2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aynen benimkide öyle10 kerede tenbihler bir mağazaya soksa beni aman dikkat et karnına çarparlar vs.hele de pazarlar benim için hayal oldu yine aynı konudan yollamaz birde ayağım takılır düşermişim gezerken

biz de son ay buna yakın bişey olcaz farkındasındır inşallah..yani böyle doğuracağımızı düşünüyosan gerçekleri öğrenip hayal kırıklığına uğramanı istemem

sanırım öyle ya ilk bebiş olunca henüz yaşamyınca hayal
gibi geliyo gerçi şuanım da daha önceden hayaldi şimdi
gerçek oluyor, ay kız o resmi görünce bizde öyle olursak
öne öne düşeriz gibi geliyo bana

aynen benimkide öyle10 kerede tenbihler bir mağazaya soksa beni aman dikkat et karnına çarparlar vs.hele de pazarlar benim için hayal oldu yine aynı konudan yollamaz birde ayağım takılır düşermişim gezerken

bunda eleştirilecek bişey yok canım sen memnunsan kocan memnunsa kime ne herkesin eşiyle ilişkisi farklıdır...dediğim gibi sadece şaşırdım ben de aynı senin gibiyim sadece eşimin arkadaşlarının arkadaşları var etrafımda ama çevremde de hep benim gibi olanlar var ondan herkesi kendim gibi sanıyorum...yalnız karşıdan karşıya geçme olayı komikmiş yaş olarak eşinden çok mu küçüksün

yine seni korkutmak gibi olmasın ama düşenler varmış alıştıra alıştıra söylüyorum bak korkma diye

vallahi oldu canım

oooh ne iyiymiş be

mesaj kutum sapıttı kaldıramadı omuzlarındakı agır yuku acılmıyo:)

benimki de açılmıyo yaa

7 yaş var ama onunla alakalı değil adam biraz ilginc dedim ya annesiyle kardeşiyle konuşur yatmadan önce ocağı ve kapıyı kontrol edin der mesela :)

Tek hamile biziz sanki. Benim arkadaşlarım doğuma kadar gezdi maşallah hiç de birşey olmadı . Cinslik işte :)

ben kaçar kuşlar herkese ve bebişlerine ii geceler
ii geceler canım....
Tek hamile biziz sanki. Benim arkadaşlarım doğuma kadar gezdi maşallah hiç de birşey olmadı . Cinslik işte :)

bebeğin alışverişini malum beraber yaptım eşimlebir kaç eksik kaldı o eksikleri kendi alacakmış ben gitmicekmişim ağırlaşmışım artık

7 yaş var ama onunla alakalı değil adam biraz ilginc dedim ya annesiyle kardeşiyle konuşur yatmadan önce ocağı ve kapıyı kontrol edin der mesela :)

huyu demek ki...amaaaaan sen alıştıysan sorun yok zaten...ben olsam kafayı yerdim büyük ihtimal herkes dengini bulurmuş dimi ama

huyu demek ki...amaaaaan sen alıştıysan sorun yok zaten...ben olsam kafayı yerdim büyük ihtimal herkes dengini bulurmuş dimi ama

Yaa bir yere göndermemesine acayip sinir oluyorum birşey de diyemedim işi vardı dışarı çıktı bende ağladım bol bol o gelene kadar da geçti sinirim . Sevince herşey hoş geliyor galiba . Hoş gelmiyor da idare etmek zorunda kalıyorsun yoksa çok ahkamlar keserdim şimdi fıssss

ii geceler canım....

bebeğin alışverişini malum beraber yaptım eşimlebir kaç eksik kaldı o eksikleri kendi alacakmış ben gitmicekmişim ağırlaşmışım artık

Çok ağırlaştım temizlik yapamıyorum , yemek yapamıyorum , ütü yapamıyorum de yükle hepsini üstüne sende :) :)

Kiz kayinvalden de mi hamile?Ne bu alinganlik.. Herkes bizden daha cok hamile zaten! Senin koltuklardan niye olmaz kiz merak ettim pisti olmayin diye mi?
Ben onemli bisey oldugunu sanmiyorum. Ablamin da hep oyle gitmisti. Erken dollenme diyen var, erken gelisme diyen var. Bence takma yani.

esincim ya ben bilmiyodum dis kaucuk olayini. Ablam o daha dogal diye kaucuk aldirtti bana.:44: sebebini biliyo msn peki merak ettim?
Ya benim de dun oldu boyle bi hastalancakmisim gibi bi his:44:
Ay ben de daha hayatimda hic agda yapmis insan degilim oraya evlenirken bile jilet vurdum cok tatli kiymetli benimki simdi artik goremiyom gobusten. Dogum icin yaptirmam sart mi ki acaba? Jiletle dogumu idare etsem de sonra bunun dikişi kanamasi fln var di mi? Zor mu olur? Ay kusura bakmayin kara kara onu dusunuyodum bikac gundur. Yeni dogum yapan ni arkadas hatirlatti da..:)

geçenlerde kadın doğ. doktoru sölemişti ağda yapmayın jiletle kısaltın diye

ben kaçar kuşlar herkese ve bebişlerine ii geceler

ıstemem benle aynı olmasını 67 yasında kadın benle asık atıyoooo en ona benımkıler spor senınkıler klasık falan dıye kıtır attım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…