2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi aksamlar herkese, bende bisey sormak istiyorum ben bu kac gündür bebegimi yan tarafimda hissediyorum (sag). sanki kösede saklaniyormus gibi.
hepiniz bebeginizin cinsiyetini ögrendiniz bi ben kaldim halen bilmeyeen

canım benim bebişinde kafası sol aşagıda ayakları sağ yukarda.tepindikçe sağ tarafım darbe alıyo.
bu arada sürpriz olsun diye mi öğrenmemiştin canım sen?

canım benim bebişinde kafası sol aşagıda ayakları sağ yukarda.tepindikçe sağ tarafım darbe alıyo.
yok o nurkubra ıdı bebegımmmm almanyada her ay usg bakılmıyor dıye ogrenemedı ıgrenmesı gereken haftadada gozukmedı dıye bılıyorum

offf bir bilebilsem o da olabilirmiş ama yine de emin olmak istiyo doktorum mutlaka ciğerlerine bakılsın diyo bi de fizik etdavi görsün diyoo...korkuyorum wallahi(((

kaburga ağrısı bende yaşıyorum.bazen hafifliyor.bazen şiddetli.oturma pozisyonuma görede değişebiliyor.druma sordum.ultrasonla baktı.bebek poposunu dayamış kaburgalarına normaldir dedi.arada hafiflemesinide bebeğin pozisyon değiştirmesine bağladı.banada mantıklı geldi.seninkide öyle bişeydir inş. endişelenme.ciğerlerine de baktir ki için rahatlar en azından

benimkide hissettiğim andan beri hep sağda duruyor, totosunu dayadı oraya resmen
niye öğrenmedin ki canım göstermiyor mu? yoksa başka bi sebep mi var?

bizim burda sadece detayli ultrasonda cinsiyete bakiyorlar. oda iki ayda bir yapildigi icin daha örenemedim en son 5 ayliken yapildi ordada göbek bagi bacaklarinin arasindaydin göremedi doktor. bidakide detaylida 18 aralikda yapilacak ins orda ögrenirim ozmnda ögrenmesem süpriz olacak artik

ogrenmeye ugrasma zaten artık nasılsa dogurcan artık:)
HAKLISIN VALAH AZ DOGURACAGIZ

yok meltemin dedigi gibi oldu aynen her ay bakilmiyor ins aralikda ögrenecem ozmnda göstermese süpriz olacak

hayırlı akşamlar
hoşgeldin sana da hayırlı akşamlar anladım canım yaa sürpriz olur aslında öğrenmesen :) eşyaları alırken sıkıntı işte o zamanda, ne enteresan bizim burdakiler her hafta bakacaklar ellerinden gelse benim gittiğim doktora ultrasonun zararı var mı diye sormuştum adamın eşi hamileymiş 15 günde bir bakıyorum demişti, aferin dedim bende içimden yinede şüphelerim var zararı olmadığına dair hiç bir kanıt yok... meleklerimiz Allaha emanet :)

meltem kuşum teşekkürler hemen yanlış anlaşılmışım ama sen doğrusunu anlatmışsın
arkadaşlar msjımı bir daha dikkatli okursa çok sevinirim..

AYSEEYLUL kız seni de kıskandım bizde yok öyle şeyler ama benim
sabit velilerim yok 200 küsür öğrencim var hepsinin velisi el atsa ben herşeyi beleşe getirirdim

bu arada benim de geceleri yan taraflarım ağrıyo ama sizin dediğiniz gibi
değil sanırım benimki ağırlık merkezimin değişmesinden kaynaklı çünkü yandaki
leğen kemiklerim ağrıyo.

ağırlık merkezi der yaa seni sayısalcı seni
canım bacağının altına yastık koyacakmışsın karın kemiği aşağıya doğru çekiyomuş yoksa, hatta hayatın her döneminde bel ağrısını engellemek için bu yöntem kullanılabilirmiş..

