- Konu Sahibi papatya3459
-
- #26.001
bız kuracakmısız galıba , bu arada bana kızacaksın ama ben yurt dısındakı sıtelere de baktım menseı tr bu urunun yaaa dıkkat edersen you tube takı tanıtım vıdeolarıda turkce
bu var yaa sihir gibi bi tutuş bu kadar mı fark eder çocukta cidden eltimin oğlunda uyguluyoruz sanki çocuğa morfin veriyoruz anasını satayım
çok iğreti bi tutuşmuş sanki bebeği tek kolunla tutup her an fırlatabilecekmişsin gibi görünüyo ama evet ben de katılıyorum hiç susmayan çocuğu böyle susturduklarına şahit oldum teyzemlerin...özellikle gazı çok olan bebekte acayip işe yarıyo
çok iğreti bi tutuşmuş sanki bebeği tek kolunla tutup her an fırlatabilecekmişsin gibi görünüyo ama evet ben de katılıyorum hiç susmayan çocuğu böyle susturduklarına şahit oldum teyzemlerin...özellikle gazı çok olan bebekte acayip işe yarıyo
kaynım ilk öyle tuttuğunda dur napıyosun düşüreceksin çocuğu diye hamile halimle atlamıştım çocuğa resmen ama iki saattir susmayan çocuk bi anda susunca da donup kalmıştımacayip etkili en rahat ettikleri pozisyon buymuş onlara da doktorları söylemiş gaz sancısını anında kesiyormuş. denemeye değer bence
merhabalar kızlar
bugun kontrolumuz vardı yeni geldikÇok şükür bebişin gelişimi iyiymiş şeker kontrol altına alınınca haftasına göre uyumlu çıktı değerleri kilosu felan
yalnız benim bebiş makattan geliyormuş28 haftadan sonrada değişme beklemeyiz buyuk ihtimal makatta kalcak yön değiştirmicekmiş bu yuzden zorunlu sezeryan olacakmışım artı yaşımdan dolayıda 35 yaş üstü olduğum içinde normal doğuma zorlama yokmuş artık kaslar sertleştiği için sorun oluyormuş zorlamanın bir anlamı yok tehlikeli dedi doktorum
bende satennnnnnn sezeryan istiyordum iyi olduyalnız doktorum devlet hastanesinde ve bırakmak istemiyor beni özele yollamıyor konuşmaları o yönde idi bizde eşimşe karar vercez bakalım nerde olsun doğum diye:26:
görsellik olsun şıkır şıkırlık olsun tabiki özel hastane isterim ama doktoruma ve kadrosuna guveniorum devlet hastanesi sonuçta herşey görsellik değil diorum tanıdıkları devlete doğumda getittirmicembeni evde ziyaret etsinler
biz daha doğum şekli ile ilgili hiç konuşmadım bakalım bize ne diyecek. Bizim doktor normal doğum taraftarı ama belki şeker yaş faktörü yüzünden sezeyana yönlendirir mi acaba? Bende doktor ne derse uyacağız bakalım hayırlısı olsun bakalım..Korkarım homurdanmayı alışkanlık edincekler:44:
öncelikle gözün aydın canım ne güzel herşey tam değerinde çıkmış için rahatlamıştır senin de...ama 28. hafta olayına takıldım yaa nasıl bi daha pozisyon değiştirmiyomuş ben en son doktoruma geçen hafta kontrole gittiğimde sordum ohoooo sen onu düşünme daha 40 kere pozisyon değiştirir doğuma kadar dedi ki zaten ben bile farkındayım şu anda günde en az 3-4 kere değiştiriyo ayakları bi yukarda bi aşağıda bi sağda bi solda hiç durmuyo ben de 27. haftadayım sonuçta :44:
biz daha doğum şekli ile ilgili hiç konuşmadım bakalım bize ne diyecek. Bizim doktor normal doğum taraftarı ama belki şeker yaş faktörü yüzünden sezeyana yönlendirir mi acaba? Bende doktor ne derse uyacağız bakalım hayırlısı olsun bakalım..
teşekkur ederim canım...banada 26 haftalıkken öle demişti sanırım o zamanda tersti şimdide ters olunca öyle söledi30+3 müşüm öle söledi olsun her halukarda sezeryan olcam
bana hava hoş diyosun yaniya biri bişey diyo diğer doktor başka bişey diyo ya ona kızıyorum sanki çok değişken bilgiler vaaaaay 30+3 müsün sen şimdi...yok yaa ben umudumu kestim hepiniz doğurup gideceksiniz beni burda unutcaksınız ben kendim kendime doğurcam mart annelerine kayayım bari ben
aaaa bi dakka sende 37 yaşındaydın demi:26:valla bana öle dedi çatı açılması olmuyormuş sertleştiği için kaslar yaşdan dolayıbende doktoruma guveniorum şu an İstanbulda en iyisi biziz diyor ekipmanlar olsun doktorlar olsun hatta asistanlar için bile öyle söledi:26:düşünüorum özel hastane olsa bu kadar övmeye derdimki para peşinde ama devlet o yuzden rahatım
beni kararsız bırakan annemin tarafında mı doğumu yapayım işin içinden bir türlü çıkamıyorumannemlerin ordada cepte olan bir hastane ve doktor var tum sulale orda doğum yaptı orda olursa annemde kalcaz aralıkta gidip doğumdan sonra şubatta döncez buyuk ihtimaal ama burdan herşeyi yuklenim gitmek ölümm sonuçta kendi evim direk buraya gelirsem daha iyi adapte olurum die düşünüorum:26:ama annemde olursam kardeşlerimde var yardım ederler annem felan offff doluya koyuyuyorum dolmuyor boğa koyuyorum dolmuyorrrrrrrrrrrrrrrrr çıldırcammm yaaaa bugun doktoruma da söledik bu düşüncemizi kadın dior doğumu yap burda git annene oooff offff
he bu arada sen sonuna kadar burda kal baktın herkes gidio marta kay :))))
Nereye gidiyorsun doktorun kim ? Şekerin nasıl kontrol altına alındı diyetin yeterlli geldimi? Değerlerin nasıldı. Benim de yüksek diyetlede düzelmedi insülin e başladım onunlada düzelmedi sanırım düşük dozla başladık ondan heralde artıracak ...
Annen başka şehirde mi ? gelemezlermi senin yanına? Gidersen eşin ne olacak? oda gelebilecek mi ? Bebeğinizin ilk günlerinde uzakta olmasın ya bence çok özel anlar tekrarı yok ki...
ben İstanbuldayım sen nerdesin ki:26:özelden yazıyorum
bende istanbuldayım
Özel mesaj yazamıyormusum ben hahaha :)) 100 mesaj yazmam lazımmış ve benim daha varmış özelleşmeme:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?