2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ay cok hossun apartmana dagıtman ıyı olmusta yememek ıcın dagtmana guldum yapma sende tatlı

yaawww napimm canımızz cektıı sağolsunda kocamm hade kalkk yapta yıyelım bısı olmaz hade bılmenee tesfık ettı bende koca borcama yaptım kalan olursa yıcektım boyleçözumbuldum kendıme:)ıkı gun once kontrolum vardı 2.5 kılo almısım doktor ağzıyla değil baska yerıyle sasırdı resmenn bı görsennn ayyy nasııı olurr nasııalırsınbu kdr kılo salak yaa dıyetısyene geldım sanki.görenler gayet nomalsındıyo bızım dr manken yapacakbeniii gıcccıııık

ooo anca sarmasarılırr ıkı saattee hattaa sen bı tek sarmaya odaklan yakınmısın senbanaa bırı yapsada yesem bende dıyordum:)

gücümün son damlasına kadar savaşacağım!!!
sonucu da yaz:)

aman ben sallamıyorum valla benım bedenım benım kararım:)

günaydın kızlaarrr...
gunaydın

bence biz peşin peşin yardıma gelelim

dün gece attığım linkteki resmi biri merak etmişti ahan da koyuyorum

ilginç dimi

amaaaaan allah düşman başına vermesin nasıl bi icat bu böyle yaa ben bizim köpekleri gezdiriyom böyle 3 tane olunca başa çıkamıyorum diye

bu ne yaaa tobe tobe afedersın kopek tasması gıbı yazık gunah kullanan varsada

bence de valla çocuk havlamaya da başlar

kınadım vallahi insan gibi elinden tutmak varken bu ne yahuuu

günaydın herkese bu arada biz kızımla çok iyiyiz de dışarı çıkacaktık ama digiturkten bağlantı yapmaya gelecekler daha gelmediler sanırım dışarı da çıkamıycaz arıyorum açmıyo gerizekalılar tıktılar beni eve

günaydın kızlar :) 2 gün önce kaburga ağrısı için yazmıştım dün giremedim malum doktordaydık. cevap veren herkese çok teşekürler...neyseki ciğerlerde problem yokmuşş....fizik tedavi uzamına da gittik dün doktorum yönlendirdi benim gibi bu ağrıyı çeken arkadaşlara da bilgi olur diye söliyim dedim muhtemelen kas ağrısı dedi ve zaten vücut gerildiği için hapşururken bile kasın zarar görme ihtimali varmış.ağrı kesici iğne önerdiler ama bi kez yaptırdım sadece devamnı yaptırmıycam doktorum da bi kez yaptır ki ağrı keilirse ciğerlerde sorun olmadığından amin olucam dedi neyse ki iğne işe yaradı da dün geceyi rahat geçirdim bakalım bu gece nasıl olur sanırım benim canım oğlum da aynı yere baskı yapıyo ki ağrım biraz şiddetli..

geçmiş olsun canım benim de arada 1 gün çok ağrıyo bi gün az bazen hiç ağrımıyo demek ki doktorun da dediği gibi o gün yaptığımız şeylere bile bağlı...bakalım 9 ayı ne kadar şikayet ederek bitircez

sagol bacımmmmmmm

ne sandıydın sennnn:)

bu arada ben de yarın epılasyona gıdıcem akşamdan sardı stresı kı ben 1 bucuk senedır yaptırırıyorum hıc o stres bıtmıyoooooo

meltem ben doğru mu okudum? gebeyken epilasyona mı gidiyorsun? yasak değil mi, ya çok zararlı olabilir bebeğe?!! benim gittiğim epilasyon merkezinde özellikle seanslar süresince gebe kalmama diye maddesi olan bi anlaşma bile imzalattılar??

yok canım ben dıger turlu adını yazmamk ıcın epılasyon dedım sir epılasyon yaptırcam dıyeyım:)))

ağda bebeğe zarar mı veriyor ki lazerli epilasyona gitmiyo ki meltem ağdaya gidiyo

günaydın kızlar şükür dünkü yalancı ağrılar kasılmalar geçti sızı var oda hep var zatenn :) bugünde misafirlerim var ben etrafı toparlıyımm vakit bulursam gelirim öptümmmmmm

Bebeğiniz iyi beslenmiş, altı kuru ama mızmızlanıyorsa birde bu şekilde tutmayı deneyin. Bu tutuşa " kolik tutuşu ya da sihirli bebek tutuşu " deniliyor ve hemen hemen her bebeğin sakinleşmesinde işe yarıyor.
Bebeğinizin sırtını göğüs bölgenize doğru tutun, ikinizin de yüzü öne baksın. Aynen resimde olduğu gibi sol kolunuzu, bebeğinizin sol omzunun üzerinden geçirip sağ uyruğunu tutun. (Tabi tam ters kolla da tutabilirsiniz.) Kollarının her biri, sol kolunuzun iki tarafından yere doğru sarksın ve sizde bebeğinizin bacağını sıkıca kavrayın. Omuzlarınızı gevşek bırakmaya çalışın, isterseniz bir eliniz serbest kalabilir.
Sol kolunuzu kullanmak bebeğinizi de sol tarafına yatırır ki bazı bebekler için bu pozisyon oldukça yatıştırıcıdır.
Şimdi birde hafif hafif sallanabilir, minik bebek sekmeleriyle bebeğinizi sakinleştirebilirsiniz. Bu tutuşta bebeğinizin yüzünü göremeseniz de bedeninin gerginliğiniz hissedebilirsiniz. Başının arkasının kırışmaya ve bedeninin gerilmeye başladığını görürseniz birazcık dönün. Bebekler önlerine gelen bu yeni manzarayla ve bebek sekmeleriyle sakinleşebilirler.
Ancak, gerçekten emmeye ihtiyacı olan bir bebeğe, daha fazla emmesi dışında hiçbir şey fayda etmez.
Sevgiler
Özge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…