2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
aynen kuzum ya düşünsene sevincini bile yaşayamıyo şuan o kadın sabahdan beri ağlamış ağlamış bebeğim hareket ediyodu şuan etmiyo bile yavrum demiş okdr kötü oldumki
Cok kötü bisey ya allah kimsenin basına vermesin ins... Âmin
Ay ins bizde böyle kolay doğururuz

slm kızlar nasılsınızz bende aranıza yenı katıdım bende bugün 16 haftalık oldum benim doğumumda nisan sonu ala kısmet ederse ikinci bebeğim bir kıızm var bu bebişimn cinsiyetini tam öğrenemdik alah herkezin bebeğini annelere bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin....

Bisey sormak istiyorum aranızda migde gürültüsü yasiyan varmi? Sanki acmisim gibi sürekli sez geliyor internete bakiyim dedim ama nedenini bulamadım
acıkmısın ısteee:))))

kızlar bu arada hepsıburada da bebek telsızlerı ındırımde ben kraftınkını ındırımden 149 a almıstım normalde 189 tl ama su an daha ucuz
Kraft Bebek Dinleme Telsizi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

bide chıcconun da ındırımde
Chicco Klasik Bebek Telsizi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Bisey sormak istiyorum aranızda migde gürültüsü yasiyan varmi? Sanki acmisim gibi sürekli sez geliyor internete bakiyim dedim ama nedenini bulamadım

canım.. valla ben hep açım ne olcek bu halim bilmiyorum.. havalar kötü gidiyor.. ben evdeyim.. ve sürekli yemek yemek istiyorum.. Rabbim yardımcım olsun...

Valla bende anlamadım soramadımda :)) Çatın dar mı demek istedi onuda demez heralde hiç alttan muane etmedi bugune kadar:)) tipimi beğenmedi heralde, gözü tutmadı :))

sen öyle sanbende 37 yaşındayım balıklama atladım ama olsun

canım.. valla ben hep açım ne olcek bu halim bilmiyorum.. havalar kötü gidiyor.. ben evdeyim.. ve sürekli yemek yemek istiyorum.. Rabbim yardımcım olsun...
Valah aynen bende senin durumdayım sürekli yiyorum, mesela misafirlikte olsam yiyemedigim icin migdem yanıyor hep, ama evde ağzımın 1dk durduğunu hatırlamam hep yiyorum. Bu cumada seker testi yapılacak ondanda korkuyorum cok yediğim icin

ben weewell markanın indirime girmesini bekliorum eşimde toptancıları araştıracak bakalım sırada o var almak için

üst komşum hamile cuma gunu doğumu varmışbir çıkıp bakayım onabinada bebiş sesleri yankılanacak bu kış

çıktım görüşürzz kızlar

ben de birde ondan çıktı... şekerim sınırda.. 141 çıktı.. onuda kafaya takıyom.. daha çok tatlı yiyesim geliyor bu sefer...

:)))))) valla işin aslı gerçekten çok kaba olacak ama cuk oturacak kilolu bebek doğurmak için .......... lazım :))))))
ya aslında ona benzer bısey yazdım ve sıldım topıkte yanlış anlaşılmasın dıye gercekten kılolu bebegı dogurmak cok zor anne helak oluyor dogurcam dıye

benimde bebiş önden gidiyor 10 gün kadar erken döllenme falan olabilir demişti bir ara doktorum.şeker çıkmadıysa ve amnion sıvın yeterli ise bilidiğim kadarı ile bir sıkıntı olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…