- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.901
Hamile olduğum için ve yalnız gideceğim için izin vermediğini söylüyor. Malesef benim izin almadan birşey yapma gibi özgürlüğüm yok . Ya ben öyle alıştırdım ya da o beni böyle alıştırdı. Eleştiriye açık bir konu. Yaşadığım şehirde tanıdığım yok eşimin arkadaşlarının eşlerini tanıyorum sadece evlendikten sonra tanıştık yani görüşmemi istemediğinden değil de biraz ilginc bir yapısı var aklı bende kalıyo markete bile gidecek olsam döne döne tembihliyor karşıdan karşıya geçerken dikkat et diye :)
biz de son ay buna yakın bişey olcaz farkındasındır inşallah..yani böyle doğuracağımızı düşünüyosan gerçekleri öğrenip hayal kırıklığına uğramanı istemem
ay acımaz şekerim olur mu öyle şey onlar değişik teçhizat felan kullanıyo hiiiiiiç acımıyo merak etme hiç anlamıycaksın bile....
oldu mu
Hamile olduğum için ve yalnız gideceğim için izin vermediğini söylüyor. Malesef benim izin almadan birşey yapma gibi özgürlüğüm yok . Ya ben öyle alıştırdım ya da o beni böyle alıştırdı. Eleştiriye açık bir konu. Yaşadığım şehirde tanıdığım yok eşimin arkadaşlarının eşlerini tanıyorum sadece evlendikten sonra tanıştık yani görüşmemi istemediğinden değil de biraz ilginc bir yapısı var aklı bende kalıyo markete bile gidecek olsam döne döne tembihliyor karşıdan karşıya geçerken dikkat et diye :)
bu arada ben de yarın epılasyona gıdıcem akşamdan sardı stresı kı ben 1 bucuk senedır yaptırırıyorum hıc o stres bıtmıyoooooo
sanırım öyle ya ilk bebiş olunca henüz yaşamyınca hayal
gibi geliyo gerçi şuanım da daha önceden hayaldi şimdi
gerçek oluyor, ay kız o resmi görünce bizde öyle olursak
öne öne düşeriz gibi geliyo bana
vallahi oldu canım
mesaj kutum sapıttı kaldıramadı omuzlarındakı agır yuku acılmıyo:)
bunda eleştirilecek bişey yok canım sen memnunsan kocan memnunsa kime ne herkesin eşiyle ilişkisi farklıdır...dediğim gibi sadece şaşırdım ben de aynı senin gibiyim sadece eşimin arkadaşlarının arkadaşları var etrafımda ama çevremde de hep benim gibi olanlar var ondan herkesi kendim gibi sanıyorum...yalnız karşıdan karşıya geçme olayı komikmiş yaş olarak eşinden çok mu küçüksün
aynen benimkide öyle10 kerede tenbihler bir mağazaya soksa beni aman dikkat et karnına çarparlar vs. hele de pazarlar benim için hayal oldu yine aynı konudan yollamaz birde ayağım takılır düşermişim gezerken
ii geceler canım....ben kaçar kuşlar herkese ve bebişlerine ii geceler
Tek hamile biziz sanki. Benim arkadaşlarım doğuma kadar gezdi maşallah hiç de birşey olmadı . Cinslik işte :)
7 yaş var ama onunla alakalı değil adam biraz ilginc dedim ya annesiyle kardeşiyle konuşur yatmadan önce ocağı ve kapıyı kontrol edin der mesela :)
huyu demek ki...amaaaaan sen alıştıysan sorun yok zaten...ben olsam kafayı yerdim büyük ihtimalherkes dengini bulurmuş dimi ama
ii geceler canım....
bebeğin alışverişini malum beraber yaptım eşimle bir kaç eksik kaldı o eksikleri kendi alacakmış ben gitmicekmişim ağırlaşmışım artık
Kiz kayinvalden de mi hamile?gunaydınnnnnnnnnn,
kayınvalıdemın koltuk yuzlerı degısecek bır aydır gır gel kumas secıyoruz , dun karar verdık kaporalar verıldı yarın koltuklar alınacak akşam aradı ben senın koltugun gıbı ıstıyordum dıye bende neden olmayacagını anlattım bu sabah saat 8,58 de benı arıyor alt komsunun koltuguyla aynı olacakmıs rengı desenı ben ıstemıyorum dıyeee, bende soylendım butun gece bunları mı dusundun sen dıye cok bozuldu bende kocişi aradım soylendım :)))
Ben onemli bisey oldugunu sanmiyorum. Ablamin da hep oyle gitmisti. Erken dollenme diyen var, erken gelisme diyen var. Bence takma yani.Arkadaşlar öncelikle herkese mrb. Daha öncede yazmıştm ama cevap gelmeyince yazmaya açıkcası biraz çekindim. Her gün okuyorum yazışmaları galiba yazmaya çekiniyorum biraz. Ama bir konu var ki size sormadan edemicem. Bizim bebişimizin ense kalınlığı yüksek çıkmıştı. Sonrasında amniyosentez oldum çok sıkıntılı bir süreçti Allahın izniyle atlattım. Çok şükür genetik bir sorun yokmuş. Ama doktorumuz ileri haftalarda ayrıntılı ultrason ve fetal eko istedi. Dün de onları yaptırdık şükür bişey çıkmadı ama bebişin gelişimi biraz önde gidiyor. Sat'a göre 26 haf 5 günlükken bizimki 28 haft 1 günlük çıktı gebelik şekerimde yok bu duruma biraz aklım takıldı benim durumumda olan var mı? Çok merak ediyorum. Cevaplarsanız çok mutlu olurum. Hepinizi göbüşlerinizden öpüyorum.....
