- Konu Sahibi papatya3459
- #25.621
buralardayım yahuu..uğruyorum hep bak sınıfta kalmamak için:)))
öğretmenlikle bir bağlantı kuramadım açıkcası bir öğretmen olarak..çünkü burda bizler uzmanlığımızla ilgili bilgiler paylaşmıyorz.
gayet acemice hislerimizi duygularımızı kulaktan dolma bilgilerimizi paylaşıyoruz
kadın doğumcu olsak amenna
ne kadar emek verirsen o kadar değer görürsün bu sanal alemde değil gerçek hayatta da böyledir arkadaşım
niye sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz
ben de çok zor durumlarda buraya sorular yazdım ve birçok arkadaşım da..o zaman siz niye cevap vermiyorsunuz?
aynı yanlışı sizler yapmış olmuyor musunuz o zaman.
zuzum gayet iyi niyetle bir şey yazdı nedense hiç yazmayanların bir anda yazası geldi ben de bunu anlamadım
bizim sorularımız olduğunda da o hiç yazmayanlar girip girip cevap yazsa daha iyi niyetli bi yaklaşım olur bence
takip etmek okumak bizim için nasıl bir artı olabilir ki..aksine dinleniyor izleniyor hissi yaratır sadece
sıcak bir ortam oluştuysa bu emek verenler sayesinde olmuştur ki malesef ben de öyle aman aman yazamıyorum...
kendi çocuğunun kusurlarını görmüyorsun arkadaşım merak etme..bir de bakış açın değişiyor çocuktur yapar mantığıyla bakıyorsun olaya...sağlıklı olsunlar da çocuk çocukluğunu illa ki yapacaktır zaman zaman
ne sorular var kız çok merak ettimm![]()
yok çatı muayenesi yaptırma diye akıl verenler mi ararsın, 2li test yaptırma diyenler mi... aslında sorudan ziyade akıl vermeler çok garip ve bence tehlikeli boyutta. normal doğumda kendimi yerlere attım diyen bile var! karnında bebek, sancısı var diye kendini yerlere atmışşş mış mışş... ayol bence sadece kafadan atmış

Son düzenleme: