• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya bence zarari yok , orda nasil bilmyiorum ama bizim burda altan bakilyior sadece detayli ultrasonda göbekden bakiyorlar, altan bakmak cokda iyi degilmis diye duydum, ben mesela gecen sene eylülde evlendim o ay hamile kaldim ama ne yaziki bebegim iki ayliken karnimda öldü, oyüzden bunda cok korkuyordum (halen korkuyorum ;-)), kadin doktorum bana her hafta yada iki haftada bir gelebilirsin dedi, korktugum icin rahatlarsin dedi gidiyordum ozamanlar daha yeniydi ondan sonra herkes giibi ayda bir yapdi, altan cok bakilmasi iyi olmadigi icin, ama göbekdende bakildiginda zarari varmi bilmyiorum. ahh keske benim esimde doktor olsaydi her biseyde giderdim, yada bi sorunum olsa hemen cvp ala bilirdim :1::1::emir_bebek:
yani şu ana kadar ne zararı ispatlanmış ne de zararsız olduğu artık yapacak bişey yok, girdik hepimiz zaten,
şimdi artık hareketlerini hissediyoruz canım ona bakarak içinde korkuyu atlatabilirsin, inş sağ salim doğacak hepimizinki amin.
şey bende bişey diycektim:17:
topiğe sadece soru sormak için girmiyorum öyle görünsemde
günlük takip ediyorum ama arada sohbete katılabiliyorum,
dün o yazıyı okuyunca bende üzüldüm açıkcası
inşallah bende yanlış anlayanlardandırım:26:
takılmayın yahu şu mevzuya, kendi adıma konuşuyorum sadece soru sorsanızda olur ben cevaplarım gördüysem ve biliyorsam, burası herkese açık bi ortam rahat olalım arkadaşlar, bizim kızları yanlış anlamışsınız siz :49::49:

yani şu ana kadar ne zararı ispatlanmış ne de zararsız olduğu artık yapacak bişey yok, girdik hepimiz zaten,
şimdi artık hareketlerini hissediyoruz canım ona bakarak içinde korkuyu atlatabilirsin, inş sağ salim doğacak hepimizinki amin.
takılmayın yahu şu mevzuya, kendi adıma konuşuyorum sadece soru sorsanızda olur ben cevaplarım gördüysem ve biliyorsam, burası herkese açık bi ortam rahat olalım arkadaşlar, bizim kızları yanlış anlamışsınız siz :49::49:
heeeee sevin bizi mırrrrrrrrrrrrrrrrr:))))

gel bacıııııııııımmmm bı yanlış anlaşılmısızkı sorma:)
ya kızlar bu hedıye ısınde akıl verın oğlum 4 e gıdıyor bu sene 4+4 yuzunden sınıfları bolundu oğlumda yenı sınıfa dustu eskı ögretmen ınıfın yarısı ıle devam edıyor , ben her sene begendıgım bı kıtaptan hedıye alırdım ögretmene yenı ögretmene de bu tarz bısey mı alsam bırde eskı ogretmenımıze de almak gerekırmı?
canım kitap gelse ben çok mutlu olurdum, şimdiye kadar sadece bir tane kitap aldım :50: bence bi öğretmene edilebilecek en güzel hediye, öyle çiçek süs eşyası fln alıyolar, hediye sonuçta ama kullanılmıyor onların yerine 5 arkadaş bi kitap alsalar ne makbule geçer.. bence güzel düşünmüşsün...

Ya bir şey danışayım size park yatak aldık oğluşumada içine yatak almadık daha onu ne yapsam şu visco özellikli olandan mı alayım yoksa pamuk olanlarıda çıkmış pamuk mu alayım?

