- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.401
ayyy canım ilk doğumumda sezeryandım mecbur yataktan çıkamıyosun ilk günler hele sezeryanda ufak bir soğuktan alıyosun bide bebiş için giriyolar kuzum...bebişide içeri götüremem sıcacık odamdan çıkmasın yavrum yatsın beşiğinde...
huuu çenebaz rkadaşlarım beniimmmm:)
bugün geçmişi okudum alıntı bilene yaptım bakın
arkadaş çağırdı birsürü ikram yapmış yedim çok yararlıymış gibi vicdan yapıyorum şu andaaaa
akşam sağlıklı beslenmem lazım artık
sizler neler yapıyosunuz?
ne var ne yokkkkk??
Eki Görüntüle 557191 Eki Görüntüle 557192 kızımın hastane çıkışı ve alt açması daha bir sürü cici aldık ama foto çekemedim bunlarıda internetten buldum mis kokulum güle güle kullansın
güle güle kullansın bebişin cicilerini...bizim bebişler pişti oldu, hastane çıkışının aynısı bizde almıştık geçen çarşambasağlıkla giysinler inşallahhh :)))
teşekkür ederim meltem..bugün gittim doktoruma önce bana çatlıyosundur dedi ama sonra baktı üstü pütür pütür kararsız kaldı biraz daha bekliyim geçmezse cildiyeciye gidecem.şu son durulama suyuna tuzuda denicem umarım işe yarar...:)karacoger enzımlerınle ılgılı olabılır ast alt degerlerı ıle yanı yada alerjık olabılır arkadas yazmıstı dr soylemıs son durulama suyuna bır tutam tuz atıp yıkanın 1 kereye mahsus demış o da faydasını gormus
esin naber bacım nasılsın ne oldu kız battaniye fotosunuda göremedimmmm battaniyenin üzerine pempe yelekte bitti kırmızı hırka başladım kızıma bugünde babasına ip aldırdım lila rengi yelek öreceğim bidedeli gibi örgüye adadım kendimi seriye bağladım bakalımmmm
doktora gittim canım tam olarak birsey diyemedi bakalım geçmezse cumaya kadar falan cildiyeciye gidicem.teşekkür ederim cevabın için...o duş allıyorum hergün diyodu bir de tuzlu suyla almış bi kaç kere öyle diyodu ama yanlış olmasın doktoruna danış bence çok rahatsız ediyosa...
teşekkür ederiz nagiş teyzesi senin kızında güzel günlerde kullansın inş. ayyyy kuzum benim çok güzel ama dimi süslü çok :)
ben tembel tembel tv izliyom ölece bekliyo beni örgülerim valla
valla kuzum bu aralar işler o kadar yoğun ki eve gittiğimde cılkım çıkmış oluyo hiç bişey görecek halim kalmıyo
ezelcim çok sağol ya inşallah fazla oynamaz kordonuyla sessiz sedasız nasıl da iş karıştırıyo cadı kızım benim :101:
doktora gittim canım tam olarak birsey diyemedi bakalım geçmezse cumaya kadar falan cildiyeciye gidicem.teşekkür ederim cevabın için...
öyle valla kuzu bende bu aralar bakamıyorum aslında işte stres atmak için örüyorum iyi geliyor bana örgü örmek kafam rahatlıyor yat dinlen zati işler yoğun mağdem ne yapacaksın canım benimmm
oyyyy maş. kuzucuğuma benimmmm çok kurcalama teyzeciğimmmm maş. çok hareketliler bu aralar
ben de anlamıyorum vakit nasıl geçiyor yatıp dinlenemiyorum da aslına bakarsan eve git saat 19:30, yemek yap , ye ,topla , çay demle , onu koy kaldır derken bi bakıyorum saat 10 a geliyo saat 10 da da uykum geliyo ama nasıl oluyorsa yatana kadar 11 buçuk oluyo. hafta sonu da çamaşır , ev , temizlik derken bitiveriyo
al benden o kadardı... şimdi şükür ki rapor aldım.. bakalım nasıl geçecek günler...ilk gün yazlık kışlık değişimi vardı.. yoruldum.. bakalım yarın neler olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?