- Konu Sahibi papatya3459
-
- #25.921
heee öle diyoryemek konusunda titizdir temizlik yapmıorum geçen makine aç dio açamam dedim titreşimleri bebeğe zararlı
Ay ben de daha hayatimda hic agda yapmis insan degilim orayaevlenirken bile jilet vurdum cok tatli kiymetli benimki simdi artik goremiyom gobusten. Dogum icin yaptirmam sart mi ki acaba? Jiletle dogumu idare etsem de sonra bunun dikişi kanamasi fln var di mi? Zor mu olur? Ay kusura bakmayin kara kara onu dusunuyodum bikac gundur. Yeni dogum yapan ni arkadas hatirlatti da..:)
Bende süpürge kullanmıyorum emiş gücü yüksek belim kopuyo . Dolayısıyla kendi yapıyo madem bir yere göndermeyecek kadar hamileyim işi gücü de yapsın :) meyve istedi hiç halim yok mutfağa gidecek dedim . Canımi yakanın canıni yakarım daha çok çekeceği var :)
ben hep kendim yaptım ağdamı da şu son zamanda senin dediğin gibi ulaşamadım mecbur jilet e dadandım :))) insan kendini biliyor canını yakmıyor ama başkasının yapması nasıl olur bende yarın görecem :)) sende başla canım boşuna uğraşma hep hep..aynen doğumdada dikişler olur falan rahat edersin barii.. 20 tl bişey zaten hiç jiletle falan uğraşmaya deymez..sende düşün yada yarın ben deneyim kazanıyım anlatırım sana
baskası yapınca daha az afıyor emın ol o kadar serı yapınca bı yerın acısını sındırmeden bıtıyo her yer bıde zamandan tasarrufben hep kendim yaptım ağdamı da şu son zamanda senin dediğin gibi ulaşamadım mecbur jilet e dadandım :))) insan kendini biliyor canını yakmıyor ama başkasının yapması nasıl olur bende yarın görecem :)) sende başla canım boşuna uğraşma hep hep..aynen doğumdada dikişler olur falan rahat edersin barii.. 20 tl bişey zaten hiç jiletle falan uğraşmaya deymez..sende düşün yada yarın ben deneyim kazanıyım anlatırım sana
Kiz kayinvalden de mi hamile?Ne bu alinganlik.. Herkes bizden daha cok hamile zaten! Senin koltuklardan niye olmaz kiz merak ettim pisti olmayin diye mi?
Ben onemli bisey oldugunu sanmiyorum. Ablamin da hep oyle gitmisti. Erken dollenme diyen var, erken gelisme diyen var. Bence takma yani.
esincim ya ben bilmiyodum dis kaucuk olayini. Ablam o daha dogal diye kaucuk aldirtti bana.:44: sebebini biliyo msn peki merak ettim?
Ya benim de dun oldu boyle bi hastalancakmisim gibi bi his:44:
Ay ben de daha hayatimda hic agda yapmis insan degilim orayaevlenirken bile jilet vurdum cok tatli kiymetli benimki simdi artik goremiyom gobusten. Dogum icin yaptirmam sart mi ki acaba? Jiletle dogumu idare etsem de sonra bunun dikişi kanamasi fln var di mi? Zor mu olur? Ay kusura bakmayin kara kara onu dusunuyodum bikac gundur. Yeni dogum yapan ni arkadas hatirlatti da..:)
yok canım sanmıyorum ..öyle bişey olursa da srdürmem tabikide ..bende kendim yapıyordum uyuşturucu krem kullanıyordum şimdi gittiğin yerde krem sureceklermiki zararlı olurmu bebişe acaba:26:
yanii onlar olayı çözmüşlerdir artık...biraz sağ ,biraz sol 15 dk da tamam :)))baskası yapınca daha az afıyor emın ol o kadar serı yapınca bı yerın acısını sındırmeden bıtıyo her yer bıde zamandan tasarruf
ıyyyy ne ıslerı var hamıle ınsanın evınde1. Esimin arkadasi geldi sehir disindan. Yatili misafir bu aksam. Yemekten sonra ellerini yikamadan bembeyaz koltuklarima oturdu ellerini surterek sankim koltuga sildineyse sakin...
2. Bizim banyo salona aciliyo antre gibi bi salon var yani. Ve benim cok gazim vaaarrrrr arti öbüründen de cok var.kesin duyulur! İcimde patlamasa bari.
3. Misafirin karisi heralde kontrol edecek ki arayip beni istemis telefona. Adam tiryaki tabi, telefon LEEEEEEEŞŞŞŞ gibi sigara kokuyoduuu öögkkhhhh!!!karida da bi cene bi cene yarim saat kulagimi agzimi yuzumu heryerimi sabunlamak zorunda kaldim.