kız çok güldüm ben hiç sayısal yönünden bakmamıştım :)
ay o yastık koymayı denedim ama çok rahatsız oldum gece sağa dönerken
yastığı alıyorum sağa dönüyorum sola dönerken yastığı alıyorum sola dönüyorum :)
böyle böyle gece yastıkla bi sağa bi sola çok komik oluyo ama her dönüşte uyanıyorum.
ay yastığa sahip çıkması biraz zor oluyor evet :1: ben bi tane sağıma bi tane soluma koyuyorum :52::52: bazen birini eşime kaptırıyorum gerçi ama :D:D olsun, komodinde bi tane de yedek durursa sorun halledilir sanırım :1:

amin canim insallah
ben karıştırmışım canım.ama sürpriz olursa o da güzel olur:))[/QUO

benlen esim fazla takmyioruz kafaya ama etrafimizdakiler bizden cok sabirsizlar. ben sadece oda icin ögrenmek isterim ona göre odasini düzenlerim ögrenmesemde cani sagolsun bebisimin odayida bi türlü hal ederim :3: . neyse harseyin hayirlis hersey onlarin keyfine göre biz nekadar merak etsekde onlar göstermek istemese beklemekden baska yapailecegimiz bisey yok :1::1:

canım kitap gelse ben çok mutlu olurdum, şimdiye kadar sadece bir tane kitap aldım :50: bence bi öğretmene edilebilecek en güzel hediye, öyle çiçek süs eşyası fln alıyolar, hediye sonuçta ama kullanılmıyor onların yerine 5 arkadaş bi kitap alsalar ne makbule geçer.. bence güzel düşünmüşsün...

Ya bir şey danışayım size park yatak aldık oğluşumada içine yatak almadık daha onu ne yapsam şu visco özellikli olandan mı alayım yoksa pamuk olanlarıda çıkmış pamuk mu alayım?
ben hep kıtap aldım arkadaslar altın takı falan dedıler ev esyası dedıler bana tuhaf gelıyor hedıye olmakta cıkıyor ozaman ılk sene ucurtma avcısı ıle bın muhtesem gunesı almıstım 2. sene ayse kulın turkanı aldım gecen sene kı kıtap adını unuttum , bu senekı ögretmenı tanımıyorum zevkını bılmıyorum akıl versene ne alayım ıdealıst sosyal bır ögretmen

AYSEEYLUL kız seni de kıskandım bizde yok öyle şeyler ama benim
sabit velilerim yok 200 küsür öğrencim var hepsinin velisi el atsa ben herşeyi beleşe getirirdim:9:
bu arada benim de geceleri yan taraflarım ağrıyo ama sizin dediğiniz gibi
değil sanırım benimki ağırlık merkezimin değişmesinden kaynaklı çünkü yandaki
leğen kemiklerim ağrıyo.
nazar etme hocam bakarsın seninkilerde alır bişey :):) ya anasınıfı olunca bizimkiler sık sık bırakırken alırken görüşüyorlar o yüzden kolay organize oluyorlar sizinkilerin daha zor organize olmaları ;)
eşim anlayışlı ama ne bileyim oranın şartları falan umut ediyordur belki ama annem de ben de ona gelememe sebeplerimi anlattım hatta kendisi gelme çocuğumuzu düşün yeter dedi ama ne bileyim içim rahat etmiyor işte... çok özledim ben ya..... :
Allah kavuştursun kurtarsın inş yaa özlenmez mi yaaa bi de şimdi daha duygusal mızmız oluyo insan zaten inşallah kısa zamanda biter bu durum :14:
ya kızlar bu hedıye ısınde akıl verın oğlum 4 e gıdıyor bu sene 4+4 yuzunden sınıfları bolundu oğlumda yenı sınıfa dustu eskı ögretmen ınıfın yarısı ıle devam edıyor , ben her sene begendıgım bı kıtaptan hedıye alırdım ögretmene yenı ögretmene de bu tarz bısey mı alsam bırde eskı ogretmenımıze de almak gerekırmı?
valla meltem abla bence sevıyorsanız alın yoksa hoca öyle bi beklenti içinde olmaz zati

ay yastığa sahip çıkması biraz zor oluyor evet :1: ben bi tane sağıma bi tane soluma koyuyorum :52::52: bazen birini eşime kaptırıyorum gerçi ama :D:D olsun, komodinde bi tane de yedek durursa sorun halledilir sanırım :1:

kız kocişlere yatakta yer kalmaz o zaman
o zaman bi tarafıma yastık koyayım diğer tarafı da kocişi yastık
yerine kullanayım olmaz mı :9:

ben de park yatak aldım ama içine henüz
yatak almadım ama park yataklar hafif olduğu için
yatağının da hafif olması gerekiyo pamuk ağır olmaz mı
ayrıca o visco özellikli nasıl oluyor ben bilmiyorum ?

