- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.601
Arkadaşlar öncelikle herkese mrb. Daha öncede yazmıştm ama cevap gelmeyince yazmaya açıkcası biraz çekindim. Her gün okuyorum yazışmaları galiba yazmaya çekiniyorum biraz. Ama bir konu var ki size sormadan edemicem. Bizim bebişimizin ense kalınlığı yüksek çıkmıştı. Sonrasında amniyosentez oldum çok sıkıntılı bir süreçti Allahın izniyle atlattım. Çok şükür genetik bir sorun yokmuş. Ama doktorumuz ileri haftalarda ayrıntılı ultrason ve fetal eko istedi. Dün de onları yaptırdık şükür bişey çıkmadı ama bebişin gelişimi biraz önde gidiyor. Sat'a göre 26 haf 5 günlükken bizimki 28 haft 1 günlük çıktı gebelik şekerimde yok bu duruma biraz aklım takıldı benim durumumda olan var mı? Çok merak ediyorum. Cevaplarsanız çok mutlu olurum. Hepinizi göbüşlerinizden öpüyorum.....
en mantıklısı o olucak heralde canım tek başıma detaylı temizliğe giremem heralde dün akşam balkonun camlarını sildim de yok anammm bizden geçmiş valla artık ne mümküntpzunu al gec derım ben
çok iyiymişş yaaa sizinkiler buraya da gelmez miii ???şekerim istanbulda olsaydın bize yaptırır dın pimapenlerini ben pvc de muhasebeciyim bizim ustalar da yapardı cam temizliğini :)
mrb kızlar bende aranıza katılabilirmiyimm:))) biraz geç oldu ama bilgisayarım bozuktu daha yeni yapılabildi... burası çok güsel bi yer gerçekten bir sürü şey öğrendimmm sayenizde çok güsel bi sohbetiniz var ne güsel herkes 40 yıllık dost gibi birbirinize yardımcı olmanız her bilgiyi paylaşmanız çok güselll... bendeeee aranıza katılmak istiyorummm ama çalıştığım için akşamları bakabiliorum sadece
işte ben de doğuma yakın olsun istiyorum bi kere her yer pırıl pırıl olsun diye en mantıklısı beklemekcanım benim pencerelerden güneş ışığı geçmeyecek nerdeyse...ama ben bekliyorum.. bende zırt pırt 100tl verip kadın çağıramam yani.. doğuma yakın yaptıracağım...
saol canım öyle yapayım ben decnm pimapen değiştirme işi epey pis oluyor ben de geçen sene değiştirdim. ve hemen silmemen gerekiyor köpüğü vb kuruması gerekiyor ben beklemiştim ama ne kadar hatırlamıyorum. yerler falan batabilir onları silip süpürmek iyi olu esincim
zaten cevap yazmışlar ama ben de yazmadan geçemeyeceğim. bu topikte bunun çok tartışması oldu ama sen yanlış konuya takılmışsın arkadaş soru sorup cevabını bile önemsemeden gidiyorlar diye söylemişti. ama biz bu topikte neler neler gördük biri gelir soru sorar , o soruya kimsenin cevabı yoktur diye bişey yazmamıştır sırf bu yüzden bi ara duymadığımız hakaret kalmıyordu. bunların yanlış olduğunu düşünüyoruz. yani birşey sorulduğunda cevap gelmeyebilir , gelip arada kaynayabilir ama bunun için bozulmaya gerek yok diyoruz sadeceiyi akşamlar kızlar,şubat anneleri
kafama takılan birşeyi sormak istiyorum,cevap verirmisiniz bilmiyorum ama..
birkaç gündür muhabbete katılmayan kişilerin sorularına cevap vermemek gibi bir konu dolaşıyor topikte
sladı döneminden beri takipteyim birçok arkadaştan daha fazla vakit geçiriyorum topikte ve diğer topiklerde
cicişler,göbişler..listemi bile meltemin ve belfünün listesinden hazırladım
ama soru sorarsam cevap verilmemesi gerekiyormuş!oysa ben kk yı muhabbet amaçlı oldugu kadar
yardımlaşma amaçlı da bir forum diye biliyorum.ki zaten çoğu kişi burayı o şekilde keşfetmiştir,google amca buraya yönlendirir. yardım etmenin şartının, hergün gelip muhabbet etmek,yazışmak olmasını
çoğunun öğretmen oldugu bir topikte duyunca çok şaşırdım.amacım kesinlikle polemik değil ama bana yanlış geldi ve yazmak istedim .hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
daha önce sordugum bir kaç soruya cevap veren arkadaşlarda teşekkür ediyorum
gece sol tarafına yatmaya çalış. bende de oluyor ara ara bazen nefes bile alamıyorum.iyiakşamlar arkadaşalr.konuyu çok uzun zamandır takip ediyordum ama nedense hiç yazmadım bu zamana kadar ama nerdeyse hergün bi açıp bakıyorum..ben de şubat annesi olacağım inş ama buara bir sıkıntım var..çok ciddi bi kaburga ağrısı yaşıyorum sol tarafımda batma ve ağrı arası tarif edemediğim bi acı..gündüz çok rahatsız etmiyo beni ama geceleri uyuyamıyorum,dönemiyorum hiç bir sey çare olmuyor.doktorumu aradım göğüs hastalıklarına yönlendirdi yrn gidicem. merak ediyorum acaba içinizde ben gibi kaburga batması yaşayan var mııı???
