- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.461
ogrenmeye ugrasma zaten artık nasılsa dogurcan artık:)iyi aksamlar herkese, bende bisey sormak istiyorum ben bu kac gündür bebegimi yan tarafimda hissediyorum (sag). sanki kösede saklaniyormus gibi.
hepiniz bebeginizin cinsiyetini ögrendiniz bi ben kaldim halen bilmeyeen
iyi aksamlar herkese, bende bisey sormak istiyorum ben bu kac gündür bebegimi yan tarafimda hissediyorum (sag). sanki kösede saklaniyormus gibi.
hepiniz bebeginizin cinsiyetini ögrendiniz bi ben kaldim halen bilmeyeen
yok o nurkubra ıdı bebegımmmm almanyada her ay usg bakılmıyor dıye ogrenemedı ıgrenmesı gereken haftadada gozukmedı dıye bılıyorumcanım benim bebişinde kafası sol aşagıda ayakları sağ yukarda.tepindikçe sağ tarafım darbe alıyo.
bu arada sürpriz olsun diye mi öğrenmemiştin canım sen?
offf bir bilebilsem o da olabilirmiş ama yine de emin olmak istiyo doktorum mutlaka ciğerlerine bakılsın diyo bi de fizik etdavi görsün diyoo...korkuyorum wallahi(((
benimkide hissettiğim andan beri hep sağda duruyor, totosunu dayadı oraya resmen
niye öğrenmedin ki canım göstermiyor mu?yoksa başka bi sebep mi var?
HAKLISIN VALAH AZ DOGURACAGIZogrenmeye ugrasma zaten artık nasılsa dogurcan artık:)
canım benim bebişinde kafası sol aşagıda ayakları sağ yukarda.tepindikçe sağ tarafım darbe alıyo.
bu arada sürpriz olsun diye mi öğrenmemiştin canım sen?
hoşgeldin sana da hayırlı akşamlarhayırlı akşamlar
anladım canım yaa sürpriz olur aslında öğrenmesen :) eşyaları alırken sıkıntı işte o zamanda, ne enteresan bizim burdakiler her hafta bakacaklar ellerinden gelsebizim burda sadece detayli ultrasonda cinsiyete bakiyorlar. oda iki ayda bir yapildigi icin daha örenemedim en son 5 ayliken yapildi ordada göbek bagi bacaklarinin arasindaydin göremedi doktor. bidakide detaylida 18 aralikda yapilacak ins orda ögrenirim ozmnda ögrenmesem süpriz olacak artik
ağırlık merkezi der yaameltem kuşum teşekkürler hemen yanlış anlaşılmışım ama sen doğrusunu anlatmışsın
arkadaşlar msjımı bir daha dikkatli okursa çok sevinirim..
AYSEEYLUL kız seni de kıskandım bizde yok öyle şeyler ama benim
sabit velilerim yok 200 küsür öğrencim var hepsinin velisi el atsa ben herşeyi beleşe getirirdim
bu arada benim de geceleri yan taraflarım ağrıyo ama sizin dediğiniz gibi
değil sanırım benimki ağırlık merkezimin değişmesinden kaynaklı çünkü yandaki
leğen kemiklerim ağrıyo.
gel bacıııııııııımmmm bı yanlış anlaşılmısızkı sorma:)meltem kuşum teşekkürler hemen yanlış anlaşılmışım ama sen doğrusunu anlatmışsın
arkadaşlar msjımı bir daha dikkatli okursa çok sevinirim..
AYSEEYLUL kız seni de kıskandım bizde yok öyle şeyler ama benim
sabit velilerim yok 200 küsür öğrencim var hepsinin velisi el atsa ben herşeyi beleşe getirirdim
bu arada benim de geceleri yan taraflarım ağrıyo ama sizin dediğiniz gibi
değil sanırım benimki ağırlık merkezimin değişmesinden kaynaklı çünkü yandaki
leğen kemiklerim ağrıyo.
hoşgeldin sana da hayırlı akşamlaranladım canım yaa sürpriz olur aslında öğrenmesen :) eşyaları alırken sıkıntı işte o zamanda, ne enteresan bizim burdakiler her hafta bakacaklar ellerinden gelse benim gittiğim doktora ultrasonun zararı var mı diye sormuştum adamın eşi hamileymiş 15 günde bir bakıyorum demişti, aferin dedim bende içimden yinede şüphelerim var zararı olmadığına dair hiç bir kanıt yok... meleklerimiz Allaha emanet :)
şey bende bişey diycektim
topiğe sadece soru sormak için girmiyorum öyle görünsemde
günlük takip ediyorum ama arada sohbete katılabiliyorum,
dün o yazıyı okuyunca bende üzüldüm açıkcası
inşallah bende yanlış anlayanlardandırım:26:
şey bende bişey diycektim
topiğe sadece soru sormak için girmiyorum öyle görünsemde
günlük takip ediyorum ama arada sohbete katılabiliyorum,
dün o yazıyı okuyunca bende üzüldüm açıkcası
inşallah bende yanlış anlayanlardandırım:26:
ağırlık merkezi der yaaseni sayısalcı seni
canım bacağının altına yastık koyacakmışsın karın kemiği aşağıya doğru çekiyomuş yoksa, hatta hayatın her döneminde bel ağrısını engellemek için bu yöntem kullanılabilirmiş..
gel bacıııııııııımmmm bı yanlış anlaşılmısızkı sorma:)
ya kızlar bu hedıye ısınde akıl verın oğlum 4 e gıdıyor bu sene 4+4 yuzunden sınıfları bolundu oğlumda yenı sınıfa dustu eskı ögretmen ınıfın yarısı ıle devam edıyor , ben her sene begendıgım bı kıtaptan hedıye alırdım ögretmene yenı ögretmene de bu tarz bısey mı alsam bırde eskı ogretmenımıze de almak gerekırmı?
aaayy süpermiş
valla benim kaburgam değil de karnım agrıyo bazen yaa su elevitle kan hapı da kabız yapıyo zaten gıcık oluyorumondan da agrıyo sanırım karnım sizinkiler de muhtemelen meltem ablanın dediği gibidir endişe etmeyin
bebeğğiimmm yazık sana yaaww hakkaten süpriz olacak haaa
bu arada velilerim düşünceli sagolsunlar ya anasınıfı olunca bi de hep ufaklar hergün dua ediyorlar cok ilgileniyon bu halinle bi sancıda kurtul falan diolar ben de cok sevınıyorum :) darısı sizlere inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?