2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
daha önce hiç denemedim ama kıvamını tutturamam gibi geliooo canımm.. perşembe günü a 101 e arzumun yoğurt yapma makinası geliomuşş fiyatıda gayet uygun alsam mı acaba die düşündüm bebeiş doğuncada günlük yaparım dieee :)))
bende ilk yaptığım zamanlarda hiç tutturamıyodum sonradan sıcaklığını ayarlamayı öğreniyor insan :), şimdi fena olmuyor en azından doğal,
alabilirsin tabiki senin tercihene bağlı. tabi elektrikle çalışan bir şey sonuçta ısıtıyor sürekli, elektrikli ısıtıcıları pek önermiyolarlar elektromanyetik alan oluşturduğu için böyle bir hassasiyetin var mı bilmiyorum ama yinede söylemek istedim.. seçim sana kalmış, ben beceremem yinede alayım dersen sen bilirsin..

Son düzenleme:
annen sana 9 doğurtturma taraftarı sanırım:9::9::9:en iyisi sen söyle annene napıorsun ne hazırlık yaptın gibilerinden:27:sende kurtul stresten:9:

ay çok güzel söledin cnm aynen 9 doğutturuyo
kız ben öle sölesem ben suçlu olurum en iyisi ben
ona bişey demiyim kendi eksiklerimi kendim tamamlayayım
ben alacaktım flan derse de anne doğuracam daha ne zaman
alacaktın diyim bari :) ay kocama mahçup oluyorum kaynanam bi
sürü şey yaptı eee kocam da diyo annen napıo die ben de yapıodur heralde
bişeyler diyorum :) bakalım artık sonunda görcez galiba :)

meltem abla ahmet ümit'in son kitaplarından birini alabilirsin :) ben istanbul hatırasını okudum bi gecede bitirdim ama sultanı öldürmek i okuma fırsatım olmadı eminim o da harikadır ;)

Hormonlar konusundaki tespitin doğru aglamaktan surat şeklim değişmeye başlayacak yakında göz altlarım karardı :)
:)))) bende bende

yoğurt yapma makinası alan var mııı???

daha önce hiç denemedim ama kıvamını tutturamam gibi geliooo canımm.. perşembe günü a 101 e arzumun yoğurt yapma makinası geliomuşş fiyatıda gayet uygun alsam mı acaba die düşündüm bebeiş doğuncada günlük yaparım dieee :)))
bende arzumun yogurt makınası var ama tavsıye etmem sutu tencerede ısıtıp yogurtla mayalayıp makınanın kabına yada kavanozlarına boşaltıyorsun o sadece bellı bır ısıda tutuyor ayol ne ugrascam tencereyı sar sofra bezıne aynı sey:)
meltem abla ahmet ümit'in son kitaplarından birini alabilirsin :) ben istanbul hatırasını okudum bi gecede bitirdim ama sultanı öldürmek i okuma fırsatım olmadı eminim o da harikadır ;)
onuda ekleyeyım lısteye sagol canım

bende ilk yaptığım zamanlarda hiç tutturamıyodum sonradan sıcaklığını ayarlamayı öğreniyor insan :), şimdi fena olmuyor en azından doğal,
alabilirsin tabiki senin tercihene bağlı. tabi elektrikle çalışan bir şey sonuçta ısıtıyor sürekli, elektrikli ısıtıcıları pek önermiyolarlar elektromanyetik alan oluşturduğu için böyle bir hassasiyetin var mı bilmiyorum ama yinede söylemek istedim.. seçim sana kalmış, ben beceremem yinede alayım dersen sen bilirsin..

haklısın ben o yönden düşünmemeiştim hiççç:((

ay çok güzel söledin cnm aynen 9 doğutturuyo
kız ben öle sölesem ben suçlu olurum en iyisi ben
ona bişey demiyim kendi eksiklerimi kendim tamamlayayım
ben alacaktım flan derse de anne doğuracam daha ne zaman
alacaktın diyim bari :) ay kocama mahçup oluyorum kaynanam bi
sürü şey yaptı eee kocam da diyo annen napıo die ben de yapıodur heralde
bişeyler diyorum :) bakalım artık sonunda görcez galiba :)

:9::9::9:en iyisi beklemek senin için:9:

bebeği kucağıma aldığım emzirdiğim günleri hayal ettikçe içim bi tuhaf oluyor, heyecan mı korku mu bilemiyorum...:44:
herkes bebeği doğurmaktan korkuyor ama ben büyütmekten daha çok korkuyorum.. arkadaşların şımarık söz dinlemeyen ve en kötüsüde mutsuz çocuklarını gördükçe bende mi böyle olucam diye endişelenmeden edemiyorum :50:

sütü ısıt ılınsın mayasını dök sar beze tamam

Back
X