esincim ya ben bilmiyodum dis kaucuk olayini. Ablam o daha dogal diye kaucuk aldirtti bana.:44: sebebini biliyo msn peki merak ettim?bak aynı şey işte ben de tam olarak bundan bahsediyorum. cevap alamayınca alınganlık yapılması doğru değil arkadaşım arada kaynamış olabilirsin, o an forumdakilerin söylediğin konuyla ilgili bilgisi olmayabilir , vb bir sürü nedeni olabilir. neden kişisel algılanıyor ki ? ayrıca yanlış anlamakla kalmamış neredeyse her gün günaydın yazan bizlere de haksızlık etmişsin
emzik ve biberon konusuna gelince o mesajı görmemiştim şahsen ama şimdi yazayım ben daha biberon almadım emziği 0-3 ay silikon aldım. bildiğim kadarıyla yenidoğan bebeğin dişleri çıkana kadar silikon öneriliyor , dişleri çıktıktan sonra kauçuk kullanılıyor. biberon u da avent alacağım
Ya benim de dun oldu boyle bi hastalancakmisim gibi bi his:44:canlarımmmmm ya bi kaç saat önce başıma bişey geldi adet sancısı gibi bi arı kasıklar falan kasıldımm ben gibi olan varmı bunlar yalancı kasılmalarmı sonra yattım dinlendimm hatta ağladım birazda eşim sağolsun yaptı malmi bu yaşadıklarımmmm
Ay ben de daha hayatimda hic agda yapmis insan degilim orayaiyi akşamlar kızlarrr...gününüz iyi geçmiştir inşallahhh :))) ben gezdim vede çookkk yoruldummm..şuan sırtım belim ve küreklerim olmak üzere komle ağrıyorlar, artık saatlerce yürümeyede gelemiyorum(( yarında kuaför e gideceğim malumm cuma günüde kontrolüm var..yarın inş canım yanmaz ilk defa gideceğim çünküüü deneyimi olan bana gaz versin acımaz diye
Çok ağırlaştım temizlik yapamıyorum , yemek yapamıyorum , ütü yapamıyorum de yükle hepsini üstüne sende :) :)
Kiz kayinvalden de mi hamile?Ne bu alinganlik.. Herkes bizden daha cok hamile zaten! Senin koltuklardan niye olmaz kiz merak ettim pisti olmayin diye mi?
Ben onemli bisey oldugunu sanmiyorum. Ablamin da hep oyle gitmisti. Erken dollenme diyen var, erken gelisme diyen var. Bence takma yani.
esincim ya ben bilmiyodum dis kaucuk olayini. Ablam o daha dogal diye kaucuk aldirtti bana.:44: sebebini biliyo msn peki merak ettim?
Ya benim de dun oldu boyle bi hastalancakmisim gibi bi his:44:
Ay ben de daha hayatimda hic agda yapmis insan degilim orayaevlenirken bile jilet vurdum cok tatli kiymetli benimki simdi artik goremiyom gobusten. Dogum icin yaptirmam sart mi ki acaba? Jiletle dogumu idare etsem de sonra bunun dikişi kanamasi fln var di mi? Zor mu olur? Ay kusura bakmayin kara kara onu dusunuyodum bikac gundur. Yeni dogum yapan ni arkadas hatirlatti da..:)
ben kaçar kuşlar herkese ve bebişlerine ii geceler
ıstemem benle aynı olmasını 67 yasında kadın benle asık atıyoooo en ona benımkıler spor senınkıler klasık falan dıye kıtır attım:)Kiz kayinvalden de mi hamile?Ne bu alinganlik.. Herkes bizden daha cok hamile zaten! Senin koltuklardan niye olmaz kiz merak ettim pisti olmayin diye mi?
Ben onemli bisey oldugunu sanmiyorum. Ablamin da hep oyle gitmisti. Erken dollenme diyen var, erken gelisme diyen var. Bence takma yani.
esincim ya ben bilmiyodum dis kaucuk olayini. Ablam o daha dogal diye kaucuk aldirtti bana.:44: sebebini biliyo msn peki merak ettim?
Ya benim de dun oldu boyle bi hastalancakmisim gibi bi his:44:
Ay ben de daha hayatimda hic agda yapmis insan degilim orayaevlenirken bile jilet vurdum cok tatli kiymetli benimki simdi artik goremiyom gobusten. Dogum icin yaptirmam sart mi ki acaba? Jiletle dogumu idare etsem de sonra bunun dikişi kanamasi fln var di mi? Zor mu olur? Ay kusura bakmayin kara kara onu dusunuyodum bikac gundur. Yeni dogum yapan ni arkadas hatirlatti da..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?