- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.501
ay benim tembel annem yatağı yastığı
ben yapcam dio henüz tık yok ama yapcam dio die bende
hiç araştırmadım o yüzden.
daha yatak sadece bi sürü eşyadan biri her biri için böyle düşünüyoruz
aman sağlıklı sıhhatli gelsinler de eşya flan bi şekilde oluyo işte.
cnm ben de Nuna Pepp düşünüyorum çok hafif dimi? ama puset entegre edilebiliyor öuydu onu hatırlaamdım??? bir de ne kadara aldınız siz?
nıye kı hatun kıs kıs guluyom ben hatun ordaaaa nerden cıkarıdn:)
Ya bir şey danışayım size park yatak aldık oğluşumada içine yatak almadık daha onu ne yapsam şu visco özellikli olandan mı alayım yoksa pamuk olanlarıda çıkmış pamuk mu alayım?
kız neden kızayım sana durduk yereeeeee:))) allammmm hormonların tavan yapmıs senınnnnnnn :)Ne bilim kızma ben uyarayım da kızma sen . 91 doğumluyum ben benden küçük var mı topikte. Bazıları çok küçük anne olmussun diyor da ne alakası varsa kabul etmiyorum ben :)
kız neden kızayım sana durduk yereeeeee:))) allammmm hormonların tavan yapmıs senınnnnnnn :)
seda ecrın var galıba oda 91 lı
Aynen öyle canım az da kaldı heyecanlanıyorum artık kucağıma alacağım gün yaklaştıkça:)ayyyyyy ev de bir ses bir nefes daha olacak ağlayacak aaayyyy bak bide tekme attı evet annecim der gibi :)))))))
annen son ana bırakıyor galiba
yatak konusunda benim de kafam karışık, ortopedik olanları denettik mağazada çok yüksek oluyor, pamuk olanlar da çok ince kalıyor. napcağımı bilemedim. eski annelere danışmak lazım
Valla ne bileyim danışıyorum da herkes ayrı bişey diyor.Bir arkadaş kendisi eski usul yün yatak koymuş park yatağın içine birisi o visco dan kullanıyor bende büyük ihtimalle visco alabilirim gibi geliyor.satan adam bide üstüne battaniye koyarsın bilmem ne dedi ben koymayı düşünmüyorum yatağına bide alez falan alırım sonrada nevresim sererim üst üste ne gerek var ki anlamadım.evim zaten hamam gibi sıcak bide altında onlar pişer kuzum yaa..
canım sorduğun yatakları karşılaştıracak bir bilgim yok ama, sadece çocuğun yattığı yatağın çok yumuşak olmaması gerekiyormuş onu biliyorum, bunu göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsin, öyle battaniye sermekle fln olmaz bence adam akıllı yatak olması lazım.. artık yün mü olur pamuk mu yoksa visko mu bilemiyorum...Valla ne bileyim danışıyorum da herkes ayrı bişey diyor.Bir arkadaş kendisi eski usul yün yatak koymuş park yatağın içine birisi o visco dan kullanıyor bende büyük ihtimalle visco alabilirim gibi geliyor.satan adam bide üstüne battaniye koyarsın bilmem ne dedi ben koymayı düşünmüyorum yatağına bide alez falan alırım sonrada nevresim sererim üst üste ne gerek var ki anlamadım.evim zaten hamam gibi sıcak bide altında onlar pişer kuzum yaa..
ben almadım ama ablamda var çok sık kullanmıyordu en son bildiğim kadarıyla, kendin yapamıyor musun canım?yoğurt yapma makinası alan var mııı???
yatak konusunda benim de kafam karışık, ortopedik olanları denettik mağazada çok yüksek oluyor, pamuk olanlar da çok ince kalıyor. napcağımı bilemedim. eski annelere danışmak lazım
Bende park yatak düşünüyorum ve çok kalın olmayacak şekilde yün yatak yaptıracağım öyle daha sağlıkli olur diye düşündüm . Bir kaç tane baktım park yatak için hiç hoşuma gitmedi
Ne bilim kızma ben uyarayım da kızma sen . 91 doğumluyum ben benden küçük var mı topikte. Bazıları çok küçük anne olmussun diyor da ne alakası varsa kabul etmiyorum ben :)
bi aralar en kücügü bendim burda, sen geldin en kücügü sensin suan ben 90 dogumliyim
yoğurt yapma makinası alan var mııı???
ben almadım ama ablamda var çok sık kullanmıyordu en son bildiğim kadarıyla, kendin yapamıyor musun canım?
yerim ben onları ya şimdiden bizde buradayız diyolar
sağlıkla kucağımıza da alsak oh dicez artık:)
kız doğuracam 29. haftama geldim daha nereye
bırakıyo:) çocuğu koltuklara mı yatırayım :)
Tacını kaptım desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?