ben hep kıtap aldım arkadaslar altın takı falan dedıler ev esyası dedıler bana tuhaf gelıyor hedıye olmakta cıkıyor ozaman ılk sene ucurtma avcısı ıle bın muhtesem gunesı almıstım 2. sene ayse kulın turkanı aldım gecen sene kı kıtap adını unuttum , bu senekı ögretmenı tanımıyorum zevkını bılmıyorum akıl versene ne alayım ıdealıst sosyal bır ögretmen
su sıralar kıtap zevkım tuhaflastı en son pucca gunluklerı okudum ortttmene ayıp olur karızmayı cızdırmeyelım sonra:)

kaburga mı karaciğer mi dalak mı böbrek mi hiç bilmiyorum :) ama bende de var o ağrıdan özellikle sol tarafımda ve oturunca daha çok hissediyorum. Meltem sen kaç yaşında anne oldun ?

ya altındır ev eşyasıdır hem herkesin gücü yetmez hemde alacaksın belki zevkine uygun olmayacak hiç gerek yok bence..
uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş ikiside çok güzel :) ben bu aralar nazan bekiroğlu'nun nar ağacı kitabını okuyorum çok hoşuma gitti alınabilir bence, bundan öncede iskender pala "iki dirhem bir çekirdek" kitabını okumuştum bu da olabilir.. , sürekli kullandığımız deyimlerin nerden geldiğini anlatıyor hikayelerle, çok eğlenmiştim okurken, sınıfta çocuklara da okumayı planlıyorum arada sırada sıkıldıklarında :)

Ya pamuk yatakta park yatak için üretilmiş olanları varmış,visco valla anlamadım ama daha iyiymiş birde sünger olnaları varmış onu zaten hiç tavsiye etmiyorlar.hep visco diyorlar elinin izi falan çıkmış nette baktım kadının iyi zahir övdüklerine göre:) amaan valla ne zor iş bunlar karar vermek yani:)

kaburga mı karaciğer mi dalak mı böbrek mi hiç bilmiyorum :) ama bende de var o ağrıdan özellikle sol tarafımda ve oturunca daha çok hissediyorum. Meltem sen kaç yaşında anne oldun ?
20:1::1::1::1:

ya altındır ev eşyasıdır hem herkesin gücü yetmez hemde alacaksın belki zevkine uygun olmayacak hiç gerek yok bence..
uçurtma avcısı ve bin muhteşem güneş ikiside çok güzel :) ben bu aralar nazan bekiroğlu'nun nar ağacı kitabını okuyorum çok hoşuma gitti alınabilir bence, bundan öncede iskender pala "iki dirhem bir çekirdek" kitabını okumuştum bu da olabilir.. , sürekli kullandığımız deyimlerin nerden geldiğini anlatıyor hikayelerle, çok eğlenmiştim okurken, sınıfta çocuklara da okumayı planlıyorum arada sırada sıkıldıklarında :)
nakayım dnr da bu kıtaplara sagol tatlım

Ya pamuk yatakta park yatak için üretilmiş olanları varmış,visco valla anlamadım ama daha iyiymiş birde sünger olnaları varmış onu zaten hiç tavsiye etmiyorlar.hep visco diyorlar elinin izi falan çıkmış nette baktım kadının iyi zahir övdüklerine göre:) amaan valla ne zor iş bunlar karar vermek yani:)

ay benim tembel annem yatağı yastığı
ben yapcam dio henüz tık yok ama yapcam dio die bende
hiç araştırmadım o yüzden.
daha yatak sadece bi sürü eşyadan biri her biri için böyle düşünüyoruz
aman sağlıklı sıhhatli gelsinler de eşya flan bi şekilde oluyo işte.

ay benim tembel annem yatağı yastığı
ben yapcam dio henüz tık yok ama yapcam dio die bende
hiç araştırmadım o yüzden.
daha yatak sadece bi sürü eşyadan biri her biri için böyle düşünüyoruz
aman sağlıklı sıhhatli gelsinler de eşya flan bi şekilde oluyo işte.

Aynen öyle canım az da kaldı heyecanlanıyorum artık kucağıma alacağım gün yaklaştıkça:)ayyyyyy ev de bir ses bir nefes daha olacak ağlayacak aaayyyy bak bide tekme attı evet annecim der gibi :)))))))

Back
X