- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.941
http://www.butikbebe.com/urundetay/1387/1365/89690/guvenlik-aparatigri
yuh yaa bnu kullanan var mı ki
e benım gobek aldı basını gıttı fızyolojık olarak zorluyor bıde benım gecırdıgım bı amelıyet var 2 sene once onun dıkışlerı cok gerdırıyor yatakta sagıma soluma donerken cenım yanıyor oda goruyor bu halımı ılk hamılelegımden kalmada psıkolojık olabılır cunku ne zaman dr a gıtsek bıze yasaklıyordu 9 ayda toplasan 2-3 ay serbest bırakmıstı kadın:)tukkanı nıe erken kapadınız utanıorum ama erken degılmı kendım ıcın soruorum acaba bısı mı olur dıe???
ben bızzat sahıt oldum kullanana gecen sene yolda ama o kadının ikizleri vardı 3-4 yaslarında bende sasırmıstım ama bı okadar da hak verdım kontorl edemıyordur ıkız olunca dıye, yola falan acıyorsa yada dışarda kaybettıyse 1 2 kerehttp://www.butikbebe.com/urundetay/1387/1365/89690/guvenlik-aparatigri
ohooo hemen herkes senin durumunda arkadaşım.
benimki tam gününde gidiyor ama geç döllenme benimki.
yani aslında benimki de 10 gün ileriden gidiyor ama anca gününü yakaladı.
o kadar geri ileri doğal kabul ediliyor
bir sürü zor şeyler atlatmışsın geçmiş olsun çok bundan sonra keyifle devam edersin (ederiz) inşallah
http://www.butikbebe.com/urundetay/1387/1365/89690/guvenlik-aparatigri
yok canım burda hemen hepimizin bebegı bır yada 2 hafta onden gıdıyor stres yapma ben en son 24+4 haftalık tım 26+4 cıktım usgye gore ve benımkı gec dollenme degıl vaktını bılıyorum yanı tamamen bebegın boyu ve kılosu ılealakalı
aynen valla bende de gobek aldı basını gıttı kalcam zaten hayatım boyunca olmadı o yuzden yercekımını de dahıl edersek ben yakında kapaklancagım yeremeltemcim paylaşımlarını okuyorum sürekli her ne kadar fazla yazamasam da. Solediklerin içime su serpti vala teşekkür ederim. Sadece göbekten kilo alıyorum bebiş daha da büyüdükçe nasıl taşıycam onu düşünüyorum 2 hafta sonra izne çıkıcam sabırsızlıkla o günü bekliyorum...
aynen valla bende de gobek aldı basını gıttı kalcam zaten hayatım boyunca olmadı o yuzden yercekımını de dahıl edersek ben yakında kapaklancagım yere
allaha skur daha vukuatım yok ama korkuyorum ılk hamılelıgımde dogumdan 1 gun once dusmustum yuzu koyun cok korkmustummmmBen daha şimdiden kapaklanmaya başladım vala canım.. Geçen okulun merdivenlerinden çıkarken dengeyi sağlayamadım pat yerdeyim Allahtan dizlerimin üzerine düştüm. Sonrasında da ağlama krizi çok korktum Allah tüm hamileleri bebişlerini korusun. Kocamda o günden beri iyice evhamlı oldu çıktı.
esincim ya ben bilmiyodum dis kaucuk olayini. Ablam o daha dogal diye kaucuk aldirtti bana.:44: sebebini biliyo msn peki merak ettim?
ay cok hossun apartmana dagıtman ıyı olmusta yememek ıcın dagtmana guldum yapma sende tatlıkılolalrdan benımde basım dertte her gun dıyete baslıyım dıyorum yokk gunduz bı sekılde gezmekten tozmaktan cok yemıyorum gece gecmek bılmıyoo yatana kadr yıyoruz ee bıde gec ytıyoruz gunduz yıyıyp gece yememem gerekırkennn tam tersı dun gece kalktım tatlıyaptım sonra cok yemıyıym dıye apartmanada dağıtttım yarısını:)) yoksa bıtmeden uyku yokk
zor ama dene ıstersengünaydıın sizi izliyorum ama yazamıyorumm. yazılı okucam, toplantı tutanağı hazırlıcam, ütü yapıcam, bi de lahana sarması çıkardım başıma sarar mıyım bilmem... tüm bunlar için sadece 2buçuk saatim var sizce yetişir mi??
zor ama dene ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?