- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.621
buralardayım yahuu..uğruyorum hep bak sınıfta kalmamak için:)))
öğretmenlikle bir bağlantı kuramadım açıkcası bir öğretmen olarak..çünkü burda bizler uzmanlığımızla ilgili bilgiler paylaşmıyorz.
gayet acemice hislerimizi duygularımızı kulaktan dolma bilgilerimizi paylaşıyoruz
kadın doğumcu olsak amenna
ne kadar emek verirsen o kadar değer görürsün bu sanal alemde değil gerçek hayatta da böyledir arkadaşım
niye sadece kendi açınızdan bakıyorsunuz
ben de çok zor durumlarda buraya sorular yazdım ve birçok arkadaşım da..o zaman siz niye cevap vermiyorsunuz?
aynı yanlışı sizler yapmış olmuyor musunuz o zaman.
zuzum gayet iyi niyetle bir şey yazdı nedense hiç yazmayanların bir anda yazası geldi ben de bunu anlamadım
bizim sorularımız olduğunda da o hiç yazmayanlar girip girip cevap yazsa daha iyi niyetli bi yaklaşım olur bence
takip etmek okumak bizim için nasıl bir artı olabilir ki..aksine dinleniyor izleniyor hissi yaratır sadece
sıcak bir ortam oluştuysa bu emek verenler sayesinde olmuştur ki malesef ben de öyle aman aman yazamıyorum...
kendi çocuğunun kusurlarını görmüyorsun arkadaşım merak etme..bir de bakış açın değişiyor çocuktur yapar mantığıyla bakıyorsun olaya...sağlıklı olsunlar da çocuk çocukluğunu illa ki yapacaktır zaman zaman
ne sorular var kız çok merak ettimm
bende okuyamıyorum geçmişi kızlar çok kaynatıyorsunuz akşamları yawww
günaydın kızlar maşallah oku oku bitiremedim geçmişi
Topiğin iki ablası var galiba ben 33 yaşımdayım ve benden biraz daha büyük bir ablamız vardı!!sanada günaydın bebem :)) ben sabah 7,20 de gelince şirkete 8,30 a kdr fln sayfaları okuyorum ztn topik bomboş oluyo vakit kaybetmiyorum yaniiii:))
meltem ve esinnn bende ölüyorum yağlı poğaça yemiyim deidm şirkette 2 gün boyunca mide yanması olunca bugün evden getirdim ekmek domates zeytin fln ama ölüyorum gaviscon verdi dr amcamız bize mide yanmaları için aman onu içmekde ölüm gibi ya püfff((
meltemmmm ben 82 liyim topiğin ablası benim galiba :))) ama sen gbi tecrübe konuşmuyo kuzu bende ilk çocuğum çünkü yine ablamız sensin yanii :)))) bu işler yaşa bakmıyo tecrübe konuşuyo tecrübeeee maşallah senin yerinde olmayı isterdim ama biliyomusun? ne güzel çocuğunla arkadaş gibisin öle diyince benm adam kızıyo beklettin okdr bak şimdi çocuuğumuz kocaman olcaktı diye :)))
kızlar ya az önce topiclerden birinde bişey okudum çok üzüldüm 39 haftalık hamile kadın doğumuna 5 gün kalmış ve rüyasında kocasının onu aldattığını görmüş telini karıştırmış ilk kez ve telde msj yakalamış canım, balım, karım diye birsürü msj( ne kdr zor bi durum Rabbim yardımcısı olsun çok zor bi durum olsa gerek okdr üzüldümki aklım hep kadında kaldı yazık günah yaaa ((
sanada günaydın bebem :)) ben sabah 7,20 de gelince şirkete 8,30 a kdr fln sayfaları okuyorum ztn topik bomboş oluyo vakit kaybetmiyorum yaniiii:))
meltem ve esinnn bende ölüyorum yağlı poğaça yemiyim deidm şirkette 2 gün boyunca mide yanması olunca bugün evden getirdim ekmek domates zeytin fln ama ölüyorum gaviscon verdi dr amcamız bize mide yanmaları için aman onu içmekde ölüm gibi ya püfff((
meltemmmm ben 82 liyim topiğin ablası benim galiba :))) ama sen gbi tecrübe konuşmuyo kuzu bende ilk çocuğum çünkü yine ablamız sensin yanii :)))) bu işler yaşa bakmıyo tecrübe konuşuyo tecrübeeee maşallah senin yerinde olmayı isterdim ama biliyomusun? ne güzel çocuğunla arkadaş gibisin öle diyince benm adam kızıyo beklettin okdr bak şimdi çocuuğumuz kocaman olcaktı diye :)))
kızlar ya az önce topiclerden birinde bişey okudum çok üzüldüm 39 haftalık hamile kadın doğumuna 5 gün kalmış ve rüyasında kocasının onu aldattığını görmüş telini karıştırmış ilk kez ve telde msj yakalamış canım, balım, karım diye birsürü msj( ne kdr zor bi durum Rabbim yardımcısı olsun çok zor bi durum olsa gerek okdr üzüldümki aklım hep kadında kaldı yazık günah yaaa ((
buyrun hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr karnım kaşınıyoçatlıcakmı allahımmmmmmmmmmm
pess ya ! al sana bi öküz dahakasap et derdinde koyun can derdinde.... bu tipleri var ya... ayy öldüm sinirden
3. sınıf öğretmeniyim... dünya tatlısı çocuklarım da var, çileden çıkaranlar da :)))
karaciğer dalak ağrım gün içinde çoğunlukla oluyor. bazen şiddetleniyor bazen azalıyor ...
