2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ben gene abudik bi saatte uyandim bu saat oldu (2saattir) hala dalamadim tekrar

Ohh ne guzel yagmur basladi simdi serin serin miss..

tukkanı nıe erken kapadınız utanıorum ama erken degılmı kendım ıcın soruorum acaba bısı mı olur dıe???
e benım gobek aldı basını gıttı fızyolojık olarak zorluyor bıde benım gecırdıgım bı amelıyet var 2 sene once onun dıkışlerı cok gerdırıyor yatakta sagıma soluma donerken cenım yanıyor oda goruyor bu halımı ılk hamılelegımden kalmada psıkolojık olabılır cunku ne zaman dr a gıtsek bıze yasaklıyordu 9 ayda toplasan 2-3 ay serbest bırakmıstı kadın:)

Sağolasın canım zor günlerdi gerçekten iyice evhamlı biri oldum çıktım bebek az hareket etsin hemen tedirgin oluyorum. Bebiş baya bi kilolu galiba 1247 dedi 9 ayın sonunda böyle giderse 4 kiloyu geçer muhtemelende sezeyan olur dedi. Söylediklerin içimi rahatlattı tekrar teşekkür ederim arkadaşım...

bu arada dun aglayıp zırladım ya kocada nası bı etkı bıraktıysam akşamdan berı bır ılgı alaka opmeler sarılmalar , sodalar getırmeler ıse gıderken sırnasmalar ne guldu kendı kendıme yaaa ara da yapmak lazım demekkı:)
bu arada kocısı vazgecırmeye calışıyrdum ama yemedı hasta bı fenerlı olarak oğlunun ılk gıyecegı sey fenerbahce zıbını olacakmıs bende gunah o kadar paraya dıye ıkna etmeye calıştım ama yemedı baska markalarda fenerbahce zıbınları gosterdım lısanslı degıl dıye ıstemedı akşam konuyu kapattı alınacak dıye
En Yeni Fenerli Hastane k buna karar verdı

meltemcim paylaşımlarını okuyorum sürekli her ne kadar fazla yazamasam da. Solediklerin içime su serpti vala teşekkür ederim. Sadece göbekten kilo alıyorum bebiş daha da büyüdükçe nasıl taşıycam onu düşünüyorum 2 hafta sonra izne çıkıcam sabırsızlıkla o günü bekliyorum...

aynen valla bende de gobek aldı basını gıttı kalcam zaten hayatım boyunca olmadı o yuzden yercekımını de dahıl edersek ben yakında kapaklancagım yere

aynen valla bende de gobek aldı basını gıttı kalcam zaten hayatım boyunca olmadı o yuzden yercekımını de dahıl edersek ben yakında kapaklancagım yere

Ben daha şimdiden kapaklanmaya başladım vala canım.. Geçen okulun merdivenlerinden çıkarken dengeyi sağlayamadım pat yerdeyim Allahtan dizlerimin üzerine düştüm. Sonrasında da ağlama krizi çok korktum Allah tüm hamileleri bebişlerini korusun. Kocamda o günden beri iyice evhamlı oldu çıktı.

allaha skur daha vukuatım yok ama korkuyorum ılk hamılelıgımde dogumdan 1 gun once dusmustum yuzu koyun cok korkmustummmm

günaydın hatunlarrrr hayırlı sabahlar ne var ne yok ?

Kod:
esincim ya ben bilmiyodum dis kaucuk olayini. Ablam o daha dogal diye kaucuk aldirtti bana.:44: sebebini biliyo msn peki merak ettim?

valla araştırdığım zaman şöyle bişey yazıyodu. silikon un delinmemesi gerekiyormuş. delinince atmak gerekiyormuş çünkü doğal olmadığından zararlıymış. bu nedenle dişleri çıkınca kauçuk kullanılması gerekiyormuş. kauçuk da tamamen doğal olduğundan isterse emziği yesin bi zararı olmuyomuş bebişe. ondanmış valla ben de isviçreli bilim adamlarının yalancısıyım

kılolalrdan benımde basım dertte her gun dıyete baslıyım dıyorum yokk gunduz bı sekılde gezmekten tozmaktan cok yemıyorum gece gecmek bılmıyoo yatana kadr yıyoruz ee bıde gec ytıyoruz gunduz yıyıyp gece yememem gerekırkennn tam tersı dun gece kalktım tatlıyaptım sonra cok yemıyıym dıye apartmanada dağıtttım yarısını:)) yoksa bıtmeden uyku yokk

günaydıın sizi izliyorum ama yazamıyorumm. yazılı okucam, toplantı tutanağı hazırlıcam, ütü yapıcam, bi de lahana sarması çıkardım başıma sarar mıyım bilmem... tüm bunlar için sadece 2buçuk saatim var sizce yetişir mi??

ay cok hossun apartmana dagıtman ıyı olmusta yememek ıcın dagtmana guldum yapma sende tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…