2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
heee öle diyoryemek konusunda titizdirtemizlik yapmıorum geçen makine aç dio açamam dedim titreşimleri bebeğe zararlı

Bende süpürge kullanmıyorum emiş gücü yüksek belim kopuyo . Dolayısıyla kendi yapıyo madem bir yere göndermeyecek kadar hamileyim işi gücü de yapsın :) meyve istedi hiç halim yok mutfağa gidecek dedim . Canımi yakanın canıni yakarım daha çok çekeceği var :)

ben hep kendim yaptım ağdamı da şu son zamanda senin dediğin gibi ulaşamadım mecbur jilet e dadandım :))) insan kendini biliyor canını yakmıyor ama başkasının yapması nasıl olur bende yarın görecem :)) sende başla canım boşuna uğraşma hep hep..aynen doğumdada dikişler olur falan rahat edersin barii.. 20 tl bişey zaten hiç jiletle falan uğraşmaya deymez..sende düşün yada yarın ben deneyim kazanıyım anlatırım sana

:13::13::13::13::13::13::13:

bende kendim yapıyordum uyuşturucu krem kullanıyordum şimdi gittiğin yerde krem sureceklermiki zararlı olurmu bebişe acaba:26:

baskası yapınca daha az afıyor emın ol o kadar serı yapınca bı yerın acısını sındırmeden bıtıyo her yer bıde zamandan tasarruf

kızlar merhaba oğlumu 14 kasım gunu 18.46da kucagıma aldım.bdtm 13 kasımdı 13 kasım sabahı doktora gıttım nst cekıldı sancı cıkmadı dr 14 kasım sabahına yatısımı verdı

gece 4 gıbı agrılarım basladı psıkolojık oldugunu dusunuyorum sabah 7de yatısım yapıldı doğumhaneye alındım kan tahlılı nst damar yolu acıldı doktorum saat 9da geldı açılmam sancım suyumhıcbıseyım yoktu.açılma olması ıcn rahım agzına bı ılac koydu 4 saat bekleyıp acılma olması durumunda suni sancı verılecektı.o 4 saatı odamda gecırdım odamızı susledık.

4 saatın sonunda 3 cm acıklık vardı serum takıldı doğumhanede doğumlar oluyordu ben sancıyı beklıyordum.sancılar sıklasınca saat 2de benı sezeryana alın dedım doktorum sezeryan ıstemedıgını odama cıkıp bekleyebılecegımı ama sezeryanı duymak ıstemedıgını söledı. odama cıktım eşim annem kayınvalıdem ve görumcem vardı her sancıda tuvalete gıtme ıhtıyacı hıssedıyodum her sancıda wcde alıyodum solugu.artık yıne dayanamadım doktoru cagrın sezeryan ıstıyorum felan dedım.esıme neden bana bunu yasatıyosun kurtarsana benı falan dıyorum elı ayagına dolasıyor saat 5 oldu açıklık 5 cm hıc ılerlemıyor

benı yıne doğumhaneye aldılar ebelere dayanamadıgımı soyluyorum onlarsa daha sıddetlı sancıların baslamadıgını cunku bagırmadıgımı söyluyolar bende sancımvar ama ben bagırmıyorum dedım ve o dkkadn snra hersancıda avaz avazdım:)) ebelere ben bagrıyorumda sız kaaleye almayın dıorum hos zaten almıyolar:))) ebelerım ve doktorum cok ıyı sabırlı ve guleryuzluyduler sancı cekerken yanımda kımseyı ıstemedım ben bagrdıkca yanımdakıler uzuluyor cunku.

son olarak saat 18de 7cm acıklık vardı 1 saat daha dayan dedıler dayanayım ama bu saate kadar bukadar acıldı 1 sAATTE de acılmıcak dedım.doktoruma dıyorum şeyma hanım kurtarın benı öldürceksiniz dıyorum daha fazla dayanamadı ve doğum masasına aldı 18.10 gıbı ıkınıyorum ama basarısız oluyordum o saate kadar aaç ve yorgun dusmustum bıkac denemenın ardından doktoruma 1 saat bıle ıkınsam daha fazlası olamıcak elımden gelenı bu dedım doktorumda elınden gelenı yaptıgının farkındayım dedı dısarı cıkıp aıleme sezeryana alacagınısoylemıs annem yanıma geldı yapabılırsın kızım vs dedı yapamıcamı soyledım sezeryan maceramız basladı