canım tabii ki düşünmüyordur öyle bişey. hem yakınında değil , hem karnın burnunda kolay mı o kadar yol gidip didik didik aranmak falan. bence öyle düşünmüyordur. sadece senin gibi özlüyordur. bu günler de geçecek inşallah Rabbim büyük.of ya, benim de bu sol taraf karaciğer dalak kısmı çok ağrıyor. oraya mı baskı yapıyor acep? bazılarının velisi anakucağı falan almış ne güzel ya ne düşünceli veliler var :))) bizimkiler saçma sapan şeyler... :)))9 amaaaannnn istemiyorum zaten çocuklarıyla ilgilenmiyorlar.... çocuklara bugün çok kızdım küstüm zaten çalışmıyorlar... af dilediler falan ama sonra affettim. çok kötü baırdım... yavrum nasıl tekmeliyor ya çok komik benim göbeğim sivri top gibi bu arada... ne kıçım ne başım hepsi aynı duruyor sadece göbek herkes ne güzel yaaaa diyor :)))) güzel mi bilemicem.... offff yasa ıkacaktı onu bekliyoruz haftaya atttılar yine bu hafta çıkmadı artık rüyamda hep eşimi görüyorum allahım çok kötüyüm yaaaa... ya kızlar eşime açıkladım sürekli gelemem hem çalışıyorum rapor izin alalmıyorum hem hamileyim sadece ayda bir açık görüüşe gelicem dedim ama içim rahat değil yine de her hafta annnem gidiyor.. diyor mudur acaba hiç gelmiyr(((
ayy hakkaten canım ya inşallah bu sefer öğrenirsinnniyi aksamlar herkese, bende bisey sormak istiyorum ben bu kac gündür bebegimi yan tarafimda hissediyorum (sag). sanki kösede saklaniyormus gibi.
hepiniz bebeginizin cinsiyetini ögrendiniz bi ben kaldim halen bilmeyeen
daha çok erken değil mi yaa ? ek besin e en erken 6 aylıkken başlanıyor ?yoğurt yapma makinası alan var mııı???
annem pamuk yaptı park yatak için, büyüyen beşik için visco düşünüyorum ben , tam ortopedikler zararlıymış diye duymuştum.canım sorduğun yatakları karşılaştıracak bir bilgim yok ama, sadece çocuğun yattığı yatağın çok yumuşak olmaması gerekiyormuş onu biliyorum, bunu göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsin, öyle battaniye sermekle fln olmaz bence adam akıllı yatak olması lazım.. artık yün mü olur pamuk mu yoksa visko mu bilemiyorum...
aynı korkular bende de var canım inşallah vatana millete devlete ailemize hayırlı evlatlar yetiştirebiliriz.bebeği kucağıma aldığım emzirdiğim günleri hayal ettikçe içim bi tuhaf oluyor, heyecan mı korku mu bilemiyorum...:44:
herkes bebeği doğurmaktan korkuyor ama ben büyütmekten daha çok korkuyorum.. arkadaşların şımarık söz dinlemeyen ve en kötüsüde mutsuz çocuklarını gördükçe bende mi böyle olucam diye endişelenmeden edemiyorum
gelenler var benim daha öyle aman aman olmadı ama sıkmamak gerekiyor onu.hanımlar sızı takıp edıyrm uzaktan arada da soru soruyrum. sagolasınız cvpta verıyorsunuz. yenı bir sorum olacak benım gogsumden sut mu sıvı neyse artık bıseyler gelmeye başladı arada da sarı renklı bısey de bulasıyor peceteye. sızlerde de başladı mı?
herkese günaydınnnnnnn
güzel bi kahvaltı yaptım dün hamurişi falan abartmıştım bugün vicdanımı temizleme vakti saatli ve dengeli besleneceğimdir:)
göğüste süt gelmesi vardı bir önceki sayfada..arkadaşım alıntı yapmadan yazayım o yapıyo göre bazı annelerde olbiliyor. kesinlikle sıkılmaması oynanmaması gerekiyor doğumu tetiklermiş çünkü.
