2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

annen son ana bırakıyor galiba

cnm ben de Nuna Pepp düşünüyorum çok hafif dimi? ama puset entegre edilebiliyor öuydu onu hatırlaamdım??? bir de ne kadara aldınız siz?

selam canım, evet nuna pepp hafif ve katlanması açılması çok çok kolay, tek elle ben şu halimle açıp kapayabiliyorum kaldırabiliyorum. puset de takılabiliyor. küçük bir aparatla takılabilior ana kucakları.bizim ana kucağının markası maxi cosi.
arabayı 549 a aldık.onu alana 250 lik hasır sepetli beşik 50 tl idi , onu da aldık..tavsiye ederim..çok araştırdık çünkü biz.

Ya bir şey danışayım size park yatak aldık oğluşumada içine yatak almadık daha onu ne yapsam şu visco özellikli olandan mı alayım yoksa pamuk olanlarıda çıkmış pamuk mu alayım?

yatak konusunda benim de kafam karışık, ortopedik olanları denettik mağazada çok yüksek oluyor, pamuk olanlar da çok ince kalıyor. napcağımı bilemedim. eski annelere danışmak lazım

Ne bilim kızma ben uyarayım da kızma sen . 91 doğumluyum ben benden küçük var mı topikte. Bazıları çok küçük anne olmussun diyor da ne alakası varsa kabul etmiyorum ben :)
kız neden kızayım sana durduk yereeeeee:))) allammmm hormonların tavan yapmıs senınnnnnnn :)
seda ecrın var galıba oda 91 lı

Aynen öyle canım az da kaldı heyecanlanıyorum artık kucağıma alacağım gün yaklaştıkça:)ayyyyyy ev de bir ses bir nefes daha olacak ağlayacak aaayyyy bak bide tekme attı evet annecim der gibi :)))))))

yerim ben onları ya şimdiden bizde buradayız diyolar
sağlıkla kucağımıza da alsak oh dicez artık:)

annen son ana bırakıyor galiba

kız doğuracam 29. haftama geldim daha nereye
bırakıyo:) çocuğu koltuklara mı yatırayım :)

yatak konusunda benim de kafam karışık, ortopedik olanları denettik mağazada çok yüksek oluyor, pamuk olanlar da çok ince kalıyor. napcağımı bilemedim. eski annelere danışmak lazım

Valla ne bileyim danışıyorum da herkes ayrı bişey diyor.Bir arkadaş kendisi eski usul yün yatak koymuş park yatağın içine birisi o visco dan kullanıyor bende büyük ihtimalle visco alabilirim gibi geliyor.satan adam bide üstüne battaniye koyarsın bilmem ne dedi ben koymayı düşünmüyorum yatağına bide alez falan alırım sonrada nevresim sererim üst üste ne gerek var ki anlamadım.evim zaten hamam gibi sıcak bide altında onlar pişer kuzum yaa..

Bende park yatak düşünüyorum ve çok kalın olmayacak şekilde yün yatak yaptıracağım öyle daha sağlıkli olur diye düşündüm . Bir kaç tane baktım park yatak için hiç hoşuma gitmedi

canım sorduğun yatakları karşılaştıracak bir bilgim yok ama, sadece çocuğun yattığı yatağın çok yumuşak olmaması gerekiyormuş onu biliyorum, bunu göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsin, öyle battaniye sermekle fln olmaz bence adam akıllı yatak olması lazım.. artık yün mü olur pamuk mu yoksa visko mu bilemiyorum...

Bende park yatak düşünüyorum ve çok kalın olmayacak şekilde yün yatak yaptıracağım öyle daha sağlıkli olur diye düşündüm . Bir kaç tane baktım park yatak için hiç hoşuma gitmedi

neyse ne güzeli gideyim mağzaya şöyle hepsini elleyim bi sertliğine falan bakayım öyle kararımı vereyim:)

ben almadım ama ablamda var çok sık kullanmıyordu en son bildiğim kadarıyla, kendin yapamıyor musun canım?

daha önce hiç denemedim ama kıvamını tutturamam gibi geliooo canımm.. perşembe günü a 101 e arzumun yoğurt yapma makinası geliomuşş fiyatıda gayet uygun alsam mı acaba die düşündüm bebeiş doğuncada günlük yaparım dieee :)))

annen sana 9 doğurtturma taraftarı sanırımen iyisi sen söyle annene napıorsun ne hazırlık yaptın gibilerindensende kurtul stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…