eşim anlayışlı ama ne bileyim oranın şartları falan umut ediyordur belki ama annem de ben de ona gelememe sebeplerimi anlattım hatta kendisi gelme çocuğumuzu düşün yeter dedi ama ne bileyim içim rahat etmiyor işte... çok özledim ben ya..... :
aynen kuzum ya düşünsene sevincini bile yaşayamıyo şuan o kadın sabahdan beri ağlamış ağlamış bebeğim hareket ediyodu şuan etmiyo bile yavrum demiş okdr kötü oldumki
yok çatı muayenesi yaptırma diye akıl verenler mi ararsın, 2li test yaptırma diyenler mi... aslında sorudan ziyade akıl vermeler çok garip ve bence tehlikeli boyutta. normal doğumda kendimi yerlere attım diyen bile var! karnında bebek, sancısı var diye kendini yerlere atmışşş mış mışş... ayol bence sadece kafadan atmışeşim okumuş biraz emin misin normal doğum istediğine demeye başladı adam ya. kısmet diyorum ne gerekirse o... kocamı bile korkuttular koca kafalılar
kızlar hepiniz sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza size taze anne olarak şunları söyleyebilirim 24 mayısta doğum yaptım. gece 3te suyum geldi kalktım doktorumu aradım özel muayenehaneye gidiyordum doktorum hazırlanıp hastaneye yatışımı yapmamı söyledi kendiside sabah 8de gelecekti su geldikten sonra 6 saatte ancak doğum olur dedi.banyomu yaptım giyindim makyajımı yaptım,saçlarım uzun olduğu için çok terlersem dolaşmasın diye ördümsaat 4te hastaneye gittik, yatışım yapıldı nst takipleri falan oldu açılmam 1 cm idi hastaneye yattığımda, sabah 8e kadar 3cm oldu bu arada sancı falan ağrı sızı hiç bişey yok gayet rahat şen şakrak güle oynaya geçti, kalktım koridorlarda yürüdüm açılmam hızlansın diye sonra pilates topu getirdiler odaya üstünde zıpladım yarım saat kadar gerçekten rahatlattı, suni sancıyı saat 10 gibi taktılar 12:40ta doğum gerçekleşti sadece 2 saat sancı çektim ama dayanılmayacak giibi değildi rabbim öyle güzel bir düzen kurmuşki 3 dk sancın sürüyor 1 dk hiçbişeyin yok o sırada nefes alıp dinleniyorsun, doğumhanede 3 defa ıkındım ve doğurdum çoookk kolaydı sakın korkmayın arkadaşlar Allah'a güvenin ve herşey normal giderken kesinlikle sezeryanı tercih etmeyin (sağlık sorunları haricinde) şöyle çevrenize doğaya bakın kuşlar böcekler nasıl doğuruyor, herşey bu düzende yaratılmış vücudumuz o şekilde programlanmış,çektiğiniz sıkıntının sonunda minişinizi kucağınıza aldığınızda bütün acı sancı sıkıntı herşey unutuluyor, doğumdan sonra doğumhanedeyken ebelere 1 sene sonra 2. bebeği doğurucam diyen ilk_ ten sevgilerle umarım biraz rahatlatabilmişimdir,şimdiden hepinize hayırlı doğumlar...