benim doğuma kadar hiç gelmemişti kızımda bakalım bunda nasıl olacak
meltemmm örtmen sosyal idealist bi öğretmen de siyasi bakışı ne acep?ona göre kitap söylesek
iskender pala alacaksan katre-i matem romanı daha herkesin okuyabileceği romanlardan. od falan biraz aha ağır kaçıyor
zülfü den serenad falan alabilirsin ama onu da okumuş mudur bilmem
taş kağıt makas diye bir roman var hepinize tavsiye ediyorum onu da alabilirsin.
Türkçeci olarak bu konuya el atmadan duramadım:)))
yalnız bu ne çelişkidir yazım hatalarıyla dolu bir yazının sonuna utanmadan branşımı yazıyorum
İyi geceler kizlaaarrrr... Kocis mac izliyo onun yuzunden dogurcam
Ayni alt acmadan daha once arkadasa almistim smd kendime bulamiyom.nerden aldin kaca aldin kuzum?
evet bende de başladı. 1 hafta oluyor. endişelenecek bişey yokmuş. süt üretmeye başladık :)hanımlar sızı takıp edıyrm uzaktan arada da soru soruyrum. sagolasınız cvpta verıyorsunuz. yenı bir sorum olacak benım gogsumden sut mu sıvı neyse artık bıseyler gelmeye başladı arada da sarı renklı bısey de bulasıyor peceteye. sızlerde de başladı mı?
evet bende de başladı. 1 hafta oluyor. endişelenecek bişey yokmuş. süt üretmeye başladık :)
yok canım burda hemen hepimizin bebegı bır yada 2 hafta onden gıdıyor stres yapma ben en son 24+4 haftalık tım 26+4 cıktım usgye gore ve benımkı gec dollenme degıl vaktını bılıyorum yanı tamamen bebegın boyu ve kılosu ılealakalıArkadaşlar öncelikle herkese mrb. Daha öncede yazmıştm ama cevap gelmeyince yazmaya açıkcası biraz çekindim. Her gün okuyorum yazışmaları galiba yazmaya çekiniyorum biraz. Ama bir konu var ki size sormadan edemicem. Bizim bebişimizin ense kalınlığı yüksek çıkmıştı. Sonrasında amniyosentez oldum çok sıkıntılı bir süreçti Allahın izniyle atlattım. Çok şükür genetik bir sorun yokmuş. Ama doktorumuz ileri haftalarda ayrıntılı ultrason ve fetal eko istedi. Dün de onları yaptırdık şükür bişey çıkmadı ama bebişin gelişimi biraz önde gidiyor. Sat'a göre 26 haf 5 günlükken bizimki 28 haft 1 günlük çıktı gebelik şekerimde yok bu duruma biraz aklım takıldı benim durumumda olan var mı? Çok merak ediyorum. Cevaplarsanız çok mutlu olurum. Hepinizi göbüşlerinizden öpüyorum.....
ben de sefaköyde oturuyorum. nereden alışveriş yapıyorsun merak ettim. armonipark içindeki mağazalar mı yoksa.birsy merhaba, sanırım sen de istanbul'da oturuyorsun. ben de istanbul küçükçekmece sefaköyde oturuyorum, bizim burada bi bebek mağazası var, eğer yakınlardaysan sana tam adını ve yerini söyleyebilirim bir sonraki mesajda. orada aynı alt açmadan var fiyatı 20 lira, ben de alsam mı almasam mı diye çok düşündüm. sen arkadaşına ne güzel bi hediye almışsın öyle.
tüm hamilelerde görülen bir durum değil sanırım.bende yok henüz birşeyyyyy
yok canım burda hemen hepimizin bebegı bır yada 2 hafta onden gıdıyor stres yapma ben en son 24+4 haftalık tım 26+4 cıktım usgye gore ve benımkı gec dollenme degıl vaktını bılıyorum yanı tamamen bebegın boyu ve kılosu ılealakalı
degılım tıckerımı sezeryan tarıhıne gore ayarladım aslında 30 haftalıgımanammm kız meltem sen basbaya 32. haftadasın ya kıı
degılım tıckerımı sezeryan tarıhıne gore ayarladım aslında 30 haftalıgım
oyle gozukuyor yanı son 2 ay:)))))))hımmm 20 ocak yani sezeryan tarihin. anladım
bende sımdı yedım daha yok bıseyyyyyyyyyyyyyyyyyy rennıe ıc?sabah simit yedim midem yanıyooooooooooooooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?