sonda takıldı bu arada sancılarım gelıp gıdıyordu bayıltın benı dıye yalvardımo an hersey cok hızlı ılerledı doğumhaneden sedyeyle hızlı bır sekılde amelıyathaneye alındım cok hızlı bı sekılde bagladılar sedyeye anestezı doktoru geldı doktora ılk dedıgım dr bey ben tam 125 kıloyum bayılıcakmıyım? doktorlar guldu tabıkıde bayılıcamı söyledı yınesordum sımdı ıgne yapıcaksınız benı konusturcaksınız sıze cvp vermeyınce baslıcaksınız dımı dedım ohooo dedı sen hulusı kentmen zamanında kalmıssın dedı.kendı drum espırılı bırı oldugumu söyledı anestezıcı de bıraz espırı yap ole bayıltım dedı bende sız benı sancı gelmeden bayıltın cıkınca yaparımespırıyı dedım son hatrladıgım cumlem buydu.sedyenın sendelemesıne uyandım amelıyathaneden cıkarılıyordum basımda cok dr vardı onlara soru soruyorum kımse benı takmıyo kendı kendılerıne konusup guluyrlr enson bagırarak bişeysoruyorum benı duyuyormusunuz dedım gulerek duyuyoruz sor dedıler doğum oldumu bebek ıyımı dedım bıttı ve ıyı dedıklerını hatırlıyorum ameliyathane kapısında arkadasımı gördum ona elımıkaldırım ben daha ayılmadım demısım:)) hıc unutmak ıstemedıgım bır gundu sancılarıma ragmen o yuzden hıcbır detayı atlamadan sızınle paylaşmak ıstedım bebegımın adı emir 3700 gr 52 cm genelanestezi sezeryanla dunyaya geldı bızım kavusmamız da böle oldu
Eklenmiş Resmin önizlemesi

canım kauçuk silikon olayını ben de okumuştum silikon daha şekilli ve bebişe daha uygun oluyomuş yumuşaklık ve şekillendirilme olarak...ama dişler çıktıktan sonra silikonlar dayanmıyomuş çünkü daha kolay yırtılıyomuş bebişler kemirdikçe ama kauçuklar daha dayanıklıymış kolay yırtılmıyomuş ondan yani yoksa çok da bi fark yok

1. Esimin arkadasi geldi sehir disindan. Yatili misafir bu aksam. Yemekten sonra ellerini yikamadan bembeyaz koltuklarima oturdu ellerini surterek sankim koltuga sildi neyse sakin...

2. Bizim banyo salona aciliyo antre gibi bi salon var yani. Ve benim cok gazim vaaarrrrr arti öbüründen de cok var. kesin duyulur! İcimde patlamasa bari.

3. Misafirin karisi heralde kontrol edecek ki arayip beni istemis telefona. Adam tiryaki tabi, telefon LEEEEEEEŞŞŞŞ gibi sigara kokuyoduuu öögkkhhhh!!! karida da bi cene bi cene yarim saat kulagimi agzimi yuzumu heryerimi sabunlamak zorunda kaldim.

4. Hava guzel diye az gezeyim dedim mother carede 80li gogus pedi 7 liraya inmis haberiniz ola ben aldim

5. Ayip bisey sorcam bilen varsa cvplayabilir mii?? :44:
Bizim dr 30/32. Haftaya kadar izin vermisti yaramazlik yapmamiza. Bu hafta gidince sorcam yine ama dra soramicaam bisey var size soriim kizlar. Önemli olan afedersiniz giris yapmamak mi, yoksa hani seyde kasilma olmasin diye zevk almamak mi? yani giris cikis olmasa bile azcik yaramazlik yapabilir miyiz? ay cok az vaktimiz kaldi yaa!! Hadi ben kocise çaliscam da benim seyimde patlican mi yetiscek?

bende kendim yapıyordum uyuşturucu krem kullanıyordum şimdi gittiğin yerde krem sureceklermiki zararlı olurmu bebişe acaba:26:
yok canım sanmıyorum ..öyle bişey olursa da srdürmem tabikide ..ama duymadım kimseden krem sürdüklerini.

baskası yapınca daha az afıyor emın ol o kadar serı yapınca bı yerın acısını sındırmeden bıtıyo her yer bıde zamandan tasarruf
yanii onlar olayı çözmüşlerdir artık...biraz sağ ,biraz sol 15 dk da tamam :)))

ıyyyy ne ıslerı var hamıle ınsanın evınde
dıger sorunada bız tukkanı kapadık aradıgınız kısıye ulaşılamıyor durumdan oturu:)

ben 5 numarayı seçmek istiyorum cevaplamak için drun izin verdiği tam cinsel ilişki oluyo canım merak etme rahat ol öyle dediyse yoksa kocandan ona ne dr senin için konuşuyo sonuçta

ayyyy cok guldummm hepsınedee hepsıne de cevap vermek ıstyrummm:):):)

1-)koltuklara bakmıosunn gormezden gelıosunn derın nefes alll rahatla:)
2-)her turlu sal yavrum yaa hamılelıkte ıcte saklamak cok fenaaa sonra bırıktrp cıkısı cok daha kotu oluyo:)ınceden yavas yavas
3-)allahm ne adammıs dırek gozumde su fılmlerde sakallı gobeklı kolyelı adamlar olur ya oturur kulagını kasır dısını falan karstrr oyle bısı canlandı:)
4-)hayrlı olsnn..
5-buna yorumum 32.haftadann snra yokmuuuuuu bende 37 ye kadar devam bılıodumm uzuldum ha sımdıı

Ay tugba koptum cevaplarina inceden yavas yavas salinca cok tiz bi ses cikiyo benim.Bi de sessiz yapinca kokmasi var aksine adam incecik soluk bi tip ama uzun sacli. Yani yrn beni kil temizleme operasyonu bekliyo. sen de bendensin keske 37ye kdr olsa mart bitene kadar duvara tirmananirim artik

:))çok güldüm benim dükkan açıkda dükkana uğrayan yok neymiş sakıncalıymış dr kesildi başıma ilk çocuğumda doğum yapmadan 1 gün önce olmuştu hatırlatıyorum dio o zaman cahildik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…