2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
herkese merhabalar,
yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum kızlar ...
28 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiç düşünmemiştim biberon ve emzik almayı bugün birden aklıma geldi.
yenidoğan bebeğiniz için siz nasıl biberon ve emzik aldınız?
kızım için isim bulamadım , karar vermedik henüz.Sizlerde değişik isimler var mı?
sevgiler ...

yaaa kızlar bu arada napıcam bilmiyorum bana bi akıl verin. hafta sonu pimapenlerim değişecek. eşim çalışıyo, annemle babam da istanbula düğüne gidiyorlar. ben napayım ? öyle camlara dokunmayıp sadece yerleri viledalayıp aralık sonunu mu beklesem büyük temizlik için ? şimdiden yapayım desem daha erken hadi şimdi yapayım o zaman bi daha yapılır desem çok evde olan insanlar değiliz boşuna yorulucam hem de bütçe de elvermez iki ay üst üste temizlikçi çağırmaya. napayım bennnn ????

pofikçi valla susayım susayım diyorum ama iki gündür iyi inat ettin bu konuda valla inşallah gönlündeki gibi olur ama gerçekler maalesef daha acııı sanki
:)))

tpzunu al gec derım ben

kendimi gördüm snaki esinnnnnnnn ((

neyse az önce yazdıpğın tempoya gidiyorum yani evime öpüyorum sizleri iyi akşamlar kızlar sabaha görüşürüz tekrar

şekerim istanbulda olsaydın bize yaptırır dın pimapenlerini ben pvc de muhasebeciyim bizim ustalar da yapardı cam temizliğini :)

Son düzenleme:
mrb kızlar bende aranıza katılabilirmiyimm:))) biraz geç oldu ama bilgisayarım bozuktu daha yeni yapılabildi... burası çok güsel bi yer gerçekten bir sürü şey öğrendimmm sayenizde çok güsel bi sohbetiniz var ne güsel herkes 40 yıllık dost gibi birbirinize yardımcı olmanız her bilgiyi paylaşmanız çok güselll... bendeeee aranıza katılmak istiyorummm ama çalıştığım için akşamları bakabiliorum sadece

gel kım olursan ol yıne gel:)))))))))))))))

ayyy hiç sorma.. bir dahaki evim 4 oda 1 salon 1 giyinme odası olcek...tabi buna param nasıl yetcek bilmem ama...

slm kuzular eve geldim çok şükür anca geçmişi
okuyabildim ama şimdide yemek yapmaya kalkcam
minik bebek
hastane çıkışına bayıldım çok beğendim
ben daha hastane çıkışı alamadım kayınvalidem almış
bi sürü şey ama çoktandır kadını fırsat bulup arayamadığım
için neler aldığını bilmiyorum sorsam ona göre geri kalan
alışverişimi yapcam
ama benim kendi anamda tık yok bak yine sinirlendim
bi de ilk torunu olacak ben mi dicem anne bana ne aldın hadi bana
alışveriş yap die neyse akşam akşam sinirimi bozmayayım

hatiiice canımmm gördüm yüklemişsin organik hastane çıkışını yok be güzel değil makinam gelsin yüklleyeceğim aldıklarımı bizim takım da krem ama daha güzel duruyor

hoşgeldin aramıza cnm o konuda hiç merak
etme burda "mesela biri ben" çok öğretmen olunca
sadece akşamları katılan çok oluyor buradakiler çok çenesiz
sadece akşam girince saatlerce okumak zorunda kalıyosun en zor yanı bu
ama herkesi çok seviyorum iyiki topiğin en başından beri burayı keşfetmişim diyorum.

canım benim pencerelerden güneş ışığı geçmeyecek nerdeyse...ama ben bekliyorum.. bende zırt pırt 100tl verip kadın çağıramam yani.. doğuma yakın yaptıracağım...

hoşgeldin canım.. bebişin kız mı erkek mi?

