- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
- #25.481
yani şu ana kadar ne zararı ispatlanmış ne de zararsız olduğu artık yapacak bişey yok, girdik hepimiz zaten,ya bence zarari yok , orda nasil bilmyiorum ama bizim burda altan bakilyior sadece detayli ultrasonda göbekden bakiyorlar, altan bakmak cokda iyi degilmis diye duydum, ben mesela gecen sene eylülde evlendim o ay hamile kaldim ama ne yaziki bebegim iki ayliken karnimda öldü, oyüzden bunda cok korkuyordum (halen korkuyorum ;-)), kadin doktorum bana her hafta yada iki haftada bir gelebilirsin dedi, korktugum icin rahatlarsin dedi gidiyordum ozamanlar daha yeniydi ondan sonra herkes giibi ayda bir yapdi, altan cok bakilmasi iyi olmadigi icin, ama göbekdende bakildiginda zarari varmi bilmyiorum. ahh keske benim esimde doktor olsaydi her biseyde giderdim, yada bi sorunum olsa hemen cvp ala bilirdim![]()
şimdi artık hareketlerini hissediyoruz canım ona bakarak içinde korkuyu atlatabilirsin, inş sağ salim doğacak hepimizinki amin.
takılmayın yahu şu mevzuya, kendi adıma konuşuyorum sadece soru sorsanızda olur ben cevaplarım gördüysem ve biliyorsam, burası herkese açık bi ortam rahat olalım arkadaşlar, bizim kızları yanlış anlamışsınız sizşey bende bişey diycektim
topiğe sadece soru sormak için girmiyorum öyle görünsemde
günlük takip ediyorum ama arada sohbete katılabiliyorum,
dün o yazıyı okuyunca bende üzüldüm açıkcası
inşallah bende yanlış anlayanlardandırım:26: