- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.961
ay cok hossun apartmana dagıtman ıyı olmusta yememek ıcın dagtmana guldum yapma sende tatlı
günaydıın sizi izliyorum ama yazamıyorumm. yazılı okucam, toplantı tutanağı hazırlıcam, ütü yapıcam, bi de lahana sarması çıkardım başıma sarar mıyım bilmem... tüm bunlar için sadece 2buçuk saatim var sizce yetişir mi??
sonucu da yaz:)gücümün son damlasına kadar savaşacağım!!!
aman ben sallamıyorum valla benım bedenım benım kararım:)yaawww napimm canımızz cektıı sağolsunda kocamm hade kalkk yapta yıyelım bısı olmaz hade bılmenee tesfık ettı bende koca borcama yaptım kalan olursa yıcektım boyleçözumbuldum kendıme:)ıkı gun once kontrolum vardı 2.5 kılo almısım doktor ağzıyla değil baska yerıyle sasırdı resmenn bı görsennn ayyy nasııı olurr nasııalırsınbu kdr kılo salak yaa dıyetısyene geldım sanki.görenler gayet nomalsındıyo bızım dr manken yapacakbeniii gıcccıııık
gunaydıngünaydın kızlaarrr...
günaydıın sizi izliyorum ama yazamıyorumm. yazılı okucam, toplantı tutanağı hazırlıcam, ütü yapıcam, bi de lahana sarması çıkardım başıma sarar mıyım bilmem... tüm bunlar için sadece 2buçuk saatim var sizce yetişir mi??
ben bızzat sahıt oldum kullanana gecen sene yolda ama o kadının ikizleri vardı 3-4 yaslarında bende sasırmıstım ama bı okadar da hak verdım kontorl edemıyordur ıkız olunca dıye, yola falan acıyorsa yada dışarda kaybettıyse 1 2 kere
bu ne yaaa tobe tobe afedersın kopek tasması gıbı yazık gunah kullanan varsada
kınadım vallahi insan gibi elinden tutmak varken bu ne yahuuudün gece attığım linkteki resmi biri merak etmişti ahan da koyuyorum
Eki Görüntüle 558554 ilginç dimi
amaaaaan allah düşman başına vermesin nasıl bi icat bu böyle yaa ben bizim köpekleri gezdiriyom böyle 3 tane olunca başa çıkamıyorum diye
bence de valla çocuk havlamaya da başlar
günaydın kızlar :) 2 gün önce kaburga ağrısı için yazmıştım dün giremedim malum doktordaydık. cevap veren herkese çok teşekürler...neyseki ciğerlerde problem yokmuşş....fizik tedavi uzamına da gittik dün doktorum yönlendirdi benim gibi bu ağrıyı çeken arkadaşlara da bilgi olur diye söliyim dedim muhtemelen kas ağrısı dedi ve zaten vücut gerildiği için hapşururken bile kasın zarar görme ihtimali varmış.ağrı kesici iğne önerdiler ama bi kez yaptırdım sadece devamnı yaptırmıycam doktorum da bi kez yaptır ki ağrı keilirse ciğerlerde sorun olmadığından amin olucam dedi neyse ki iğne işe yaradı da dün geceyi rahat geçirdim bakalım bu gece nasıl olur sanırım benim canım oğlum da aynı yere baskı yapıyo ki ağrım biraz şiddetli..
sagol bacımmmmmmm
ne sandıydın sennnn:)
bu arada ben de yarın epılasyona gıdıcem akşamdan sardı stresı kı ben 1 bucuk senedır yaptırırıyorum hıc o stres bıtmıyoooooo
kınadım vallahi insan gibi elinden tutmak varken bu ne yahuuu
yok canım ben dıger turlu adını yazmamk ıcın epılasyon dedım sir epılasyon yaptırcam dıyeyım:)))meltem ben doğru mu okudum? gebeyken epilasyona mı gidiyorsun? yasak değil mi, ya çok zararlı olabilir bebeğe?!! benim gittiğim epilasyon merkezinde özellikle seanslar süresince gebe kalmama diye maddesi olan bi anlaşma bile imzalattılar??
meltem ben doğru mu okudum? gebeyken epilasyona mı gidiyorsun? yasak değil mi, ya çok zararlı olabilir bebeğe?!! benim gittiğim epilasyon merkezinde özellikle seanslar süresince gebe kalmama diye maddesi olan bi anlaşma bile imzalattılar??
yok canım ben dıger turlu adını yazmamk ıcın epılasyon dedım sir epılasyon yaptırcam dıyeyım:)))
iyi yapmısınnnn:) oldum olası sevmıyorum o kelımeyııııı:)geç kaldın ben diğer türlü de yazdım seni görmeyince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?