3. sınıf öğretmeniyim... dünya tatlısı çocuklarım da var, çileden çıkaranlar da :)))

karaciğer dalak ağrım gün içinde çoğunlukla oluyor. bazen şiddetleniyor bazen azalıyor ...

eşim anlayışlı ama ne bileyim oranın şartları falan umut ediyordur belki ama annem de ben de ona gelememe sebeplerimi anlattım hatta kendisi gelme çocuğumuzu düşün yeter dedi ama ne bileyim içim rahat etmiyor işte... çok özledim ben ya..... :

gel bacıııııııııımmmm bı yanlış anlaşılmısızkı sorma:)
ya kızlar bu hedıye ısınde akıl verın oğlum 4 e gıdıyor bu sene 4+4 yuzunden sınıfları bolundu oğlumda yenı sınıfa dustu eskı ögretmen ınıfın yarısı ıle devam edıyor , ben her sene begendıgım bı kıtaptan hedıye alırdım ögretmene yenı ögretmene de bu tarz bısey mı alsam bırde eskı ogretmenımıze de almak gerekırmı?

Eki Görüntüle 557638 üç dört sene sonra ihtiyacımız olabilir kızlar

aaayy süpermiş
valla benim kaburgam değil de karnım agrıyo bazen yaa su elevitle kan hapı da kabız yapıyo zaten gıcık oluyorum ondan da agrıyo sanırım karnım sizinkiler de muhtemelen meltem ablanın dediği gibidir endişe etmeyin
bebeğğiimmm yazık sana yaaww hakkaten süpriz olacak haaa
bu arada velilerim düşünceli sagolsunlar ya anasınıfı olunca bi de hep ufaklar hergün dua ediyorlar cok ilgileniyon bu halinle bi sancıda kurtul falan diolar ben de cok sevınıyorum :) darısı sizlere inşşş

ya bence zarari yok , orda nasil bilmyiorum ama bizim burda altan bakilyior sadece detayli ultrasonda göbekden bakiyorlar, altan bakmak cokda iyi degilmis diye duydum, ben mesela gecen sene eylülde evlendim o ay hamile kaldim ama ne yaziki bebegim iki ayliken karnimda öldü, oyüzden bunda cok korkuyordum (halen korkuyorum ;-)), kadin doktorum bana her hafta yada iki haftada bir gelebilirsin dedi, korktugum icin rahatlarsin dedi gidiyordum ozamanlar daha yeniydi ondan sonra herkes giibi ayda bir yapdi, altan cok bakilmasi iyi olmadigi icin, ama göbekdende bakildiginda zarari varmi bilmyiorum. ahh keske benim esimde doktor olsaydi her biseyde giderdim, yada bi sorunum olsa hemen cvp ala bilirdim

Herkese iyi akşamlar,geçmişi okudum azcık sonra geldim oğluşumla bu kaburga ağrısından bahsedilmiş benimde sağ kaburgama dayanıyor resmen dr gösterdi poposunun orda kemiğini dayıyor ondan dedi artık anlıyorum dönüp popoyu dayadığını ve şuan da var devirdi gene oğlum:) ben şeklimi değiştirince düzeliyor ben mi rahatsız ediyorum paşayı nedir:).benimde velilerim değil ama arkadaşlarım sağolsun hepsi nasılsa hediye alacaz ihtiyacın olsun dedi birisi bornoz takımını birisi nevresim birisi ateş ölçer derken bayağı bişey oldu annemler ve ablamlarda paylaştı ben çok bişey almadım valla

şey bende bişey diycektim
topiğe sadece soru sormak için girmiyorum öyle görünsemde
günlük takip ediyorum ama arada sohbete katılabiliyorum,
dün o yazıyı okuyunca bende üzüldüm açıkcası
inşallah bende yanlış anlayanlardandırım:26:

Ne yazısı yaw ben göremedim ama herkes bir şeylerden bahsediyor anlayamadım.

Ne yazısı yaw ben göremedim ama herkes bir şeylerden bahsediyor anlayamadım.

kız çok güldüm ben hiç sayısal yönünden bakmamıştım :)
ay o yastık koymayı denedim ama çok rahatsız oldum gece sağa dönerken
yastığı alıyorum sağa dönüyorum sola dönerken yastığı alıyorum sola dönüyorum :)
böyle böyle gece yastıkla bi sağa bi sola çok komik oluyo ama her dönüşte uyanıyorum.

he bacım biz birbirimizi anlıyoz yeter :)
kuşum her öğretmene alması gerekmez bence hangisini daha çok seviyosa
ona alsın hatta illa alcak die de bişey yok, ben en çok kendi elleriyle bana
yaptıkları boncuklu bileklikleri beğenmiştim :)

kuzummmmm meltemi yaşlı yaptın sen de ben de 24 yaşındayım
meltem topiğimizin ablası ama manevi ablası o yetiş bacım o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…