kızlar hepiniz sağlıcakla alın yavrularınızı kucağınıza size taze anne olarak şunları söyleyebilirim 24 mayısta doğum yaptım. gece 3te suyum geldi kalktım doktorumu aradım özel muayenehaneye gidiyordum doktorum hazırlanıp hastaneye yatışımı yapmamı söyledi kendiside sabah 8de gelecekti su geldikten sonra 6 saatte ancak doğum olur dedi.banyomu yaptım giyindim makyajımı yaptım,saçlarım uzun olduğu için çok terlersem dolaşmasın diye ördümsaat 4te hastaneye gittik, yatışım yapıldı nst takipleri falan oldu açılmam 1 cm idi hastaneye yattığımda, sabah 8e kadar 3cm oldu bu arada sancı falan ağrı sızı hiç bişey yok gayet rahat şen şakrak güle oynaya geçti, kalktım koridorlarda yürüdüm açılmam hızlansın diye sonra pilates topu getirdiler odaya üstünde zıpladım yarım saat kadar gerçekten rahatlattı, suni sancıyı saat 10 gibi taktılar 12:40ta doğum gerçekleşti sadece 2 saat sancı çektim ama dayanılmayacak giibi değildi rabbim öyle güzel bir düzen kurmuşki 3 dk sancın sürüyor 1 dk hiçbişeyin yok o sırada nefes alıp dinleniyorsun, doğumhanede 3 defa ıkındım ve doğurdum çoookk kolaydı sakın korkmayın arkadaşlar Allah'a güvenin ve herşey normal giderken kesinlikle sezeryanı tercih etmeyin (sağlık sorunları haricinde) şöyle çevrenize doğaya bakın kuşlar böcekler nasıl doğuruyor, herşey bu düzende yaratılmış vücudumuz o şekilde programlanmış,çektiğiniz sıkıntının sonunda minişinizi kucağınıza aldığınızda bütün acı sancı sıkıntı herşey unutuluyor, doğumdan sonra doğumhanedeyken ebelere 1 sene sonra 2. bebeği doğurucam diyen ilk_ ten sevgilerle umarım biraz rahatlatabilmişimdir,şimdiden hepinize hayırlı doğumlar...
neyi düşünüyolar acaba bu haltı yerken? bebek aklına gelince hiç içi sızlamıyo mu? taş mı bu insanlar ya!
sanada günaydın bebem :)) ben sabah 7,20 de gelince şirkete 8,30 a kdr fln sayfaları okuyorum ztn topik bomboş oluyo vakit kaybetmiyorum yaniiii:))
çalışkan kuşum benim
mucize ablaaaaaaaa nikah büyüğü olabilirim ama sende benden büyüksün ben daha 1983 doğumluyum
Topiğin iki ablası var galiba ben 33 yaşımdayım ve benden biraz daha büyük bir ablamız vardı!!
yok yok o tespıtlerım örtttmen olan anneler ıcınde oda benım cocouklugumda ne travma yasadıysam artık oğretmenlerle ılgılı onunla alakalııııı:))))Ben hepinizden büyüyüm 37 yaşındayım :)) ilk çocuğum ama tecrübesiz değilim ha annelik gibi bir tecrübem yok ama benden küçük 3 kardeş ve erken evlenen ablamın 3 çocuğu ve yine benden erken evlenen erkek kardeşimin bebeği ile çok içli dışlı büyüdüm onları ben büyüttüm 16 yaşımdan beri çevremde hep bebek var.
Hamilelik sürecinden bi haberim ama hamileliğimde şeker sorunumdan başka bir sıkıntı vermedi bana çok sağolsun :)) o yüzden hepinizin ablası olmaya sanırım ben adayım hahahahaa)))
Ha bu arada meltem hayalinde suratsız yaşlı başlı bir kadın canlanmasın :))))))))))) ( topiktekileri hayalinde canlandırdığını biliyoruz hehehe ) yaşımı hiç göstermem minyonum zaten son 2 seneyi saymazsak 50 kilonun üzerine 35 yaşına kadar hiç çıkmadım son iki senedir de 55- 56 arasında gidip geldim :)) hamileliğim boyunca sanırım 9 kilo aldım şu anda 68 felan oldum. Doktorum şekerden dolayı bebeğimin iri olabileceği söyledi ve dedi ki hedefimiz iri bebek değil ve iri bebek doğurmak için sende gerekli tehcizat yok dedi:)))))))))) kocam kızkardeşim gülmekten yarıldı yanımda.... aslında eskisi kadar minynda değilim neden öyle dediyse vardır bir gördüğü hahaha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?