyorum. o gün oda yol geçen hanına dönecek. eşim dört kardeş bize iki. herkesin geldiğini düşünsenize 20 kişi oluruz rahat. bende gelen misafiri ayakta karşılarım diye düşünüyorum ama ilk günlerin nasıl olacağı belli olmaz. ağrısız sızısız bi doğum sonrası yaşarız inş. neyse ben kaçtım annemlerin evlilik yıl dönümü 28 yılı deviriyorlar bugün bizde eşlerimizle çocuklarımızla uzun bir ömür geçiririz inş. amannn hormonlar azı duygulandım

sen nerelerdesin kız

güle güle kullansın bebişin cicilerini...bizim bebişler pişti oldu, hastane çıkışının aynısı bizde almıştık geçen çarşambasağlıkla giysinler inşallahhh :)))

teşekkür ederiz nagiş teyzesi senin kızında güzel günlerde kullansın inş. ayyyy kuzum benim çok güzel ama dimi süslü çok :)

esin naber bacım nasılsın ne oldu kız battaniye fotosunuda göremedimmmm battaniyenin üzerine pempe yelekte bitti kırmızı hırka başladım kızıma bugünde babasına ip aldırdım lila rengi yelek öreceğim bide deli gibi örgüye adadım kendimi seriye bağladım bakalımmmm

arkadaşlarım.. artıkın yanınıza daha çok uğrayabileceğim çünkü rapor aldım ve evdeyim.. ama bugün çok yorgunum yazlık kışlık değişimi vardı.. en kısa zamanda yanınıza gelicem....

teşekkür ederim meltem..bugün gittim doktoruma önce bana çatlıyosundur dedi ama sonra baktı üstü pütür pütür kararsız kaldı biraz daha bekliyim geçmezse cildiyeciye gidecem.şu son durulama suyuna tuzuda denicem umarım işe yarar...:)

ben tembel tembel tv izliyom ölece bekliyo beni örgülerim valla

valla kuzum bu aralar işler o kadar yoğun ki eve gittiğimde cılkım çıkmış oluyo hiç bişey görecek halim kalmıyo

Son düzenleme:
ezelcim çok sağol ya inşallah fazla oynamaz kordonuyla sessiz sedasız nasıl da iş karıştırıyo cadı kızım benim :101:

teşekkür ederiz nagiş teyzesi senin kızında güzel günlerde kullansın inş. ayyyy kuzum benim çok güzel ama dimi süslü çok :)

amin canımm...evet çok hoş zaten bu takımı gördüm başkasına bakmadım bile eee anneleri gibi süslü olacaklar tabiii :))) sonrada 3-4 yaşlarına gelince başlarız makyaj malzemelerini onlardan kaçırmaya

ben tembel tembel tv izliyom ölece bekliyo beni örgülerim valla

valla kuzum bu aralar işler o kadar yoğun ki eve gittiğimde cılkım çıkmış oluyo hiç bişey görecek halim kalmıyo

öyle valla kuzu bende bu aralar bakamıyorum aslında işte stres atmak için örüyorum iyi geliyor bana örgü örmek kafam rahatlıyor yat dinlen zati işler yoğun mağdem ne yapacaksın canım benimmm

ezelcim çok sağol ya inşallah fazla oynamaz kordonuyla sessiz sedasız nasıl da iş karıştırıyo cadı kızım benim :101:

oyyyy maş. kuzucuğuma benimmmm çok kurcalama teyzeciğimmmm maş. çok hareketliler bu aralar

ben de anlamıyorum vakit nasıl geçiyor yatıp dinlenemiyorum da aslına bakarsan eve git saat 19:30, yemek yap , ye ,topla , çay demle , onu koy kaldır derken bi bakıyorum saat 10 a geliyo saat 10 da da uykum geliyo ama nasıl oluyorsa yatana kadar 11 buçuk oluyo. hafta sonu da çamaşır , ev , temizlik derken bitiveriyo

al benden o kadardı... şimdi şükür ki rapor aldım.. bakalım nasıl geçecek günler...ilk gün yazlık kışlık değişimi vardı.. yoruldum.. bakalım yarın neler olacak...

al benden o kadardı... şimdi şükür ki rapor aldım.. bakalım nasıl geçecek günler...ilk gün yazlık kışlık değişimi vardı.. yoruldum.. bakalım yarın neler olacak...

hadi gözün aydın canım darısı başımıza valla. o işi ben pazar günü hallettim ama anam ağladı resmen. zaten eşime de söyledim ilk işimiz babama duvardan duvara yerden tavana bi dolap yaptırmak olacak bundan sonra yazlık kışlık ayrımı yok hepsi askıda dursun bu ne yaawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…