- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.421
:)))pofikçi valla susayım susayım diyorum ama iki gündür iyi inat ettin bu konuda valla inşallah gönlündeki gibi olur ama gerçekler maalesef daha acııı sanki
bende de oldu 2- güniçinde geçti kendi kendine..ama ben bi tahlile çok üzülmüştüm sanırım stresten çıktı benimki..
emzirirken kilo verenlere hayranım. ben kızımda 9 kilo aldım 1-2 haftada eski kilomdaydım 51 kiloydum. emzirirken kan şekerin düşüyor iştahçok artıyor ve tatlılara saldırıyorsun. 4-5 kilo geri aldım emzirirken canım:))
maşallah kuzuna annesi kocaman olmuş
şeker için de gözünaydın kordon da çıkar bir süre sonra daha tehlikeli değil o takma hiç
bende bendeeeee:)bırde kıs oldugu ıcın yıkama kurulama faslını da hesaba kat ben 5 takım zıbın yaptım baska zıbın almam heraldeselamm kızlarrr
ya ben kararsızım açıkcası park yatak için uyku seti almaya, gerek var mıdır yokmudur bilemedim. Bi dee park yatak için olanlarda çok çeşit yok zaten. Sen nerden alıcaksın?
valla canım kendi tecrübeme dayanarak yetmez gibi geliyorbana.. ama yeter diyenler de olacaktır.. biz ilk günler kaka falan bulaşıyordu altını alırken çiş yapıyordu gün içinde kaç takım değiştiriyorduk
geçmiş olsun canım yaa bilgim yok ama doktor tehlikeli derdi herhalde bi urum olsa..
tpzunu al gec derım benyaaa kızlar bu arada napıcam bilmiyorum bana bi akıl verin. hafta sonu pimapenlerim değişecek. eşim çalışıyo, annemle babam da istanbula düğüne gidiyorlar. ben napayım ? öyle camlara dokunmayıp sadece yerleri viledalayıp aralık sonunu mu beklesem büyük temizlik için ? şimdiden yapayım desem daha erken hadi şimdi yapayım o zaman bi daha yapılır desem çok evde olan insanlar değiliz boşuna yorulucam hem de bütçe de elvermez iki ay üst üste temizlikçi çağırmaya. napayım bennnn ????
ben de anlamıyorum vakit nasıl geçiyor yatıp dinlenemiyorum da aslına bakarsan eve git saat 19:30, yemek yap , ye ,topla , çay demle , onu koy kaldır derken bi bakıyorum saat 10 a geliyo saat 10 da da uykum geliyo ama nasıl oluyorsa yatana kadar 11 buçuk oluyo. hafta sonu da çamaşır , ev , temizlik derken bitiveriyo
yaaa kızlar bu arada napıcam bilmiyorum bana bi akıl verin. hafta sonu pimapenlerim değişecek. eşim çalışıyo, annemle babam da istanbula düğüne gidiyorlar. ben napayım ? öyle camlara dokunmayıp sadece yerleri viledalayıp aralık sonunu mu beklesem büyük temizlik için ? şimdiden yapayım desem daha erken hadi şimdi yapayım o zaman bi daha yapılır desem çok evde olan insanlar değiliz boşuna yorulucam hem de bütçe de elvermez iki ay üst üste temizlikçi çağırmaya. napayım bennnn ????
gel kım olursan ol yıne gel:)))))))))))))))mrb kızlar bende aranıza katılabilirmiyimm:))) biraz geç oldu ama bilgisayarım bozuktu daha yeni yapılabildi... burası çok güsel bi yer gerçekten bir sürü şey öğrendimmm sayenizde çok güsel bi sohbetiniz var ne güsel herkes 40 yıllık dost gibi birbirinize yardımcı olmanız her bilgiyi paylaşmanız çok güselll... bendeeee aranıza katılmak istiyorummm ama çalıştığım için akşamları bakabiliorum sadece
hadi gözün aydın canım darısı başımıza valla. o işi ben pazar günü hallettim ama anam ağladı resmen. zaten eşime de söyledim ilk işimiz babama duvardan duvara yerden tavana bi dolap yaptırmak olacak bundan sonra yazlık kışlık ayrımı yok hepsi askıda dursun bu ne yaawwww
mrb kızlar bende aranıza katılabilirmiyimm:))) biraz geç oldu ama bilgisayarım bozuktu daha yeni yapılabildi... burası çok güsel bi yer gerçekten bir sürü şey öğrendimmm sayenizde çok güsel bi sohbetiniz var ne güsel herkes 40 yıllık dost gibi birbirinize yardımcı olmanız her bilgiyi paylaşmanız çok güselll... bendeeee aranıza katılmak istiyorummm ama çalıştığım için akşamları bakabiliorum sadece
yaaa kızlar bu arada napıcam bilmiyorum bana bi akıl verin. hafta sonu pimapenlerim değişecek. eşim çalışıyo, annemle babam da istanbula düğüne gidiyorlar. ben napayım ? öyle camlara dokunmayıp sadece yerleri viledalayıp aralık sonunu mu beklesem büyük temizlik için ? şimdiden yapayım desem daha erken hadi şimdi yapayım o zaman bi daha yapılır desem çok evde olan insanlar değiliz boşuna yorulucam hem de bütçe de elvermez iki ay üst üste temizlikçi çağırmaya. napayım bennnn ????
mrb kızlar bende aranıza katılabilirmiyimm:))) biraz geç oldu ama bilgisayarım bozuktu daha yeni yapılabildi... burası çok güsel bi yer gerçekten bir sürü şey öğrendimmm sayenizde çok güsel bi sohbetiniz var ne güsel herkes 40 yıllık dost gibi birbirinize yardımcı olmanız her bilgiyi paylaşmanız çok güselll... bendeeee aranıza katılmak istiyorummm ama çalıştığım için akşamları bakabiliorum sadece
hatiiice canımmm gördüm yüklemişsin organik hastane çıkışını yok be güzel değil makinam gelsin yüklleyeceğim aldıklarımı bizim takım da krem ama daha güzel duruyor
benim bir çıkışım organik ve zürafa resmi var.. diğerini almadım daha...
hoşgeldin şekerim aramıza
kız ben hiç duymamıştım organik hastane çıkışını bide yeni doğum yaptım hiç rastlamadım
kızlar bugün sağlık ocağına gittim ikinci doz tetenoz aşımı da oldum. bir de bana devit damla verdiler günde 9 damla kullanmam gerekiyormuş. sağlık bakanlığı başlatmış d 3 eksikliği için. buarada birinci doz acıtmıştı bu daha iyi ve tabiiki ağrısı kaldı aman olsun tek bebem iyi olsun da...
bu arada ben 37.haftaya kadar çalışacağım. biraz iş koliğim -arada feci daral gelse de-. sanırım ocak 15 gibi izne ayrılıp bi yandan da tez yazacağım. Sonra da oğluşumu kucağıma alacağım inş...
benim ilk bebeğim hala evde 3. bir kişinin varlığı fikri bana garip geliyor inşşşş çok mutlu günler bizleri bekler tabii sizleri de...
canım cicişler topiğine koyarım tabi benim bilgisayar kelek yapmazsa...organikmiş.. ne bileyim bir tane ondan aldık birtanede cicili bicili alcam... tabi erkekime ne kadar cicili bicili olursa...
bu arada ben çıkıyorum.. size iyi sohbetler kızlar.. öptüm çok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?