4. Hava guzel diye az gezeyim dedim mother carede 80li gogus pedi 7 liraya inmis haberiniz ola ben aldim
5. Ayip bisey sorcam bilen varsa cvplayabilir mii?? :44:
Bizim dr 30/32. Haftaya kadar izin vermisti yaramazlik yapmamiza. Bu hafta gidince sorcam yine ama dra soramicaam bisey var size soriim kizlar. Önemli olan afedersiniz giris yapmamak mi, yoksa hani seyde kasilma olmasin diye zevk almamak mi?yani giris cikis olmasa bile azcik yaramazlik yapabilir miyiz? ay cok az vaktimiz kaldi yaa!! Hadi ben kocise çaliscam da benim seyimde patlican mi yetiscek?
1. Esimin arkadasi geldi sehir disindan. Yatili misafir bu aksam. Yemekten sonra ellerini yikamadan bembeyaz koltuklarima oturdu ellerini surterek sankim koltuga sildineyse sakin...
2. Bizim banyo salona aciliyo antre gibi bi salon var yani. Ve benim cok gazim vaaarrrrr arti öbüründen de cok var.kesin duyulur! İcimde patlamasa bari.
3. Misafirin karisi heralde kontrol edecek ki arayip beni istemis telefona. Adam tiryaki tabi, telefon LEEEEEEEŞŞŞŞ gibi sigara kokuyoduuu öögkkhhhh!!!karida da bi cene bi cene yarim saat kulagimi agzimi yuzumu heryerimi sabunlamak zorunda kaldim.
4. Hava guzel diye az gezeyim dedim mother carede 80li gogus pedi 7 liraya inmis haberiniz ola ben aldim
Bizim dr 30/32. Haftaya kadar izin vermisti yaramazlik yapmamiza. Bu hafta gidince sorcam yine ama dra soramicaam bisey var size soriim kizlar. Önemli olan afedersiniz giris yapmamak mi, yoksa hani seyde kasilma olmasin diye zevk almamak mi?yani giris cikis olmasa bile azcik yaramazlik yapabilir miyiz? ay cok az vaktimiz kaldi yaa!! Hadi ben kocise çaliscam da benim seyimde patlican mi yetiscek?
ıyyyy ne ıslerı var hamıle ınsanın evınde
dıger sorunada bız tukkanı kapadık aradıgınız kısıye ulaşılamıyor durumdan oturu:)
bılmem benle alakası ypk merrtebe etlamısım lale olmusum :)lale ne kız? en az 15 karakter olması lazımmış hah oldu şimdi lale ne
bılmem benle alakası ypk merrtebe etlamısım lale olmusum :)lale ne kız? en az 15 karakter olması lazımmış hah oldu şimdi lale ne
1. Esimin arkadasi geldi sehir disindan. Yatili misafir bu aksam. Yemekten sonra ellerini yikamadan bembeyaz koltuklarima oturdu ellerini surterek sankim koltuga sildineyse sakin...
ıyyyy ne ıslerı var hamıle ınsanın evınde
dıger sorunada bız tukkanı kapadık aradıgınız kısıye ulaşılamıyor durumdan oturu:)
ben hep kendim yaptım ağdamı da şu son zamanda senin dediğin gibi ulaşamadım mecbur jilet e dadandım :))) insan kendini biliyor canını yakmıyor ama başkasının yapması nasıl olur bende yarın görecem :)) sende başla canım boşuna uğraşma hep hep..aynen doğumdada dikişler olur falan rahat edersin barii.. 20 tl bişey zaten hiç jiletle falan uğraşmaya deymez..sende düşün yada yarın ben deneyim kazanıyım anlatırım sana
Ay tugba koptum cevaplarinaayyyy cok guldummm hepsınedee hepsıne de cevap vermek ıstyrummm:):):)
1-)koltuklara bakmıosunn gormezden gelıosunn derın nefes alll rahatla:)
2-)her turlu sal yavrum yaa hamılelıkte ıcte saklamak cok fenaaa sonra bırıktrp cıkısı cok daha kotu oluyo:)ınceden yavas yavas
3-)allahm ne adammıs dırek gozumde su fılmlerde sakallı gobeklı kolyelı adamlar olur ya oturur kulagını kasır dısını falan karstrr oyle bısı canlandı:)
4-)hayrlı olsnn..
5-buna yorumum 32.haftadann snra yokmuuuuuu bende 37 ye kadar devam bılıodumm uzuldum ha sımdıı
bılmem benle alakası ypk merrtebe etlamısım lale olmusum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?