- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.641
Cok kötü bisey ya allah kimsenin basına vermesin ins... Âminaynen kuzum ya düşünsene sevincini bile yaşayamıyo şuan o kadın sabahdan beri ağlamış ağlamış bebeğim hareket ediyodu şuan etmiyo bile yavrum demiş okdr kötü oldumki
Ay ins bizde böyle kolay doğururuzkızlar hepiniz sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza size taze anne olarak şunları söyleyebilirim 24 mayısta doğum yaptım. gece 3te suyum geldi kalktım doktorumu aradım özel muayenehaneye gidiyordum doktorum hazırlanıp hastaneye yatışımı yapmamı söyledi kendiside sabah 8de gelecekti su geldikten sonra 6 saatte ancak doğum olur dedi.banyomu yaptım giyindim makyajımı yaptım,saçlarım uzun olduğu için çok terlersem dolaşmasın diye ördümsaat 4te hastaneye gittik, yatışım yapıldı nst takipleri falan oldu açılmam 1 cm idi hastaneye yattığımda, sabah 8e kadar 3cm oldu bu arada sancı falan ağrı sızı hiç bişey yok gayet rahat şen şakrak güle oynaya geçti, kalktım koridorlarda yürüdüm açılmam hızlansın diye sonra pilates topu getirdiler odaya üstünde zıpladım yarım saat kadar gerçekten rahatlattı, suni sancıyı saat 10 gibi taktılar 12:40ta doğum gerçekleşti sadece 2 saat sancı çektim ama dayanılmayacak giibi değildi rabbim öyle güzel bir düzen kurmuşki 3 dk sancın sürüyor 1 dk hiçbişeyin yok o sırada nefes alıp dinleniyorsun, doğumhanede 3 defa ıkındım ve doğurdum çoookk kolaydı sakın korkmayın arkadaşlar Allah'a güvenin ve herşey normal giderken kesinlikle sezeryanı tercih etmeyin (sağlık sorunları haricinde) şöyle çevrenize doğaya bakın kuşlar böcekler nasıl doğuruyor, herşey bu düzende yaratılmış vücudumuz o şekilde programlanmış,çektiğiniz sıkıntının sonunda minişinizi kucağınıza aldığınızda bütün acı sancı sıkıntı herşey unutuluyor, doğumdan sonra doğumhanedeyken ebelere 1 sene sonra 2. bebeği doğurucam diyen ilk_ ten sevgilerle umarım biraz rahatlatabilmişimdir,şimdiden hepinize hayırlı doğumlar...
acıkmısın ısteee:))))Bisey sormak istiyorum aranızda migde gürültüsü yasiyan varmi? Sanki acmisim gibi sürekli sez geliyor internete bakiyim dedim ama nedenini bulamadım
Bisey sormak istiyorum aranızda migde gürültüsü yasiyan varmi? Sanki acmisim gibi sürekli sez geliyor internete bakiyim dedim ama nedenini bulamadım
yok yok o tespıtlerım örtttmen olan anneler ıcınde oda benım cocouklugumda ne travma yasadıysam artık oğretmenlerle ılgılı onunla alakalııııı:))))
druna cok guldum yaaa gereklı techızat haaa:) neymıs acep onlar:)
insan bukadarda acikirmi hicacıkmısın ısteee:))))
kızlar bu arada hepsıburada da bebek telsızlerı ındırımde ben kraftınkını ındırımden 149 a almıstım normalde 189 tl ama su an daha ucuz
Kraft Bebek Dinleme Telsizi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bide chıcconun da ındırımde
Chicco Klasik Bebek Telsizi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Bisey sormak istiyorum aranızda migde gürültüsü yasiyan varmi? Sanki acmisim gibi sürekli sez geliyor internete bakiyim dedim ama nedenini bulamadım
Ben hepinizden büyüyüm 37 yaşındayım :)) ilk çocuğum ama tecrübesiz değilim ha annelik gibi bir tecrübem yok ama benden küçük 3 kardeş ve erken evlenen ablamın 3 çocuğu ve yine benden erken evlenen erkek kardeşimin bebeği ile çok içli dışlı büyüdüm onları ben büyüttüm 16 yaşımdan beri çevremde hep bebek var.