hoşgeldin şekerim aramıza

benim bir çıkışım organik ve zürafa resmi var.. diğerini almadım daha...

kız ben hiç duymamıştım organik hastane çıkışını bide yeni doğum yaptım hiç rastlamadım

Son düzenleme:

cnm pimapen değiştirme işi epey pis oluyor ben de geçen sene değiştirdim. ve hemen silmemen gerekiyor köpüğü vb kuruması gerekiyor ben beklemiştim ama ne kadar hatırlamıyorum. yerler falan batabilir onları silip süpürmek iyi olu esincim

kızlar bugün sağlık ocağına gittim ikinci doz tetenoz aşımı da oldum. bir de bana devit damla verdiler günde 9 damla kullanmam gerekiyormuş. sağlık bakanlığı başlatmış d 3 eksikliği için. buarada birinci doz acıtmıştı bu daha iyi ve tabiiki ağrısı kaldı aman olsun tek bebem iyi olsun da...
bu arada ben 37.haftaya kadar çalışacağım. biraz iş koliğim -arada feci daral gelse de-. sanırım ocak 15 gibi izne ayrılıp bi yandan da tez yazacağım. Sonra da oğluşumu kucağıma alacağım inş...
benim ilk bebeğim hala evde 3. bir kişinin varlığı fikri bana garip geliyor inşşşş çok mutlu günler bizleri bekler tabii sizleri de...

hoşgeldin şekerim aramıza

kız ben hiç duymamıştım organik hastane çıkışını bide yeni doğum yaptım hiç rastlamadım

canım cicişler topiğine koyarım tabi benim bilgisayar kelek yapmazsa...organikmiş.. ne bileyim bir tane ondan aldık birtanede cicili bicili alcam... tabi erkekime ne kadar cicili bicili olursa...

bu arada ben çıkıyorum.. size iyi sohbetler kızlar.. öptüm çok....

slm kuzucuklarım benim :) öpüyorum hepinizi... ben iyiyim çok şükür... peki herkes iyi mi???
gecen hafta eşimin yatalak babaannesi vardı onu kaybettik
sonra 8aylık hamile bi arkadaşımız bebeğini kaybetti kordon dolanması demiş doktor hiç fark etmemişler yüzü şişmiş dudakları morarmış şişlik için gitmişler doktora kalp atısları olmayınca doktor aglamıs durumu anlatmıs ve suni sancıyla normal doğum yaptırdılar kıza çok üzüldük artı onlardan öğrendiğimiz kadarıyla böyle durumlarda bebek ölü bile olsa anne eğilip doğrulduğu için bebek dönmeye devam edermiş yani anne bebek hareket ediyor sanıyor olabilirmiş bu yüzden tekme atmıyorsa bir gün boyunca falan doktora gitmek gerek biz de tedirgin olduk bunu duyunca sürekli bebeğin hareketlerini kontrol ediyoruz...hayırlısıyla doğum yapsaydık da bebeklerimizi saglıcakla kucaklarımıza alsaydık artık...
bu arada su doğum izni altı ay olmadı gitti artık okul cok yorucu oluyor benim için doğum izni 6 ay olsa içim rahatlayacak yine gidebildiğim kadar giderim ama içimi rahat ettirmek istiyorum :/
artı cicişler topiğinizi gördümmm cook begendiimm ben :) biz de hafta sonu 3-5 sey aldık :) velilerim de öğretmenler günü hediyesi anakucağı aldılar :) foto ceker atarım inşşşş

canım valla süper bi güzellik biz eşimle 5 yılı başbaşa geçirdik sonra prensesim geldi 1.5 yıl oldu ama zaman nasıl geçti anlamadık ne uykusuzluk ne yorgunluk herşey vız geliyor onun varlığı yetiyor iki kişiydik üç olduk şimdi oğlumla dört olacağız bende bu hız varken herhalde 5 de yaparım

koy canım bakalım oğluşunun cicişlerine sağlıcakla giysin kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…