Hamilelik sürecinden bi haberim ama hamileliğimde şeker sorunumdan başka bir sıkıntı vermedi bana çok sağolsun :)) o yüzden hepinizin ablası olmaya sanırım ben adayım hahahahaa)))
Ha bu arada meltem hayalinde suratsız yaşlı başlı bir kadın canlanmasın :))))))))))) ( topiktekileri hayalinde canlandırdığını biliyoruz hehehe ) yaşımı hiç göstermem minyonum zaten son 2 seneyi saymazsak 50 kilonun üzerine 35 yaşına kadar hiç çıkmadım son iki senedir de 55- 56 arasında gidip geldim :)) hamileliğim boyunca sanırım 9 kilo aldım şu anda 68 felan oldum. Doktorum şekerden dolayı bebeğimin iri olabileceği söyledi ve dedi ki hedefimiz iri bebek değil ve iri bebek doğurmak için sende gerekli tehcizat yok dedi:)))))))))) kocam kızkardeşim gülmekten yarıldı yanımda.... aslında eskisi kadar minynda değilim neden öyle dediyse vardır bir gördüğü hahaha:))
odun adam allah bildiği gibi yapsın
aminnnnn...
canım akşam bişey knşmuştuk araştırabildinmi hbr verirsen sevinirim anladın sen onu ;)))
Valah aynen bende senin durumdayım sürekli yiyorum, mesela misafirlikte olsam yiyemedigim icin migdem yanıyor hep, ama evde ağzımın 1dk durduğunu hatırlamam hep yiyorum. Bu cumada seker testi yapılacak ondanda korkuyorum cok yediğim icincanım.. valla ben hep açım ne olcek bu halim bilmiyorum.. havalar kötü gidiyor.. ben evdeyim.. ve sürekli yemek yemek istiyorum.. Rabbim yardımcım olsun...
acıkmısın ısteee:))))
kızlar bu arada hepsıburada da bebek telsızlerı ındırımde ben kraftınkını ındırımden 149 a almıstım normalde 189 tl ama su an daha ucuz
Kraft Bebek Dinleme Telsizi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bide chıcconun da ındırımde
Chicco Klasik Bebek Telsizi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
sen öyle sanbende 37 yaşındayım balıklama atladım ama olsun
acaba kılolu bebek dogurmak marıfet mı ıster demek ıstedi:)Valla bende anlamadım soramadımda :)) Çatın dar mı demek istedi onuda demez heralde hiç alttan muane etmedi bugune kadar:)) tipimi beğenmedi heralde, gözü tutmadı :))
acaba kılolu bebek dogurmak marıfet mı ıster demek ıstedi:)
Valah aynen bende senin durumdayım sürekli yiyorum, mesela misafirlikte olsam yiyemedigim icin migdem yanıyor hep, ama evde ağzımın 1dk durduğunu hatırlamam hep yiyorum. Bu cumada seker testi yapılacak ondanda korkuyorum cok yediğim icin
ya aslında ona benzer bısey yazdım ve sıldım topıkte yanlış anlaşılmasın dıye gercekten kılolu bebegı dogurmak cok zor anne helak oluyor dogurcam dıye:)))))) valla işin aslı gerçekten çok kaba olacak ama cuk oturacak kilolu bebek doğurmak için .......... lazım :))))))
Arkadaşlar öncelikle herkese mrb. Daha öncede yazmıştm ama cevap gelmeyince yazmaya açıkcası biraz çekindim. Her gün okuyorum yazışmaları galiba yazmaya çekiniyorum biraz. Ama bir konu var ki size sormadan edemicem. Bizim bebişimizin ense kalınlığı yüksek çıkmıştı. Sonrasında amniyosentez oldum çok sıkıntılı bir süreçti Allahın izniyle atlattım. Çok şükür genetik bir sorun yokmuş. Ama doktorumuz ileri haftalarda ayrıntılı ultrason ve fetal eko istedi. Dün de onları yaptırdık şükür bişey çıkmadı ama bebişin gelişimi biraz önde gidiyor. Sat'a göre 26 haf 5 günlükken bizimki 28 haft 1 günlük çıktı gebelik şekerimde yok bu duruma biraz aklım takıldı benim durumumda olan var mı? Çok merak ediyorum. Cevaplarsanız çok mutlu olurum. Hepinizi göbüşlerinizden öpüyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?